J23 Napisano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2014 jak zwał tak zwał ale jesteś tępy hu.....j. Zwycięstwa nie będzie rąk ci zabraknie hi hi hi hihI ten wyraz co napisałeś przez "h" też się pisze inaczej ....banito polonistyczny !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2014 I ten wyraz co napisałeś przez "h" też się pisze inaczej ....banito polonistyczny !!A to z dedykacją dla ciebie :lol: żeby ci pokazać cztery litery :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pytam Napisano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ciotka wieża też podobno ma działkę i to sporą za wieżą ciśnień do samego jeziora. Czy ktoś zna szczegóły bo to teraz przed wyborami jest bardzo ważne.Tym bardziej,że to komuch i jak TW"Janek" kapuś. Istnieje w spisie ewidencji IPN. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ciotka wieża też podobno ma działkę i to sporą za wieżą ciśnień do samego jeziora. Czy ktoś zna szczegóły bo to teraz przed wyborami jest bardzo ważne.Tym bardziej,że to komuch i jak TW"Janek" kapuś. Istnieje w spisie ewidencji IPN.Już ci mówię ciekawska mendo - zasrany twój interes ??! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
komuchy Napisano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Już ci mówię ciekawska mendo - zasrany twój interes ??!Tak samo o żwirowni mówi TW"Janek" . A więc kogo oni reprezentowali i reprezentują? Im wolno kraść,kombinować i oszukiwać wyborców? Co to za demokracja,że jedni mogą wszzystko a inni muszą na tych cwaniaków pracować i płacić podatki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha Napisano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Już ci mówię ciekawska mendo - zasrany twój interes ??!Posrańcu ty jeszcze nie pokazałeś siły pięści!!!! Pokaż muskuły to uwierzę kapusiu że coś możesz. Raz bronisz cioci a raz buraka!? Zdecyduj komu oddasz swoje głosy bo 11 łapek nie oddasz na oboje :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zapytanie Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Szanowny Panie Burmistrzu! Kiedyś Mówił Pan że bywa codziennie na plaży i wie co tam się dzieje. Pytam więc czy wg Pana nic się od ubiegłego tygodnia nie zmieniło!? Osobiście widziałem jak służbowym samochodem Enea radny Malcer niszczył piasek rozjeżdżając go jak na torze żużlowym potem okazało się że szykował imprezę dla kolegi ze straży. Samochodem strażackim drugi raz rozjeździł piasek puszczając fajerwerki i umiał się nawet do hydrantu podłączyć skąd polała się woda. Kto zagrabi plaże , skąd pójdą na to pieniądze i kto zapłaci za nieuzasadnione popieranie wody z hydrantu. Skąd to wszystko wiem? Od uczestnika wesela z ostatniej soboty jak to pięknie strażacy się popisali a młodzi mają piękne fotki wesele też oczywiście u pociotków radnego mazurka. Niech Pan odpowie albo radny czy rajca jest mi obojętne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Szanowny Panie Burmistrzu! Kiedyś Mówił Pan że bywa codziennie na plaży i wie co tam się dzieje. Pytam więc czy wg Pana nic się od ubiegłego tygodnia nie zmieniło!? Osobiście widziałem jak służbowym samochodem Enea radny Malcer niszczył piasek rozjeżdżając go jak na torze żużlowym potem okazało się że szykował imprezę dla kolegi ze straży. Samochodem strażackim drugi raz rozjeździł piasek puszczając fajerwerki i umiał się nawet do hydrantu podłączyć skąd polała się woda. Kto zagrabi plaże , skąd pójdą na to pieniądze i kto zapłaci za nieuzasadnione popieranie wody z hydrantu. Skąd to wszystko wiem? Od uczestnika wesela z ostatniej soboty jak to pięknie strażacy się popisali a młodzi mają piękne fotki wesele też oczywiście u pociotków radnego mazurka. Niech Pan odpowie albo radny czy rajca jest mi obojętne.Co on mówił to jedno co zrobi to drugie. Piasku nawiózł Milewski i rozpalcelował swoją maszyna skasował kasę od gminy i fajnie było przez całe lato. Teraz też to zrobi bo za głupote radnego zapłacimy my mieszkańcy. Moim zdaniem powinien malcerowi odebrać dietę za takie coś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Jechałem dzisiaj rowerem. jest rozjeżdżona ale nie wiem czy to nie kładami. Skąd teoria że to Malcer. Każdy mógł. Burmistrz powinien to zobaczyć wygląda jak pobojowisko. Pewnie by się wkurzył bo teraz ta wiata nowa powstała jest super a ten piasek wygląda jak na poligonie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
o Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 spróbuj poprać wodę z chydrantu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głąb Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 spróbuj poprać wodę z chydrantuPismaku pisze się "hydrantu" po pierwsze a po drugie podłącza się wąż strażacki i woda leci czego nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
o Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 sama nie poleci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 sama nie polecijak nie masz prostaty to poleci samo :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
strażak Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Z tego co mi wiadomo na plaży nie ma sprawnych hydrantów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
spacerwicz Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Właśnie wróciłem ze spaceru z plaży i według mnie wszystko jest ok plaża równa widać że ktoś coś grabił ale jest równo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Właśnie wróciłem ze spaceru z plaży i według mnie wszystko jest ok plaża równa widać że ktoś coś grabił ale jest równoMusowo że to Racin zabronował własnymi grabiami heheheheh. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Musowo że to Racin zabronował własnymi grabiami heheheheh.Racin jeszcze nigdy nic własnego do gminy nie dołożył i nie dołoży Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 A może to było od razu posprzątane tylko ktoś po prostu szuka sensacji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
było sam widziałem Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 A może to było od razu posprzątane tylko ktoś po prostu szuka sensacjiNiestety było rozjeżdżone bardzo. Sam widziałem od kiosku do końca plaży w prawą stronę do ośrodków. Jeżeli jest zagrabione to znaczy się że Pan Burmistrz posłuchał forumowicza i podjął działania. I dobrze to się chwali, bo na plaży coraz ładniej się robi. Mnie tylko nurtuje czy to malcer zrobił jako strażak i radny! Tak dewastować jak Burmistrz tak ładnie sprząta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Kto nabroił ten posprzątał. Nie ma do czego wracać. Ważne że znów jest równo. Koniec dyskusji. Pan Burmistrz szybko zadziałał każdy taki monit od mieszkańców będzie sprawdzany a winni ukarani. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ciekawe jaką karę Malcer poniesie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Kto nabroił ten posprzątał. Nie ma do czego wracać. Ważne że znów jest równo. Koniec dyskusji. Pan Burmistrz szybko zadziałał każdy taki monit od mieszkańców będzie sprawdzany a winni ukarani.To kogo "radny" ukaraliście? powiedz wszystkim. Nikt tu sensacji nie szuka bo widać gołym okiem, że jest świeżo pograbione i wcale nie jest to porządnie zrobione. Było ładnie jest byle jak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 w nocy deszcz popada i śladu nie będzie ważne ze jest pograbione wracajmy do tematu burmistrza o nim się tu pisze nie o strażakach jakiś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
trzeba mówić Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 w nocy deszcz popada i śladu nie będzie ważne ze jest pograbione wracajmy do tematu burmistrza o nim się tu pisze nie o strażakach jakiśStrażak to człowiek burmistrza i też sie na takie tematy pisze. Pieniądze podatników poszły na zabawy i hulanki jednego rozwydrzonego radnego i strażaka w jednym. Jeśli ktoś zagrabił to ktoś za to zapłacił kto i ile. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2014 może po prostu ci co narozrabiali posprząta w końcu to ich obowiązek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi