radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no to może nie przez konto tak słyszałem po prostuTo jest taka wasza wiedza. Nawet miedzy sobą nie umiecie się dogadać i ustalić kto gdzie daje. na pewno nie z konta gminnego. Ja nie kłamię. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 To jest taka wasza wiedza. Nawet miedzy sobą nie umiecie się dogadać i ustalić kto gdzie daje. na pewno nie z konta gminnego. Ja nie kłamię.No i co teraz? Dlaczego milczycie? najpierw, że radny kłamca a teraz cisza. Na marginesie daje dla OSP bo jest jej wielkim miłośnikiem a za żonę rachunku nie zapłacił żeby jej prąd odcięli. Żenada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No przecież ładniej brzmi że daje datki na strażaków niż zeby pomóc byłej żonie. Chociaż ona dziwoląg jest ale jak nie ma za co zaplacic to może jednorazowy datek na jej rzecz można było zrobić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 To jest taka wasza wiedza. Nawet miedzy sobą nie umiecie się dogadać i ustalić kto gdzie daje. na pewno nie z konta gminnego. Ja nie kłamię. Akurat w tej sprawie nie kłamiesz ale w ogóle to jesteś kłamca do kwadratu, przecież ty radnym nie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 a może by tak do pracy się zabrała i zarobiła na siebie już nie są małżeństwem wspólnota nie obowiązuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Akurat w tej sprawie nie kłamiesz ale w ogóle to jesteś kłamca do kwadratu, przecież ty radnym nie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ty kim jesteś.......Może też radnym a może nie......co komu do tego jak chata nie jego............Ty mógłbyś się wstydzić, że nie wiesz na jakiej zasadzie kolega daje swoją dietę na szczytny ja uważam cel.... chodzi jednak o to, że ty nie znasz nawet przepisów które w jasny sposób określają sprawy finansowe w gminie...... To jak chcecie rządzić panowie z opozycji.................... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 a może by tak do pracy się zabrała i zarobiła na siebie już nie są małżeństwem wspólnota nie obowiązujeMieszkanka tym razem ma rację ale i radny dobrze mówi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No i co Ty Michał o tym sądzisz! Czy to jest ok ta sprawa? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do fałszywca radnego Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nie jestes radnym to nie podpisuj sie "radny" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 No pewnie że nie jest ok nasze prawo jest chore bo ona jak się okaże nygusem może się starać o alimenty na siebie od niego . Przecież to się w głowie nie mieści nygusom takie furtki dawać a praca na ulicy czeka tylko trzeba poszukać i na rachunki będzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Co ciebie obchodzi kto kim jest, może bywa na sesjach to uważa że jest ważny jak oni. Może to pracownik biura rady a może nawet urzędnik gminy. Jeden pies. Żadnej byłej pracować się nie chce lepiej z męża zrobić kasjera co wypłaca kasę. To już ich sprawy niech się dogadają i już. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja słyszałem tylko o dwóch kandydatach, Racinowskim i Terebecki, to będzie bratobójcza walka na śmierć i życieNa dzień dzisiejszy na burka wystartują :Racin z IFSTerebecki z PiS,Szafran z PSLLiwak z wieżyPaciej od żwirków z Kieliszkiemto są pewniaki, być może że jak zwykle dla jaj wytartuje jakiś np. emeryt policyjny z Linówka, ale to tylko miejscowy folklor wyborczy !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jak czytam te nazwiska widzę czarno przyszłość gminy, każdy z tych kandydatów jest pazerny na kasę i władzę . Niestety żaden nie widzi tej pracy jako służby dla gminy i jej rozwoju . Starają się jak co 4lata za pomocą ciepłych słówek , obietnic i wspierania swojego wizerunku akcjami które więcej oparte są na propagandzie niż dobroci ogłupić wyborców . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Na dzień dzisiejszy na burka wystartują :Racin z IFSTerebecki z PiS,Szafran z PSLLiwak z wieżyPaciej od żwirków z Kieliszkiemto są pewniaki, być może że jak zwykle dla jaj wytartuje jakiś np. emeryt policyjny z Linówka, ale to tylko miejscowy folklor wyborczy !!To całkiem nieźle jest w czym wybierać. Może jeszcze kto ciekawszy się pokaże ja ciągle czekam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
moim zdaniem Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Moim zdaniem:Racin z IFS = żwirowniaTerebecki z PiS = żwirowniaSzafran z PSL = nie będzie żwirowniLiwak z wieży = żwirowniaPaciej od żwirków z Kieliszkiem = żwirowniaDla mnie na dzień dzisiejszy liczy się tylko Szafran bo jest przeciw żwirowni. Amen! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Moim zdaniem:Racin z IFS = żwirowniaTerebecki z PiS = żwirowniaSzafran z PSL = nie będzie żwirowniLiwak z wieży = żwirowniaPaciej od żwirków z Kieliszkiem = żwirowniaDla mnie na dzień dzisiejszy liczy się tylko Szafran bo jest przeciw żwirowni. Amen!Co za świetna i śmiała kalkulacja. Pan Burmistrz Racinowski wielokrotnie powtarza że żwirownia NIE za wszelką cenę to samo mówi Przewodniczący Terebecki. Dlaczego nagle jeden Szafran ma być zbawieniem dla Ińska? Na dodatek patologiczne PSL już wszystkim uszami wychodzi. ktoś chyba źle obliczył swoje za i przeciw. Z wszystkich kandydatur ta szafranowa jest najgorsza. Amen Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dość kłamstw Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Twój burek jest kłamcą żwirowym, ty zresztą też, obaj pójdziecie na szczaw! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No i licytacje rozpoczęły się.Gonitwa trwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kot Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No i licytacje rozpoczęły się.Gonitwa trwa. Ale palnąłeś mądrość! Po tobie spodziewałem się porządnej oceny kandydatów a ty wypisujesz takie banialuki! Dla mnie też najważniejsza jest żwirownia, a w zasadzie jej brak i także będę optował za Szafranem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ale palnąłeś mądrość! Po tobie spodziewałem się porządnej oceny kandydatów a ty wypisujesz takie banialuki! Dla mnie też najważniejsza jest żwirownia, a w zasadzie jej brak i także będę optował za Szafranem.Znam wszystkich kandydatów od wielu lat.Nie chcę na razie oceniać wszystkich. Są osoby zasługujące na kandydowanie,ale moim faworytem jest mimo wszystko Racinowski. Od ponad roku nie preferuje powstania w Ińsku żwirowni.Sukcesami pochwali się w tym roku. Będą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wszyscy tylko nie racinowski i paciejewski obaj mają ciągoty do pracownic. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wszyscy tylko nie racinowski i paciejewski obaj mają ciągoty do pracownic.Pomówienia też przyklejają się jak błoto. W wiadomym celu stosuje się je,chociaż nie są prawdziwe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do wyborcy Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Akurat Racinowski zapisał ciemną kartę historii Ińska, w tym tą żwirową, więc odpada, a jeżeli sukcesami ma się popisać w tym roku to ja pytam co robił przez siedem lat? Likwidował Ińsko! Jemu już dziękuję! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Akurat Racinowski zapisał ciemną kartę historii Ińska, w tym tą żwirową, więc odpada, a jeżeli sukcesami ma się popisać w tym roku to ja pytam co robił przez siedem lat? Likwidował Ińsko! Jemu już dziękuję!Każdy ma prawo do subiektywnej oceny. Referendum w sprawie żwirowni miało wyłącznie podtekst polityczny. Przegrani w ostatnich wyborach szukali szans,by pomimo przegranej dostać się do koryta.Żwirowni nie ma i nie będzie(pod konkretnymi warunkami),a ci co wygrali wybory pozostali.Gdyby referendum było wiążące,kolejne referendum dotyczyłoby zmiany władzy. Nie dziwię się,że Racinowskiemu wcale to nie było na rękę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 To już jest gdybanie, co by było gdyby było, Racinowski jest najgorszym burmistrzem jakiego miało Ińsko, a w referendum mataczył Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi