Xjgd Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 2 minuty temu, jprd napisał: Takie to pslowskie układy dominują w gminie. Podłość podłość i podłość. Taki pisze Przewodniczący Rady! Żenada... Jemu mozesz zrobić laskę,jeśli ci pozwoli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ha,ha Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 2 minuty temu, jprd napisał: Takie to pslowskie układy dominują w gminie. Podłość podłość i podłość. Taki pisze Przewodniczący Rady! Żenada... Tak chciała rzeczpospolita babska.Dyrektor "tysiąclecia" nie ma pomysłu na kolejne tysiąclecie,więc odchodzi.Jak mi smutno.Uchleję się jak nic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ble ble ble Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Wielka żałoba ,bo Kuba odchodzi .Dziwaki komunistyczne są pogrążone w rozpaczy,czy to jakiś cyrk .Burek niech się nimi zajmie ,żeby nie było samobójstw z rozpaczy.Jolka wes się w garść i nie szlochaj bo schudniesz za dużo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bedhdi Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 14 minut temu, Ble ble ble napisał: Wielka żałoba ,bo Kuba odchodzi .Dziwaki komunistyczne są pogrążone w rozpaczy,czy to jakiś cyrk .Burek niech się nimi zajmie ,żeby nie było samobójstw z rozpaczy.Jolka wes się w garść i nie szlochaj bo schudniesz za dużo. Jolka nie rozpaczaj dawaj zdjęcia z festiwalu.Koniec żałoby do roboty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spisek Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Po co wy tu klepiecie ozorami i wietszycie spisek jak chłop załatwił sobie robote w szczecinie i odchodzi, znaczy Piotrek mu załatwił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coś mi tu nie pasi Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Pan Dyrektor w swoim pożegnaniu na fejsie pisze tak: "Uważam, że zrobiliśmy naprawdę dużo. Poprawa infrastruktury, ponad 400 działań w pierwszym roku działalności, około 600 w drugim roku. Całkiem nieźle to wygląda". Mój kalkulator mi mówi, że 400 działań na 360 dni w roku to wychodzi 1,1 działanie na dzień, a w drugim roku 600 działań to jest 1,6 działania na dzień. Teraz zgłupiałem do reszty, albo mój kalkulator sie zepsuł albo, albo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dhjdj Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 26 minut temu, Coś mi tu nie pasi napisał: Pan Dyrektor w swoim pożegnaniu na fejsie pisze tak: "Uważam, że zrobiliśmy naprawdę dużo. Poprawa infrastruktury, ponad 400 działań w pierwszym roku działalności, około 600 w drugim roku. Całkiem nieźle to wygląda". Mój kalkulator mi mówi, że 400 działań na 360 dni w roku to wychodzi 1,1 działanie na dzień, a w drugim roku 600 działań to jest 1,6 działania na dzień. Teraz zgłupiałem do reszty, albo mój kalkulator sie zepsuł albo, albo... Pisać to on może,i pieprzy banialuki ,myśli że ludzie są nie kumaci.To dobry lejwoda.To chwalipięta,jakich mało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nie kumasz Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 8 minut temu, Dhjdj napisał: Pisać to on może,i pieprzy banialuki ,myśli że ludzie są nie kumaci.To dobry lejwoda.To chwalipięta,jakich mało. Pewnie że jesteście nie kumaci. Przyjdzie taki dyrektor do roboty, wypije kawe i już jedno "działanie" ma. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bfxxb Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Ot się zdarzało ludziska za cyrkiem.Jak czytam te wpisy to śmiech na sali.chlop pracował tło dwa lata a ta. Cholota w rozpaczy .pytam za czym rozpaczacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oko Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Godzinę temu, Coś mi tu nie pasi napisał: Pan Dyrektor w swoim pożegnaniu na fejsie pisze tak: "Uważam, że zrobiliśmy naprawdę dużo. Poprawa infrastruktury, ponad 400 działań w pierwszym roku działalności, około 600 w drugim roku. Całkiem nieźle to wygląda". Mój kalkulator mi mówi, że 400 działań na 360 dni w roku to wychodzi 1,1 działanie na dzień, a w drugim roku 600 działań to jest 1,6 działania na dzień. Teraz zgłupiałem do reszty, albo mój kalkulator sie zepsuł albo, albo... Dlatego zawsze będziesz tempakiem, poczytaj co to są działania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mvzstuk xd Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 8 minut temu, Kgszcny napisał: W końcu tempa pała odchodzi i pokój z nim.A te wiedźmy w kinie niech się łzami zalewają ,albo nie idą z nim.Jak czytam wpisy tych ludzi co mu d*** liza ,tosmiac mi się chce,za co to tak chwalić .Nie mam pojęcia. ludzie w Ińsku tu na Fejsie chwała ,a na ulicy d*** obrabiają .Taka Paterkowa śpiewać to nie potrafi ,tylko po d**** klepanie robi ,baba straszna ,nie mogę na nią patrzeć,lizu d*** .wielka działaczka ciotki wieży.Naucz się śpiewać ,bo najgorzej piejesz,ryja drzesz.Gwiazdo nocna. Wiedźmy idźcie z tym Kuba ,bo się stać chce .Zawsze możecie iść,bo Wieśka czy Kaśka pracy nie macie bo tempe jesteście to niech Kuba was weźmie ze sobą .PaPa.glupolki co śpiewać nie umia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cha,cha Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 9 minut temu, Kgszcny napisał: W końcu tempa pała odchodzi i pokój z nim.A te wiedźmy w kinie niech się łzami zalewają ,albo nie idą z nim.Jak czytam wpisy tych ludzi co mu d*** liza ,tosmiac mi się chce,za co to tak chwalić .Nie mam pojęcia. ludzie w Ińsku tu na Fejsie chwała ,a na ulicy d*** obrabiają .Taka Paterkowa śpiewać to nie potrafi ,tylko po d**** klepanie robi ,baba straszna ,nie mogę na nią patrzeć,lizu d*** .wielka działaczka ciotki wieży.Naucz się śpiewać ,bo najgorzej piejesz,ryja drzesz.Gwiazdo nocna. Nikt go nie wypędził,ani nie zwolnił,a ta "artystka"wzywa ludzi do działań,by dyr. "tysiąclecia" pozostał.Zróbcie jeszcze zrzutkę,by dołożyć mu miesięcznie ok.4 tys. zł. to pozostanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jzdui Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 1 minutę temu, Cha,cha napisał: Nikt go nie wypędził,ani nie zwolnił,a ta "artystka"wzywa ludzi do działań,by dyr. "tysiąclecia" pozostał.Zróbcie jeszcze zrzutkę,by dołożyć mu miesięcznie ok.4 tys. zł. to pozostanie. A niech idzie w pizdu i niech weźmie tych wszystkich nawiedzonych . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xgjko wsv Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 10 minut temu, Jzdui napisał: A niech idzie w pizdu i niech weźmie tych wszystkich nawiedzonych . Ludzie idźcie z tym Kuba, bo zawału dostaniecie .Co wam palma odbiła.Ludzie pracują i zwalniają się. Nie ma co rozpaczać komucha musi uważać na serce ,żeby jej nie wysiadło . Porąbani są ludzie,wy idźcie się leczyć .Głupota się objawiła ,co niektórzy stają z rozpaczy .stare emerytki mogą nie wytrzymać napięcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loko Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 27 minut temu, Kgszcny napisał: W końcu tempa pała odchodzi i pokój z nim.A te wiedźmy w kinie niech się łzami zalewają ,albo nie idą z nim.Jak czytam wpisy tych ludzi co mu d*** liza ,tosmiac mi się chce,za co to tak chwalić .Nie mam pojęcia. ludzie w Ińsku tu na Fejsie chwała ,a na ulicy d*** obrabiają .Taka Paterkowa śpiewać to nie potrafi ,tylko po d**** klepanie robi ,baba straszna ,nie mogę na nią patrzeć,lizu d*** .wielka działaczka ciotki wieży.Naucz się śpiewać ,bo najgorzej piejesz,ryja drzesz.Gwiazdo nocna. Ty mądrala widzę, że Facebooka dobrze obserwujesz, dlaczego nie napiszesz tego wszystkiego pod postem Jakuba? Boisz się że ludzie cię zlinczują??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cha,cha Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 7 minut temu, Mieszkaniec napisał: Ty mądrala widzę, że Facebooka dobrze obserwujesz, dlaczego nie napiszesz tego wszystkiego pod postem Jakuba? Boisz się że ludzie cię zlinczują??? Nawiedzonych ci u nas dostatek,ale to nie znaczy mądrych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asullyex Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 7 minut temu, Mieszkaniec napisał: Ty mądrala widzę, że Facebooka dobrze obserwujesz, dlaczego nie napiszesz tego wszystkiego pod postem Jakuba? Boisz się że ludzie cię zlinczują??? Sram na was przygłupy,chory naród Ińska .Idź z tym swoim paniczem do cholery.Capy i stare baby modlić się powinniście na mszę dać .Idioci Ińska.chory naród .Olać waszego Kubusia.Guru. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Najgorzej będzie jak znowu Dec wróci. Wtedy to już będzie wiadomo, że te wszystkie wpisy o Kubie to jego sprawka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loko Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 7 minut temu, Asullyex napisał: Sram na was przygłupy,chory naród Ińska .Idź z tym swoim paniczem do cholery.Capy i stare baby modlić się powinniście na mszę dać .Idioci Ińska.chory naród .Olać waszego Kubusia.Guru. Dokładnie to samo robię na Ciebie. Całe to forum służy tylko wam hejterom!! Karma wraca! O ile wiesz o co chodzi 😂 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiem Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 20 minut temu, gość napisał: Najgorzej będzie jak znowu Dec wróci. Wtedy to już będzie wiadomo, że te wszystkie wpisy o Kubie to jego sprawka. Nie strasz,nie strasz,bo się zes..asz. O ile pamiętam nikogo nie skrzywdził i nie ma zamiaru prowadzić studium wokalnego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ygdfjl Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Burek oglaszaj żałobę Ińska ,po stracie Kuby ,bo stare kwoki płaczą i szlochaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mvzstuk to Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 4 minuty temu, wiem napisał: Masz rację to bagno, niech się samo czyści.Dec ma was w poważaniu.Pracujcie aż wam łby będą odskakiwać.Reszta bydlaków tam zostanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bcddykl Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 Wszystkie baby które płaczą za Jakubem,uważajcie ,bo zejdziecie na zawał.Nie jeden jeszcze będzie pracował w kinie dyr.Ale głupszy już nie będzie taki jak on.To był wyjątek . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ncstikl Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 42 minut temu, wiem napisał: Nie strasz,nie strasz,bo się zes..asz. O ile pamiętam nikogo nie skrzywdził i nie ma zamiaru prowadzić studium wokalnego. Deca pocałujcie w gwizdak.I tak nikt jemu nie do równa w nauce śpiewania.A szkoda tylko dzieci. On ma was w .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raimund Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Cha,cha napisał: Nikt go nie wypędził,ani nie zwolnił,a ta "artystka"wzywa ludzi do działań,by dyr. "tysiąclecia" pozostał.Zróbcie jeszcze zrzutkę,by dołożyć mu miesięcznie ok.4 tys. zł. to pozostanie. Dla niego warto pało, nie tak jak ty tylko do opieki po kasę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi