Wyborca Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Kiedyś też tatusiem został J. T. To Rysiu też może, każdemu wolno, krew nie woda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
??? Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 3 minuty temu, Wyborca napisał: Kiedyś też tatusiem został J. T. To Rysiu też może, każdemu wolno, krew nie woda Jak to? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tak Napisano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca Tak to trzeba iść na kompromis, udawać że nic się nie stało i robić dobrą minę do złej gry Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierowca Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Droga na Chociwel to jakaś masakra. Trzeba jechać zygzakiem a i tak sie do dziury wpadnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszkaniec Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 7 minut temu, Kierowca napisał: Droga na Chociwel to jakaś masakra. Trzeba jechać zygzakiem a i tak sie do dziury wpadnie. Wszystko zasługa naszego wspaniałego Burmistrza, który w pierwszej kolejności wyremontował drogę dla żwirowni żeby, nie daj Boże, im się nie popsuły samochody do transportu urobku. A, że centrum Ińska i trasa do Chociwela wygląda jak poligon? Kto się tym będzie przejmował. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liwak kiwak Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 14 minut temu, mieszkaniec napisał: Wszystko zasługa naszego wspaniałego Burmistrza, który w pierwszej kolejności wyremontował drogę dla żwirowni żeby, nie daj Boże, im się nie popsuły samochody do transportu urobku. A, że centrum Ińska i trasa do Chociwela wygląda jak poligon? Kto się tym będzie przejmował. Ten liwakowy gamoń od dawna jest skonfliktowany z babkami ze starostwa i dlatego drogi powiatowe tak tragicznie wyglądają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żwir Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 9 godzin temu, Jowita napisał: 30 osób na spotkaniu kandydatki na Burmistrza słabo, z czym do ludu. Czym Niby Mazurek zaskoczył Liwaka, byłam na spotkaniu i nic nie widziałam ani nie słyszałam. Jowita Mazurek nie zaskoczył Liwaka bo on jak świnia, jak mu plujesz w twarz, to ociera ją i mówi że deszcz pada ! Pan Mazurek uświadamiał wyborców jakim szkodnikiem jest obecny burmistrz i sprowadził na nas ! Po 7 kwietnia wyjedzie do Gudowa pod swój pensjonat "Pod Dębami", a my tu zostaniemy z dziurami w drogach setkami wanienki na dobę. O wodzie w jeziorach to już można zapominać, jeśli Pan Mazurek, Szafran i Pani Burmistrz Ewa, nie zatrzymają tej katastrofy !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Godzinę temu, żwir napisał: 30 osób na spotkaniu kandydatki na Burmistrza słabo, z czym do ludu. Czym Niby Mazurek zaskoczył Liwaka, byłam na spotkaniu i nic nie widziałam ani nie słyszałam. Jowito zachowujesz się jak burmistrz."nic nie widziałam ani nie słyszałam.".Na spotkania z kandydatami przychodzą ci,którzy upewnić się chcą na kogo warto zagłosować.Ja i wielu innych od dawna wiemy,że jedyną nadzieją na pozytywne zmiany w Ińsku to wybór Pani Ewy Szkołut na burmistrza i jej kandydatów na radnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurek Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 1 godzinę temu, żwir napisał: Jowita Mazurek nie zaskoczył Liwaka bo on jak świnia, jak mu plujesz w twarz, to ociera ją i mówi że deszcz pada ! Pan Mazurek uświadamiał wyborców jakim szkodnikiem jest obecny burmistrz i sprowadził na nas ! Po 7 kwietnia wyjedzie do Gudowa pod swój pensjonat "Pod Dębami", a my tu zostaniemy z dziurami w drogach setkami wanienki na dobę. O wodzie w jeziorach to już można zapominać, jeśli Pan Mazurek, Szafran i Pani Burmistrz Ewa, nie zatrzymają tej katastrofy !!! Liwak sprzeda mieszkanie w Ińsku i spier,doli do Gudowa a po nim zostanie żwirownia - pomnik głupoty Liwaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JCv Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 1 godzinę temu, Niestety napisał: Jowito zachowujesz się jak burmistrz."nic nie widziałam ani nie słyszałam.".Na spotkania z kandydatami przychodzą ci,którzy upewnić się chcą na kogo warto zagłosować.Ja i wielu innych od dawna wiemy,że jedyną nadzieją na pozytywne zmiany w Ińsku to wybór Pani Ewy Szkołut na burmistrza i jej kandydatów na radnych. Radni Ewy śmiech na sali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Radni liwaka 😀 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja Jacek Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 1 minutę temu, Wyborca napisał: Radni liwaka 😀 Banasiewicz atakujący za nie podwyższone diety i Rusilewicz pracownik służb mundurowych Skarbu Państwa oskarżający radnego o stosowanie gróźb karalnych bez podawania jakiegokolwiek dowodów i wałkujący od 5 lat temat nieistniejących kurników! Gwiazdy Liwaka, bo o pozostałych diabłach, Ewce i Stachu trudno coś wydukać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Raz na pięć lat istnieje szansa zmiany lokalnej władzy,która nie spełnia swojej roli.Ukróćcie bezczelność i pazerność obecnej sitwy,która rozrosła się jak ośmiornica.Dajcie szansę innym,niech poczują smak władzy samorządowej.Inaczej kolejne 5 lat gmina będzie lewitowała pomiędzy układem a fikcją propagandową,którą głosi od 10 lat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czertyń Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Dzięki Rusielewiczowi w Czertyniu mamy blaszaną świetlicę wypierdka która kosztowała tyle samo co porządna murowana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
He he he he Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Bo to mały kurnik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cechy Liwaka Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Liwaka cechuje lenistwo, nieróbstow, niekompetencja, nieudolność, nepotyzm, kolesiostwo, arogancja, kłamstwo i oszustwo, lekceważenie społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Co dalej ? Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 9 minut temu, Cechy Liwaka napisał: Liwaka cechuje lenistwo, nieróbstow, niekompetencja, nieudolność, nepotyzm, kolesiostwo, arogancja, kłamstwo i oszustwo, lekceważenie społeczeństwa. Ten lawirant,który "zdecydował się ponownie kandydować" ,tak się promuje w swojej ulotce.Sądzę,że powodem jest uzyskanie przez 5 lat dużych zarobków przy zerowej odpowiedzialności.Świadczą o tym jego bezradni,którzy przez tyle lat dają pozytywną opinię jego pracy.Dopóki ta szeroko pojęta sitwa nie zniknie z przestrzeni publicznej będzie tak samo.Już 7 kwietnia mieszkańcy pokażą czy popierają tę sitwę,czy chcą zmiany i dania szansy innym mieszkańcom.Bądźcie mądrzy przed szkodą... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzygam Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Rzygam już tym ten tego tamtego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
byle do swoich Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 6 minut temu, Rzygam napisał: Rzygam już tym ten tego tamtego Rzygać przygłupie sitwy,rzygają aż zmądrzejesz . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jak wam nie wstyd Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Przeglądam jakie to plany na kolejne 5 lat pasożytowania mają KWW Solidarni dla Przyszłości i pytam: gdzie wy wodoleje byliście do tej pory?Najlepiej wam wychodzą modernizację waszych diet i lodwyżek dla burków.Czy wy nie widzicie mongoły i mongolice,że to tylko puste słowa i dziury?Wszędzie dziury trutnie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józek Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Byłem na spotkaniu z kandydatką na burmistrza Panią Ewą.Okazało się,że i tym razem na spotkanie przybył Liwak ze świtą:diabeł,michaił.Zamierzali sprowokować sympatyków Pani Ewy do rozróby.Wszystkiemu zaradzili Pan Zbigniew i gość- wieloletni sympatyk Ińska,którzy opierając się na faktach udowodnili,że w uzyskaniu koncesji na wydobywanie żwiru rolę decydującą odegrał burmistrz.Liwak po wielu niewygodnych pytaniach od gości wyszedł ze swoją świtą.Krzykiem zadymę próbowała zrobić również bacha rozczepucha.Goście pani Ewy nie dali się sprowokować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziadek do orzechów Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 42 minuty temu, jak wam nie wstyd napisał: Przeglądam jakie to plany na kolejne 5 lat pasożytowania mają KWW Solidarni dla Przyszłości i pytam: gdzie wy wodoleje byliście do tej pory?Najlepiej wam wychodzą modernizację waszych diet i lodwyżek dla burków.Czy wy nie widzicie mongoły i mongolice,że to tylko puste słowa i dziury?Wszędzie dziury trutnie? Panie Jerzy,może trzeba zrezygnować po 70 latach walenia w rogi.Chyba,že przyjęty styl gadki-szmatki to credo: Lenin wiecznie żywy.A swoją drogą jak się ma takich wyborców z tej samej kliki to się dziwić,że dziadek im odpowiada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 15 minut temu, Dziadek do orzechów napisał: Panie Jerzy,może trzeba zrezygnować po 70 latach walenia w rogi.Chyba,že przyjęty styl gadki-szmatki to credo: Lenin wiecznie żywy.A swoją drogą jak się ma takich wyborców z tej samej kliki to się dziwić,że dziadek im odpowiada. Jerzy siedzi cicho jak należy i w dietę wierzy,bo dieta od wielu lat mu się należy!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 1 godzinę temu, byle do swoich napisał: Rzygać przygłupie sitwy,rzygają aż zmądrzejesz . Idź staremu lepiej obciagnij Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurek Napisano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca Liwak i Kupczyk tak się skompromitowali swoimi nieudolnymi rządami że powinni sie schować w mysiej dziurze a nie jeszcze wychodzić do ludzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi