koryto Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dawajcie wszyscy w piątek na sesję tereskę bronić przed krokusemŚwietny pomysł, tereska przegrała wybory, ale fotelik jej się należy jak świni koryto, ja jej będę bronił Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dawajcie wszyscy w piątek na sesję tereskę bronić przed krokusemWierzę, że Teresa da wam łupnia :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
# Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Świetny pomysł, tereska przegrała wybory, ale fotelik jej się należy jak świni koryto, ja jej będę broniłUważasz że tobie sie należy? Z jakiego to powodu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koryto Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Uważasz że tobie sie należy? Z jakiego to powodu!Potrafisz czytać ze zrozumieniem? przecież napisałem, że jej będę bronił, mam się jaśniej wyrazić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Potrafisz czytać ze zrozumieniem? przecież napisałem, że jej będę bronił, mam się jaśniej wyrazić?Przecież piszesz to prześmiewczo i jeszcze się sadzisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koryto Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Przecież piszesz to prześmiewczo i jeszcze się sadzisz.Tu już nic się nie da napisać bo i tak przeczytają po swojemu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do portalowego donosiciela Napisano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Ty donosicielu myślisz że będziesz miał monopol na wszystko?! Twój portal tak i vcity też szwankujecie nikt wam nie czyni zarzutów. Różnica jednakże jest w tym że ty piszesz sam do siebie a tu piszą i czytają wszyscy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Robin Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Trwa słuchanie przemówienia Grzesiaka w sprawie żwirowni. Opozycji aż ręce się gotują do powiedzenia TAK TAK TAK dla żwirowni. Już on ich przekona jak poprzednia władza do pozostawienia ich na stołkach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kol Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Opozycja może tylko sobie pomarzyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Opozycja może tylko sobie pomarzyć.Kto teraz jest opozycja bo straciłem rachubę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Znajoma Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Układy , układziki nic dla dobra gminy i mieszkańców , przykre ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Układy , układziki nic dla dobra gminy i mieszkańców , przykre ale prawdziwe.Co masz na myśli układy układziki.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Co masz na myśli układy układziki..Ma na myśli, że do władzy dorwała się hołota która albo coś zniszczy do końca albo będzie tylko trwać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto? Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Kto jest teraz w opozycji? Kto jest w układzie i układziku? Kto jest hołotą? Bo już się pogubiłem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
holota Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ma na myśli, że do władzy dorwała się hołota która albo coś zniszczy do końca albo będzie tylko trwać.Jaka szkoda,że tak znamienita i znakomita osoba jak Olo pogardziła i nie chciała dostać się władz,a w zamian wybrano hołotę. Oj durni ci wyborcy,durni !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jaka szkoda,że tak znamienita i znakomita osoba jak Olo pogardziła i nie chciała dostać się władz,a w zamian wybrano hołotę. Oj durni ci wyborcy,durni !!!To nie on rwał się do koryta tylko ty. Chciałeś władzy to rób coś dla mieszkańców a nie tylko inkasujesz co miesiąc kasę. Przecież lepszy w żadnym stopniu nie jesteś niż racin. Hmmmmoi zdaniem gorszy taki dupek z dziurawymi butami. Wody nie utargowałeś bo wod-kan i tak podniesie ceny i maja was w ........Grzesiak też ma szczytne cele i nie dacie rady go powstrzymać.,,,nawet zmiana przewodniczącego wam nie pomoże. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
banda Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ma na myśli, że do władzy dorwała się hołota która albo coś zniszczy do końca albo będzie tylko trwać.A ja powiem ,że to ta sama banda z większością tych samych ludzi.Głupich i umiejscowionych w lokalnych klikach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lokalna klika Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 To nie on rwał się do koryta tylko ty. Chciałeś władzy to rób coś dla mieszkańców a nie tylko inkasujesz co miesiąc kasę. Przecież lepszy w żadnym stopniu nie jesteś niż racin. Hmmmmoi zdaniem gorszy taki dupek z dziurawymi butami. Wody nie utargowałeś bo wod-kan i tak podniesie ceny i maja was w ........Grzesiak też ma szczytne cele i nie dacie rady go powstrzymać.,,,nawet zmiana przewodniczącego wam nie pomoże.Pomorze...Zachodnie.O wodzie lepiej pisać jutro. Temat nie jest zamknięty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 A ja powiem ,że to ta sama banda z większością tych samych ludzi.Głupich i umiejscowionych w lokalnych klikach.to nie jest nic innego jak KRZYKACZE którzy bardziej ogłupili wyborców , jedynym celem była kasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nauczyciel - gawędziarz i teoretyk , studencik szukający pracy blisko mamusi , krzykacz cierpiący na nadmiar ambicji i głupoty . BRAWO WYBORCY !!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wystarczyło Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 to nie jest nic innego jak KRZYKACZE którzy bardziej ogłupili wyborców , jedynym celem była kasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nauczyciel - gawędziarz i teoretyk , studencik szukający pracy blisko mamusi , krzykacz cierpiący na nadmiar ambicji i głupoty . BRAWO WYBORCY !!!!!!!I poskutkowało,a tobie przykro? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kolo Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 olo chyba cie nie lubie ale mam dwa pytania do ciebie dlaczego tak i dlaczego nie ,chodzi mi o żwirownie ale ni kręc jak urban tylko konkrety i nie ssaj z palca Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 olo chyba cie nie lubie ale mam dwa pytania do ciebie dlaczego tak i dlaczego nie ,chodzi mi o żwirownie ale ni kręc jak urban tylko konkrety i nie ssaj z palcaCo to za zadane pytanie? Postaw poprawnie pytanie a odpowiem. Przy sprawach ze żwirownią nikt nigdy nie powinien ssać z palca to mój pierwszy zarzut. Reszt e odpowiem jak napiszesz o co ci chodzi z ty "dlaczego tak, dlaczego nie". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ot proste DLACZEGO MA JEJ NIE BYĆ A DLA CZEGO MA BYĆ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ot proste DLACZEGO MA JEJ NIE BYĆ A DLA CZEGO MA BYĆŻwirownia to najgłupszy pomysł stulecia! Nikomu do głowy nie przyszedł przez dziesiątki lat. Przyszła wieża i burak i rozdwojenie jaźni zrobiło co zrobiło. Nie ma żadnych przesłanek pozytywnych żeby powstała więc o nich nie piszę. Szkód będzie tyle że zabraknie strony do wyliczania. A co? Zmieniłeś zdanie zasiadając na salonach? Wasze krzyki w wyborach że nigdy żwirowni jak zostaniecie wybrani słyszę w uszach do dzisiaj. Czyżby się coś zmieniło po wizycie na komisjach Grzesiaka??? Nie mówiłem że opozycja się sprzeda za każdą obiecankę? hahahaah chyba nie domy z piasku hahahah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto? Napisano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Olo a kto to jest opozycja? Bo nie wiem o kim mówisz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi