Gość Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 szafran właśnie dlatego nie ma najmniejszych szans w wyborach , pisze bzdury , mówi banialuki i zachowuje się jak arogancki gbur , czy chcemy takiego burmistrza ?A jednak ktoś się lęka tego szafrana. Bo tylko o nim piszecie! Czyżby tylko on był zagrożeniem? Co w takim razie z Michałem i Liwakiem? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Cała trójca to jedno nieporozumienie :) Ale Andrzej też musi odejść ;) Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 lampy też muszą odejść :D :D :D Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A jednak ktoś się lęka tego szafrana. Bo tylko o nim piszecie! Czyżby tylko on był zagrożeniem? Co w takim razie z Michałem i Liwakiem?ja myślę , że to nie lęk przed szafranem ale ludzką głupotą i manipulacjami tego oszołoma , należy się spytać gdzie i od kogo nauczył się takich metod ? w normalnej kopalni raczej nie :ph34r: Odnośnik do odpowiedzi
klika Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A w Ińsku to jest klika IHS-u.Kto i gdzie oraz jakie stołki, odpowiedzcie sobie sami. Niestety od samej góry po dół rządzą lokalne układy.Wszędzie pachnie korupcją oraz niekompetencją. Zgodnie z zasadą - "oby żyło się lepiej" - oczywiście wiadomo komu... Odnośnik do odpowiedzi
Hania Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Władza, władza, władzaW swojej głowie wciąż powtarzaszWładza, władza, władzaKlęczysz już przy jej ołtarzachIlu ludzi dziś okłamieszBy upadli do twych stópBy stworzyli z twojej władzyJedną z wielkich cnótWładza panią jest przebiegłąGdy w jej sidła wpadnieszUważaj bo nie wygrasz na pewnoWładza panią jest okrutnąStrzeż się jejBo niebo zamieni Ci w piekłoW imię władzy dziś zabijasz, oszukujesz lecz przegrywaszWładza drogą bardzo krętąPoprowadzi Cię przez piekłoDla niej dasz się upokorzyćSwojej duszy dasz sie pozbyćBy należeć by posiadaćSprzedasz wszystkich nawet brataJuż na smyczy chodzisz grzeczniechciałeś władze mieć koniecznieWładzy jesteś niewolnikiemWładzy ślepym najemnikiem. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Kogo to ma dotyczyć? Obecnej władzy czy tej nadchodzącej? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A czy jest jakaś różnicy pomiędzy tą która była , jest obecnie lub będzie? Wszyscy oni skorzystali lub korzystają ze stołków nie wykazując troski o dobro wspólne mieszkanców gminy. Mieszkańcy ze swojej strony też nie wykazali się mądrością i rzetelnym osądem.Efekt: jedni i drudzy są albo przebiegli , albo tak zacofani. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 NO i mamy jeszcze parę wolnych miejsc w szkole , a jak nie mamy to się zrobi :D Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tu brakuje kogoś kto nie musi być burmistrzem , ale może .To jest właściwa recepta dla Ińska ! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tu brakuje kogoś kto nie musi być burmistrzem , ale może .To jest właściwa recepta dla Ińska !Jeszcze powiedz ,że to możesz być ty........................... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie ważne kto? moim zdaniem tylko czy jest gdzieś taki człowiek co nie musi tylko może? Zawsze decyzja o dojściu do władzy to zamysł na szybkie wzbogacenie się. Dotyczy Burmistrza, zastępcy, radnych i wszystkich urzędników. Niech nikt nie wierzy, że tak jak napisał gość" nie musi a może". To jakiś głupek napisał i tyle w temacie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 jak to głupek napisał to tobie wystaje słoma z gumiaków palancie bo masz dziurę na miejscu mózgu i za dużo przebywasz z tymi swoimi krówkami lub im podobnymi osłami . Jestem pewien że są tacy ludzie , nie jestem natomiast pewien czy mają na tyle siły żeby z taką hołotą jak ty Myćko użerać się parę lat i odbierać sobie zdrowie . Ty należysz do takich którzy zawsze będą niezadowoleni i zawsze będą innych zniechęcać . Moim skromnym zdaniem jeżeli znajdzie się faktycznie taki człowiek to będzie chyba desperatem . Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 jak to głupek napisał to tobie wystaje słoma z gumiaków palancie bo masz dziurę na miejscu mózgu i za dużo przebywasz z tymi swoimi krówkami lub im podobnymi osłami . Jestem pewien że są tacy ludzie , nie jestem natomiast pewien czy mają na tyle siły żeby z taką hołotą jak ty Myćko użerać się parę lat i odbierać sobie zdrowie . Ty należysz do takich którzy zawsze będą niezadowoleni i zawsze będą innych zniechęcać . Moim skromnym zdaniem jeżeli znajdzie się faktycznie taki człowiek to będzie chyba desperatem .Brzmi znajomo :D wszyscy są be tylko jeden mędrzec się znalazł :P To wracaj i zasiadaj w ławce dla burmistrza ;) Już widzę te tłumy jak lecą i na ciebie głosują :blink: Kłapać każdy tu może zwłaszcza anonimowo. Ty jesteś szczególnie głupim przypadkiem. zmień portal bo na vcity przynajmniej nikt ci w wypisywaniu bzdur nie przeszkadza. Tu tak nie ma :rolleyes: Nie masz nic mądrego do powiedzenia- nie wypowiadaj się ;) Daj spokój tym biednym przedszkolankom bo chyba dekiel ci całkiem wyparował :lol: Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie ważne kto? moim zdaniem tylko czy jest gdzieś taki człowiek co nie musi tylko może? Zawsze decyzja o dojściu do władzy to zamysł na szybkie wzbogacenie się. Dotyczy Burmistrza, zastępcy, radnych i wszystkich urzędników. Niech nikt nie wierzy, że tak jak napisał gość" nie musi a może". To jakiś głupek napisał i tyle w temacie.Ty po tych twoich wypocinach widać jak ci komuna wyżarła rozum :D :D :D jesteś wypadkiem bez nadziei Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ty po tych twoich wypocinach widać jak ci komuna wyżarła rozum :D :D :D jesteś wypadkiem bez nadzieiA ty bez powrotu :D :D :D Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 he he he widzę, że chętnego gościa który nie musi a chce gdzieś wywiało!!! Taka z tymi ochotnikami rozmowa he he he Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Andrzej! Każ zdjąć te straszydła świecące w Ińsku!!!! Ta choinka i te pstrokate drzewa przy pomidorze to wstyd na całą okolicę. Jak ci ciemniaku nie wstyd coś takiego trzymać tyle czasu? Lampy na ulicach nie świecą a żaróweczki kretyńskie wiszą do dzisiaj. Dekoracji na święta nie dałeś ślimaku a te pstrokate żaróweczki ciągną prąd nie wiadomo dla kogo!!!!! Nie wychodzisz po 17 z domu??? Co z ciebie za gospodarz!!! Zdejmij te żaróweczki bo ci prostaku w twarz napluję za brak gospodarności. Odnośnik do odpowiedzi
zgadzam się Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Codziennie chodzę po chleb do piekarni i też jest mi wstyd za ten "wygląd" gminy. Czy ten durny radny dec tego pod nosem nie widzi? Widać wojna o stołki to idzie dobrze ale ani władza ani opozycja nie zauważa " TADNDETY" Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No co ty przecież Michał w Ińsku nie mieszka :) skąd ma chłopak wiedzieć, ze coś wisi :) A krokus mieszka w Ściennym to też nie widzi. Za to lampy na Armii Krajowej zauważyli ;) Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie ma się z czego śmiać ludziska. Takie wasze podejście do problemów ogółu mieszkańców pogłębia jeszcze bardziej upadek tej gminy. Niestety to od aktywności mieszkańców zależy czego w gminie chcą co im się nie podoba czego chcą a czego sobie nie życzą. Brak waszego działania daje efekt taki, że burmistrz czuje się pewnie i stabilnie. Nietykalny głupi "pan" za przyzwoleniem nic nie chcących mieszkańców robi co chce i na dodatek dobrze z tego żyje. A opozycja obraża się nie wiem na co , bo tak odbieram ich zachowanie w formie "milczenia". Jak dla mnie to jest głupie- beznadziejnie głupie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Słuszna uwaga "Olo" szkoda, że ty tak mało się teraz tu udzielasz. Bo dobrze mądrego posłuchać. Pewnie "opozycja" myśli, że jak się nie będzie wdawać w dyskusję to nie będą ich jeździć jak bo burej.......Ludzie jednak gadają na mieście, że jak się szybko rodziła opozycja tak szybko "zeszła". Tak to w Ińsku wygląda. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Chyba nie wiecie jaką rolę powinna spełniać OPOZYCJA. To ludzie którzy nie tylko mogą ale wręcz muszą patrzeć rządzącej władzy na rączki. Obrażanie nie powinno mieć miejsca i z pewnością tak nie jest. Chociaż milczenie "opozycji" na forum jest zaskakujące to ja wierzę, ze obrażanie się jest domeną tylko burmistrza i jego zwolenników. To moje zdanie.Być może racji nie mam to czas pokaże jak zachowa się radny Szafran i Michał. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Po co to czcze gadanie opozycja to jak nieudany związek partnerski. Jak może Michał pasować do Włodka toż to taka różnica pokoleń, że nie ma szans na powodzenie. Dobrze ,że Gowin miał swoich ludzi i zablokował legalizację zboków. Niech milczą i nie piszą tu. Tyle jest spokoju dzięki temu. Nic dobrego nie zrobili a tylko zamęt robili. To już lepiej nich jest jak jest! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 A jak TW "Janek", też szykuje się do ataku na mieszkańców? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi