obłuda Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jacy to chrześcijanie? To przewrotne szuje i cwaniaki.Chodzą do kościoła,udają świętych a diabła za pazuchą noszą.Nie idźcie głosować na tych dwulicowych szubrawców.Niech się sami wybiorą w swoich klikach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Jacy to chrześcijanie? To przewrotne szuje i cwaniaki.Chodzą do kościoła,udają świętych a diabła za pazuchą noszą.Nie idźcie głosować na tych dwulicowych szubrawców.Niech się sami wybiorą w swoich klikach.No tak teresa i andrzej to najlepszy dowód tej hipokryzji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 No tak teresa i andrzej to najlepszy dowód tej hipokryzji.Tym państwu już dziękujemy. Kowboje, gorzkie baby wszyscy do lamusa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
babka Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Liwaka ludzie robią i mówią niestworzone rzeczy.jakby mogli toby wszystkich calowali w dupe nie umytą a żeby tylko na to parszywą swołocz zagołosować .A my z naszej partii mówimy nie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Brawo kultura osobista na najwyższym poziomie. :(Z rodziną też tak rozmawiasz????????????Z waszej partii to chyba wy wszystkie takie rozgarnięte co??????????? :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kogut Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Liwak bez obrazy to facet który zdradził żone i zdradzi ojczyzne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Liwak bez obrazy to facet który zdradził żone i zdradzi ojczyzne.kolejne kłamstwo, to ona jego zdradziła, jak nie wiesz to nie pisz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jakas Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 tojego druga Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 A ona ilu mężów miała? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
betka Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 TY NAIWNIACZKU to nie chodzi o niej tylko o niego zdrajcy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 TY NAIWNIACZKU to nie chodzi o niej tylko o niego zdrajcytu chodzi o twoje oszczerstwa, jak od ciebie odejdzie żona to dopiero zrozumiesz kto jest zdrajcą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 w myśl staropolskiego powiedzenia SUKA NIE DA PIES NIE RUSZY dział to w obie strony albo ona dał albo on skorzystał wiedzą to tylko oni i to ich sprawa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
katol Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ale jako prawy katolik w tym kraju powinien być flekowany !Nie potrafi "zarządzać" tak małą "organizacją" jaką jest rodzina, to absolutnie wyklucza go z pretendentów do urzędu zarządcy Gminy !Nie ma predyspozycji do takich zadań, jest mało operatywny skoro problemem dla niego jest własna żona i dzieci. To jest bardzo poważny feler..niestety dla Liwaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Stali muszki będzie wiosna, zajmij się biurkiem, despotycznym mężem zdradzajacym żonę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Stali muszki będzie wiosna, zajmij się biurkiem, despotycznym mężem zdradzajacym żonęMoje biurko jest ok. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Świerszyczk Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Powiem tak: Ch... mnie obchodzi co zrobił Liwak z Grazyną. Jego podwórko jego sprawa, szczerze co ma to wszystko wspólnego z pomysłem na Ińsko? Jakbym miał każdemu zaglądać do łóżka, albo do kieszeni to co drugi nie był by Święty!! Myślę, że to głupia propaganda wobec Liwaka, który jest moim zdaniem najmnieszym złem dla tej gminy w obecnych wyborach. Szczerze nie jestem zwolennikiem Szafrana, bo nie wydaje mi się ten człowiek godny zaufania. Podobnie mam z Tomkowiakiem, Racinem, Terebeckim i Działoszewską. Dla tego zagłosuje na Liwaka, bo to najmniejsze zło obecnie, a po drugie każdy z chetnych na stołek miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Dlatego ludzie idzcie na wybory i wybierzcie mądrze! Wybierzcie swoim zdaniem najmniejesze zło! Pozdro Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
baska Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ty Michał nie proń jego,bo i tak z nim do niczego nie dojdziesz,on ciebie oleje przy najblizszej okazji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Ty Michał nie proń jego,bo i tak z nim do niczego nie dojdziesz,on ciebie oleje przy najblizszej okazjity myślisz że jak burek olewa wszystkich to Jacek będzie robił tak samo? Mylisz się, Jacek to zupełnie inny kaliber Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sukcesy Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Powiem tak: Ch... mnie obchodzi co zrobił Liwak z Grazyną. Jego podwórko jego sprawa, szczerze co ma to wszystko wspólnego z pomysłem na Ińsko? Jakbym miał każdemu zaglądać do łóżka, albo do kieszeni to co drugi nie był by Święty!! Myślę, że to głupia propaganda wobec Liwaka, który jest moim zdaniem najmnieszym złem dla tej gminy w obecnych wyborach. Szczerze nie jestem zwolennikiem Szafrana, bo nie wydaje mi się ten człowiek godny zaufania. Podobnie mam z Tomkowiakiem, Racinem, Terebeckim i Działoszewską. Dla tego zagłosuje na Liwaka, bo to najmniejsze zło obecnie, a po drugie każdy z chetnych na stołek miał swoją szansę i jej nie wykorzystał. Dlatego ludzie idzcie na wybory i wybierzcie mądrze! Wybierzcie swoim zdaniem najmniejesze zło! PozdroTeż zgadzam się ,że jego życie prywatne nie jest tak istotne. Wszyscy pozostali już byli i to wiele lat.Praktycznie niczego nie zrobili tylko brali forsę.Można czegoś nie wiedzieć miesiąc - trzy ale potem trzeba pracować.A tutaj takie akcyjne i fikcyjne rzeczy jak kawałek chodnika czy ulicy,rozwalona prawie rok promenada bez końca,rozwalające się molo.Chodzące miotły czyli swoi bezrobotni. Umarzanie też swoim podatków. I przede wszystkim życie na koszt podatników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Też zgadzam się ,że jego życie prywatne nie jest tak istotne. Wszyscy pozostali już byli i to wiele lat.Praktycznie niczego nie zrobili tylko brali forsę.Można czegoś nie wiedzieć miesiąc - trzy ale potem trzeba pracować.A tutaj takie akcyjne i fikcyjne rzeczy jak kawałek chodnika czy ulicy,rozwalona prawie rok promenada bez końca,rozwalające się molo.Chodzące miotły czyli swoi bezrobotni. Umarzanie też swoim podatków. I przede wszystkim życie na koszt podatników.Pitolicie Hipolicie i sami nie widzicie,że bredzicie. Ludzie wiedzą co zostalo zrobione.Wyjrzyj też spoza swojego kawałka chodnika,a zobaczysz więcej.I molo doczeka się remontu.Nie wszystko naraz.Dziś nasze święto. Życzmy wszystkm naszym mieszkańcom realizacji marzeń oraz lepszych perspektyw bez względu na to kto wybory wygra.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Pitolicie Hipolicie i sami nie widzicie,że bredzicie. Ludzie wiedzą co zostalo zrobione.Wyjrzyj też spoza swojego kawałka chodnika,a zobaczysz więcej.I molo doczeka się remontu.Nie wszystko naraz.Dziś nasze święto. Życzmy wszystkm naszym mieszkańcom realizacji marzeń oraz lepszych perspektyw bez względu na to kto wybory wygra.Powodzenia.Jakież to wasze dzisiaj święto? Najpierw pisałeś że w poniedziałek będzie się działo i pokażecie nam coś, że aż będzie szok dzisiaj jest wasze święto - może coś bliżej>>>>>> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jakież to wasze dzisiaj święto? Najpierw pisałeś że w poniedziałek będzie się działo i pokażecie nam coś, że aż będzie szok dzisiaj jest wasze święto - może coś bliżej>>>>>>Polaków Święto Niepodległości.Chińczyków ono nie dotyczy. O poniedziałku nie ja pisałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przygłupy? Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Oni już byli i to przez długie lata. Pokażcie chociaż jedną inwestycję na miarę tak zachwalanego 25-lecia .....Syf ,kila i mogiła. Strasznie głupi są ci mieszkańcy,skoro nie umieją dostrzec tej 25-letniej stagnacji gminy. W ten sposób nigdy ta gmina nie wyjdzie z bagna w jakim obecnie jest. Tutaj rządzą te same kliki na przemian po kilka lat.Efekt widać,gorzej niż po II wojnie.Ludzie ,gdzie są wasze mózgownice?????? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bar Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jacek to kaliber jakich mało co ty o nim wiesz to bestja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
besria Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jacek to kaliber jakich mało co ty o nim wiesz to bestjaBył u mnie i prosił grzecznie o poparcie i wybacz bestii w nim nie zobaczyłam. Takie głupoty piszą tylko tacy jak ty tacy jak ja będą głosować na niego. Bestia a w czym on taka bestia? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi