Skocz do zawartości

Konsultacje w sprawie żwirowni

Jacek Racinowski

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni biuletyn informuje nas o bibliotece że została rozdzielona.Pan burmistrz jednak nic nie napisał na jakich zasadach została zatrudniona siostrzenica Pani Dyrektor.Nepotyzm zadziałał jak u poprzednika .

Informacja zamieszczona o Dniu Seniora tak nie widoczna że nawet na tusz urzędu nie stać.Który senior to przeczyta a może u nas senior to już osiemnastolatek.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 882
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

W dniu 8.09.2016 o 08:50, gość napisał:

...u pacieja na podwórku

W dniu 21.10.2016 o 05:43, Gośc napisał:

Ostatni biuletyn informuje nas o bibliotece że została rozdzielona.Pan burmistrz jednak nic nie napisał na jakich zasadach została zatrudniona siostrzenica Pani Dyrektor.Nepotyzm zadziałał jak u poprzednika .

Informacja zamieszczona o Dniu Seniora tak nie widoczna że nawet na tusz urzędu nie stać.Który senior to przeczyta a może u nas senior to już osiemnastolatek.

Rozwiń  

Czy to dotyczy zwirowni?! 

Rozwiń  
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.10.2016 o 16:49, Gość napisał:

Co to za różnica.Kumoterstwo za publiczne pieniądze.

Rozwiń  

No, ważne zeby gadać! Nie ważne jaki jest temat! Jak przyszło do konkretów, i była mowa o spotkaniu to nagle sie okazało, ze lek przed tym, ze ktos kogoś wystawi jest większy niż chęć działania :). 

W takiej sytuacji rzeczywiście temat nie jest istotny. 

Odnośnik do odpowiedzi

W sobotę w kinie odbyła się piękna impreza DZIEŃ SENIORA. Organizatorzy - stowarzyszenie KADAM zapewnili bogatą oprawę artystyczną i miły poczęstunek w kuluarach kina.Występy młodych artystów jak i starszych wykonawców, przyjęte zostały entuzjastycznie przez wypełnioną szczelnie widownię kina, złożoną z seniorów jak i z "młodej" przyszłości naszej Gminy. A wszystko odbyło się, o dziwo, bez "tradycyjnego sponsoringu" żwirowni ! Czyli można się obyć bez piaskowych pieniędzy i coś pożytecznego zorganizować dla społeczności lokalnej. Brawo KADAM, wyrazy uznania dla prowadzącego imprezę Michała. Warto wspierać takie inicjatywy ! Co też niniejszym hojnie obiecuję wspierać !! 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 16:34, rajca napisał:

W sobotę w kinie odbyła się piękna impreza DZIEŃ SENIORA. Organizatorzy - stowarzyszenie KADAM zapewnili bogatą oprawę artystyczną i miły poczęstunek w kuluarach kina.Występy młodych artystów jak i starszych wykonawców, przyjęte zostały entuzjastycznie przez wypełnioną szczelnie widownię kina, złożoną z seniorów jak i z "młodej" przyszłości naszej Gminy. A wszystko odbyło się, o dziwo, bez "tradycyjnego sponsoringu" żwirowni ! Czyli można się obyć bez piaskowych pieniędzy i coś pożytecznego zorganizować dla społeczności lokalnej. Brawo KADAM, wyrazy uznania dla prowadzącego imprezę Michała. Warto wspierać takie inicjatywy ! Co też niniejszym hojnie obiecuję wspierać !! 

Rozwiń  

Byłem, widziałem, podziwiam i gratuluję pomysłu. Świeżość nam jak najbardziej potrzebna, sponsorzy byli wymienieni i nie było żwirowych srebrników. Tak trzymać!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 16:54, Gość napisał:

Co  obudziłeś się ze snu.Ja wiem ze nic za darmo nie ma.Podatnicy za wszystko zapłacą.Na imprezie widziałem i nie seniorów.Dla czego co niektórzy dostali imienne zaproszenia a inni nie.WSTYD.

Rozwiń  

Impreza była dostępna dla wszystkich bez ograniczeń o czym informowały rozwieszone plakaty !!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 17:56, Olo napisał:

Byłem i co z tego jak ty piszesz że daj to będziesz wyczytanym sponsorem.....dobrze ktoś napisał jeśli jest sponsor to nie ma nic za darmo...

Rozwiń  

Jak to nie ma za darmo? A ty nie żarłeś ciastek za darmo???? Odwal się gamoniu bo już sam nie wiesz czego się przyczepić.

Odnośnik do odpowiedzi

"Co  obudziłeś się ze snu.Ja wiem ze nic za darmo nie ma.Podatnicy za wszystko zapłacą.Na imprezie widziałem i nie seniorów.Dla czego co niektórzy dostali imienne zaproszenia a inni nie.WSTYD".

O tym,że będzie impreza z okazji Dnia Seniora wiedziała cała gmina od dawna.Nie biadolcie,że należało zorganizować dowóz.Kto chciał,ten dojechał i uczestniczył w bardzo fajnej imprezie.Organizowało ją Stowarzyszenie KADAM i niby dlaczego mieliby jeszcze płacić za transport?Na każdej imprezie sponsorowanej wyczytywani są darczyńcy.Jeśli ktokolwiek imiennie ma ochotę wspomóc finansowo przedsięwzięcia kulturalne,proszę zapoznac się z kalendarzem imprez w naszym ICK(Ińskim Centrum Kultury) i wspomóc najbliższą imprezę.Pieniędzy nigdy nie jest za dużo i organizatorzy przyjma każdy datek z wielką radością i wdzięcznością.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 18:22, gość napisał:

Widziałem jak ten nasz słynny Olo, nosił po trzy tacki z ciastkami wzdłuż sceny, i jęzorem mlaskał.

Rozwiń  

Jadłem ale nie mlaskałem....jestem dobrze wychowany ale widziałem jak się zajadali Michał, Włodek, Rajca i Jacek to było całkiem zabawne. Ogólnie fajnie było.....Chociaż raz w obiekcie gminnym ....

Odnośnik do odpowiedzi

Dla tego malkontenta manolo, pasowałoby aby sponsorem była jego ulubiona żwirownia.Widać że jest szczerze zawiedziony brakiem banerów SKSM rozwieszonych wzdłuż sceny ! A może wie ten omnibus, dlaczego nie pojawiła się jego ulubienica i mentorka ciocia ze swoją świtą basią, krysią i marysią ? Brak szacunku dla seniorów czy też zazdrość zjadła "ińskie baby jag..." !!  

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 18:28, Olo napisał:

Jadłem ale nie mlaskałem....jestem dobrze wychowany ale widziałem jak się zajadali Michał, Włodek, Rajca i Jacek to było całkiem zabawne. Ogólnie fajnie było.....Chociaż raz w obiekcie gminnym ....

Rozwiń  

I tu się mylisz, jacek, Michał i Włodek nie mieli czasu na ciastka bo występowali na scenie, nie byłeś to nie kłam badolo!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 18:41, olo kłamie napisał:

I tu się mylisz, jacek, Michał i Włodek nie mieli czasu na ciastka bo występowali na scenie, nie byłeś to nie kłam badolo!

Rozwiń  

Ty to nazywasz występem????Jeszcze powiedz że celebrytą zostałeś hahahahah a dupodajkę margaret też za d*** trzymałeś? No tak ona by chciała od razu tysiące za występ a wy nawet na buty nie macie hi hi hi

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.10.2016 o 18:46, Olo napisał:

Ty to nazywasz występem????Jeszcze powiedz że celebrytą zostałeś hahahahah a dupodajkę margaret też za d*** trzymałeś? No tak ona by chciała od razu tysiące za występ a wy nawet na buty nie macie hi hi hi

Rozwiń  

Szkoda olo manolo że ty nie widzisz jaki ty jesteś głupi, oj szkoda.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...