MichałK Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 W przypadku TW Janka w papierach z IPN jest napisana " dokumenty wycofane decyzją jednostki ". Pani prokurator, z która miałem przyjemność rozmawiać powiedziała wprost, że to znaczy, że trafiły one do niszczarki. Zaznaczyła, że w końcu ujrzą one światło dzienne ponieważ w IPN mają tyle dokumentów, że w końcu natrafią na ślad tejże osoby. Sprawa wcale nie została zakończona Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 W przypadku TW Janka w papierach z IPN jest napisana " dokumenty wycofane decyzją jednostki ". Pani prokurator, z która miałem przyjemność rozmawiać powiedziała wprost, że to znaczy, że trafiły one do niszczarki. Zaznaczyła, że w końcu ujrzą one światło dzienne ponieważ w IPN mają tyle dokumentów, że w końcu natrafią na ślad tejże osoby. Sprawa wcale nie została zakończonaNo to jest jakaś nadzieja! Tobie Michał można wierzyć a burek niech się boi bo wszystko przed wyborami można odszukać. Nawet na kogo donosił łajdus jeden. Trzymaj rękę na pulsie bo tylko Ty masz odwagę pisać na ten temat Michał. Podziwiam - naprawdę! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 W przypadku TW Janka w papierach z IPN jest napisana " dokumenty wycofane decyzją jednostki ". Pani prokurator, z która miałem przyjemność rozmawiać powiedziała wprost, że to znaczy, że trafiły one do niszczarki. Zaznaczyła, że w końcu ujrzą one światło dzienne ponieważ w IPN mają tyle dokumentów, że w końcu natrafią na ślad tejże osoby. Sprawa wcale nie została zakończonaSądzę jednak,że ludzie zamieszkali w tej gminie też nie mają czystej karty i stąd taka a nie inna postawa wyborcza.Do tego klika Działoszewskiej vel Pacieja ,stała i stara jak komuszy ród swoje robi.Przekonacie się niedługo.To oni właśnie doprowadzili tę gminę do ruiny. Racin i Terebecki też się przyczynili do upadku jako bardzo tępa wówczas opozycja. Efekty są widoczne a będzie jeszcze gorzej.Bo gmina nastawiła się tylko na samoutrzymanie z podatków i innych opłat. Ludzie mądrzy powyjeżdżali a emeryci są straszeni i zresztą niewiele znaczą.Komuch znowu pokazują swojego świńskiego ryja.Wsparcie żwirowni dopełni resztę.Kupią piwem i kiełbasą wyborczą tych baranów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Sądzę jednak,że ludzie zamieszkali w tej gminie też nie mają czystej karty i stąd taka a nie inna postawa wyborcza.Do tego klika Działoszewskiej vel Pacieja ,stała i stara jak komuszy ród swoje robi.Przekonacie się niedługo.To oni właśnie doprowadzili tę gminę do ruiny. Racin i Terebecki też się przyczynili do upadku jako bardzo tępa wówczas opozycja. Efekty są widoczne a będzie jeszcze gorzej.Bo gmina nastawiła się tylko na samoutrzymanie z podatków i innych opłat. Ludzie mądrzy powyjeżdżali a emeryci są straszeni i zresztą niewiele znaczą.Komuch znowu pokazują swojego świńskiego ryja.Wsparcie żwirowni dopełni resztę.Kupią piwem i kiełbasą wyborczą tych baranów.Z tymi baranami to przesadziłeś.I wyobraź sobie,że te "barany" wiedzą co to przyzwoitość i szanują nasze,polskie prawo,które uznało,że TW Janek nie współpracował ze służbami,ani też na nikogo nie donosił. Jeśli ktoś cieszy się z bicia piany,to niech to czyni dalej pomimo tego,że to już nudne!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Donosił, donosił! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 wyborco "sprawa pozostawiona bez dalszego biegu" to nie jest jednoznaczny wyrok!!! Poczytaj trochę nomenklatury IPN to będziesz znał terminy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Michale,zajrzalem do IPN.Wara mi opadła,gdy w aktualnościach informują,że Donald Tusk jest synem Żyda niemieckiego,a Komorowski(prezydent)agentem Rosji. Obaj działają na szkodę naszego państwa.Więc pytam ciebie-czy w naszym kraju,w Polsce są Polacy,którzy są Polakami z dziada pradziada i nikt na szkodę naszego panstwa nie działał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Są tacy, ale okazuje się, że do koryta pcha się barachło! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Są tacy, ale okazuje się, że do koryta pcha się barachło! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Donosił, donosił!Od 20 lat zachęcam tu niech się zgłosi chociaż jeden pokrzywdzony przez TW Janka a ozłocimy go, my stare szuje PRL-u !!I jak na razie nie ma takiego w okolicy Ińska i powiatu także !A więc jak trzaskasz dziobem palancie, to zapodaj chociaż jednego delikwenta !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Od kilku lat zachęcam TW Janka aby ujawnil te 4 środkowe kartki postanowienia prokuratora IPNu to będziemy wiedzieli jak to bylo z tym kapowaniem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Od kilku lat zachęcam TW Janka aby ujawnil te 4 środkowe kartki postanowienia prokuratora IPNu to będziemy wiedzieli jak to bylo z tym kapowaniem?Te "tajemnicze kartki "ujawnić może wyłącznie prokuratura. TW Janek może nie mieć żadnej wiedzy na ich temat.Nie on je "fabrykował",lecz służby. Czy to tak trudno zrozumieć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 kretyn , czy ty jesteś aż tak naiwny iż myślisz że służby zajmowały się każdym wiejskim i PGRowskim donosicielem ?! Jakim trzeba być ograniczonym wiedzą i inteligencją przygłupem aby wypisywać takie bzdury . :lol:pomogli mu przy studiowaniu , dali w łapę a ta gnida pisała donosy bo musiała się jakoś wykazać za pomoc . Inaczej byłby dalej traktorzystą . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Te "tajemnicze kartki "ujawnić może wyłącznie prokuratura. TW Janek może nie mieć żadnej wiedzy na ich temat.Nie on je "fabrykował",lecz służby. Czy to tak trudno zrozumieć?Burek ma te kartki i powinien je ujawnić! Niech się nie zasłania prokuraturą! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Andrzej ty nie musisz ujawniać tych kartek, wystarczy, że zgodnie z prawdą publicznie oświadczysz: donosiłem, przepraszam............ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 "zgodnie z prawdą"-czyją prawdą?To mi przypomina kwestię ze znanego filmu-sąd sądem,ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie.Z jakiego to filmu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Krzysiu nie próbuj wybielać swego pryncypała, prawda jak oliwa wcześniej, czy później na wierzch wypłynie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 "prawda jak oliwa wcześniej, czy później na wierzch wypłynie" Fakty są ważniejsze od wątpliwej Prawdy,dziennika KC KP ZSRR. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pne Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wszystkie posty zarchwizowane na potrzeby prokuratury. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wszystkie posty zarchwizowane na potrzeby prokuratury. Zarchiwizuj sobie mózg pustaku :D.Myślisz, że czcionki nikt nie umie sobie zmienić i zabłyśniesz ty zakuta łysa pało z PGRu :D? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jest jeszcze IP komputera,a także adres internetu.Trzcionka była ważna przy starych maszynach do pisania jeszcze 15 lat temu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Idź skończyć podstawówkę debilu to przynajmniej będziesz wiedział jak się pisze czcionka :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Idź skończyć podstawówkę debilu to przynajmniej będziesz wiedział jak się pisze czcionka :DJestem dopiero w 2 klasie i mam nadzieję,że nauczę się pisać bez błędów.O czcionkach kodujących jeszcze nie nauczyłam się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wszystkie posty zarchwizowane na potrzeby prokuratury.juz sie zaczyna straszenie. To blizajace sie wybory. Ja bym ci powiedzial co o tobie mysle ale glupolu oszczedze twoj glupi leb. Za tajie straszenie to ty mozesz stanac przed prokuratorem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Udała się strażacka popijawa po zakończeniu zawodów z niemiaszkami ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi