Skocz do zawartości

Żwirowe eldorado czyli gruszki na wierzbie

Toffik

Rekomendowane odpowiedzi

Ty jak coś wpiszesz to tylko ręce załamywać. Fedruj sobie dziurę w głowie. Robisz sobie żarty z poważnych spraw w gminie. Pamiętaj że wszystkie drogi bedą wolne dla żwirków i nie da się ich zatrzymać tak jak teraz to się dzieje że ciężki sprzed do Inska leci od strony Chociwla. Jeśli na prawdę mieszkasz na Miałce to pierwszy powinieneś być w gminie i protestować przeciwko takim sprawom. Poza tym zakulisowe rozmowy ze żwirownią trwają. Uprawiasz tu demagogię i pienisz się jak wściekły pies. Żarty też są śmieszne tylko do czasu. Zostawiam cię z tą śmiesznością i przemyśl swoje zachowanie.

Ty natomiast lokalny ,pólszwabski idioto zmień nick albio zniknij,bo jesteś taki sam szubrawiec jak Bull i jego żydokomuna.Ty natomiast jesteś rodzajem takiego lokalnego CAPO z czasów Hitlera.Przy tym z wypalonym od narkotyków mózgiem.To też ci udowodnię.

Odnośnik do odpowiedzi

Ty natomiast lokalny ,pólszwabski idioto zmień nick albio zniknij,bo jesteś taki sam szubrawiec jak Bull i jego żydokomuna.Ty natomiast jesteś rodzajem takiego lokalnego CAPO z czasów Hitlera.Przy tym z wypalonym od narkotyków mózgiem.To też ci udowodnię.

Pijany jesteś ze szczęścia czy ze smutku???? Bo pieprzysz jak oszołomiony czymś.

Odnośnik do odpowiedzi

76284d0ec4f96fda2b83dec1169bce4e.png

Ja chyba śnię - Działoszewska zamieniła się z Szafranem i to na całej linii. On bez przerwy truł tyłek lampami Racinowi a jak zamienił się na stołki to jego rolę przejęła ona. Panie Szafran to jak tam te lampy co która świeci czy nie świeci.

a9adcbf46d9054a3898c295f2364e3c3.png

Nie wierzę własnym oczom co czytam! Baba popiera żwirownię mówi że będzie Eldorado a ma pretensję o rozwaloną starą chatę jak niedługo przejedzie tędy 120 ciężarówek dziennie. Mam nadzieję że tej durnej babie radnej dom pierwszy się rozsypie.

ad060ffb9e15aa6f9df88c6ac44d504a.png

Mam wrażenie że jestem w teatrze jednego widza???? Pani Sydor rąbanie drzewa powoduje pękanie budynków również popiera żwirownię i nie ma obaw o pękanie budynków od ciężkiego sprzętu. Trzy kobiety z jednej partii zgłupiały naraz. Takie zarzuty mógłby każdy radny wysunąć ale nie te trzy panie. Obłuda zakłamanie wręcz śmieszność..........

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba śnię - Działoszewska zamieniła się z Szafranem i to na całej linii. On bez przerwy truł tyłek lampami Racinowi a jak zamienił się na stołki to jego rolę przejęła ona. Panie Szafran to jak tam te lampy co która świeci czy nie świeci.

Nie wierzę własnym oczom co czytam! Baba popiera żwirownię mówi że będzie Eldorado a ma pretensję o rozwaloną starą chatę jak niedługo przejedzie tędy 120 ciężarówek dziennie. Mam nadzieję że tej durnej babie radnej dom pierwszy się rozsypie.

Mam wrażenie że jestem w teatrze jednego widza???? Pani Sydor rąbanie drzewa powoduje pękanie budynków również popiera żwirownię i nie ma obaw o pękanie budynków od ciężkiego sprzętu. Trzy kobiety z jednej partii zgłupiały naraz. Takie zarzuty mógłby każdy radny wysunąć ale nie te trzy panie. Obłuda zakłamanie wręcz śmieszność..........

ha hahahaahahahah się uśmiałem. Takie kwiatki miło czytać. Dzięki "Olo" za te kwiatki bo trzeba trudu zadać żeby wyłuskać taki maczek.

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest teraz Olo, dobrze że rajca i spółka pogonili tę "samorządową fenomenkę" czy też nie ? Bo jak sobie przypominam to na rajcy i szafranie, po zamachu na wieże, nie zostawiłeś suchej nitki. Widzisz teraz że racja była po stronie tych znamienitych zamachowców !!

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest teraz Olo, dobrze że rajca i spółka pogonili tę "samorządową fenomenkę" czy też nie ? Bo jak sobie przypominam to na rajcy i szafranie, po zamachu na wieże, nie zostawiłeś suchej nitki. Widzisz teraz że racja była po stronie tych znamienitych zamachowców !!

Wolałbym nie wciągać się w kwestie mieli racje czy nie. Ale zachowanie trzech pań jest nie do zaakceptowania. Jeden drwal przeszkadza, jedna ciężarówka przeszkadza, a transparent przedwyborczy krzyczał POPIERAMY żwirownię. ja tam oceniam wszystkich wg ich zasług. Burmistrz dobrze odpowiedział na wszystkie zarzuty. Brawo!!!!!

Odnośnik do odpowiedzi

Wolałbym nie wciągać się w kwestie mieli racje czy nie. Ale zachowanie trzech pań jest nie do zaakceptowania. Jeden drwal przeszkadza, jedna ciężarówka przeszkadza, a transparent przedwyborczy krzyczał POPIERAMY żwirownię. ja tam oceniam wszystkich wg ich zasług. Burmistrz dobrze odpowiedział na wszystkie zarzuty. Brawo!!!!!

Nie molestujcie Olo. Pomalutku nabiera przekonania do obecnych "rządzących".Zauważa plusy dodatnie i plusy ujemne w poczynaniach urzędu.

W głębi ducha popiera zmianę przewodniczącego RM.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie molestujcie Olo. Pomalutku nabiera przekonania do obecnych "rządzących".Zauważa plusy dodatnie i plusy ujemne w poczynaniach urzędu.

W głębi ducha popiera zmianę przewodniczącego RM.

też mi mądrość. Plus to plus ty głupi minusie. Olo rzuci temat a wy czuby w żaden sposób nie umiecie z nim dyskutować. Wygrac wybory to nie sztuka sztuką jest rządzić ale bez układu.

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy kretynki warte siebie dołączył do nich "gośc" co rzekomo nienawidzi komunistów i wyzywa Pana Mazurka oraz Szafrana jako ubeków. Człowieku zadaj sobie pytanie kim sa trzy panienki i h** ci opadnie kutasie. łysa pała znów dorwała się do klawiatury.

Odnośnik do odpowiedzi

Przeież "gośc" to persona non grata w Ińsku. Czyści pucuje to swoje poletko kosztem pracowników traktowanych jak murzynów.

No jak tak to ok. Przecież ten palant nigdy nie nic mądrego do powiedzenia. Niech go w końcu namierzą i ujawnią jego twarz.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość nadal widzę że bawisz się w STYRLICA.Tobie można wyzywać te panienki od różnych .Tak Ja Mazurka i Szafrana i wielu innych też zaliczam do nich. Byli w PZPR i zaliczają się do czerwonych. i robię to co TY Jeśli taki jesteś mądry zobacz w materiałach wyborczych nikt o przynależności do partii nie napisał a jeśli należał to powinien to ujawnić ,jeśli skłamał to z tym do sądu.Kiedyś wszyscy byli i twoi a o rodzinie już nie wspomnę to też czerwonoarmiści ,to nie wyzywaj BURAKU tu ich od komuchów.Wez się za siebie bo może wszystkiego o sobie nie wyczyściłeś.

Czuję smak "czerwonego" a to ty bałwanie????? Też ci napiszę jakie masz związki z czerwońcami. Okaże się czy donosiłeś na rodzinę.

Odnośnik do odpowiedzi
zrób to w końcu

Mów mi tu zaraz kto i na kogo donosił! Co skończyłeś swoje roboty budowlane i siedzisz na kompie skrobiąc pazurem. Kto wyjechał ze swojego kraju - tylko zdrajcy, kapusie i donosiciele bałwanie.

Odnośnik do odpowiedzi
zanik pamięci?

Granice były zamknięte,także siedziałem na d**** tak jak teraz.

I nic nie przemycałeś przez te lata? Taki jesteś czysty i solidny uciekinier? To celnikom płaciłeś z dobrej woli ? No walnij się w tę wredną gębę, to może ci pamięć wróci?

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...