Pola Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Mamy w Ińsku dużo głupków i nienawiści.To straszne jakich mamy gospodarzy i radnych.P.burmistrzu ogarnij pan swoich ludzi. Odnośnik do odpowiedzi
Tadeusz że Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Taką mamy władzę,że nie popusci,jak tam jest większość Ukraińców z pochodzenia,to czego my Inszczanie możemy się po nich spodziewać Odnośnik do odpowiedzi
Felix Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Strach przy nich stanąć. Odnośnik do odpowiedzi
Tola Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 54 minuty temu, Pola napisał: Mamy w Ińsku dużo głupków i nienawiści.To straszne jakich mamy gospodarzy i radnych.P.burmistrzu ogarnij pan swoich ludzi. Burmistrz tego nie zrobi. Rozwałka wszystkiego to jego pasja. Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 13 minut temu, Tadeusz że napisał: Taką mamy władzę,że nie popusci,jak tam jest większość Ukraińców z pochodzenia,to czego my Inszczanie możemy się po nich spodziewać Zbyszek a to nie jest mowa nienawiści ?? Odnośnik do odpowiedzi
Elka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 A co ma burmistrz dobrych osób co tu piszą czy inny radni że Zbychu Kaziu i Włodek tu piszecie to nie znaczy że inny radni też. To wy jak na razie bijecie się o stołki.wam mało Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat. Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Straszne jest to jak ci 3 miejscowi politycy walczą o stołki a zapominają o swoich wyborcach . Ale taka jest już ta polityka Odnośnik do odpowiedzi
Scienne Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Włodek jak przyjdziesz do mnie po głosy to na kołach wylecisz z mojego domu albo cię psem posZczuje Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 1 minutę temu, Scienne napisał: Włodek jak przyjdziesz do mnie po głosy to na kołach wylecisz z mojego domu albo cię psem posZczuje Tak jest. Lenser jeden nic nie zrobił w tej kadencji dla nas. Tylko pluje na innych radnych i mieszkańców . Jak by mógł to by na stojąco zbychowi opitolil Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 No prawda nic nie pomaga ani sołtysowi ani stowarzyszeniu tylko żeruje na ich ciężkiej pracy . Kanalia Odnośnik do odpowiedzi
Rolnik Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Tak jest. Jak byłem.u jego mościa o pomoc to mnie odesłał z kwitkiem po co nam taki radny . Włodek dziękuję ci za pomoc Odnośnik do odpowiedzi
Ala Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 No słabe jest to. Znowu u nas w czertyniu to tylko donosi na mieszkańców. Łysa kanalia. Odnośnik do odpowiedzi
Wiedza Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Zamiast zająć się praca dla dobra swoich wyborców to jeżdżą i zdjęcia robią . Halo burmistrz zabrać im diety jak tak lubią fotografować to niech profesje zmienia Odnośnik do odpowiedzi
Prawdomówny Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Teraz, Wiedza napisał: Zamiast zająć się praca dla dobra swoich wyborców to jeżdżą i zdjęcia robią . Halo burmistrz zabrać im diety jak tak lubią fotografować to niech profesje zmienia Tak jest całkiem ich odwołać z rady . I wtedy sam się zrobi porządek. Odnośnik do odpowiedzi
Wolam Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Najpierw to Włodka . A jak go w********* zdrady to później podstawimy taczke pod jego barak i wywieziemy na Śląsk Odnośnik do odpowiedzi
Gronowko Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Oj tam Włodek to zmanierowany nadciśnieniowiec. I po co się spina ie jak i tak w następnych wyborach już go nie będzie Odnośnik do odpowiedzi
PGR scienne Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ja na Włodka nie oddam głosu on unas nic nie zrobił. Zresztą jak rozmawiam na blokach to wszyscy mówią że to jego ostatnia kadencja. Odnośnik do odpowiedzi
Gośka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Ty mały hujku w ząbek czesany wszystko robisz żeby zostać Burkiem ,wes się do pracy ,odpocznij ,bo poniedziałek tuż tuż.Bedzesz niewyspany jak zwykle . Odnośnik do odpowiedzi
Uje Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Och szkoda że wybory przełożyli bo szybciej byśmy się tych 3 uji pozbyli z polityki gminnej Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Godzinę temu, Pola napisał: Mamy w Ińsku dużo głupków i nienawiści.To straszne jakich mamy gospodarzy i radnych.P.burmistrzu ogarnij pan swoich ludzi. 26 minut temu, Tola napisał: Burmistrz tego nie zrobi. Rozwałka wszystkiego to jego pasja. Pan Racinowski już dawno by to ukrócił, ale Racinowski ma jaja w przeciwieństwie do Liwaka. Odnośnik do odpowiedzi
Burek nie pisal Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 2 minuty temu, Gośka napisał: Ty mały hujku w ząbek czesany wszystko robisz żeby zostać Burkiem ,wes się do pracy ,odpocznij ,bo poniedziałek tuż tuż.Bedzesz niewyspany jak zwykle . Kazik to ja a nie burek . Twój największy wróg. Ty menddo . Krzyż ci Odnośnik do odpowiedzi
Prawdomówny Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Teraz, Gość napisał: Pan Racinowski już dawno by to ukrócił, ale Racinowski ma jaja w przeciwieństwie do Liwaka. Co racinowski ma ?? Oprócz dużego i czerwonego nosa to już nic Odnośnik do odpowiedzi
Wybborca Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 No Jacek chociaż jaka prezencję ma i potrafi się wysłowić nie to co racin. Jaka się jak Włodek i jeszcze ten ryj z tym nosem Odnośnik do odpowiedzi
Wojt Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Nie daj Bóg aby ten konował wygrał. On jak krowy w pgze pasł to też się ich wstydził i jąkał się do niech . Odnośnik do odpowiedzi
Gośka Napisano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2022 Czepiają się ludzi ,bo stołki im się chwieją Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi