Gośc Napisano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Ostatni biuletyn informuje nas o bibliotece że została rozdzielona.Pan burmistrz jednak nic nie napisał na jakich zasadach została zatrudniona siostrzenica Pani Dyrektor.Nepotyzm zadziałał jak u poprzednika . Informacja zamieszczona o Dniu Seniora tak nie widoczna że nawet na tusz urzędu nie stać.Który senior to przeczyta a może u nas senior to już osiemnastolatek. Odnośnik do odpowiedzi
Roman Napisano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2016 O 8.09.2016 o 10:50, gość napisał: ...u pacieja na podwórku 2 godziny temu, Gośc napisał: Ostatni biuletyn informuje nas o bibliotece że została rozdzielona.Pan burmistrz jednak nic nie napisał na jakich zasadach została zatrudniona siostrzenica Pani Dyrektor.Nepotyzm zadziałał jak u poprzednika . Informacja zamieszczona o Dniu Seniora tak nie widoczna że nawet na tusz urzędu nie stać.Który senior to przeczyta a może u nas senior to już osiemnastolatek. Czy to dotyczy zwirowni?! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Co to za różnica.Kumoterstwo za publiczne pieniądze. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2016 O 21.10.2016 o 18:49, Gość napisał: Co to za różnica.Kumoterstwo za publiczne pieniądze. No, ważne zeby gadać! Nie ważne jaki jest temat! Jak przyszło do konkretów, i była mowa o spotkaniu to nagle sie okazało, ze lek przed tym, ze ktos kogoś wystawi jest większy niż chęć działania :). W takiej sytuacji rzeczywiście temat nie jest istotny. Odnośnik do odpowiedzi
rajca Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 W sobotę w kinie odbyła się piękna impreza DZIEŃ SENIORA. Organizatorzy - stowarzyszenie KADAM zapewnili bogatą oprawę artystyczną i miły poczęstunek w kuluarach kina.Występy młodych artystów jak i starszych wykonawców, przyjęte zostały entuzjastycznie przez wypełnioną szczelnie widownię kina, złożoną z seniorów jak i z "młodej" przyszłości naszej Gminy. A wszystko odbyło się, o dziwo, bez "tradycyjnego sponsoringu" żwirowni ! Czyli można się obyć bez piaskowych pieniędzy i coś pożytecznego zorganizować dla społeczności lokalnej. Brawo KADAM, wyrazy uznania dla prowadzącego imprezę Michała. Warto wspierać takie inicjatywy ! Co też niniejszym hojnie obiecuję wspierać !! Odnośnik do odpowiedzi
Coś nowego Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 9 minut temu, rajca napisał: W sobotę w kinie odbyła się piękna impreza DZIEŃ SENIORA. Organizatorzy - stowarzyszenie KADAM zapewnili bogatą oprawę artystyczną i miły poczęstunek w kuluarach kina.Występy młodych artystów jak i starszych wykonawców, przyjęte zostały entuzjastycznie przez wypełnioną szczelnie widownię kina, złożoną z seniorów jak i z "młodej" przyszłości naszej Gminy. A wszystko odbyło się, o dziwo, bez "tradycyjnego sponsoringu" żwirowni ! Czyli można się obyć bez piaskowych pieniędzy i coś pożytecznego zorganizować dla społeczności lokalnej. Brawo KADAM, wyrazy uznania dla prowadzącego imprezę Michała. Warto wspierać takie inicjatywy ! Co też niniejszym hojnie obiecuję wspierać !! Byłem, widziałem, podziwiam i gratuluję pomysłu. Świeżość nam jak najbardziej potrzebna, sponsorzy byli wymienieni i nie było żwirowych srebrników. Tak trzymać! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Co obudziłeś się ze snu.Ja wiem ze nic za darmo nie ma.Podatnicy za wszystko zapłacą.Na imprezie widziałem i nie seniorów.Dla czego co niektórzy dostali imienne zaproszenia a inni nie.WSTYD. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Sponsorzy wymienieni to oczywiście nic za darmo. Odnośnik do odpowiedzi
no i co z tego? Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 1 minutę temu, Gość napisał: Sponsorzy wymienieni to oczywiście nic za darmo. No i co z tego,że wymieniono nazwisko sponsora? Przyroda na tym nie ucierpiała tak jak w przypadku żwirowni. Odnośnik do odpowiedzi
byłam Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 13 minut temu, Gość napisał: Co obudziłeś się ze snu.Ja wiem ze nic za darmo nie ma.Podatnicy za wszystko zapłacą.Na imprezie widziałem i nie seniorów.Dla czego co niektórzy dostali imienne zaproszenia a inni nie.WSTYD. Impreza była dostępna dla wszystkich bez ograniczeń o czym informowały rozwieszone plakaty !! Odnośnik do odpowiedzi
Senior Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Impreza na piątkę, dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 27 minut temu, Gość napisał: Sponsorzy wymienieni to oczywiście nic za darmo. Dlaczego żałujesz grosza ? Daj a będziesz wielka/i !!! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 6 minut temu, gość napisał: Dlaczego żałujesz grosza ? Daj a będziesz wielka/i !!! A nasze "Ińsko Razem" tylko stara śpiewka daj daj daj............................. To już za nic nie można przyjść i się odchamić?????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Ta cała komusza włądza nie wie ilu ma seniorów na terenie gminy.Z wiosek oczywiście dowozów nie było wstyd. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 17 minut temu, Olo napisał: A nasze "Ińsko Razem" tylko stara śpiewka daj daj daj............................. To już za nic nie można przyjść i się odchamić?????? Przecież byłeś, o co ci chodzi? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 1 minutę temu, Gość napisał: Przecież byłeś, o co ci chodzi? Byłem i co z tego jak ty piszesz że daj to będziesz wyczytanym sponsorem.....dobrze ktoś napisał jeśli jest sponsor to nie ma nic za darmo... Odnośnik do odpowiedzi
głupek Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 21 minut temu, Olo napisał: Byłem i co z tego jak ty piszesz że daj to będziesz wyczytanym sponsorem.....dobrze ktoś napisał jeśli jest sponsor to nie ma nic za darmo... Jak to nie ma za darmo? A ty nie żarłeś ciastek za darmo???? Odwal się gamoniu bo już sam nie wiesz czego się przyczepić. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 1 minutę temu, głupek napisał: Jak to nie ma za darmo? A ty nie żarłeś ciastek za darmo???? Odwal się gamoniu bo już sam nie wiesz czego się przyczepić. Widziałem jak ten nasz słynny Olo, nosił po trzy tacki z ciastkami wzdłuż sceny, i jęzorem mlaskał. Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 "Co obudziłeś się ze snu.Ja wiem ze nic za darmo nie ma.Podatnicy za wszystko zapłacą.Na imprezie widziałem i nie seniorów.Dla czego co niektórzy dostali imienne zaproszenia a inni nie.WSTYD". O tym,że będzie impreza z okazji Dnia Seniora wiedziała cała gmina od dawna.Nie biadolcie,że należało zorganizować dowóz.Kto chciał,ten dojechał i uczestniczył w bardzo fajnej imprezie.Organizowało ją Stowarzyszenie KADAM i niby dlaczego mieliby jeszcze płacić za transport?Na każdej imprezie sponsorowanej wyczytywani są darczyńcy.Jeśli ktokolwiek imiennie ma ochotę wspomóc finansowo przedsięwzięcia kulturalne,proszę zapoznac się z kalendarzem imprez w naszym ICK(Ińskim Centrum Kultury) i wspomóc najbliższą imprezę.Pieniędzy nigdy nie jest za dużo i organizatorzy przyjma każdy datek z wielką radością i wdzięcznością. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 3 minuty temu, gość napisał: Widziałem jak ten nasz słynny Olo, nosił po trzy tacki z ciastkami wzdłuż sceny, i jęzorem mlaskał. Jadłem ale nie mlaskałem....jestem dobrze wychowany ale widziałem jak się zajadali Michał, Włodek, Rajca i Jacek to było całkiem zabawne. Ogólnie fajnie było.....Chociaż raz w obiekcie gminnym .... Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Dla tego malkontenta manolo, pasowałoby aby sponsorem była jego ulubiona żwirownia.Widać że jest szczerze zawiedziony brakiem banerów SKSM rozwieszonych wzdłuż sceny ! A może wie ten omnibus, dlaczego nie pojawiła się jego ulubienica i mentorka ciocia ze swoją świtą basią, krysią i marysią ? Brak szacunku dla seniorów czy też zazdrość zjadła "ińskie baby jag..." !! Odnośnik do odpowiedzi
olo kłamie Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 10 minut temu, Olo napisał: Jadłem ale nie mlaskałem....jestem dobrze wychowany ale widziałem jak się zajadali Michał, Włodek, Rajca i Jacek to było całkiem zabawne. Ogólnie fajnie było.....Chociaż raz w obiekcie gminnym .... I tu się mylisz, jacek, Michał i Włodek nie mieli czasu na ciastka bo występowali na scenie, nie byłeś to nie kłam badolo! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 1 minutę temu, olo kłamie napisał: I tu się mylisz, jacek, Michał i Włodek nie mieli czasu na ciastka bo występowali na scenie, nie byłeś to nie kłam badolo! Ty to nazywasz występem????Jeszcze powiedz że celebrytą zostałeś hahahahah a dupodajkę margaret też za d*** trzymałeś? No tak ona by chciała od razu tysiące za występ a wy nawet na buty nie macie hi hi hi Odnośnik do odpowiedzi
głupek Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Teraz, Olo napisał: Ty to nazywasz występem????Jeszcze powiedz że celebrytą zostałeś hahahahah a dupodajkę margaret też za d*** trzymałeś? No tak ona by chciała od razu tysiące za występ a wy nawet na buty nie macie hi hi hi Szkoda olo manolo że ty nie widzisz jaki ty jesteś głupi, oj szkoda. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Tem cały KADM to twór Ińsko Razem .Stowarzyszenie które gmina sponsoruje a gmina to my mieszkańcy.Tak to wychodzi za darmo.Dobry gospodarz dowozy robi dla wszystkich SENIORÓW a nie wybranych.WSTYD.Może reszta Radnych tym faktem się zainteresuje. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi