gość Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Przecież Zieliński z Osiedla startuje! A Dec z Manhatanu. Ale że Kościelny jeszcze startuje po tylu kadencjach w różnych klubach co to za cichodajka?A co tak bardzo uczepiliście się Zielińskiego i Deca a co będzie robić stara sydorka i głupek chorągiewki szafran , kościelny,bujny,michalski to wiadomo pilnuje klanu a małgośka niech pilnuje funta kłaków pastułowa na codzień wabi klientów w stargardzie więc jest turystką a swego dziadka zna z fotografii tak sama mówiła na biesiadzie sąsiedzkiej ale wszyscy chcą coś robić dla Ińska czytaj żyć z Ińska i doić swoją mała ojczyznę.A jeśli wygra ....?ten który ma się dopiero dorwać do korytka ....a tam duuuuzo michałków beatek i tych pyzatych pipków ....tez róznego wiatru Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zaduma Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 A co tak bardzo uczepiliście się Zielińskiego i Deca a co będzie robić stara sydorka i głupek chorągiewki szafran , kościelny,bujny,michalski to wiadomo pilnuje klanu a małgośka niech pilnuje funta kłaków pastułowa na codzień wabi klientów w stargardzie więc jest turystką a swego dziadka zna z fotografii tak sama mówiła na biesiadzie sąsiedzkiej ale wszyscy chcą coś robić dla Ińska czytaj żyć z Ińska i doić swoją mała ojczyznę.A jeśli wygra ....?ten który ma się dopiero dorwać do korytka ....a tam duuuuzo michałków beatek i tych pyzatych pipków ....tez róznego wiatruRzecz jednak nie w ataku na te wymienione osoby, niby nas reprezentujące.Lecz do ich braku przygotowania w sytuacji kiedy gmina ledwo piszczy i wystarcza jej tylko na ich zarobki. Ci wszyscy wymienieni ludzie już byli i niczym szczególnym się nie popisali. Ta gmina w ostatnich latach jeszcze bardziej zamieniła się w zbieraninę ludzi z całej Polski i nie tylko.Jak wiadomo jest tutaj dużo Ukraińców.Ich głos jest też ważny.prawda jest taka,że większość z nich to uczciwi obywatele ale są też tzw. wrzody i to zarówno teraźniejsze jak i te historyczne. Chcę wierzyć,że sami Ukraińcy też o tym pamiętają i oddzielą plewy od nasion. Uważam,że nikt kto przesiedział powyżej dwóch kadencji nie powinien już być brany pod uwagę, z prostej przyczyny. Oni nie zrobili nic,co można uznać za sukces gminy i jej mieszkańców. Można lać wodę jak to robią zainteresowane osoby ale można też ich olać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Nikt wam nie dogodzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Aco wam da Michałek z tą swoją mądrością,on jest tak mądry jak mój kundel podwórkowy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 A co tak bardzo uczepiliście się Zielińskiego i Deca a co będzie robić stara sydorka i głupek chorągiewki szafran , kościelny,bujny,michalski to wiadomo pilnuje klanu a małgośka niech pilnuje funta kłaków pastułowa na codzień wabi klientów w stargardzie więc jest turystką a swego dziadka zna z fotografii tak sama mówiła na biesiadzie sąsiedzkiej ale wszyscy chcą coś robić dla Ińska czytaj żyć z Ińska i doić swoją mała ojczyznę.A jeśli wygra ....?ten który ma się dopiero dorwać do korytka ....a tam duuuuzo michałków beatek i tych pyzatych pipków ....tez róznego wiatruZ tego co mi wiadomo bujny nie startuje. Może wtedy tez listonoszem przestanie być. Niech posmakuje chleba przedniego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Aco wam da Michałek z tą swoją mądrością,on jest tak mądry jak mój kundel podwórkowyMichał to nawet ani jednego wpisu tu nie zrobił przez całą kampanię. Teraz ja mam iść i na niego oddać głos a co ja wiem o jego planach na gminę>>>> co ja Michał o tobie mogę wiedzieć jak ty zamilkłeś na amen... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 http://www.ifs2014.za.plTak żeby było wam łatwiej kontemplować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Z tego co mi wiadomo bujny nie startuje. Może wtedy tez listonoszem przestanie być. Niech posmakuje chleba przedniego.Startuje startuje i ma zamiar wygrać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dzwonek Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Startuje startuje i ma zamiar wygrać!Dlatego to będzie WIELKA PORAŻKA RACINOWSKIEGO. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rada Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 http://www.ifs2014.z...e.php?page_id=3Pisze się "troje wnucząt" a nie "3 wnuków" - czerwonka kto ciebie uczył. Chody miałeś u lemieszkowej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
aa Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Janusz jest zapasły kmiot a synek jeszcze większy. Bierze się za robotę i takie buble strzela hihihi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wie dużo Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Dlatego to będzie WIELKA PORAŻKA RACINOWSKIEGO.Jego podwładny Szóstak bodajże wiele wie o TW"Janek" ale zapewne ma nieczyste sumienie,bo woli milczeć na temat PGR Ścienne i kapusia..A swoją drogą,czy w tym IFS muszą być tylko ludzie powiązani interesami i do tego złodzieje? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Jego podwładny Szóstak bodajże wiele wie o TW"Janek" ale zapewne ma nieczyste sumienie,bo woli milczeć na temat PGR Ścienne i kapusia..A swoją drogą,czy w tym IFS muszą być tylko ludzie powiązani interesami i do tego złodzieje?Kto jest złodziejem, konkretnie mów nazwisko ?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Kto jest złodziejem, konkretnie mów nazwisko ?!Ma rację wszyscy wy jesteś z jednej gliny. Cała ta władza i reszta świata. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
marionetki TW Napisano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Ma rację wszyscy wy jesteś z jednej gliny. Cała ta władza i reszta świata.Cała obecna klika ifs kasowała nas z naszych podatków. Jedni to nazywają pracą a inni złodziejstwem w okradaniu budżetu gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Cała obecna klika ifs kasowała nas z naszych podatków. Jedni to nazywają pracą a inni złodziejstwem w okradaniu budżetu gminy.Jesteś głupszy/a niż ustawa przewiduje ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kocioł Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Kto jest złodziejem, konkretnie mów nazwisko ?!Twój burek jest złodziejem, wycinał drzewa na agencyjnym polu, czyli kradł i palił w kotłowni na blokach w Ściennym za co kasował ludzi za centralne ogrzewanie, a gdy wykryto jego złodziejski proceder to sprawa skończyła się w sądzie karnym. Darmowe drewno się skończyło, a burek zrezygnował z kotłowego interesu. Wystarczy? Czy jeszcze mało?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Twój burek jest złodziejem, wycinał drzewa na agencyjnym polu, czyli kradł i palił w kotłowni na blokach w Ściennym za co kasował ludzi za centralne ogrzewanie, a gdy wykryto jego złodziejski proceder to sprawa skończyła się w sądzie karnym. Darmowe drewno się skończyło, a burek zrezygnował z kotłowego interesu. Wystarczy? Czy jeszcze mało?!A gdzie masz ch.ju wyrok sądu ? Dawaj no tu szybko down'ie !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kocioł Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 A gdzie masz ch.ju wyrok sądu ? Dawaj no tu szybko down'ie !!Mnie o wyrok pytasz ty czereśniaku? Burek ma wszystko schowane głęboko w szufladzie, on wszystko ukrywa, jego o to zapytaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Mnie o wyrok pytasz ty czereśniaku? Burek ma wszystko schowane głęboko w szufladzie, on wszystko ukrywa, jego o to zapytaj.Ciebie pytam k...sie, bo złodziej to po prawomocnym wyroku ! A jak nie to znajdziemy twoje IP, bądź tego pewny, mamy to w zasięgu. Nawet się nie spodziewasz jak blisko . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kocioł Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 No to szukaj, a kogo po nazwisku oskarżyłem? możesz mi to przypomnieć? może podałem jeszcze jego adres?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 No to szukaj, a kogo po nazwisku oskarżyłem? możesz mi to przypomnieć? może podałem jeszcze jego adres??Zrobię tylko jeden telefon i będziesz piszczał jak chomik. Już połykasz własny jęzor ?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kapuś Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Zrobię tylko jeden telefon i będziesz piszczał jak chomik. Już połykasz własny jęzor ?!Czasu masz mało dupolizie ,więc nie strasz tylko działaj.Niech się w końcu twój burak wyspowiada uczciwie ze swojej przeszłości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 I tak właśnie przebiega życie ińskich chrześcijan.Powyzywać,zmieszać z błotem,a potem- iść do kościoła,przeprosić Boga,że zgrzeszyłem,obiadek i ...do klawiatyry by ulżyć swojej niedoli,aż kogoś... zaboli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
obłuda Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jacy to chrześcijanie? To przewrotne szuje i cwaniaki.Chodzą do kościoła,udają świętych a diabła za pazuchą noszą.Nie idźcie głosować na tych dwulicowych szubrawców.Niech się sami wybiorą w swoich klikach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi