GAP Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 i nic po za tym.Nikt nie grzmi. Odnośnik do odpowiedzi
olka Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzisiaj byłam na plaży sprzątały babki na robotach, a o parkingach zapomniały zarośnięte, czyżby nie widziały tego zielska Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzisiaj byłam na plaży sprzątały babki na robotach, a o parkingach zapomniały zarośnięte, czyżby nie widziały tego zielskaPo co wymyślasz na plaży nie sprzątają teraz bo gmina tam nikogo nie wysyła. Jakbyś wdziała plażę w realu to byś głupot nie pisała. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Dzisiaj byłam na plaży sprzątały babki na robotach, a o parkingach zapomniały zarośnięte, czyżby nie widziały tego zielskaZielsko na parkingach wyrywa dzierżawca. Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zielsko na parkingach wyrywa dzierżawca.Właśnie i dlatego "olka" kłamie bo na plaży nie była. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Olo nie denerwuj się. To są normalne działania Gminy ! Urząd musi "coś" robić aby "wilk był syty i owca cała". Mniemam, że Ty przenikliwy umysł, domyślasz się co mam na myśli. Wszystkie działania sprowadzają się do jednego "nie dla żwirowni w Ińsku" (w innym miejscu..tak ?!).Jakimi "drogami" dojdziemy do tego celu, nie ma to w tym momencie żadnego znaczenia. Prawda Olo ?Czytaj całe forum a nie tylko swoje chlapanie ozorem ! Rajca ci wczoraj odpowiedział !! Przecież jesteście waflami . Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Co tam zielsko.Ławek na molo nie ma ,barierki powycinane,lampy poszły do lamusa i tak 640 tys poszło do pieca. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Czytaj całe forum a nie tylko swoje chlapanie ozorem ! Rajca ci wczoraj odpowiedział !! Przecież jesteście waflami .Twój rajca dojedzie taka drogą że Grzesiak was orżnie nawet nie będziecie wiedzieć kiedy. Nie odpowiadasz na pytanie a ono brzmi prosto - czemu nie ma nic o spotkaniach ze żwirkami? Zawsze szafran kłapał na swoim portalu teraz u niego święta jajeczkowe.Co tam zielsko.Ławek na molo nie ma ,barierki powycinane,lampy poszły do lamusa i tak 640 tys poszło do pieca.Podziękuj Racinowi. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Oczywiście podziękowaliśmy mu.Po molo sypną się mieszkania w Ciemniku. Odnośnik do odpowiedzi
Jan Kiełbiński Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wczoraj jadąc od strony Stargardu Szczecińskiego zjechałem z drogi"głównej" i wjechałem do wsi Miałka.Dlaczego?Dlatego,że dwadzieścia kilka lat temu miałem przyjemność być tam "pod namiotem" na wspaniałej wyprawie "na ryby". Wiecie co? To co tam zobaczyłem przerosło nawet mnie..Nie wierzyłem ,że w Polsce "Zachodniej" jeszcze takie miejsca istnieją.To co zabyczyłem było przerażające.Postaram się się tą sprawą zainteresować TVN.Jak bozie kocham ,niemożliwe jednak istnieje. Odnośnik do odpowiedzi
płotka Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wczoraj jadąc od strony Stargardu Szczecińskiego zjechałem z drogi"głównej" i wjechałem do wsi Miałka.Dlaczego?Dlatego,że dwadzieścia kilka lat temu miałem przyjemność być tam "pod namiotem" na wspaniałej wyprawie "na ryby". Wiecie co? To co tam zobaczyłem przerosło nawet mnie..Nie wierzyłem ,że w Polsce "Zachodniej" jeszcze takie miejsca istnieją.To co zabyczyłem było przerażające.Postaram się się tą sprawą zainteresować TVN.Jak bozie kocham ,niemożliwe jednak istnieje.Stwierdził komuch nie znający realiów i biedy gminy. Wówczas najwięcej było towarzyszy z milicji i komitetów . Przejedź się po pozostałych wsiach i zobaczysz bardziej dobitnie ten dorobek 25 lat demokracji zafajdanej. Odnośnik do odpowiedzi
Jan Kiełbiński Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wiesz bydlaku,miałem ci kanalio nie odpisywać ale:To,że twoj zapchlony dziadek ,stary esbek spłodził kanalię ,czyli twojego ojca ,który zupełnie przez przypadek wyprodukował taki bubel genetyczny jak "ty",nie upoważnia ciebie do wyzywania kogoś od komuchów.Za młody byłem na bycie komunistą,durny konfidencie. Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wiesz bydlaku,miałem ci kanalio nie odpisywać ale:To,że twoj zapchlony dziadek ,stary esbek spłodził kanalię ,czyli twojego ojca ,który zupełnie przez przypadek wyprodukował taki bubel genetyczny jak "ty",nie upoważnia ciebie do wyzywania kogoś od komuchów.Za młody byłem na bycie komunistą,durny konfidencie.Ale nazwisko masz komusze ?! Odnośnik do odpowiedzi
do komucha Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wiesz bydlaku,miałem ci kanalio nie odpisywać ale:To,że twoj zapchlony dziadek ,stary esbek spłodził kanalię ,czyli twojego ojca ,który zupełnie przez przypadek wyprodukował taki bubel genetyczny jak "ty",nie upoważnia ciebie do wyzywania kogoś od komuchów.Za młody byłem na bycie komunistą,durny konfidencie.Ty tak ale twoi pociotkowie nie.To płynie w waszej krwi.Mało to was obsadziło stołki dzięki dziadkom i ojcom? Odnośnik do odpowiedzi
wołyń pamiętamy Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ty tak ale twoi pociotkowie nie.To płynie w waszej krwi.Mało to was obsadziło stołki dzięki dziadkom i ojcom?Ocho ukraińska esbecja w natarciu. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Włodek jest kłamcą z Kupczyńskim i Liwakiem bo ukryli spotkanie ze żwirkami. Żwirki pokazali czyste dłonie. No i kto jest szczery i otwarty? Odnośnik do odpowiedzi
Pamiętliwy Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Ale nazwisko masz komusze ?!Ale nazwisko masz komusze ?!http://pl.wikipedia....Adam_KiełbińskiWiesz synu esbeka,że nie wato już zakłamywać histori. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 http://pl.wikipedia....Adam_KiełbińskiWiesz synu esbeka,że nie wato już zakłamywać histori.Co ma wspólnego z Adamem Kiełbińskim -Jan Kiełbiński i skąd wiadomo że to może byc rodzina i co maja ze sobą wspólnego. Odnośnik do odpowiedzi
miałka Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 To jak Miałka wygląda to wina mieszkanców bo coby tam niezrobić to wszystko zniszczą , Odnośnik do odpowiedzi
Zamczysko. Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 teraz to wina mieszkańców,umiecie manewrować.Tak komuchów szkolili. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 To jak Miałka wygląda to wina mieszkanców bo coby tam niezrobić to wszystko zniszczą ,jak tak mówisz to co gmina zrobiła na Miałce w ciągu ostatnich 25 lat ? Faktycznie NIC ! PGR został zepchnięty ekologicznie w krzaki i to wszystko . Odnośnik do odpowiedzi
żwirrrrrrrrrrrrrr Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nie zapominajmy, że to Racinowski przygotował wszystkie dokumenty do otwarcia żwirowni, jego druga kadencja była żwirowni poświęcona, teraz Jacek musi kombinować jak się z tego ogromnego problemu wykręcić. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Nie zganiaj na nikogo .Jacek był radnym i Szafran i oni wiedzieli o wszystkim,także mieli świadomość co ich czeka. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Może i wiedzieli, ale żwirownię załatwił racin i to jest prawda jak dwa x dwa jest cztery! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 bogdan go dzielnie w tym zadaniu żwirowym wspierał, to oni razem żwirownię nam załatwili Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi