Chytry Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Obaj burmistrzowie to chytrusy i skąpe uje, nigdy nic z własnej kieszeni nie dali. Odnośnik do odpowiedzi
Miki Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 28 minut temu, Gosia napisał: I to jest wierutne kłamstwo ponieważ u nas na naszym stanowisku Jacek zostawił 110 złotych. Tak właśnie rodzą się plotki Gosia a te 110 zł co on u ciebie wydał to skąd on wziął ? Z naszych podatków pensję dostaje,czyli oddał to co nam zabrał. Odnośnik do odpowiedzi
Widz z boku Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 A gdzie radni burmistrza są w takiej świetniej akcji jak akcja na ryneczku nie biorą udziału,mało im dał burmistrz diet.Gdzie Jurus chtrusek ,,Geniu, diabełki,Dolcioi reszta chytruskow..i Małgorzatka itd. Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 29 minut temu, Widz z boku napisał: A gdzie radni burmistrza są w takiej świetniej akcji jak akcja na ryneczku nie biorą udziału,mało im dał burmistrz diet.Gdzie Jurus chtrusek ,,Geniu, diabełki,Dolcioi reszta chytruskow..i Małgorzatka itd. Człowieku widać że nie byłeś na rynku. Odnośnik do odpowiedzi
Grażyna Napisano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 2 godziny temu, Ola napisał: Człowieku widać że nie byłeś na rynku. No fakt ani Zbyszka ani Włodka nie było, kazia za firanki było widać Odnośnik do odpowiedzi
Wojt Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Piękna impreza ludzi ful ,fajny ryneczek wszystko się pięknie zgrało..gratulacje Odnośnik do odpowiedzi
Wlodarz Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 No trzeba przyznać że super sprawa ten kiermasz Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ja też byłam, kiermasz spoko, dużo klientów i sprzedawców. Ale nie ma stołów, nie ma gdzie towaru zaprezentować i sprzedawać . Odnośnik do odpowiedzi
Edek Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ja jestem codziennie na ryneczku i nikomu to nie przeszkadza . Teraz taka moda. Super rynek . Gratulacje dla włodarzy Odnośnik do odpowiedzi
Wojt Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 2 godziny temu, Ala napisał: Ja też byłam, kiermasz spoko, dużo klientów i sprzedawców. Ale nie ma stołów, nie ma gdzie towaru zaprezentować i sprzedawać . Jakoś wczoraj nie słyszałem żadnych uwag co do braku stołów Odnośnik do odpowiedzi
Targ Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 1 minutę temu, Edek napisał: Ja jestem codziennie na ryneczku i nikomu to nie przeszkadza . Teraz taka moda. Super rynek . Gratulacje dla włodarzy Edek porozmawiaj z tymi co tam handlują i za ten handel na polbruku, muszą zrobić opłatę do Urzędu! Oni ci powiedzą jaka to moda. To jest "moda" na fuszerkę, nieudolność w naszej Gminie. Podobne Targowiska są w Resku i Choszcznie, jedź Edward i zobacz. Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ja jestem codziennie na ryneczku i nikomu to nie przeszkadza . Teraz taka moda. Super rynek . Gratulacje dla włodarzy Też jestem często, ale władza to jednak jest bardziej uparta od osła.90% osób chciałoby stoły,a władza mówi nie, bo nie. Nie muszą stać wszędzie,ale4-6 wystarczyłoby. Wiadomo do jakiej grupy osób należysz, że brak stołów uważasz za trendy. Odnośnik do odpowiedzi
Poczekajka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 3 godziny temu, Ala napisał: Ja też byłam, kiermasz spoko, dużo klientów i sprzedawców. Ale nie ma stołów, nie ma gdzie towaru zaprezentować i sprzedawać . Masz rację nie ma stołów ,nie ma światła od lata w kiblu,i uważają że jest ok .Durny brzydal pomarszczony dlablowi to się podoba.Ok była impreza wyszła nieźle ,co do pracowników kina to powinni zatrudnić się do handlu ,bo im ta praca lepiej wychodzi niż kultura w kinie . Odnośnik do odpowiedzi
Babeczka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ej wy dwaj burmistrzowie wielcy mądrzy ,idź do kibla i wyciąg fujarę i ewylej się po ciemniaku ,zobacz gdzie nalalesJa można w takim miejscu nie mieć tak długa światła i stołów i głupoty gadać ,że handlarze mnie potrzebują. Odnośnik do odpowiedzi
Soltys Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 12 minut temu, Babeczka napisał: Ej wy dwaj burmistrzowie wielcy mądrzy ,idź do kibla i wyciąg fujarę i ewylej się po ciemniaku ,zobacz gdzie nalalesJa można w takim miejscu nie mieć tak długa światła i stołów i głupoty gadać ,że handlarze mnie potrzebują. Kazik to nie to nic nie pasuje w tym Ińsku . Robili promenadę na h**, robili wieże na h** robili molo na h**. To nie nic nie odpowiada w tym miasteczku. Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Zbychu Kazik zobaczcie jak Ińsko wyglądało za waszych rządów i racina. Jedna wielka hujnia. Zobacz jak poprzednie molo zniszczyliście tego nie pamiętacie Odnośnik do odpowiedzi
Babeczka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 7 minut temu, Soltys napisał: Kazik to nie to nic nie pasuje w tym Ińsku . Robili promenadę na h**, robili wieże na h** robili molo na h**. To nie nic nie odpowiada w tym miasteczku. Akurat promenada super, wieża też, a i molo z częstymi problemami też mi odpowiada, jednak ryneczek bez stołów i światła w kibelku niekoniecznie. A tobie odpowiada? Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Światło powinno byc ale jestem przeciwnikiem stołów Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Popatrz na rynki w wielkich miastach i pogadamy Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ińsko to jednak stan umysłu. Zrobili jakiś śmieszny kiermasz i wszyscy zadowoleni z życia, a żwirownia już przygotowuje drogę pod wydobycie. Ińsko zasługuje jednak na tragedię ekologiczną. Odnośnik do odpowiedzi
kupujący Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 8 minut temu, Widz napisał: Światło powinno byc ale jestem przeciwnikiem stołów Wolę towar obejrzeć na stołach na stojąco niż kucać. Odnośnik do odpowiedzi
Magda Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Strzelasz jak z karabinu to ten pisze to ten ,cz masz pewność że to ten ,ja bym nie była taka pewna .Jak zwykle wszystka pod twoją nutkę ma być .Ja ci powiem że tutaj nie wiemy kto pisze ,ale wiemy co piszą i co się komu nie podoba. Odnośnik do odpowiedzi
Edek Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Myślę że nie wszystko w Ińsku poszlo po myśli władz. Ale bez przesady jest też kawał dobrze wykonanej roboty. Odnośnik do odpowiedzi
Wiktor Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 50 minut temu, Babeczka napisał: 1 minutę temu, Edek napisał: Myślę że nie wszystko w Ińsku poszlo po myśli władz. Ale bez przesady jest też kawał dobrze wykonanej roboty. Wrescie jakieś metodyczne pisanek a nie tylko mowa nienawiści ze strony członków i SKO plus. Brawo. Czasami krytyka może być napisana w sposób normalny akveptowalny Odnośnik do odpowiedzi
Wlodarz Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 15 minut temu, Magda napisał: Strzelasz jak z karabinu to ten pisze to ten ,cz masz pewność że to ten ,ja bym nie była taka pewna .Jak zwykle wszystka pod twoją nutkę ma być .Ja ci powiem że tutaj nie wiemy kto pisze ,ale wiemy co piszą i co się komu nie podoba. Kaziu myślę że nikt nie strzela . Cofnij się troszeczkę wstecz Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi