gąska Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chciałbyś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie doczekanie twoje.......A ci dam argumenty a ty je wykorzystasz w odwrotnym kierunku............Ty dobrze wszystko wiesz ale nie myśl, że inni są tacy jak ty - głupi - są w gminie ludzie wielkiego rozumu........ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
widio Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Nawet nie wiesz jak dużo masz racji , - opcja żwirkowa - wsza ze Sciennego zwana opozycją .Ta gnida zawsze z natury jest przeciw gdyż to nie jego temat . Lata wszędzie , podsłuchuje , filmuje itd. Jak agent Bezpieki . Jak go tu nie było , było co prawda biednie ale spokojnie , a tak mamy zakamuflowanego UBeka . :angry: :angry: :ph34r:MAM PYTANIE DO CIEBIE PALANCIE? PO CO OGLĄDASZ TO CO ON SFILMUJE? MASZ TELEWIZJĘ RADIO PO CO CI PORTAL SZAFRANA????? A WIDZISZ I OTO WŁAŚNIE CHODZI TY TO LUBISZ I ZARAZEM ZAZDROŚCISZ POPULARNOŚCI! NIE SĄDŹ WSZYSTKICH PO SOBIE ON SIĘ NIE UKRYWA A TY MUSIAŁEŚ WYJECHAĆ ZA CHLEBEM> DLACZEGO?????? MASZ COŚ NA SUMIENIU??????? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hi Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Co tu tak cicho? Ktoś coś wreszcie zrozumiał? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dla mnie argumentem dla powstania żwirowni jest to że może jak szczeciny się dowiedzą że jest u nas żwirownia t może przestaną d nas przyjeżdzać b jak na razie to brzydzę się tych świniach turystach do wody wchodzić . nasza społeczność w liczbie ograniczonej takiego syfu jak te świnie turyści nie robią Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dla mnie argumentem dla powstania żwirowni jest to że może jak szczeciny się dowiedzą że jest u nas żwirownia t może przestaną d nas przyjeżdzać b jak na razie to brzydzę się tych świniach turystach do wody wchodzić . nasza społeczność w liczbie ograniczonej takiego syfu jak te świnie turyści nie robiąChora jesteś "mieszkanko" chora z nienawiści szkoda mi ciebie. Może ty z jakiegoś zakładu dla psychicznie chorych piszesz? To by wszystko wyjaśniało hmmmmSiki twoje są mniej trujące niż przyjezdnych a to dobre nic tylko psychiatra dla ciebie -turystów zostaw w spokoju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Chora jesteś "mieszkanko" chora z nienawiści szkoda mi ciebie. Może ty z jakiegoś zakładu dla psychicznie chorych piszesz? To by wszystko wyjaśniało hmmmmSiki twoje są mniej trujące niż przyjezdnych a to dobre nic tylko psychiatra dla ciebie -turystów zostaw w spokoju.Skupcie się osły i oślice na innych zagrożeniach jakie w najbliższej przyszłości tutaj nastąpią.Czy wam trzeba dać kamieniem w łeb,żebyście to poczuli? Myślenie wam wyparowało wraz z nastaniem ińskiej pseudodemokracji. A może lud upodobnił się do swego burka i jego piesków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Największym zagrożeniem dla gminy jest w tej chwili Racinowski i jego radni, jeśli oni zostaną wybrani na kolejną kadencję to doprowadzą Ińsko do ruiny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Prawda :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Największym zagrożeniem dla gminy jest w tej chwili Racinowski i jego radni, jeśli oni zostaną wybrani na kolejną kadencję to doprowadzą Ińsko do ruiny.W ruinie intelektualnej jest twoja mózgownica...dupku .A kto inny może być wybrany w zamian za obecnych.. no kto ? Na obecną chwilę nikt poza IFS-em nie ma najmniejszych szans ! Paniali ? Wot i wsio !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 W ruinie intelektualnej jest twoja mózgownica...dupku .A kto inny może być wybrany w zamian za obecnych.. no kto ? Na obecną chwilę nikt poza IFS-em nie ma najmniejszych szans ! Paniali ? Wot i wsio !! Masz rację, bądź pewny, że wygracie, mnie to pasi i cieszy wasza pewność, tak trzymajcie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klops Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Masz rację, bądź pewny, że wygracie, mnie to pasi i cieszy wasza pewność, tak trzymajcieZapamietaj starą prawdę, że niej jest ważne jak przebiega głosowanie. Ważne jest kto liczy głosy.... i to ta pewność ??