ha ha ha Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 10 minut temu, Olo napisał: Kto ci to powiedział????? Ja nie pamiętam żebym głosował na Ińsko XXI.... ta nacja to nie moja bajka......liwaki kupczaki i szafrany to stado przygłupów którzy niczego dla gminy dobrego nie zrobią....NIC NIE ZROBIĄ.. .. Najważniejsze, że nie zrobią żwirowni ha ha ha ha! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Olo w 100% wpis poprawny.Co do synowej radnego Deca nie ma wytłumaczenia ,tym bardziej że oświata pod niego podlega.Układ nie samowity ,patologia totalna jak wykorzystuje się funkcję samorządowa w zatrudnieniu swej rodzinki.Nie odbieram tej Pani umiejętności w nauczaniu ale forma zatrudnienia dużo do myślenia daje. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jaka znowu forma zatrudnienia? Kobitka pracuje w szkole 7 lat to co w tym złego? Odnośnik do odpowiedzi
???? Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 51 minut temu, Olo napisał: Kto ci to powiedział????? Ja nie pamiętam żebym głosował na Ińsko XXI.... ta nacja to nie moja bajka......liwaki kupczaki i szafrany to stado przygłupów którzy niczego dla gminy dobrego nie zrobią....NIC NIE ZROBIĄ.. .. Olo a która to jest twoja nacja? Może wieżowa lub burakowa? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Gówno cię obchodzi...ty się w końcu weź za robotę a nie przejąłeś władzę dla trwania i kasy...tfuuuu Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Teraz, Olo napisał: Gówno cię obchodzi...ty się w końcu weź za robotę a nie przejąłeś władzę dla trwania i kasy...tfuuuu olo nie podniecaj się bo ci żyłka w dupci peknie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 3 minuty temu, gość napisał: olo nie podniecaj się bo ci żyłka w dupci peknie Gościu w przeciwieństwie do ciebie ja jeszcze wiem co to "podniecanie" a ty półgłówku???? Żal ci dupkę ściska Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 8 minut temu, Olo napisał: Gościu w przeciwieństwie do ciebie ja jeszcze wiem co to "podniecanie" a ty półgłówku???? Żal ci dupkę ściska A jednak nerwy ci puściły, uważaj bo za chwilę popuścisz w gacie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jesteś żenujący....szkoda z pustostanem dyskutować....już ci raz pisałem że jak mądrze piszesz to wszyscy czytają jak p********* to szkoda zachodu... Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Teraz, Olo napisał: Jesteś żenujący....szkoda z pustostanem dyskutować....już ci raz pisałem że jak mądrze piszesz to wszyscy czytają jak p********* to szkoda zachodu... Skoro już sobie pofolgowałeś to teraz mów jak na świetej spowiedzi, nie popierasz Liwaka to kogo? Zapisałeś się do wieżowej kliki? A może do żwirków? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Olo ten dupek co tu pisze to oczywiście z ich komandy.Ciapak pierwszej masci Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Już wiem, popierasz tylko i wyłącznie swojego męża Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 4 minuty temu, gość napisał: Już wiem, popierasz tylko i wyłącznie swojego męża Oj chyba coś chlapnąłeś?mamy we władzach trzech debili i żaden nie ma żony? Odnośnik do odpowiedzi
siara Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 5 minut temu, wstyd napisał: Oj chyba coś chlapnąłeś?mamy we władzach trzech debili i żaden nie ma żony? No i już wszystko wiadomo! Chłopy z krzyża nie spuszczają i sperma im mózg zalewa. Nie potrafią myśleć i tyle. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 A propos czy nasza władza wybiera się na pogrzeb naszego byłego vice ministra środowiska M.T. czy jakaś delegacja pojedzie? Pani Janicka i cały RDOŚ w rozpaczy. Przykra sprawa tak grzać 200km/h i czołówka z ciężarówką. A nam chcą tiry i kopalnię zafundować...Kara i ręka BOSKA??? Odnośnik do odpowiedzi
referendum Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 2016 W Dobrzanach referendum, a u nas???????? http://www.24kurier.pl/aktualnosci/wiadomosci/referendum-w-dobrzanach-burmistrz-straci-fotel/ Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 a u nas sami się wykończą. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 O 27.09.2016 o 07:31, Gość napisał: a u nas sami się wykończą. Jak tak będzie wyglądała sesja jak wczoraj komisje to nie dziwota że gmina toczy się na dno......Ińsko Razem postawi gminę w akt biedy i nikt już tego nie udźwignie... Tylko od wszystkiego nowe podatki .....nawet na cmentarzu i umarłych robią biznes....niech to szlag!!! Sto złotych za wejście na cmentarz a że teraz więcej umiera niż się rodzi to tam się już szuka kasiorki....fujjjjj Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 36 minut temu, Olo napisał: Jak tak będzie wyglądała sesja jak wczoraj komisje to nie dziwota że gmina toczy się na dno......Ińsko Razem postawi gminę w akt biedy i nikt już tego nie udźwignie... Tylko od wszystkiego nowe podatki .....nawet na cmentarzu i umarłych robią biznes....niech to szlag!!! Sto złotych za wejście na cmentarz a że teraz więcej umiera niż się rodzi to tam się już szuka kasiorki....fujjjjj Olo ty gminny zrzędo, cioto po menopauzie, wszystko potrafisz skrytykować nawet opłatę cmentarną ! Już zostaw swoim zstępnym tą stówę, aby mogli wjechać na cmentarz i oklepać łopatami twoje truchło ! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 41 minut temu, Olo napisał: Jak tak będzie wyglądała sesja jak wczoraj komisje to nie dziwota że gmina toczy się na dno......Ińsko Razem postawi gminę w akt biedy i nikt już tego nie udźwignie... Tylko od wszystkiego nowe podatki .....nawet na cmentarzu i umarłych robią biznes....niech to szlag!!! Sto złotych za wejście na cmentarz a że teraz więcej umiera niż się rodzi to tam się już szuka kasiorki....fujjjjj Oj garnki ci sie pomyliły.Sprawdź jakie opłaty były przedtem. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Olo pisze jak stara zmierzła baba po menopauzie Odnośnik do odpowiedzi
widz Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Stara Marcinkowska wyrzuca śmieci do rzeki,to stara plociucha nie ma kosza? Odnośnik do odpowiedzi
rolowanie Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 56 minut temu, gość napisał: Olo pisze jak stara zmierzła baba po menopauzie On przynajmniej pisze o czymś konkretnym a ty ciągle tylko o nim i menopauzie. To nie nasza wina że nie macie żon albo macie konkubiny w wieku menopauzalnym. I tyle a opłaty wzrosły bo za kostnicę trzeba płacić i to każdy dzień. Zdzircy od skubania umarlaków a weź się jeden z drugim za promowanie Ińska, szukanie inwestorów i pozyskiwanie środków zewnętrznych!!! Olo ma rację i ja się z nim zgadzam! Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Nie wiem czy olo pamiętasz ale wcześniej było 200 zł za wjazd ta rada i ten burmistrz to obniżyli o połowę gamoniu nie wiesz to nie dyskutuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi