Buldog Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Hej gościu nie promuj się nie Fejsie,Kuba bierz się z komucha do roboty . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Otyhm Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 3 minuty temu, Buldog napisał: Hej gościu nie promuj się nie Fejsie,Kuba bierz się z komucha do roboty . Wielkie g uwienko tam masz na licytacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helenka Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Szlafrok Margaret Kuba masz na licytacji,wes Jeszcze majtki w których robiła sobie masturbacje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jprd Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 3 minuty temu, Helenka napisał: Szlafrok Margaret Kuba masz na licytacji,wes Jeszcze majtki w których robiła sobie masturbacje. Apostazja wspiera WOŚP....już wiadomo co to za sekta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gosc Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 13 minut temu, jprd napisał: Apostazja wspiera WOŚP....już wiadomo co to za sekta. Zbyszek siedź w domu, to wychodzi Ci najlepiej. Nie przychódz I nie pisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sza Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Cicho bądź masturbacji! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gosc Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 23 minut temu, Helenka napisał: Szlafrok Margaret Kuba masz na licytacji,wes Jeszcze majtki w których robiła sobie masturbacje. Zbyszek, a Ty się puknij w głowę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wierzmin Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Ciotki wes majtochy to Kuba ci co przyjdą będą godzinami walczyć po takie cacko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kol Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 4 minuty temu, Gosc napisał: Zbyszek siedź w domu, to wychodzi Ci najlepiej. Nie przychódz I nie pisz. Ja prawdę pisząc będę cycu kubeczku komuchy,ja to nie jestem żaden zbych.Ja to twój koleś ze szkoły podstawowej . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gosc Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 16 minut temu, Kol napisał: Ja prawdę pisząc będę cycu kubeczku komuchy,ja to nie jestem żaden zbych.Ja to twój koleś ze szkoły podstawowej . 19 minut temu, Wierzmin napisał: Ciotki wes majtochy to Kuba ci co przyjdą będą godzinami walczyć po takie cacko. Zbyszek Kuba jest dużo młodszy od ciebie, idź już spać, a nie o majtkach cioci romansujesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ninka Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 O ciotki majtochach to jutro będą się bitwy toczyć no i ten szlafrok co Gośka się masturbował,ciekawa mile dadzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baska Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 A cóż za atrakcja ten wylohany szlafrok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terapia Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Ciekawe co komuch i buraczek dał na orkiestrę .O ile mi wiadomo to nic nie dadzą bo to chytrusy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 8 minut temu, Baska napisał: A cóż za atrakcja ten wylohany szlafrok Jestem sam ciekawy kto się pokusi hi hi hi... 5 minut temu, Terapia napisał: Ciekawe co komuch i buraczek dał na orkiestrę .O ile mi wiadomo to nic nie dadzą bo to chytrusy. Jaki wujek taka siostrzenica. Nawet dając zarabiają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gosc Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 8 minut temu, niestety napisał: Jestem sam ciekawy kto się pokusi hi hi hi... Jaki wujek taka siostrzenica. Nawet dając zarabiają. Kaziu Ty też nie śpisz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Jednak się czepiają i nie wiedzą kogo się tak czepić.A tutaj tylko wytykają im jak nie potrafią ci z kina traktować ludzi.Jakby umieli z ludźmi współpracować to wszyscyby ich dobrze postrzegali.To w tym wieku jest tak że masz stanowisko to go szanuj i bądź dobrym człowiekiem dla ludzi.Jesli jesteś Kuba hamem to nie oczekuj że ktoś ciebie będzie chwalił.Zmien swoje postępowanie do ludzi obojętnie kim są.Ale ciebie na to nie stać.Sluchasz głosu komuny . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacemik Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 10 godzin temu, Gosc napisał: Zbyszek siedź w domu, to wychodzi Ci najlepiej. Nie przychódz I nie pisz. No gwiazda była czyści szafę ,czy w tym szlafroku się mansurbowala,jeśli Kuba powie że tak to chłopaki wszystkie będą o to nie doprane ścierwo się bić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorocia Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Już wpłaciłam na wos i nie muszę wychodzić z domu i kupować w kinie nadziewa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słownik Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 27 minut temu, Dorocia napisał: Już wpłaciłam na wos i nie muszę wychodzić z domu i kupować w kinie nadziewa. Jeszcze kup sobie słownik I będzie komplet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gosc Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 45 minut temu, Jacemik napisał: No gwiazda była czyści szafę ,czy w tym szlafroku się mansurbowala,jeśli Kuba powie że tak to chłopaki wszystkie będą o to nie doprane ścierwo się bić. Zbyszek wcześniej majtki cioci teraz szlafrok, niezły z Cibie ananas. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gustaw Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 4 minuty temu, Gosc napisał: Zbyszek wcześniej majtki cioci teraz szlafrok, niezły z Cibie ananas. Właśnie teraz wpłaciłam parę groszy ,bo nie mam pewności czy komuniści z kina się dobrze rozlicza z WOŚ. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Januszko z kona Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Kuba kup sobie szlafroczek i ryja sobie po myciu wycieraj to jak balsam na twój ryj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 O 10.01.2020 o 21:34, Malgosia napisał: Huju jeden z drugi nie chcesz przychodzic do Kina na licytację to nie przychodz. Kto ma przyjść to przyjdzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 3 godziny temu, Januszko z kona napisał: Kuba kup sobie szlafroczek i ryja sobie po myciu wycieraj to jak balsam na twój ryj. w********** śmieci, i się opierdol od Kuby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Nie przychodzimy do kina i nie dajemy do puszek ! Można wpłacać w necie na WOŚP ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi