Skocz do zawartości

Referendum na odwołanie Liwaka i spółki 2020r

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 19.01.2020 o 10:23, Michał napisał:

Jak tak bardzo chcecie żeby Pan Kazimierz dalej uczył to niech robi to społecznie, skoro to jest jego pasja to niech robi to za darmo i pokaże że na kasę nie leci. 

Rozwiń  

I właśnie tak się dzieje.Pan Kazimierz we własnym mieszkaniu uczy śpiewania gratisowo nawet osoby spoza Ińska.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 513
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Nie lada mieszkać w małym mieście  i mieć   taką wiedzą jaką mają plotkary skupiajace sie wokół sklepu Hania
 i za kazdym rogiem ulicy  obserwować jak ten, czy ów mieszkaniec Inska  mieszka tu, kogo zna 
i z kim trzyma, z kim sypia,jak się ubiera, co wkłada do garnka ....Nie wiem i co więcej, 
nie interesuje mnie to zupełnie.Jakim pustym człowiekiem trzeba być, żeby tak oceniać ludzi,
którzy sa znajomymi, sasiadami , nauczycielami, pracownikami szkoły czy urzedu.
  Jak nisko trzeba upaść, żeby wymyślać o nich, niewbredne oszczerstwa, nazywać ich obrzydliwymi
epitetami....  To dość typowe dla pieniaczy niedouczonych a wywyższajacych swoje ja
 ... określajacych siebie jako inteligencja z kultura osobistą z najwyższej półki. Chamstwo wychodzi 
z mózgu człowieka chciwego i szukajacego zemsty bo zostali zwolnieni z pracy  i biedaczyska mierzą innych swoją miarą.
 W sklepie u "Hani"siedzi ciągle Baska Konusowa ....ta baba to ma tupet bez pardonu włazi z buciorami 
 w życiorysy komu popadnie ..z braku zajecia  bo siedzi w sklepie godzinami i słucha kręcąc sie blisko klientów niczego
 nie świadomych... jesli nie posłucha to zmyśli a dopnie swego przypięla łatke fryzjerce, i sklepowej G  bo tam też zauwazyła 
że pani zostawiła swojego chłopa... widać brak seksu doskwirają mocmo mis Basi...  ostatnio trafiła pod rondo sybirackie ...druga to paniusia której dziecko 
miało stać sie Lady GAGA. Z zalu do p Deca wypisuje  bzdety... raz jej szkoda Kazia ...tak mocno żałuje
że aż kipi złością i okazuje to w sposób chorobliwy Natomiast swoją córka sie nie zajmuje to dziecko
 przychodziło do szkoły zawsza- wione bo matka zajmuje sie chodzeniem po Ińsku i patrzeniem kto czym pali i jaki kolor ma jego gówno.
 O pani A nie będę pisać ona sama wystawiła sobie świadectwo opiekujac sie matką. Pamieta o niej wpisując jej imie do obrzydliwych postów 
o kmuszym swiecie, powiazaniach w kliki, o wielkiej d****, krokodylu, cioci wieży itp ... Ktoś kiedyś nie odpusci i zjmie sie ta grupa
uzdrawiaczy wszystkich...  ktos powinien dostac nauczke  by zakończyć ten proces zniesławiania ludzi, którzy uczciwie pracuja i pełnia jakies określone funkcje urzedowe.  

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 11:26, mieszkaniec napisał:

Nie lada mieszkać w małym mieście  i mieć   taką wiedzą jaką mają plotkary skupiajace sie wokół sklepu Hania
 i za kazdym rogiem ulicy  obserwować jak ten, czy ów mieszkaniec Inska  mieszka tu, kogo zna 
i z kim trzyma, z kim sypia,jak się ubiera, co wkłada do garnka ....Nie wiem i co więcej, 
nie interesuje mnie to zupełnie.Jakim pustym człowiekiem trzeba być, żeby tak oceniać ludzi,
  Jak nisko trzeba upaść, żeby wymyślać o nich, niewbredne oszczerstwa, nazywać ich obrzydliwymi
epitetami....  To dość typowe dla pieniaczy niedouczonych a wywyższajacych swoje ja
 ... określajacych siebie jako inteligencja z kultura osobistą z najwyższej półki. Chamstwo wychodzi 
z mózgu człowieka chciwego i szukajacego zemsty bo zostali zwolnieni z pracy  i biedaczyska mierzą innych swoją miarą.
 W sklepie u "Hani"siedzi ciągle Baska Konusowa ....ta baba to ma tupet bez pardonu włazi z buciorami 
 w życiorysy komu popadnie ..z braku zajecia  bo siedzi w sklepie godzinami i słucha kręcąc sie blisko klientów niczego
 nie świadomych... jesli nie posłucha to zmyśli a dopnie swego przypięla łatke fryzjerce, i sklepowej G  bo tam też zauwazyła 
że pani zostawiła swojego chłopa... widać brak seksu doskwirają mocmo mis Basi...  ostatnio trafiła pod rondo sybirackie ...druga to paniusia której dziecko 
miało stać sie Lady GAGA. Z zalu do p Deca wypisuje  bzdety... raz jej szkoda Kazia ...tak mocno żałuje
że aż kipi złością i okazuje to w sposób chorobliwy Natomiast swoją córka sie nie zajmuje to dziecko
 przychodziło do szkoły zawsza- wione bo matka zajmuje sie chodzeniem po Ińsku i patrzeniem kto czym pali i jaki kolor ma jego gówno.
 O pani A nie będę pisać ona sama wystawiła sobie świadectwo opiekujac sie matką. Pamieta o niej wpisując jej imie do obrzydliwych postów 
o kmuszym swiecie, powiazaniach w kliki, o wielkiej d****, krokodylu, cioci wieży itp ... Ktoś kiedyś nie odpusci i zjmie sie ta grupa
uzdrawiaczy wszystkich...  ktos powinien dostac nauczke  by zakończyć ten proces zniesławiania ludzi, którzy uczciwie pracuja i pełnia jakies określone funkcje urzedowe.  

Rozwiń  

Pisz konkretnie.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 11:26, mieszkaniec napisał:

Rozwiń  

Nie zabłysnęłaś tą wypowiedzią.  Wynika z niej,że jesteś świetnie zorientowana kto,gdzie i kiedy. Czas zastanowic się nad sobą. Jeżeli zamierzasz poważnie udzielać się na forum,to zacznij swoje wywody od konkretów A nie oczerniani innych. Zrobiłaś to samo,co Twoi przedmowcy.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 10:52, Słuch napisał:

I właśnie tak się dzieje.Pan Kazimierz we własnym mieszkaniu uczy śpiewania gratisowo nawet osoby spoza Ińska.

Rozwiń  

Jak widać i słychać nie leci na kasę,bo w życiu jeszcze się honor liczy .Warto o tym pamiętać.

Odnośnik do odpowiedzi

Odwalcie się w końcu od Pana Deca. Ile jeszcze będziecie się jego czepiać. Skupcie się na tych co kasę biorą i nic nie robią. Bo imprezy od czapy tworzone w kinie nikomu nie są potrzebne,a kasa na to idzie bardzo duża.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 14:19, Mieszkancy napisał:

Ja na miejscu Kuby dawno bym zrezygnował z tego bagna, władza rzuca kłody pod nogi od czasu aż zwolnił Kazika, jeszcze zapłacze jeden z drugim jak on to rzuci. Kuba jesteśmy z tobą mieszkańcy. 

Rozwiń  

Jesteś słabo poinformowany. Nikt Kazika nie zwolnił,tylko nie została przedłużona umowa,którą miał do czerwca.  Przestańcie mylić pojęcia i zejdzcie z tego człowieka. Ma on emeryturę i zajmuje się za darmo tym co lubi. Wara od niego. 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 14:19, Mieszkancy napisał:

Ja na miejscu Kuby dawno bym zrezygnował z tego bagna, władza rzuca kłody pod nogi od czasu aż zwolnił Kazika, jeszcze zapłacze jeden z drugim jak on to rzuci. Kuba jesteśmy z tobą mieszkańcy. 

Rozwiń  

Nie macie żadnych osiągnięć już  z dziećmi ,sasrana pani nie potrafi uczyć pokazała to na festiwalu 

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie raz będziecie szukać kogoś kto tak jak Dec poprowadzi profesjonalnie zajęcia z dzieciakami..Mam nadzieję że ten dupek beknie za swoje zachowanie w obec swoich byłych pracowników.Dec ,Moroz to byli super fachowcy ,ja bardzo żałuję że ktoś ich zniszczył.Ale też cieszę się że Kazimierz dalej uczy i nie musi na nich patrzeć ,bo nie widać go w kinie .I pokazał że można i to zadarmo .BRAWO.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 14:42, Kapitalizm napisał:

Jeszcze nie raz będziecie szukać kogoś kto tak jak Dec poprowadzi profesjonalnie zajęcia z dzieciakami..Mam nadzieję że ten dupek beknie za swoje zachowanie w obec swoich byłych pracowników.Dec ,Moroz to byli super fachowcy ,ja bardzo żałuję że ktoś ich zniszczył.Ale też cieszę się że Kazimierz dalej uczy i nie musi na nich patrzeć ,bo nie widać go w kinie .I pokazał że można i to zadarmo .BRAWO.

Rozwiń  

Super Panie Kazimierzu trzeba jak Pan mieć honor i styl ,a Pan pokazał Burmistrzowi i dyr że ma honor i godność jaki im brakuje.

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Kazimierzu,to tak na przyszłość. Niech Pan swoje dzieci pokazuje z dala od tych cymbalow z Inska,którzy Panu stale zazdroszczą. Teraz to nie wiadomo czego,bo kasy Pan z tego.nie ma. Olac ich i robić swoje. Gratuluję wytrwałości,bo po tej nagonce na Pana,to mało osób by się zdecydowało,by dalej uczyć śpiewać i to gratis. Pozdrawiam i życzę sukcesów. 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 17:33, Mieszkaniec Inska napisał:

Nie wszystko Panie Burmistrzu można kupić za pieniadze .Honoru i godności się nie kupi.Moroz i Dec to ludzie godni do naśladowania.Dali tego dowód.Pozdrawiam Panów.

Rozwiń  

To wzorem Adamowicza i Wałęsy nadajcie mu nazwę ulicy np:Kazimierza II no bo wielki był kilka wieków wcześniej.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 19.01.2020 o 17:47, Gość napisał:

Panie Kazimierzu,to tak na przyszłość. Niech Pan swoje dzieci pokazuje z dala od tych cymbalow z Inska,którzy Panu stale zazdroszczą. Teraz to nie wiadomo czego,bo kasy Pan z tego.nie ma. Olac ich i robić swoje. Gratuluję wytrwałości,bo po tej nagonce na Pana,to mało osób by się zdecydowało,by dalej uczyć śpiewać i to gratis. Pozdrawiam i życzę sukcesów. 

Rozwiń  

To tylko Dec może uczyć gratis,bo on to uwielbia ,oto jego pasja.Godne do naśladowania. Wstyd Kuba i Burmistrzu.

Odnośnik do odpowiedzi
Agnieszka WęglarzWojtaszek

Zwracam się do osób które uparcie piszą sugerując, że to ja pisze tu oskarżenia , wyzwiska skierowane do Kuby czy jego rodziny , Burmistrza , czy działań w kinie. Poprostu nie chce się tego czytać , bo wszyscy czują się pewni i bezkarni ponieważ nie stać ich na podpisanie się . Gdy miałam jakieś zarzuty do dyrektora Klyma najzwyczajniej w świecie napisałam skargę , podpisałam ją i wysłałam do zwierzchnika . I tyle w temacie . Dostałam odpowiedz , dokumenty są dostępne w Radzie Miejskiej lub udostępnione na BIP Insko . Dlatego też osoby które sugerują że ja tutaj pisze , obrażam kogoś czy wytykam jakieś działania lub ich brak są w błędzie , Ja w przeciwnym razie do tych osób mam odwagę się podpisać . Słabe jest obrażanie , wyzywanie ludzi czy ich rodzin a tym bardziej robiąc to anonimowo . Jest to tchórzostwo i osoba taka nie ma honoru i ambicji . 
Jeżeli miałam problem zgłosiłam to , podpisałam i stawiłam temu „czoło”. Jeśli się z tym nie zgodziłam oddałam sprawę innym instancjom o czym pewnie w najbliższym czasie osoby wszystko wiedzące w tej gminie poinformują Was tutaj . 
i na koniec 

To nie w moim stylu wyzywać kogoś , ubliżać i czepiać się ich rodzin . Każdy z Was niech uderzy się w pierś i zastanowi się nad wypisywaniem tutaj totalnych bzdur czy to dotyczących Kuby , Burmistrza , Margaret , P. Deca czy mnie 
Masz honor i odwagę to się podpisz !!  I przestańcie sugerować że Ja pisze że P Kazimierz czy druga strona 

Wiec czekam na następnych odważnych którzy się podpiszą 

Miłego i spokojnego wieczoru , bez oszczerstw , kłamstw i sugerowania kto , co i kiedy 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...