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Co taki bałwan zrozumie. Wszyscy mają chrapkę na władzę ale tylko jeden wygra. Cała prawda na ten temat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Kandydatów może być bez liku, ale liczyć się będzie może dwóch, może trzech Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Kandydatów może być bez liku, ale liczyć się będzie może dwóch, może trzechKurde pisz na jednym wątku a nie skaczesz jak żaba w czasie godów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wybór Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Kandydatów może być bez liku, ale liczyć się będzie może dwóch, może trzechszafran uważa jak widać że tylko jego kandydatura się liczy , on już wielokrotnie dowiódł jak bardzo jest arogancki i prostacki .Pytanie tylko czy to polityczna kalkulacja , czy też po prostu głupota . Jak widać teraz obrał inną metodę jak w poprzednich wyborach , aby wyborców do siebie przekonać . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 szafran uważa jak widać że tylko jego kandydatura się liczy , on już wielokrotnie dowiódł jak bardzo jest arogancki i prostacki .Pytanie tylko czy to polityczna kalkulacja , czy też po prostu głupota . Jak widać teraz obrał inną metodę jak w poprzednich wyborach , aby wyborców do siebie przekonać .Przecież Szafran jest pierwszy raz radnym i zaraz za pierwszym razem sukces. Nikt nie wie czy będzie startował co ty wymyślasz zazdrosny człowieku! Szafran to jedyna alternatywa i wiarygodna. Masz inne propozycje to pisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
demokrata Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Każdy posiadający prawa wyborcze ma prawo kandydować do rady i na burmistrza. Nikt na tym forum nie ma prawa ujmować jakiejkolwiek kandydaturze,w tym i Szafranowi.Na tym polega demokracja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Przecież Szafran jest pierwszy raz radnym i zaraz za pierwszym razem sukces. Nikt nie wie czy będzie startował co ty wymyślasz zazdrosny człowieku! Szafran to jedyna alternatywa i wiarygodna. Masz inne propozycje to pisz.O jakim sukcesie piszesz bo coś nie rozumiem . Jak mam inne propozycje to jest moja osobista sprawa nie sądzisz . Dziwi mnie ton twojej wypowiedzi , jest bardzo natarczywy , wygląda na to że każdy ma robić to co ty uważasz za stosowne i tobie meldować . Człowieku mamy ponoć demokrację . Szafran nie jest dla mnie żadną alternatywą niestety Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
komuch Napisano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 O jakim sukcesie piszesz bo coś nie rozumiem . Jak mam inne propozycje to jest moja osobista sprawa nie sądzisz . Dziwi mnie ton twojej wypowiedzi , jest bardzo natarczywy , wygląda na to że każdy ma robić to co ty uważasz za stosowne i tobie meldować . Człowieku mamy ponoć demokrację . Szafran nie jest dla mnie żadną alternatywą niestetyJasne dla ciebie alternatywą jest Racinowski. Chory człowieku nikt ci nie każe iść na niego głosować ale jego zwolennicy mają prawo też o tym pisać tu na forum. Nie masz glejtu na pranie nam mózgu. Ty już masz wyprany. Jak chcesz to startuj! zmierz się z tym trudem a zobaczysz jak to łatwo zostać choćby radnym o burmistrzu nie wspomnę. Wystartuj i pokaż jaki jesteś wspaniałomyślny. Jechać tylko na " banerze" nie da się latami. Rusz tyłek i wyjdź choćby trochę do ludzi. Nie tych tylko co u ciebie robią tylko innych którzy mają chęci na realną poprawę swojego losu. Dobrze głos zabierać inkasując ojro a tu wydawać. Taki jakiś śmieszny jesteś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 szafran z tobą już nikt nie chce rozmawiać nawet twoje sobowtóry Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kwiatek Napisano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 szafran z tobą już nikt nie chce rozmawiać nawet twoje sobowtóryBaumwan z tobą też się nie da poważnie rozmawiać. Idź glosuj na swego ulubieńca i nie obrażaj innych. Co zrobisz jak się okaże że do stołka wystartuje 5 realnych na dzisiaj kandydatów! Też będziesz się czepiał tylko jednego Szafrana. To już psychoza w twoim wydaniu. Ty jednak nie wystartujesz sam wiesz dlaczego..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Gdzie ci kandydaci ?????????????Chyba sami partyzanci bo jakoś ich nie widać :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Czyżby na byłym tartaku szykują teren pod budowę Biedronki???????? ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Castorame mają budować slyszalam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Castrama Napisano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ale to taka castrama do kastrowania zwyrodnialców seksualnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi