Olo Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Którzy urzędnicy ?Nie mnie się pytaj tylko Włodka....To Ty z nim ustalasz co dobre co złe....To ty stoisz pod gmina i palisz z nim fajkę....To ty się z nim spotykasz na komisjach i sesjach...W końcu to Ty się z nim spotykasz na Wisoli i w Ściennym...Może pytanie zadasz "krokusowi"??? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Kto podpisuje się za Hukową dobry ruch Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 http://portalinsko.pl/a co to Włodek już w PiS?A to trzeba być w PiS,by urzędnikom przypomnieć o swej funkcji służebnej wobec naszej społeczności?Nie jestem w PiS,ale pod tym względem Włodka popieram zdecydowanie. Jeśli niektórzy urzędnicy mają odmienne zdanie,to jestem za ich wymianą. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 https://www.facebook.com/Portal-Ińsko-263447830416131/Jak się Jarosław szybko odszczeknął czyżby miał coś na sumieniu? Włodka odpowiedź jak najbardziej prawdziwa.Urzędnik to osoba zaufania publicznego i ma służyć obywatelom. Brawo Włodek. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jak szybko urzędnik podniósł raban że nie będzie służył. To wypad do swoich może tam cię przymuszą. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Rajco pytałes Szafrana którzy to urzędnicy burczą? Wiadomo że ty załatwiasz wszystko pod stołem burmistrza to do motłochu nie schodzisz. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Rajco pytałes Szafrana którzy to urzędnicy burczą? Wiadomo że ty załatwiasz wszystko pod stołem burmistrza to do motłochu nie schodzisz."rajca" nie odpowie bo wie że to prawda. A słowa oburzenia Pana Leśkiwa chyba niesłuszne. Szafran miał dobrą intencję i nie należy jego słów przeinaczać. Kolejny raz podoba mi się postawa Przewodniczącego. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Rajco pytałes Szafrana którzy to urzędnicy burczą? Wiadomo że ty załatwiasz wszystko pod stołem burmistrza to do motłochu nie schodzisz. Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 "rajca" nie odpowie bo wie że to prawda. A słowa oburzenia Pana Leśkiwa chyba niesłuszne. Szafran miał dobrą intencję i nie należy jego słów przeinaczać. Kolejny raz podoba mi się postawa Przewodniczącego.Jasne że niesłuszne. Bo w gminie jest pełno buraków typu Irenka, Procyk czy Jucha ale akurat Pan Leśkiw jest wysoki poziom. Odnośnik do odpowiedzi
burek Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 wszyscy są burkami Odnośnik do odpowiedzi
WOW Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Nie mogłam słuchać na orkistrze te 3 pipy jak pieją.Dobrze że nie bylo tej czwartej, bo to jakiś koszmar .Łone to na podryw a nie na deski ,maja parcie te stare czerepachy Odnośnik do odpowiedzi
tyk Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 A mi to one latają Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Nie siej fermentu. Nie życzę sobie pisania o mnie nie jestem osobą publiczną !A coto koncert życzeń? Odnośnik do odpowiedzi
GOŚĆ Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 W Ińsku nic się nikomu nie podoba a piszą tu pewnie same nieroby i zazdrośnicy, zgorzkniali których nikt nie chce słuchać Odnośnik do odpowiedzi
GOŚC Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Nie siej fermentu. Nie życzę sobie pisania o mnie nie jestem osobą publiczną !Jesteś tu się o wszystkich pisze, pozujesz do zdjęć to jesteś Odnośnik do odpowiedzi
trwa Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Skoro ludzie piszą tzn. że jest taka potrzeba. Nikt nikomu nie dogodzi. Są zwolennicy poprzednika i obecnego. Karuzela trwa. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Jak szybko urzędnik podniósł raban że nie będzie służył. To wypad do swoich może tam cię przymuszą.jak się leskiwowi nie podoba niech spada do Tadka do tartaku on się lubuje w ukrajncach! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Jasne że niesłuszne. Bo w gminie jest pełno buraków typu Irenka, Procyk czy Jucha ale akurat Pan Leśkiw jest wysoki poziom.Jasne że niesłuszne. Bo w gminie jest pełno buraków typu Irenka, Procyk czy Jucha ale akurat Pan Leśkiw jest wysoki poziom.Jarek daje radę procyk tak samo się stara ale Jucha dno kompletne wzoroje się na wuju Krzysztofie vel zapachowka Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 jak się leskiwowi nie podoba niech spada do Tadka do tartaku on się lubuje w ukrajncach!"Ukrainiec".Tak należy pisać poprawnie i po polsku.Znam Pana Jarka i wiem,że jest porządnym i wymagajacym od innych pracownikiem.Cała jego rodzina ciężko pracuje,by nie żyć poniżej standardu.Zawistny i debilny nie wysyłaj Go nigdzie,bo jego miejsce jest w urzędzie gminnym. To On sprawia,że ciocia wieża ma coraz mniej do powiedzenia na temat przygotowania uchwał sesyjnych.Daj Boże wiecej takich jak Jarek Polaków. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 "Ukrainiec".Tak należy pisać poprawnie i po polsku.Znam Pana Jarka i wiem,że jest porządnym i wymagajacym od innych pracownikiem.Cała jego rodzina ciężko pracuje,by nie żyć poniżej standardu.Zawistny i debilny nie wysyłaj Go nigdzie,bo jego miejsce jest w urzędzie gminnym. To On sprawia,że ciocia wieża ma coraz mniej do powiedzenia na temat przygotowania uchwał sesyjnych.Daj Boże wiecej takich jak Jarek Polaków.Pewnie napisał to kolejny Ukrainiec w obronie swojego! Ukraince to w insku kon trojanski jak w Niemczech czarnuchy! Odnośnik do odpowiedzi
myśl Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Pewnie napisał to kolejny Ukrainiec w obronie swojego! Ukraince to w insku kon trojanski jak w Niemczech czarnuchy!O i to jest prawidłowe myślenie. Odnośnik do odpowiedzi
Polak Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Pewnie napisał to kolejny Ukrainiec w obronie swojego! Ukraince to w insku kon trojanski jak w Niemczech czarnuchy!"Ukrainiec".Tak należy pisać poprawnie i po polsku.Znam Pana Jarka i wiem,że jest porządnym i wymagajacym od innych pracownikiem.Cała jego rodzina ciężko pracuje,by nie żyć poniżej standardu.Zawistny i debilny nie wysyłaj Go nigdzie,bo jego miejsce jest w urzędzie gminnym. To On sprawia,że ciocia wieża ma coraz mniej do powiedzenia na temat przygotowania uchwał sesyjnych.Daj Boże wiecej takich jak Jarek Polaków.Są też Polacy potrafiący oceniać uczciwie innych. Ja do nich należę. Odnośnik do odpowiedzi
po co Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 "Ukrainiec".Tak należy pisać poprawnie i po polsku.Znam Pana Jarka i wiem,że jest porządnym i wymagajacym od innych pracownikiem.Cała jego rodzina ciężko pracuje,by nie żyć poniżej standardu.Zawistny i debilny nie wysyłaj Go nigdzie,bo jego miejsce jest w urzędzie gminnym. To On sprawia,że ciocia wieża ma coraz mniej do powiedzenia na temat przygotowania uchwał sesyjnych.Daj Boże wiecej takich jak Jarek Polaków.Są też Polacy potrafiący oceniać uczciwie innych. Ja do nich należę.Głupi szafranie nie powtarzaj tych w niebo wziętych memoriałów. Nikt tu Jarka nie atakuje. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Głupi szafranie nie powtarzaj tych w niebo wziętych memoriałów. Nikt tu Jarka nie atakuje.Znów jakiś głupi baran czepia się Szafrana Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi