mandat Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Ińsko staje się sławne. Czyżby młody chętny na radnego? :http://www.hotmoney.pl/Hit-internetu-Zobacz-mandat-jak-z-dowcipu-o-policji-m33057?utm_source=o2_SG&utm_medium=Biznes&utm_campaign Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
skorpion Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ja nikomu nie odbieram diety ale jeśli ktoś mówi że nie chce to podrzucam świetne rozwiązanie na co można przeznaczyć te parę groszyPowiem ci "mieszkanko" że wstydem jest zarabiać na godzinę tyle co radny dwa miesiące i jeszcze czyimś groszem rozporządzasz. takie z ciebie bydło że żal na twój temat pisać. Możesz kazać burmistrzowi oddawać to co kasuje za nic nie robienie a ty go bronisz łobuzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ale michał sam powiedział że nie chce jak ktoś inny tak powie to też mu numer konta dostarczę. nie chce to nie niech dzieci mają a burmistrza nie bronie jak by mi przed wyborami powiedział że odda chociażby część to bym się zgłosiła do niego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tyk tyk Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Hej ktoś tu ma rację z tym programem. Może wreszcie nas oświecą rządzący i opozycja! Dalej "radny", "rajca" Michał i Krokus do dzieła. Pokażcie czym się różnicie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ale michał sam powiedział że nie chce jak ktoś inny tak powie to też mu numer konta dostarczę. nie chce to nie niech dzieci mają a burmistrza nie bronie jak by mi przed wyborami powiedział że odda chociażby część to bym się zgłosiła do niegoSZMATA< SZMATA< SZMATA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no to pogratulować z tobą to tylko w układy wchodzić widze że słowo dla ciebie to jak spuścić kupe w talecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Muszę stanąć w obronie mieszkanki bo ja sam napisałem ze dieta radnego to nie potrzebne wydatki, więc ona odpisała, że gdybym został randym to przyjdzie do mnie z numerem konta jakiejś fundacji uraz żadnego nie czuję. Uważam, że te 280 złotych powinien każdy radny przekazać na cele dobroczynne lub na jakieś stowarzyszenie związane z Ińskiem też jakieś rozwiązanie. Nie przypominam sobie aby gdzieś wspominano, że fundatorem nagród itp. jest Rada Miejska w Ińsku. Radny to osoba, która nie zostaje nim dla diety lecz dla pracy na rzecz mieszkańców i gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 a jeden radny podobno dietę oddaje tak słyszałem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 a jeden radny podobno dietę oddaje tak słyszałemTeż tak słyszałem, że to Pan Szafran. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 a na co może słyszałaś prawda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Muszę stanąć w obronie mieszkanki bo ja sam napisałem ze dieta radnego to nie potrzebne wydatki, więc ona odpisała, że gdybym został randym to przyjdzie do mnie z numerem konta jakiejś fundacji uraz żadnego nie czuję. Uważam, że te 280 złotych powinien każdy radny przekazać na cele dobroczynne lub na jakieś stowarzyszenie związane z Ińskiem też jakieś rozwiązanie. Nie przypominam sobie aby gdzieś wspominano, że fundatorem nagród itp. jest Rada Miejska w Ińsku. Radny to osoba, która nie zostaje nim dla diety lecz dla pracy na rzecz mieszkańców i gminySą sprawy na które nie ma się wpływu i dieta jest taką sprawą. To się radnym należy z urzędu i chyba jak ją już wezmą to mogą dysponować jak chcą. Żadna mieszkanka nie może na to wpłynąć. Brawo dla radnego który dietę oddaje. Ale to też jakaś praca a pieniądze żadne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nie czytasz wszystkiego pajacu nie w trancaj się między mnie a michała powiedział i tak ma być Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 a na co może słyszałaś prawdaNa wiele imprez dla dzieci i wiele innych atrakcji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nie czytasz wszystkiego pajacu nie w trancaj się między mnie a michała powiedział i tak ma byćOdpieprz się od Michała krnąbrna zdziro zniemczona gwiazdo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 to chyba nie o tym samym radnym mówimy bo ten co ja słyszałem wybrał sobie jaką organizację i tam przelewa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 to chyba nie o tym samym radnym mówimy bo ten co ja słyszałem wybrał sobie jaką organizację i tam przelewaTo napisz co to za organizacja i radny zobaczymy czy cel jest szczytny czy tylko tak wygląda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no dowiedziałem się tylko że zrobił w gminie dyspozycje i gmina od razu przelewa na jakąs organizację ale nie chcieli mówić co za radny i komu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no dowiedziałem się tylko że zrobił w gminie dyspozycje i gmina od razu przelewa na jakąs organizację ale nie chcieli mówić co za radny i komuPrzecież wcześniej czy później wyjdzie to na światło dzienne. Przecież nie wieżę, że to robi bezinteresownie. Wystartuje w wyborach i pokaże mieszkańcom że taki uczciwy. Jak nie wiadomo o kogo chodzi to i tak się dowiemy wcześniej czy później. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no dowiedziałem się tylko że zrobił w gminie dyspozycje i gmina od razu przelewa na jakąs organizację ale nie chcieli mówić co za radny i komuTo jest wierutne kłamstwo - gmina nie może wysyłać pieniędzy na żadne inne konta jak osobiste radnego i nic tu dyspozycja nie wskóra. Radny dietę musi przyjąć a potem zrobić z nią co chce. Koniec kropka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 mówię co słyszałem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do radnego Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 większego kłamcy od ciebie radny nie ma Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 to żadna tajemnica że Liwak swoją diete oddaje dla OSP Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 o widzisz czyli ktoś coś wie a z kąd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 to żadna tajemnica że Liwak swoją diete oddaje dla OSPMoże i daje ale nie przez gminne konto. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie radny Napisano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 no to może nie przez konto tak słyszałem po prostu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi