pisz wszystko Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 12 minut temu, Gość napisał: Kiedy to było a nie dawno.Niech napisze jak rybę panią woził bo rachunki były coś nie tak. Nie dawno to dla ciebie kiedy? Jak wiesz że woził to pisz kiedy, w jakiej spółdzielni, przecież on prowadzi Wisolę. Nie lubię takiego chlapania jęzorem. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Ślizgo dookoła burek nie posypał chodników, można kozła wyfikonć. Odnośnik do odpowiedzi
Grzegorz Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 14 godzin temu, do Grzegorza napisał: Co za skurwiały idiota wypisuje!!!! Człowieku ty na prawdę psychol jesteś!!! Nawet dopasować się do dyskusji nie umiesz!!!! Gdzie takich idiotów płodzą????Nie masz nic mądrego do powiedzenia nie otwieraj dzioba!!! Zawsze k**** znajdzie się jakiś psychol. Ty się ciągle wypierasz faktu bycia idiotą. No i mamy jasność. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 6 godzin temu, gość napisał: Ślizgo dookoła burek nie posypał chodników, można kozła wyfikonć. Próbowalem kozła fiknąć,ale nie dało się,bo mam buty zimowe.Będę musiał założyć skórzane letnie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 O 28.11.2016 o 22:42, pisz wszystko napisał: Nie dawno to dla ciebie kiedy? Jak wiesz że woził to pisz kiedy, w jakiej spółdzielni, przecież on prowadzi Wisolę. Nie lubię takiego chlapania jęzorem. Za szybko wszystko chciałbyś wiedzieć.Ty wiesz jak to było i ja wiem jak to było. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Czyli kolejny sekret? Daj sobie spokój. Jak masz cos do powiedzenia to powiedz. Inaczej bedziesz jak inni. Oskarżenia bez pokrycia. Odnośnik do odpowiedzi
asd Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 a kiedy zamkną tartak i gryfskand bo mnie te tiry jeżdżące przez Ińsko wkurzają haha Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 32 minut temu, asd napisał: a kiedy zamkną tartak i gryfskand bo mnie te tiry jeżdżące przez Ińsko wkurzają haha A mnie wkurza tępota wpisującego. Są zakłady które istnieją i wiemy jakie są uciążliwe ale dopuszczacie myśli do powstania czegoś co po dziesięćkroć pogorszy nasze życie i nasili problemy z istnieniem w gminie. Takie lewackie myślenie bezmózgowego ptasiego móżdżka.... Odnośnik do odpowiedzi
asd Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 skoro żwirownia niepotrzebna to po co nam tartak i gryfskand zero korzysci tylko rozwalone drogi przez tiry Odnośnik do odpowiedzi
mózg Napisano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 4 minuty temu, asd napisał: skoro żwirownia niepotrzebna to po co nam tartak i gryfskand zero korzysci tylko rozwalone drogi przez tiry Ktoś ma rozwalony mózg przez propagandzistów kopalnianych Na lekarza w tym przypadku za późno! Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Olo ty to jesteś jednak tępak innym przeszkadza Gryfskand i Tartak to co nie mogą wyrazić swojego zdania .mi jako mieszkańcowi też nie pasuje że przez Ińsko większość tirów które jeżdżą to tiry z drzewem które mają na 1000 procent przekroczoną masę ładunków -chyba że gdzieś w lesie wagi zamontowali ,dla twojej wiadomości ciężarówki ze żwirem .piachem itp nie wyjadą z terenu żwirowni z ładunkiem powyżej 40 ton bo tam są wagi a lesie chyba nie widziałeś wag które by ważyły wyjeżdżające samochody Odnośnik do odpowiedzi
nie piernicz Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Godzinę temu, Mieszkaniec napisał: Olo ty to jesteś jednak tępak innym przeszkadza Gryfskand i Tartak to co nie mogą wyrazić swojego zdania .mi jako mieszkańcowi też nie pasuje że przez Ińsko większość tirów które jeżdżą to tiry z drzewem które mają na 1000 procent przekroczoną masę ładunków -chyba że gdzieś w lesie wagi zamontowali ,dla twojej wiadomości ciężarówki ze żwirem .piachem itp nie wyjadą z terenu żwirowni z ładunkiem powyżej 40 ton bo tam są wagi a lesie chyba nie widziałeś wag które by ważyły wyjeżdżające samochody Akurat cięzarówki ze zwirem nie bedą przeładowane. W Storkowie co się dzieje? Jeżdżą gdzie chcą i jak chcą i w du..pie maja twoją wagę. Odnośnik do odpowiedzi
MIAŁKA Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 W d**** to ty masz to co lubisz pało Odnośnik do odpowiedzi
kierowiec Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 W Storkowie po protestach mieszkańców postawiono znak "Zakaz przewozy kruszywa" ale kierowcy nagminnie zakaz łamali, gdy jeden z kierowców zainkasował mandat od policji to na drugi dzień znak ktoś zajumał i nie było podstaw do mandacików. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 http://plus.gs24.pl/wiadomosci/a/wody-w-jeziorach-jest-coraz-mniej-to-moze-byc-problem,11531366 A ja wam przypominam że już niedługo Jacek wyda na nas wyrok! Te całe ich inwestycje runą jak domek z kart bo Pani Janicka wiedziała że wody ubywa i że to nie wyjedzie. Jacek z Michałem jak dzieci łyknęli ten haczyk co na nich zastawiła. Projekt zrobiony za pieniądze gminy ale nie do zrealizowania bo w miejscach wytyczonych wody ubyło tyle że nie będzie zgadzać się w papierach. Gościu od stacji paliw też miał dosyć i poszedł w sina dal , działek nie można sprzedać oj ciężko kończy się rok dla koczujących w gminie włodarzy. Już za pasem wybory przyjdzie niechybny czas na banicję. Odnośnik do odpowiedzi
moni Napisano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Proponuję zaprojektować przejście na wyspę po lądzie,bo niedługo będzie to możliwe. Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 W czwartek o godz 11 Sesja Rady Miejskiej.Prosimy wszystkich o przybycie posłuchamy co Domowe Przedszkole powie nam na koniec roku. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 5 godzin temu, Gosc napisał: W czwartek o godz 11 Sesja Rady Miejskiej.Prosimy wszystkich o przybycie posłuchamy co Domowe Przedszkole powie nam na koniec roku. Zatwierdza budżet i złożą życzenia noworoczne. Jeśli bedzie szampan to przyjdę. Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Szampan będzie z Lewiatana i to na krechę.Już się chłodzi. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 3 godziny temu, Gosc napisał: Szampan będzie z Lewiatana i to na krechę.Już się chłodzi. Pierniczysz kocopoły, będzie oryginalny CATTTIER CHAMPAGNE !! Przyjdź Olo a skosztujesz z władzą lepiej smakuje ! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Bynajmniej ja z kłamcami wyborczymi nie pijam? Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Olo napisał: Bynajmniej ja z kłamcami wyborczymi nie pijam? Pijasz,pijasz nie zmuszaj mnie abym ujawnił z kim z władzy popijasz i przypijasz !! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Godzinę temu, gość napisał: Pijasz,pijasz nie zmuszaj mnie abym ujawnił z kim z władzy popijasz i przypijasz !! Proszę bardzo .....czekam na wyliczankę....tylko mnie nie zawiedź!!!! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 A u cioci na festynie, kto parówy wcinał i obściskiwał się po spożyciu ? U rajcy na grillu kto pod karkówkę chlał gorzałę ? Jeszcze mam wymieniać dwulicowcu ? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 13 minut temu, gość napisał: A u cioci na festynie, kto parówy wcinał i obściskiwał się po spożyciu ? U rajcy na grillu kto pod karkówkę chlał gorzałę ? Jeszcze mam wymieniać dwulicowcu ? U "cioci" to było zaproszenie....a u "rajcy" obowiązki... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi