Skocz do zawartości

Czyli Jacek, Michał i Włodek kłamali

widać

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.12.2016 o 19:34, pytania napisał:

Po co jacenty tak często spotyka się z grzesiakiem i kieliszkiem? Kilka razy w miesiacu to przypadkiem nie za dużo? o czym rozmawiają? O du*pie marynie? O pogodzie?

Rozwiń  

Co ta łajza ma innego do roboty. W kasie pusto we łbie pusto. Taki gminny pustostan.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2016 o 19:25, Olo napisał:

Nie nie "rajco" już nas kolejny raz nie wyr+chacie.....przyznaj chociaż raz że nie macie pomysłu na pozbycie się na zawsze problemu żwirowni......dobrze wiesz kiedy jacenty był u ciebie z grześkiem co worek "piasku" nosi............to ty myślisz że mieszkasz na końcu świata ale to przypadki rządzą losem.......widziano jak jacenty z grześkiem do ciebie wjeżdżali.......chłopie kogo ty chcesz kołować...........rozmowy tak ale w biurze u burmistrza a nie za kotarą......stracisz chłopie wszystko na razie tylko dobre imię a potem resztkę spokoju......to ja ci mówię że żwirowni nie będzie bo jakkolwiek zdecydujesz to ludzie się sprzeciwią......ale wy wolicie narazić sie biedocie niż cwaniakom z kasą........ taka to jest prawda o waszym rządzeniu.......nie obrażam JA TAK NA PRAWDĘ MYŚLĘ.........

Rozwiń  

Czekam kiedy "rajca" chociaż trochę zaprzeczy. Ale widzę że chyba to ty masz rację Olo. 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2016 o 21:22, jak zwykle napisał:

Czekam kiedy "rajca" chociaż trochę zaprzeczy. Ale widzę że chyba to ty masz rację Olo. 

Rozwiń  

Czemu rajca ma zaprzeczać? Co taki rajca znaczy? Nic! W gminie rządzi burmistrz i taki rajca ma tyle do gadania co żyd za okupacji, taka prawda.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2016 o 21:27, taka prawda napisał:

Czemu rajca ma zaprzeczać? Co taki rajca znaczy? Nic! W gminie rządzi burmistrz i taki rajca ma tyle do gadania co żyd za okupacji, taka prawda.

Rozwiń  

Bzdura - w gminie w Ińsku nikt nie rządzi tu jest rozpiździaj i każdy sobie rzepkę skrobie. Po gminie halny fruwa dlatego w kasie nima nic. Nawet na muszlę klozetową brak.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2016 o 21:42, pustki napisał:

Bzdura - w gminie w Ińsku nikt nie rządzi tu jest rozpiździaj i każdy sobie rzepkę skrobie. Po gminie halny fruwa dlatego w kasie nima nic. Nawet na muszlę klozetową brak.

Rozwiń  

ale za to w lewiatanie pełno urzędników

Odnośnik do odpowiedzi

Rajca jak i reszta jego kompanów z Ińsko razem sami kłamcy.Nepotyzm nic więcej.Sam gminny pustostan.On ponadto nigdy prawdy nie powiedział.Ma takie powiedzenie że jak sobie sam nie pomoże to nikt mu nie pomoże .

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jak był u Racina to żwirownia mu nie przeszkadzała ,nawet to że samochody miały  w bliskiej  odległości przemieszczać się koło jego domu.Teraz jest niby przeciw żwirowni.bo chce sobie coś zakombinować.Jemu na dobru gminy nigdy nie zależało tylko na jego własnym interesie.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.12.2016 o 18:35, Olo napisał:

Chodzi o to że buraczek i wicek z "rajcą" zawiedli na całej linii .................przedłużali sprawę kopalni a teraz będą łżeć że zmusiło ich SKO..........pisałem już nie raz że liwak prowadzi kuluarowe rozmowy o których Szafran nic nie wie.........pisałem tu już nie raz i nie dwa że "rajca" kłamie i ciągle wypisuje brednie że żwirowni nie będzie.....jeszcze kretyn nie wie że to on najwięcej straci a nie cwele michał i jacek........nie wiem tylko jak ludziom w oczy spojrzy jeden z drugim......buraczek od wczoraj ciężko skupiony na pisaniu decyzji środowiskowej.....jak myślicie jakiej?????? Ma w d**** co mówią mieszkańcy.....nie słucha nikogo tylko "koperty"........

Rozwiń  

Olo a skąd ty to wszystko tak dokładnie wiesz ?? i skąd to przekonanie że szafran nic o rozmowach liwaka nie wie ??? coś robisz się coraz bardziej śmieszny z tą obroną właśnie szafrana  !!! dla mnie dorwali się we 3 do władzy i trzej są winni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bez wyjątków

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 2.12.2016 o 14:23, obiektywny napisał:

Olo a skąd ty to wszystko tak dokładnie wiesz ?? i skąd to przekonanie że szafran nic o rozmowach liwaka nie wie ??? coś robisz się coraz bardziej śmieszny z tą obroną właśnie szafrana  !!! dla mnie dorwali się we 3 do władzy i trzej są winni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bez wyjątków

Rozwiń  

Olo może mieć rację z tym Szafranem, powiedzcie mi, który burmistrz słuchał rad swoich radnych? Żaden, wszyscy po wyborach wypinali się na swoich radnych i śmiem twierdzić, że z Liwakiem i Szafranem jest tak samo.

Odnośnik do odpowiedzi

Szafran to dopiero ancymonek.On także do tego rękę przyłożył ale tak jak zawsze głupa pali tak jak z podatkiem rolnym w tamtym roku  co uchwalił Rajca za jego zgodą.To on przede wszystkim  gminę rozkłada na łopatki a Rajca mu w tym pomaga.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 2.12.2016 o 15:43, Gość napisał:

Szafran to dopiero ancymonek.On także do tego rękę przyłożył ale tak jak zawsze głupa pali tak jak z podatkiem rolnym w tamtym roku  co uchwalił Rajca za jego zgodą.To on przede wszystkim  gminę rozkłada na łopatki a Rajca mu w tym pomaga.

Rozwiń  

W jaki sposób rozkłada gminę na łopatki?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 2.12.2016 o 15:43, Gość napisał:

Rozwiń  

Ty durniu w gminie rządzi burmistrz a nie ancymonek czy rajca, to radni muszą słuchać burmistrza, a nie burmistrz radnych, tak było, jest i będzie.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 2.12.2016 o 16:06, gość napisał:

Ty durniu w gminie rządzi burmistrz a nie ancymonek czy rajca, to radni muszą słuchać burmistrza, a nie burmistrz radnych, tak było, jest i będzie.

Rozwiń  

To prawda, radny ma grzecznie podnosić rączką w górę na sesji, a jak się wychyli to dostaje po uszach.

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie - tu chodzi o powstanie żwirowni a nie o inne dyrdymały. Jacenty z Michałkiem tak już wymiksowali się od Włodka że ten nawet nie wie co w gminie się dzieje.....ma chłop dobre chęci tylko zawsze się o wszystkim dowiaduje w ostatnim dniu....Jacenty stwierdził że to najlepszy sposób że Michałek czół się ważny....Szafran to w tej chwili "wróg publiczny nr 1" dla burka i wicka.............

Odnośnik do odpowiedzi
prawda czy fałsz
  W dniu 2.12.2016 o 20:06, Olo napisał:

Ludzie - tu chodzi o powstanie żwirowni a nie o inne dyrdymały. Jacenty z Michałkiem tak już wymiksowali się od Włodka że ten nawet nie wie co w gminie się dzieje.....ma chłop dobre chęci tylko zawsze się o wszystkim dowiaduje w ostatnim dniu....Jacenty stwierdził że to najlepszy sposób że Michałek czół się ważny....Szafran to w tej chwili "wróg publiczny nr 1" dla burka i wicka.............

Rozwiń  

Ciekawa teoria, jeszcze ciekawsze jest to skąd ty Olo to wszystko wiesz i czy to jest prawda????????????

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...