widok Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Teraz, johnnyenglish napisał: wszyscy wiedza że chodzi o malcera a kazdy zgrywa głupa to przecież już wczoraj ktoś że to malcer to mówiłeś że nie. Odnośnik do odpowiedzi
baran Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 2 minuty temu, johnnyenglish napisał: wszyscy wiedza że chodzi o malcera a kazdy zgrywa głupa Nie o malcera tu chodzi baranie! Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 1 minutę temu, baran napisał: Nie o malcera tu chodzi baranie! tak sobie nazywaj ojca albo matke Odnośnik do odpowiedzi
tłuk Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 1 minutę temu, johnnyenglish napisał: tak sobie nazywaj ojca albo matke i ciebie tłuku Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 1 minutę temu, tłuk napisał: i ciebie tłuku żebym wiedział kim jesteś zlał bym cie jak psa Odnośnik do odpowiedzi
puk puk Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Teraz, johnnyenglish napisał: żebym wiedział kim jesteś zlał bym cie jak psa zaczynasz o darmowym żwirze a kończysz na pyskówce z jakimś intruzem. naucz się pisać na temat. Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 hmm na obrażanie też nie mozna pozwolic a po drugie to nie ja zaczełem o żwirze Odnośnik do odpowiedzi
jagoda Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 O Halejcie chodzi i jego hipopotamice, wstrentnego kaszalota z wąsami, Panią Renie, ha,ha,ha Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 a no ten to oszust przecież każdy wie jeżdzi nie sprawnym busem po insku a policja uj kkladzie bo ojciec psa Odnośnik do odpowiedzi
chochoł Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 4 minuty temu, jagoda napisał: O Halejcie chodzi i jego hipopotamice, wstrentnego kaszalota z wąsami, Panią Renie, ha,ha,ha Czyli ludzie zbierali na pogorzelców a oni za obiecany żwirek wypieli się na ludzi dobrej woli. No cóż - on był za żwirownią i pokazywał to ze swoim kaszalotem w referendum. A jak się w referendum zachowywał jak wspierał Racina i Włodka. wszyscy panowie cieszyli się z powstania kopalni nawet stęchłe świetlice im nie przeszkadzały dopiero olśnienie nastąpiło jak sami zostali radnymi. Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 ciul wie czy sam nie podpalil tej chaty dla ubezpieczenia i do tego datki od ludzi hehe Odnośnik do odpowiedzi
puk puk Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 7 minut temu, johnnyenglish napisał: a no ten to oszust przecież każdy wie jeżdzi nie sprawnym busem po insku a policja uj kkladzie bo ojciec psa Hmmm "ojciec psa" czyli kto? Ja tych wpisów zaczynam nie rozumieć. Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 2 minuty temu, puk puk napisał: Hmmm "ojciec psa" czyli kto? Ja tych wpisów zaczynam nie rozumieć. no i nie musisz Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 1 minutę temu, johnnyenglish napisał: no i nie musisz no to po zabierasz głos jak nie umiesz się wysłowić. Odnośnik do odpowiedzi
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 3 minuty temu, gość napisał: no to po zabierasz głos jak nie umiesz się wysłowić. jak baranie nie jarzysz pospolitych słówekk to nie moja wina panie chalejcio czy halejcio Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Pacieje i reszta ich stowarzyszenia miłosne listy piszą do mieszkańców w sprawie nie uznania im głosów które zdobyli na pikniku przy kiełbasce.....a było czytać jak brzmiało ogłoszenie! Osobiście trzeba być i brać druk z pieczątką....Gmina ze wszystkiego się rozliczy nie ma problemu....a ta szkoła z listami to od Racina wzięta??? Tylko po co się tak trudzicie jak Jacek chce wam walkowerem oddać zgodę na kopalnię.....Aż tak się kamuflujecie? Nic to nie da wszyscy wiedzą że trzech panów z Ińsko XXI oskubało wyborców .....ale to nie koniec walki..... Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Godzinę temu, Olo napisał: Pacieje i reszta ich stowarzyszenia miłosne listy piszą do mieszkańców w sprawie nie uznania im głosów które zdobyli na pikniku przy kiełbasce.....a było czytać jak brzmiało ogłoszenie! Osobiście trzeba być i brać druk z pieczątką....Gmina ze wszystkiego się rozliczy nie ma problemu....a ta szkoła z listami to od Racina wzięta??? Tylko po co się tak trudzicie jak Jacek chce wam walkowerem oddać zgodę na kopalnię.....Aż tak się kamuflujecie? Nic to nie da wszyscy wiedzą że trzech panów z Ińsko XXI oskubało wyborców .....ale to nie koniec walki..... Widzisz Olo, gdybyś myślał głową a nie fujarą to takich bzdur o walkowerach byś nie bazgrał. Widzisz jak to paciejowe "gremium", panicznie boi się burmistrza Jacentego i jego posunięć. Moim nieskromnym zdaniem nie jest to ściema czy też wcześniejsze dogadywanie się. Nie naskakuj na "świecką" trójcę z gminy, bo to jest wywoływanie wilka z lasu w sytuacji gdy on jestt głęboko zakopany w norze ! Jak na razie, na ten czas ??!! Nara i nie klep na darmo ozorem ! Odnośnik do odpowiedzi
kto tu jest wrogiem? Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 3 godziny temu, Olo napisał: Pacieje i reszta ich stowarzyszenia miłosne listy piszą do mieszkańców w sprawie nie uznania im głosów które zdobyli na pikniku przy kiełbasce.....a było czytać jak brzmiało ogłoszenie! Osobiście trzeba być i brać druk z pieczątką....Gmina ze wszystkiego się rozliczy nie ma problemu....a ta szkoła z listami to od Racina wzięta??? Tylko po co się tak trudzicie jak Jacek chce wam walkowerem oddać zgodę na kopalnię.....Aż tak się kamuflujecie? Nic to nie da wszyscy wiedzą że trzech panów z Ińsko XXI oskubało wyborców .....ale to nie koniec walki..... Widzisz olo coś tu nie gra z twoim rozumowaniem, to po co żwirowcy listy piszą skoro się dogadali z burmistrzem? Według mnie sie nie dogadali dlatego dalej prowadzą żwirową propagandę w komuszym stylu. Ja bym wroga szukał nie w "trzech panach z Insko XXI" tylko w tych trzech zakichanych pijaczynach co im gorzała mózgi zamieniła z wapno. Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Znalazłem ten "list" w skrzynce, autorów od razu posłał bym na korepetycje z polskiego, napisany bez składu i ładu, moja córka w gimnazjum lepiej by to napisała. Są tam same bzdury, wręcz kłamstwa, zarządzenie burmistrza było jasne (można je przeczytać na BiPie) wiadomo było gdzie składać ankiety. Konsultacje nie rozwiały "obaw mieszkańców dotyczących spadku wód w jeziorach i studniach" oraz "wpływu na turystykę". Burmistrz mieszkańcom nie "odebrał prawa wypowiedzenia się w swojej sprawie" bo żwirownia to nie jest ich sprawa tylko grzesiaka. Tak panie paciejewski, kopalnia to jest sprawa grzesiaka, to on chce na tym zarobić a nie mieszkańcy, niech to sobie pan w końcu uświadomi! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 17 godzin temu, Olo napisał: Pacieje i reszta ich stowarzyszenia miłosne listy piszą do mieszkańców w sprawie nie uznania im głosów które zdobyli na pikniku przy kiełbasce.....a było czytać jak brzmiało ogłoszenie! Osobiście trzeba być i brać druk z pieczątką....Gmina ze wszystkiego się rozliczy nie ma problemu....a ta szkoła z listami to od Racina wzięta??? Tylko po co się tak trudzicie jak Jacek chce wam walkowerem oddać zgodę na kopalnię.....Aż tak się kamuflujecie? Nic to nie da wszyscy wiedzą że trzech panów z Ińsko XXI oskubało wyborców .....ale to nie koniec walki..... 13 godzin temu, Obserwator napisał: Znalazłem ten "list" w skrzynce, autorów od razu posłał bym na korepetycje z polskiego, napisany bez składu i ładu, moja córka w gimnazjum lepiej by to napisała. Są tam same bzdury, wręcz kłamstwa, zarządzenie burmistrza było jasne (można je przeczytać na BiPie) wiadomo było gdzie składać ankiety. Konsultacje nie rozwiały "obaw mieszkańców dotyczących spadku wód w jeziorach i studniach" oraz "wpływu na turystykę". Burmistrz mieszkańcom nie "odebrał prawa wypowiedzenia się w swojej sprawie" bo żwirownia to nie jest ich sprawa tylko grzesiaka. Tak panie paciejewski, kopalnia to jest sprawa grzesiaka, to on chce na tym zarobić a nie mieszkańcy, niech to sobie pan w końcu uświadomi! Gdybyś z uwagą przeczytał mój wpis nie tylko to co dotyczy ciebie to powielasz moją tezę na ten temat tego listu . Odnośnik do odpowiedzi
wtórny analfabetyzm Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Wstyd żeby dwóch byłych dyrektorów szkoły podpisało się pod listem skleconym przez wtórnego analfabetę, naprawdę wstyd! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2016 http://insko.pl/aktualnosci/pokaz/206_oswiadczenie_burmistrza_inska Dobrze liwak piszesz - wszystko im ułatwiałeś, pozwalałem głupoty opowiadać i ciemnotę wciskać prostym ludziskom, jednak niewielu się nabrało na twoje i stowarzyszenia banialuki. Dalej nie rozumiesz gumiaku że nie chodzi ludziom o drogę wywozu którą sugerujesz tylko zwyczajnie nie chcą wcale tego badziewia w gminie. Idź na spacer koło jeziora i zobacz ile wody znów ubyło.....bynajmniej nie chodzi o to czy ona ubywa z powodu żwirowni tylko że klimat się zmienia i śniegu nie ma deszczu nie ma a dół żwirowy tylko bardziej spowoduje ubytek wody....i o to się rozchodzi a nie gdzie i czy będzie alternatywna droga wywozu.....ROZUMIECIE TOWARZYSZE.....aż dziw że tylu pedagogów w tym sporze a jeden głupszy od drugiego..... Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 My już wiemy kto wygra.....ten co nas osaczył tak jak wod-kan....firmy których pozbyć się z gminy nie można bo co głupszy burmistrz to nas bardziej pogrąża...żenuła. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Czy może ktoś wie kto te wypociny w Biuletynie napisał.Sami przyznają się do nieróbstwa .Za co oni kasę biorą . Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 19 godzin temu, Olo napisał: http://insko.pl/aktualnosci/pokaz/206_oswiadczenie_burmistrza_inska Dobrze liwak piszesz - wszystko im ułatwiałeś, pozwalałem głupoty opowiadać i ciemnotę wciskać prostym ludziskom, jednak niewielu się nabrało na twoje i stowarzyszenia banialuki. Dalej nie rozumiesz gumiaku że nie chodzi ludziom o drogę wywozu którą sugerujesz tylko zwyczajnie nie chcą wcale tego badziewia w gminie. Idź na spacer koło jeziora i zobacz ile wody znów ubyło.....bynajmniej nie chodzi o to czy ona ubywa z powodu żwirowni tylko że klimat się zmienia i śniegu nie ma deszczu nie ma a dół żwirowy tylko bardziej spowoduje ubytek wody....i o to się rozchodzi a nie gdzie i czy będzie alternatywna droga wywozu.....ROZUMIECIE TOWARZYSZE.....aż dziw że tylu pedagogów w tym sporze a jeden głupszy od drugiego..... Prawda jest taka,że żaden nauczyciel nie nadaje się do władzy, powinien stać przy tablicy i tyle w tym temacie. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi