xxxxx Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 27 minut temu, ania napisał: Jeżeli sobie dobrze przypominam, to Racin przegrał wybory a oni razem ze Skonieczko, weszli do rady ! Raczej Andrzej ich "porzucił" ? Jako opozycja mogli kontrolować władzę . Bez opozycji każda władza się psuje. Oni woleli przywileje w zamian za przytakiwanie władzy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pies Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 40 minut temu, xxxxx napisał: Jako opozycja mogli kontrolować władzę . Bez opozycji każda władza się psuje. Oni woleli przywileje w zamian za przytakiwanie władzy! Obecny burek nie ma opozycji i tu jest pies pogrzebany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misxa Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 4 godziny temu, ania napisał: Jeżeli sobie dobrze przypominam, to Racin przegrał wybory a oni razem ze Skonieczko, weszli do rady ! Raczej Andrzej ich "porzucił" ? Ja pitolę co to jest ,jak Jacek to nie ogarnie to komucha nim zawladnie na całego.Chlopie co ty robisz . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laluniaz Inska Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 47 minut temu, Misxa napisał: Ja pitolę co to jest ,jak Jacek to nie ogarnie to komucha nim zawladnie na całego.Chlopie co ty robisz . Kapucyn za tace z komuna walczą z wiatrakami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Godzinę temu, Laluniaz Inska napisał: Ja bardzo cenię ludzi kulturalnych rzetelnych,bardzo oddanych swojej pracy,godnych do naśladowania i z duza wiedzą jaką mają, czy mieli w pracy.Wiecie o kim myślę.Napewno nie tych z ciotką wieżą,bo nigdy nie dawali szacunku ,żeby ich szanować.Ja nie jestem za komuną i nigdy nie bede źle sobie przypominam tamte czasy,było mi źle i zle traktowali ludzi,to bardzo zła partia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiętać Napisano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 8 godzin temu, Gosc napisał: Nie zapomnijcie jak Dec, Kościelny i Mazurek porzucili Andrzeja, byle być przy korycie. I teraz działają w innej sekcie,Kazio też do niej należy i inni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aldefons Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 13 godzin temu, Pamiętać napisał: I teraz działają w innej sekcie,Kazio też do niej należy i inni. Nikt nie porzucił Pana Andrzeja jolopie.Wygral Liwak i wygrali ci radni to do twojej mózgownicy nie dociera.W innej sekcie to działają między innymi Jakub z ludzmi pracującymi w kinie ,a ta sekta to partia komunistyczna ich przewodnicząca jest ciotką wieża.To logiczne i niewolno im wchodzić w drogę.Burek też jest z Michałem w tej sekcie.Stare emerytki też Marylka i Elka załapali się do komuny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paciorek Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 3 godziny temu, Aldefons napisał: Nikt nie porzucił Pana Andrzeja jolopie.Wygral Liwak i wygrali ci radni to do twojej mózgownicy nie dociera.W innej sekcie to działają między innymi Jakub z ludzmi pracującymi w kinie ,a ta sekta to partia komunistyczna ich przewodnicząca jest ciotką wieża.To logiczne i niewolno im wchodzić w drogę.Burek też jest z Michałem w tej sekcie.Stare emerytki też Marylka i Elka załapali się do komuny. Te stare emerytowane gwiazdy kina, Marylka i Elka jemu nie przeszkadzają ,temu wszechwiedzacemu bufonowi z kina .Ja się dziwię i nie dziwię,jeśli Panie są komunistyczne to ok.To klika nie do pokonania jak na dzisiejsze dni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loko Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Ludzie co z wami? Jak można pisać takie rzeczy? Zwykli hejterzy. Tragedia jak można zniżyć się do takiego poziomu!! W internecie fajnie się piszę nie? Wątpię, że ktokolwiek z Was hejterow miałby odwagę powiedzieć to wszystko prosto w oczy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie mogę Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Nie wpitalaj się,jak nie masz pojęcia co ten bufon zrobiła TRZEMA swoimi pracownikami.To komunista za kasę kościoła.Wstyd.Trzeba było się wykształcić za klera . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hustawka Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 20 minut temu, Nie mogę napisał: Nie wpitalaj się,jak nie masz pojęcia co ten bufon zrobiła TRZEMA swoimi pracownikami.To komunista za kasę kościoła.Wstyd.Trzeba było się wykształcić za klera . Ja tak myślę jak ty .Bo ten pizdzielec nigdy poważnie nie będzie traktował ludzi bo ciotką tak sobie życzy.To ta olbrzymia ropucha nim włada i nie tylko..Tylko dobrze że nie ma jej w gminie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loko Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 38 minut temu, Nie mogę napisał: Nie wpitalaj się,jak nie masz pojęcia co ten bufon zrobiła TRZEMA swoimi pracownikami.To komunista za kasę kościoła.Wstyd.Trzeba było się wykształcić za klera . Język polski się kłania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gdri Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 55 minut temu, Hustawka napisał: Ja tak myślę jak ty .Bo ten pizdzielec nigdy poważnie nie będzie traktował ludzi bo ciotką tak sobie życzy.To ta olbrzymia ropucha nim włada i nie tylko..Tylko dobrze że nie ma jej w gminie. To potwór władający ta świta ,oni tak jak w amoku ,jak lep na muchy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zawsze Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, Mieszkaniec napisał: Język polski się kłania. Nie przesadzaj.... literówka przy szybkim pisaniu zawsze się zdarzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1234 Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 O 14.01.2020 o 13:56, gość napisał: Wychwala na fejsie 22 tysiące zbiórki a Reptowo, wioska za Stargardem ponad 30 tyś. ! Nie ma KADAM-u nie ma wyników ! Garska chętnych do loterii, sponsorzy odeszli w siną dal, jedynie tatuś bufona, kupił malowidło bo nie było chętnego. Żenada, lipa i upadek ICK. Co kogo obchodzi Reptowo, jaki był wynik rok temu w Ińsku? 15 tys, w tym roku jest o 7tys więcej...szanujmy się ludzie, bez KADAMU kino sobie poradziło...:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 39 minut temu, 1234 napisał: Co kogo obchodzi Reptowo, jaki był wynik rok temu w Ińsku? 15 tys, w tym roku jest o 7tys więcej...szanujmy się ludzie, bez KADAMU kino sobie poradziło...:) Normalni ludzie to wiedzą. Tutaj po prostu ci co polecieli płaczą jak źle jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loko Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 8 godzin temu, zawsze napisał: Nie przesadzaj.... literówka przy szybkim pisaniu zawsze się zdarzy. Literówka? Dobre. Wypowiedź napisana bez składu i ładu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kadomik Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 13 godzin temu, 1234 napisał: Co kogo obchodzi Reptowo, jaki był wynik rok temu w Ińsku? 15 tys, w tym roku jest o 7tys więcej...szanujmy się ludzie, bez KADAMU kino sobie poradziło...:) Masz rację ten popitolony za tace wyuczony troszkę ,szedł do Pana Boga po wzrost , inni po rozum i tak mu zostało.Kad robił najwieksza i najcięższą robotę ,a ten śmigał się i jęzorem ujadał jak psisko ciotki wieży.Jakie to pieniądze ludzi mądrych ,porządnych sponsorów nawet wykopał .To idiota jakich mało To dyr do d*** . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Godzinę temu, Kadomik napisał: Masz rację ten popitolony za tace wyuczony troszkę ,szedł do Pana Boga po wzrost , inni po rozum i tak mu zostało.Kad robił najwieksza i najcięższą robotę ,a ten śmigał się i jęzorem ujadał jak psisko ciotki wieży.Jakie to pieniądze ludzi mądrych ,porządnych sponsorów nawet wykopał .To idiota jakich mało To dyr do d*** . Odstaw butelkę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaska Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Wszystkiemu zazdrościcie, że wam nic nie wychodzi .To wam komuna mózgi pozaslaniala.Trudno z wami walczyć wy to nie ta liga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1234 Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 4 godziny temu, Kadomik napisał: Masz rację ten popitolony za tace wyuczony troszkę ,szedł do Pana Boga po wzrost , inni po rozum i tak mu zostało.Kad robił najwieksza i najcięższą robotę ,a ten śmigał się i jęzorem ujadał jak psisko ciotki wieży.Jakie to pieniądze ludzi mądrych ,porządnych sponsorów nawet wykopał .To idiota jakich mało To dyr do d*** . jęzorem to właśnie Ty ujadasz na tym portalu.. już nie chce mi się powtarzać, ze 7 tys złotych to jednak spora różnica. Jak tak Ci bardzo nie pasuje, to zrob petycje przeciwko dyrektorowi i zobaczymy kto wtedy będzie taki mądry i podpisze się imieniem i nazwiskiem, bo narazie jak widzę to wszyscy tylko tutaj potrafią się wypowiadać.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dagusia Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Ja was wszystkich przeswietlilam komuchy ,jesteście siebie wart.To patola komunistyczna.Ja na was leję.Hamow poznać z dala.A to wasze szkaractwo kinowe to do muzeum.Nie macie pojęcia o niczym.Chcecie ale nie wiecie co z czym ugrysc . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumigusz Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 20 minut temu, Dagusia napisał: Ja was wszystkich przeswietlilam komuchy ,jesteście siebie wart.To patola komunistyczna.Ja na was leję.Hamow poznać z dala.A to wasze szkaractwo kinowe to do muzeum.Nie macie pojęcia o niczym.Chcecie ale nie wiecie co z czym ugrysc . Banda komunistyczna pod władaniem komuchy cioty wieży.Jacek to prezydent komuchy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henryka po Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Cieniasy w kinie nie potraficie uczyć ,dzisiaj to wyszło Wstyd .Myślałam ,widziałam że to będzie poraszka.Ta pani nie się lepiej przyłoży bo kiszka .A buraczek jest zadowolony .Szkoda mi t niektórych,bo się marnują,a więcej cofają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ania Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 8 minut temu, Henryka po napisał: Cieniasy w kinie nie potraficie uczyć ,dzisiaj to wyszło Wstyd .Myślałam ,widziałam że to będzie poraszka.Ta pani nie się lepiej przyłoży bo kiszka .A buraczek jest zadowolony .Szkoda mi t niektórych,bo się marnują,a więcej cofają. Mówisz o konkursie ? Powiedz coś więcej bo na fejsie kubuś nie promuje się ! !! coś musi być na rzeczy !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi