Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 No a ten niemiec to nie razem z michałkiem grali w czasie referendum. Ja michałka widziałem w bmw z plakatem. Może teraz wszyscy się łączą z opozycją przeciw racinowskiemu. Żeby potem sobie oczu nie wybrali. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Rajca na poziomie inwektyw i połajanek - nie dyskutuje "gościu" od ciecia z ....Widzisz" rajco" jaki mają wspólny front. Aspiracje do władzy powodują aspołeczne zachowania. Niemiecka szumowina i polaczek z młodzieżówki. Włodek siedzi i korzysta z dobrodziejstw odpisu na internet jako emeryt. Co za bydło. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 To wszystko to jeden wielki hłam. Wszyscy oni to wielkie ZERO. Mogą pisać ile chcą i co chcą. To ich prawo. Nic im to nie da bo to idioci i tyle. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 jak widać jeden popapraniec z drugim prześciga się w głupocie. gratuluję :P Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A mnie się zdaje że niemiaszek zdurniał do reszty. To kiedy teraz będziesz w Ińsku? perskie dywany tu na ciebie czekają. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A mnie się zdaje że niemiaszek zdurniał do reszty. To kiedy teraz będziesz w Ińsku? perskie dywany tu na ciebie czekają.Durni są radni popierający likwidatora Ińska TW "Janka" Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A ty kto ? Może nie likwidator ale .................... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A mnie się zdaje że niemiaszek zdurniał do reszty. To kiedy teraz będziesz w Ińsku? perskie dywany tu na ciebie czekają.Jest już dzisiaj :) maszyny chodzą jak trzeba ;) Pewnie w Niemczech mają go dosyć więc szykuje powrót do ziemi obiecanej :lol: Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wreszcie coś się na tej Miałce ruszyło. Niech nawet i niemiec robi byle śmieci po bokach nie leżały. Poza tym praca będzie. Tak czy nie! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Co tam takiego się działo? Mariusz kopareczką przeleciał zrobił rowek i tyle. Też mi wielkie roboty. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Co tam takiego się działo? Mariusz kopareczką przeleciał zrobił rowek i tyle. Też mi wielkie roboty.To co tam miluś robiłeś. Gadaj tu zaraz. Może pracę dostanę. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Bałwan nie trawi Mazurka ciekawe jak będzie trawił Mazurek bałwana he he he Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Pan Mazurek nie jest prymitywem tego pokroju co wiadomy pan. Wyższość człowieka polega na jego postawie a nie klekotaniu. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Pan Mazurek nie jest prymitywem tego pokroju co wiadomy pan. Wyższość człowieka polega na jego postawie a nie klekotaniu.Jak to nigdy nie wiadomo kto z czyjej pomocy korzystał będzie łłleeeee Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Patrzcie jak dzisiaj cicho na temat Pana Mazurka. To znaczyć może tylko jedno że to jednak niemiaszek te bzdety wypisuje skoro jest w Ińsku teraz. Panie przewodniczący trza by było się przyjrzeć temu populiście od zazdroszczenia. Sam się rozwija a innym wytyka że robi plan. Panie Maćku nie płacił pan za plan a Wisola sama za siebie zapłaci. Wstydem jest atakować innych a samemu korzystać z dobra gminnego. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 To ci dopiero szumowina z tego niemiaszka. Tak obsmarować pana Mazurka i teraz siedzieć cicho bo ruszyli jego. Widać nie zna miejscowych standardów.Jak tu zamieszka to się dostosuje do większości. Marnie widzę jego aklimatyzację w tej społeczności. Wypierdek z zachodu. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mariusz to ile skasowałeś tego bambra niemieckiego? Przyznaj hojny nie był i żyłował ile się da. Ale widzę kabelek do bramy pociągnął. Tyle ciągnąć kabel to trza mieć trochę kasy. Nie ma co! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 super że jesteśmy na bieżąco informowani panie szafran i wiemy co się w gminie dzieje , kto pisze na Mazurka i innych włodarzy , nawet kto pisze na opozycje . To pan robi zamęt w tej gminie podcina się pan za innych i szczeka jak wściekły kundel . Jest to objaw prymitywu którego niestety panu nie brakuje . Tego może pan nie widzi , ale styl posiada pan nie do podrobienia . Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 daj sobie spokój z tym śląskim ścierwem , ja jeżdżę często w kierunku Chociwla i nic nie widziałem bo mnie to nie interesuje , ale ta menda widzi wszystko Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ty myślisz, ze szafran siedzi w krzakach na Miałce i obserwuje co bauwan robi? stuknij się w łepetynę zanim cos napiszesz Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ty myślisz, ze szafran siedzi w krzakach na Miałce i obserwuje co bauwan robi? stuknij się w łepetynę zanim cos napiszeszNie on myśli, że jest taki ważny i trzeba o nim mówić. Kretyn niemiecki. To ty się stuknij w ten łysy łeb. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja widziałem autko na rejestracjach HH koło byłego psa. Czy to o tego niemca idzie? Dla mnie wporzo kolo w sklepie go widzę, grzeczy, uprzejmy czego od niego chcecie? Zazdrościcie i tyle! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Może to wartościowy człowiek pomagał w referendum to może pomoże pognać Racina na cztery wiatry??? Włodek jest za cienki. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 jestem podobnego zdania , jednak widać że komuś to nie pasuje i stara się jak może go zaszczuć . Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 jestem podobnego zdania , jednak widać że komuś to nie pasuje i stara się jak może go zaszczuć .Nawet jak komuś się nie podoba to może powinien to przyjąć do wiadomości. Może powinno się połączyć siły Włodka i "nowego" i razem coś ugrać. Bo osobno można wiele stracić. Ja już tu prawie nie piszę a czytam forum jak mi czas pozwala. Nie mam ochoty się tu udzielać ale nie mogłem sobie odmówić żeby tego hasła nie rzucić. Co wy wszyscy na to żeby łączyć siły a nie na sibie naskakiwać. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi