Skocz do zawartości

Władza - LiwSzaKup 3×NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

2 godziny temu, gość napisał:

Na Głowaczu nikt ci wieży nie wybuduje bo to ścisły rezerwat przyrody i dwa gniazda Orlika, poza tym zaraz zaczniesz psioczyć, że wieża powinna być w Ińsku bo do Głowacza masz za daleko.

Przecież o to chodzi żeby przebywać w otoczeniu przyrody. Po co komu wieża w mieście co to ma wspólnego ze ścieżkami turystycznymi jak widoki będą na wiochę i kopalnie w Ińsku.

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, brawo napisał:

Przecież o to chodzi żeby przebywać w otoczeniu przyrody. Po co komu wieża w mieście co to ma wspólnego ze ścieżkami turystycznymi jak widoki będą na wiochę i kopalnie w Ińsku.

Przecież o to chodzi, żeby był widok na kopalnię, teraz żwirowcy nie będą ludziom wciskać ciemnoty, że kopalnia nikomu nie będzie przeszkadzać, bo jej nie będzie widać

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Gość napisał:

Własnie chodzi mi o boczne ulice.Wioski zaniedbane ,władza rady sobie nie daje a i słychać że na piszących na Cafe blady strach padł także za tego pampersa też czknie Ci się.

Straszysz???? Pampers to pampers stwierdzenie jak każde.... może tobie się czka??????nic mi o bladym dtrachu nie wiadomo....o co ci chodzi?????? Pisz z sensem.....bo chyba słońce ci za bardzo przypiekło....kogo i czym ty straszysz kmiocie....

Odnośnik do odpowiedzi

zgodnie z rozporządzeniem przy swojej posesji trzeba sprzątać tylko jeśli bezpośrednio dolega do jezdni lub chodnika jeśli między posesją a jezdnią lub chodnikiem znajduje się pas zieleni obowiązek sprzątania i odsnieżania spada na właściciela lub zarządcę drogi

Odnośnik do odpowiedzi

O 22.07.2016 o 07:41, Gość napisał:

Olo Bolo nie udawaj że nie wiesz o co chodzi.Całę Ińsko wie że cafe jest sprawdzane odnośnie wpisów obrazliwych więc niewiniątka nie zgrywaj.

Kto wg ciebie całe Ińsko bo ja mieszkam w centrum i nic nie wiem. W Ińsku nikt nic nie mówi o jakiejś kontroli chyba że jakiegoś barana wspierającego żwirownię!

Odnośnik do odpowiedzi

To całe caffe działa już dobrych kilka lat a do tej pory nie było ani razu tematu inwigilacji, a przecież wiadrami gówna się tutaj obrzucacie. Na vcity było tak samo więc dajcie sobie spokój z tym bo jest to równie prawdopodobne co brak zamachów terrorystycznych we Francji czy u Niemców.

Odnośnik do odpowiedzi
O 23.07.2016 o 17:12, 123 napisał:

To całe caffe działa już dobrych kilka lat a do tej pory nie było ani razu tematu inwigilacji, a przecież wiadrami gówna się tutaj obrzucacie. Na vcity było tak samo więc dajcie sobie spokój z tym bo jest to równie prawdopodobne co brak zamachów terrorystycznych we Francji czy u Niemców.

Co ty pajacu wypisujesz żeby nie to forum byłbyś głupi a twój trep z lewej nogi......Jakbyś nie zaśmiecał forum głupotami to wszystko było by OK....

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Burmistrzu.Teraz jest pogoda to może przejdzie się Pan po promenadzie i zobaczy jak wygląda.Tę nawierzchnię poprawiona w ramach gwarancji to zwykły bubel,druga część straszna nie mówiąc poniszczonych deskach przy ławkach oraz brudnych koszach.Kwiaty poschnięte a trawa nie przypomina niczego.Mam wrażenie ze Pan wszelkie te sprawy po prostu olewa.W stronę hangaru za plaża nie strzeżona przy samej wodzie rosną chwasty ponieważ wody ubyło a można było by je zlikwidować.Co do Ińska to chwast na chwaście rośnie niech pan przed gminą spoglądnie a ma Pan tak blisko.

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Gośc napisał:

Panie Burmistrzu.Teraz jest pogoda to może przejdzie się Pan po promenadzie i zobaczy jak wygląda.Tę nawierzchnię poprawiona w ramach gwarancji to zwykły bubel,druga część straszna nie mówiąc poniszczonych deskach przy ławkach oraz brudnych koszach.Kwiaty poschnięte a trawa nie przypomina niczego.Mam wrażenie ze Pan wszelkie te sprawy po prostu olewa.W stronę hangaru za plaża nie strzeżona przy samej wodzie rosną chwasty ponieważ wody ubyło a można było by je zlikwidować.Co do Ińska to chwast na chwaście rośnie niech pan przed gminą spoglądnie a ma Pan tak blisko.

Wejdź na www.insko.pl i przekaż to burmistrzowi.Jeszcze Ci szybko odpowie.

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Gość napisał:

Wejdź na www.insko.pl i przekaż to burmistrzowi.Jeszcze Ci szybko odpowie.

Po co mam tam wchodzić.Wiadomo jest że czyta cafe  i nie tylko On Cała ta ekipa nie udolna ,Parking na Przybrzeżnej powinien być  wpisany do księgi Ginesa.

Odnośnik do odpowiedzi
  • 1 miesiąc później...

KTO manipuluje tym forum ? komu zależy aby ta strona straciła znaczenie ? Dlaczego poprzednia forma tego forum gdzie było widać najnowsze wpisy została zmieniona ? Czyżby właścicielowi tej strony było to nie na rękę ? Dlaczego nie jest wyświetlana ilość aktualnych czytających ?

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, jak za komuny napisał:

KTO manipuluje tym forum ? komu zależy aby ta strona straciła znaczenie ? Dlaczego poprzednia forma tego forum gdzie było widać najnowsze wpisy została zmieniona ? Czyżby właścicielowi tej strony było to nie na rękę ? Dlaczego nie jest wyświetlana ilość aktualnych czytających ?

Jak będziesz pisał o ważnych sprawach to każdy cię przeczyta.....a jak marudzisz to mają cię w nosie....nic fo tego nie ma komuna....

Odnośnik do odpowiedzi

GMINNY NEPOTYZM.

Nic się nie zmieniło u nowej władzy.Zarzucali cały czas będąc w opozycji że w gminie panuje nepotyzm i jest to bardzo złe.Mówili że oni nigdy nie zatrudniali by swych rodzin .Ostatnio Pani Dyrektor Szkoły zatrudniła swojej siostry córkę w bibliotece.Nikt oczywiście o tym nie pisze i udają że się nic nie stało.Nigdzie zapotrzebowania na te stanowisko pracy nie było.W urzędzie pracy cisza nikt nie zgłosił że jest potrzebny taki pracownik.

Michał z Jackiem i Włodkiem oraz wszyscy pozostali radni zaklepali ten stan rzeczy bo nikt nie podnosi larum w tej sprawie.Wstyd jakie tu kumoterstwo .Jestem ciekaw czy ktoś na najbliższej sesji zada pytanie aby wytłumaczono się z tego stanu rzeczy.

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Gość napisał:

GMINNY NEPOTYZM.

Nic się nie zmieniło u nowej władzy.Zarzucali cały czas będąc w opozycji że w gminie panuje nepotyzm i jest to bardzo złe.Mówili że oni nigdy nie zatrudniali by swych rodzin .Ostatnio Pani Dyrektor Szkoły zatrudniła swojej siostry córkę w bibliotece.Nikt oczywiście o tym nie pisze i udają że się nic nie stało.Nigdzie zapotrzebowania na te stanowisko pracy nie było.W urzędzie pracy cisza nikt nie zgłosił że jest potrzebny taki pracownik.

Michał z Jackiem i Włodkiem oraz wszyscy pozostali radni zaklepali ten stan rzeczy bo nikt nie podnosi larum w tej sprawie.Wstyd jakie tu kumoterstwo .Jestem ciekaw czy ktoś na najbliższej sesji zada pytanie aby wytłumaczono się z tego stanu rzeczy.

No to pięknie, wręcz wspaniale. Ciekawe jak to wytłumaczą?

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...