Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Olo nie pier*dol o kolorach, mów dlaczego tobie będą wywozili co tydzień a innym co dwa tygodnie? Załatwiłeś sobie chody u ślimaka? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Olo nie pier*dol o kolorach, mów dlaczego tobie będą wywozili co tydzień a innym co dwa tygodnie? Załatwiłeś sobie chody u ślimaka?Wszędzie jest tak samo. Zarówno na wsi jak w mieście więc nie marudź. Dobrze czytaj. Odnośnik do odpowiedzi
olo klamie Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Olo ty durny analfabeto ty sobie dobrze przeczytaj, ty będziesz miał wywożone co tydzień, reszta co dwa. Ty mizerny kłamco! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 https://www.facebook...entions_commentlektura dla olo który nie potrafi czytać ze zrozumieniem Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Olo zdradził przeszedł na ciemną stronę mocy (ślimakową) Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 https://www.facebook...entions_commentlektura dla olo który nie potrafi czytać ze zrozumieniemCo ty wklejasz nawet nie można tego otworzyć. Czytam czytam i wiem. Dwa razy w roku będzie wywożone co tydzień odszukaj kiedy. Podpowiem dwa miesiące w roku. Skup się i szukaj szukaj.Olo zdradził przeszedł na ciemną stronę mocy (ślimakową)Nigdy nie przejdę na żadną stronę. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 olo jestes cienki bolek Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Jeśli myślisz o tych czterech ulicach to jesteś małostkowy. To bloki i wywożenie raz w tygodniu sprowadziłoby szczury na wielka skalę. Tak więc ul. Boh. Warszawy, Zielona, Spółdzielcza i Szewska to nie takie cudo odkrywcze. Reszta miasta i wsie będą zasypane brudem. Taki oto ślimakowe decyzje przy podwyżce 3 złotych od osoby i w domkach jednorodzinnych na stałe nie zamieszkałych. Obdzieracie ludzi na wszystkie sposoby i jeszcze gorszy komfort życia. Odnośnik do odpowiedzi
kwik Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Jeśli myślisz o tych czterech ulicach to jesteś małostkowy. To bloki i wywożenie raz w tygodniu sprowadziłoby szczury na wielka skalę. Tak więc ul. Boh. Warszawy, Zielona, Spółdzielcza i Szewska to nie takie cudo odkrywcze. Reszta miasta i wsie będą zasypane brudem. Taki oto ślimakowe decyzje przy podwyżce 3 złotych od osoby i w domkach jednorodzinnych na stałe nie zamieszkałych. Obdzieracie ludzi na wszystkie sposoby i jeszcze gorszy komfort życia.Olo dodaj że te ulice to też tylko wybrane numery. Ale gospodarkę śmieciową prowadzą. Od odejścia Racina z 15 zł gdzie trio Ińsko XXI wrzeszczało do 18 zł po 1.5 roku rządzenia. Wy kłamliwe oszusty. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 w blokach beda szczury a na domkach nie bedzie? olo zastanow sie co ty mowisz i przestan bronic slimaka Odnośnik do odpowiedzi
hi Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Jeśli myślisz o tych czterech ulicach to jesteś małostkowy. To bloki i wywożenie raz w tygodniu sprowadziłoby szczury na wielka skalę. Tak więc ul. Boh. Warszawy, Zielona, Spółdzielcza i Szewska to nie takie cudo odkrywcze. Reszta miasta i wsie będą zasypane brudem. Taki oto ślimakowe decyzje przy podwyżce 3 złotych od osoby i w domkach jednorodzinnych na stałe nie zamieszkałych. Obdzieracie ludzi na wszystkie sposoby i jeszcze gorszy komfort życia.Hańba!!! Nie dość że drogo to jeszcze mniej wywozu. Zobaczymy Ińsko na wiosnę i co zobaczymy na polach, w lasach i przydrożnych rowach. Wtedy zatrudnimy Jacka, Michała i włodka dołączy do nich Zbyszek. I posprzątają w ramach sprzątania świata. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 w blokach beda szczury a na domkach nie bedzie? olo zastanow sie co ty mowisz i przestan bronic slimakaNo popatrz jakiś ty mądry uchwaliłeś bubel za kasę mieszkańców i smędzisz cienkie kawałki. Puknij się w czoło matole bo sam nie wiesz co piszesz. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No popatrz jakiś ty mądry uchwaliłeś bubel za kasę mieszkańców i smędzisz cienkie kawałki. Puknij się w czoło matole bo sam nie wiesz co piszesz.Co ma pisać! Już niedługo ojawi się ich głupota. Patafiany pluli na Endriu a sami obdzierają nas ze skóry. To jedne z droższych cen w okolicy. I z pewnością nie w systemie raz na dwa tygodnie. I te judasze z Insko Razem teraz nie krzyczą że drogo. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No popatrz jakiś ty mądry uchwaliłeś bubel za kasę mieszkańców i smędzisz cienkie kawałki. Puknij się w czoło matole bo sam nie wiesz co piszesz.Olo to ty uchwaliłeś ten bubel i się cieszysz, że tobie będą wywozili co tydzień, nie zasłaniaj się szczurami to sam nim jesteś, podnosisz ręke w górę a tu udajesz greka Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Świat się pomylił.Tak to prawda Swiat się pomylił ... KOREA MA bombkę tylko zeby maciora jej nie zechciał Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Olo to ty uchwaliłeś ten bubel i się cieszysz, że tobie będą wywozili co tydzień, nie zasłaniaj się szczurami to sam nim jesteś, podnosisz ręke w górę a tu udajesz grekaTo panowie z Ińsko Razem! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 czyli piszesz o sobie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 czyli piszesz o sobieNie rozumiesz mowy pisane? Nie czytasz ze zrozumieniem? Trzeba ci ręcznie wytłumaczyć?! Panowie z Ińsko Razem!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 olo jestes radnym i probujesz to strzetnie ukryc Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 olo jestes radnym i probujesz to strzetnie ukrycCo cię obchodzi kim jestem. Sam pisałeś że śledzą i szukają kto pisze- teraz sam szukasz. Jak ci się podobają podwyżki śmieci, podatku rolnego i dużo więcej to chwal tą jedyną słuszną Ińsko Razem. Kto ci broni ale ode mnie się od piórkuj. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 mój sąsiad olo na forum jest "wielkim przeciwnikiem" żwirowni a mi i sąsiadom całkiem inaczej śpiewa-taki to prawdomówny olo Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Co cię obchodzi kim jestem. Sam pisałeś że śledzą i szukają kto pisze- teraz sam szukasz. Jak ci się podobają podwyżki śmieci, podatku rolnego i dużo więcej to chwal tą jedyną słuszną Ińsko Razem. Kto ci broni ale ode mnie się od piórkuj.Racja............................ Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 mój sąsiad olo na forum jest "wielkim przeciwnikiem" żwirowni a mi i sąsiadom całkiem inaczej śpiewa-taki to prawdomówny oloKiedy ci mówiłem? Ciągle powtarzam, że już niedługo to Jacek podniesie rękę za żwirownią i całe Ińsko Razem. Nawet nie mrugną okiem. Tak jak to zrobili z podatkiem rolnym i śmieciami. zbiera się fala nienawiści wokół obozu rządzącego. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Co cię obchodzi kim jestem. Sam pisałeś że śledzą i szukają kto pisze- teraz sam szukasz. Jak ci się podobają podwyżki śmieci, podatku rolnego i dużo więcej to chwal tą jedyną słuszną Ińsko Razem. Kto ci broni ale ode mnie się od piórkuj.Olo przed chwilą wmawiałeś mi że jestem z ińsko razem i głosowalem za bublem, a to ty nim jesteś i ty glosowałes za, którym radnym jestes to mi wisi koło jajec, tyle w tym temacie Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Kiedy ci mówiłem? Ciągle powtarzam, że już niedługo to Jacek podniesie rękę za żwirownią i całe Ińsko Razem. Nawet nie mrugną okiem. Tak jak to zrobili z podatkiem rolnym i śmieciami. zbiera się fala nienawiści wokół obozu rządzącego.W sklepach już ludzie plotkują że zamienili nieroba na lenia czy to się czymś wielkim różni? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi