Mietek Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pan Janek jest w tej chwili na feriach i w dupci ma wasze wypociny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwator Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ten Bałm to nie ten od banera referendalnego? Gość chyba wysoko mierzy skoro tak się angażuje? Może to dobrze, bo ta nasza władza nie ma żadnej konkurencji.Dla mnie może to być nawet "przyjezdny" nie mam z tym żadnych kłopotów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cofnięty Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Był J.... nie ma J.... a wy w Ińsku problem macie! Co wy na to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łysy Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Łysy Bałm-wan nic sobą nie reprezentuje, oprócz ujadania niczym się nie wsławił, już dwa lata ma uchwalony plan na Miałce i nic nie zdążył wybudować, nawet nie ma porządnego auta, a przecież pracuje od lat w Niemczech to niby kasę powinien mieć? :lol: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Dlatego warto podyskutować o ludziach nowych,świeżych. Nie ruszać tych co już nikomu nie zaszkodzą ale też nie pomogą!Ubek i władza muszą to przełknąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwator Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Łysy Bałm-wan nic sobą nie reprezentuje, oprócz ujadania niczym się nie wsławił, już dwa lata ma uchwalony plan na Miałce i nic nie zdążył wybudować, nawet nie ma porządnego auta, a przecież pracuje od lat w Niemczech to niby kasę powinien mieć? :lol:Coś się kurna uczepił tego gościa? Żal ci, że coś zrobił dla referendum a ty nawet nie poszedłeś? Bałwan z ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łysy Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 "Zasługi" Bałm-wana są tu znane, niech on nie myśli, że ludzie nic nie wiedzą. Dwie rodziny wybudowały na Miałce domy bez planu zagospodarowania, Bałm-wan ma plan, a i tak tam nic oprócz szopki nie ma, czyli do niczego się nie nadaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiem Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Popieram "łysego" a do tego taki niezrównoważony jest.Chyba nie ma hamulca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maruda Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie piszcie bzdur.Plan zagospodarowania przestrzennego jest na Miałce od roku a na Ińsko jeszcze nie opublikowany prawda "władzo" . Pan Baum ma pozwolenie na budowę i buduje.Co komu do tego jak chata nie jego.Niech się buduje i wraca do gminy i pogoni tą bandę.Ktoś przecież musi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prorok Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 coś mi się wydaje że my tu mamy większych bałwanów , ale przy korycie bo niczym się nie wykazali przez lata .Myślę że tak już pozostanie , wybierani będą nie za czyny tylko za układy . To nasza gminna tradycja . Ktokolwiek nowy chciałby to zmienić będzie miał bardzo ciężko wyplenić te układy i kliki . Dla większości niestety gmina Ińsko to zdziwaczona wyspa , dla której w obecnych układach szkoda zdrowia . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksiądz Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 piszecie że ma budować tu dom , a czy ktoś zapytał do czego ma tu wracać , to płynięcie w niepewne i pod prąd . Z tego co wiem Pan Baum mieszka od ponad 25 lat w Niemczech , jak mu się powodzi tego nie mogę powiedzieć , bo to mnie nie interesuje . Wiem tylko , że ma małą firmę . W odróżnieniu do innych na pewno mu nie zależy za posadzie w gminie bo ma lepszą , jednak może to ten który w odpowiednim czasie , jeżeli zyska odpowiednie poparcie zaryzykuje i postara się coś zmienić w tej zrujnowanej gminie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzdura Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tak....przyjdzie zbawiciel i nas wybawi he he he Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owszem Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 owszem, Bałm-wan może startować w wyborach i jestem pewny, że dostanie tyle samo głosów co np. ostatnio były policjant! Życzę bałm-wanowi powodzenia a was podziwiam za poczucie humoru. bałm-wan to kompletne nieporozumienie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diament Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Skoro ona taka zrujnowana co co on chce naprawiać?Tu same popioły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiem Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 owszem, Bałm-wan może startować w wyborach i jestem pewny, że dostanie tyle samo głosów co np. ostatnio były policjant! Życzę bałm-wanowi powodzenia a was podziwiam za poczucie humoru. bałm-wan to kompletne nieporozumienie!Który bo startowało dwóch :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iga Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 no na pewno jeszcze Szulc rokuje sobie szanse , bo bezrobotny .No i działał w referendum , co prawda marnie ale działał . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pozwolenie Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Baum-wan nie ma pozwolenia na budowę, jeśli zostanie burmistrzem to zamieszka w szopce w której przechowuje łopate i grabki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haha Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 no na pewno jeszcze Szulc rokuje sobie szanse , bo bezrobotny .No i działał w referendum , co prawda marnie ale działał .hahaha tak działał najwięcej z Manske , tak aby przegrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwator Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No to ma czy nie ma to pozwolenie bo nie wiem komu wierzyć? Zresztą po co mu dom, może kupić mieszkanie koło gminy za jedyne 2500 tys. za metr kw. Bez wysiłku i do pracy blisko! No i nie rozumiem jeszcze czemu Baum-wan? Człowiek jak każdy, co lepszy jest Szulc? Może Krokus? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ana Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 czy nie jest ciekawe jak zręcznie ta sekta gminna zmienia temat , żeby oninąć rozmów o swojej nieudolności i niegospodarności ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 "Ana" to już taki typ! Rzuć kość a oni jak piranie.Szkoda, że dyskusji brak o przyszłości Ińska. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CCH Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jak dla mnie ten gość tak częto jest w Ińsku , że mało kogo z nas stać na urlop nawet w kraju , a co do pracowitości to jadąc samochodem widzę jak pracuje na swojej ziemi . Nie jeden mógłby się czegoś nauczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cymbał Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Łysy bałwan pisze większość tych postów, próbował sie wypromować na burmistrza, ale mu sie nie udało to zgania na urzędników, spadaj do szwabów cymbale! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obserwator Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tak tylko sobie myślę, kto może wiedzieć o pozwoleniach i mi wyszło, że Pan Kudła.To może ten atak jest z tej strony? Bo ja nie rozumiem po co to pieniactwo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pudło Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pudło! pozwolenia na budowe wydaje powiat cymbale, Kudła nie ma nic do tego. A jeśli łysy jest taki wyrywny do burmistrzowania to niech tu się wypowie pod swoim nazwiskiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi