Skocz do zawartości

Władza - LiwSzaKup 3×NIE

Rekomendowane odpowiedzi

Dyskusja na tym forum kierowana jest na bzdurne przepychanki ( chyba celowo), aby odwrócić uwagę od tego co dzieje się w Ińsku. A jest żle , i to bardzo. Rozpoczęły się wakacje, a nasza gmina kompletnie nie przygotowana na turystów. W ostatnią sobotę byłem na plaży - wrażenie totalnie złe. Piasek bardzo brudny ,w wodzie i na plaży  śmieci ,kawałki drewna i szkła , brak ratowników . Brak jakichkolwiek punktów gastronomicznych. Do tego bardzo drogie parkingi. W mieście nie lepiej, szczególnie otoczenie szkoły. Koło Orlika półmetrowe chwasty. Przy takim zarządzaniu nie liczmy na turystów ! 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 2.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

tatar,zaczynam mieć wrażenie,ze tylko tobie zależy na turystach,których przecież nie ma.Jeśli jednak chwasty przy "orliku" odstraszają potencjalnych turystów,to wykoś je.Nie rosną one na terenie gminnym.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gość napisał:

tatar,zaczynam mieć wrażenie,ze tylko tobie zależy na turystach,których przecież nie ma.Jeśli jednak chwasty przy "orliku" odstraszają potencjalnych turystów,to wykoś je.Nie rosną one na terenie gminnym.

A Orlik i szkoła to czyje są ?

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Olo napisał:

Możesz mi skoczyć płotko. ....

Swego czasu Olo miał jakieś ideały !  szczycił  sie  wiadomościa na temat INSKA !     bo był przybyszem !.... i miał jajo w ręku,   jajo ,które ma dac mu? ... mu !!! ...    Co daje  krowa ale jak zaczyna się parcie na władzę.... eliminując po drodze tych wykszałconych małolatów  to już jest koszmar.... i na tym  forum ten jeden próbuje zrobiś cos co nigdy nie znalazło by realizacji tego bzdurnego zadania w postaci koszenia  ORLIKA      a    to ze to nie należy do Inśkiej wladzy to już absurd ....a tak na marginesie myślę ze OLO zatracił  swój status pierwszego gnojka CAFFE . i coraz bardziej spada i sięga DNA ...nie mylić z deena.......

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, gość napisał:

Swego czasu Olo miał jakieś ideały !  szczycił  sie  wiadomościa na temat INSKA !     bo był przybyszem !.... i miał jajo w ręku,   jajo ,które ma dac mu? ... mu !!! ...    Co daje  krowa ale jak zaczyna się parcie na władzę.... eliminując po drodze tych wykszałconych małolatów  to już jest koszmar.... i na tym  forum ten jeden próbuje zrobiś cos co nigdy nie znalazło by realizacji tego bzdurnego zadania w postaci koszenia  ORLIKA      a    to ze to nie należy do Inśkiej wladzy to już absurd ....a tak na marginesie myślę ze OLO zatracił  swój status pierwszego gnojka CAFFE . i coraz bardziej spada i sięga DNA ...nie mylić z deena.......

A ty pampersie czym się  możesz pochwalić? Myciem niemieckich d**? Przecież Ty jesteś nul pampersiasty łysolu z merola.....moja wiedza nie dla Ciebie ogarnij swój ogródek.....poletko zachwaszczone że strach patrzeć. ...pilnuj swego nosa prymitywny człowieku....

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Olo napisał:

Możesz mi skoczyć płotko. ....

2 godziny temu, Olo napisał:

A ty pampersie czym się  możesz pochwalić? Myciem niemieckich d**? Przecież Ty jesteś nul pampersiasty łysolu z merola.....moja wiedza nie dla Ciebie ogarnij swój ogródek.....poletko zachwaszczone że strach patrzeć. ...pilnuj swego nosa prymitywny człowieku....

Olo co sie dzieje!  ze tak bardzo schamiałeś //kiedyś czytajac  twoje wpisy to był honor a teraz zeszmaciłes się  dla kilku powodów! bardzo nie istotnych dla naszej społeczności  czyżby  TOBIE   zagrażałby MICHAŚ...... ON młody i bardzo wykształcony....Radni mali czy wielcy nie są dla ciebie zagrożeniem  bo ten malutki cicho siedzi!  a ta wielka głupia jak przeciętna blondynka mało inteligentna też nie jest zagrożeniem więc nie drżyj i nie rób głupstw.... i jeszcze TA TA RA  pozdrów i dodaj posta  nie zapomnij o nowym nicku

Odnośnik do odpowiedzi
44 minut temu, gość napisał:

Olo co sie dzieje!  ze tak bardzo schamiałeś //kiedyś czytajac  twoje wpisy to był honor a teraz zeszmaciłes się  dla kilku powodów! bardzo nie istotnych dla naszej społeczności  czyżby  TOBIE   zagrażałby MICHAŚ...... ON młody i bardzo wykształcony....Radni mali czy wielcy nie są dla ciebie zagrożeniem  bo ten malutki cicho siedzi!  a ta wielka głupia jak przeciętna blondynka mało inteligentna też nie jest zagrożeniem więc nie drżyj i nie rób głupstw.... i jeszcze TA TA RA  pozdrów i dodaj posta  nie zapomnij o nowym nicku

Odpowiadam..

3 godziny temu, Olo napisał:

Amen...........

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, gość napisał:

Bardzo trafny Twój wpis ale trzeba dodać że to CIAPAK

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, Gość napisał:

Olo = szafran , po tych wszystkich wpisach nie ma najmniejszej wątpliwości

To największe dla mnie upokorzenie. ....upodobnić mnie do Włodka? Gorszego poniżenia nie doznałem....słuchaj biała myszko zajmij się swoją zagrodą bo syf masz nieprzeciètny...golisz pałę a pole nie......weź się do roboty leniu a nie wędzysz kto na forum pisze......każdy może mi skończ te banialuki pisać bo nie warto oczy psuć ....ograniczony przez niemiecki system idioto......

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Olo napisał:

To największe dla mnie upokorzenie. ....upodobnić mnie do Włodka? Gorszego poniżenia nie doznałem....słuchaj biała myszko zajmij się swoją zagrodą bo syf masz nieprzeciètny...golisz pałę a pole nie......weź się do roboty leniu a nie wędzysz kto na forum pisze......każdy może mi skończ te banialuki pisać bo nie warto oczy psuć ....ograniczony przez niemiecki system idioto......

To ty sam się upokorzyłeś ! albo się pogubiłeś !

Odnośnik do odpowiedzi
O 4.07.2016 o 22:08, Olo napisał:

Pampers weź prozak....i wykoś podwórko....

olo smaruj dużo, żeby znikły twoje zgniłki ! jeszcze teraz widać twoje wypociny ....nie rób kupy po plackach babskich 

Odnośnik do odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

http://insko.pl/konsultacje

Nie chcę nic pisać o zadającym pytanie " Mieszkańcu" ale jak się publicznie udziela i korzysta z komputera to można błędy ortograficzne wyeliminować. 

Co do odpowiedzi burmistrza mam jeszcze więcej wątpliwości...Jak ktoś obcy to przeczyta to wszystko można w różowych okularach widzieć....ścieżki, dróżki, wieże, mosty, mola, stacja paliw, bioetanol, ośrodek poczty, odbieranie działek jednym żeby dać innym.............sfera marzeń dwóch takich (liwak, kupczyński) co nie mają pojęcia o tym o czym piszą.....Na mieszkańców burmistrz mówi nie ma wpływu a jaki ma wpływ na właścicieli ośrodka poczty? jaki wpływ na uruchomienie bioetanolu dla nas zresztą lepiej żeby nie działał bo był strasznie gorzelniany smród! To co napisał burmistrz nie ma ładu ani składu, wszystko i nic....Biada mieszkańcom tego miasteczka. Już widzę jak hotel w centrum Ińska powstaje jak tomaten nie może karczmy utrzymać...wracając do sedna polonista też pisze niestylistycznie chociaż powinien -ciekawe jak uczniom prace sprawdzał? Hmmm jak to szybko z polonisty na buraka można się przerobić:giggle:

Odnośnik do odpowiedzi
O 16.12.2015 o 22:48, Olo napisał:

Nie mówiłem w kampanii, że będą zwalać winę na poprzednika??? Szukają winnych wśród poprzedników a sposobu na naprawianie nie mają. Taka oto prawda o obecnej władzy. Wszyscy wiedzieli co jest w gminie a pomimo to do władzy rwali się wszyscy....przecież nie chodziło o jej naprawienie tylko na otrzymaniu stołków i pewnej pensji. Mieszkańcy się w tym biznesie nie liczą.

Obudziłeś się po weekandowym letargu gminny bęc'wale ? już musisz ściemniać i mącić ludziom w głowach ? Nie możesz coś pozytywnego, nawet na wyrost, powiedzieć o gminnych włodarzach ? Zasiej tu ziarenko nadziei na lepszą przyszłość. A nie tylko stękasz i zrzędzisz jak stara......może twoja stara tak cię poniewiera, w mordę leje, że się tu wyżywasz na naszej władzy. Było parę dni spokoju a tu Olo jak Filip z konopii.

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Japa napisał:

Obudziłeś się po weekandowym letargu gminny bęc'wale ? już musisz ściemniać i mącić ludziom w głowach ? Nie możesz coś pozytywnego, nawet na wyrost, powiedzieć o gminnych włodarzach ? Zasiej tu ziarenko nadziei na lepszą przyszłość. A nie tylko stękasz i zrzędzisz jak stara......może twoja stara tak cię poniewiera, w mordę leje, że się tu wyżywasz na naszej władzy. Było parę dni spokoju a tu Olo jak Filip z konopii.

A ty co rozdarta mordo już pyszczysz bo twoje spotkania z rzepą to lichwa? Durniu przecież wszystko co na tym forum to ci w wyborach przypomnimy. Wam ciocia wieża w radzie szufladki poprzestawiała teraz marzy wam się wieża przy samej szkole to kpina. Co na to rodzice . Może jak się zaczną skoki z wieży to pukniesz się w czaszkę.

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam. Wieżą się przejmujesz. Jak pierwsze dzieciaki będą z niej skakać to wtedy rodzice zareagują. Pojawi się telewizja, psycholodzy i te porąbane pytani typu: gdzie jest państwo, gdzie rodzice, gdzie rozum. Już widzę głupie miny ślimaka i chomika jak będą się tłumaczyć, że to inwestycja turystyczna i nie mieli gdzie postawić wieży a dzieci mogą się gdzie indziej bawić ;) 

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, GOŚĆ napisał:

Oj tam, oj tam. Wieżą się przejmujesz. Jak pierwsze dzieciaki będą z niej skakać to wtedy rodzice zareagują. Pojawi się telewizja, psycholodzy i te porąbane pytani typu: gdzie jest państwo, gdzie rodzice, gdzie rozum. Już widzę głupie miny ślimaka i chomika jak będą się tłumaczyć, że to inwestycja turystyczna i nie mieli gdzie postawić wieży a dzieci mogą się gdzie indziej bawić ;) 

Idiotyczne obawy.Można też skakać w dół  w najgłębszych miejscach naszego jeziora i jakoś chetnej dzieciarni nie widać.W wielu miejscowościach wieże widokowe są atrakcją turystyczną i nikt z nich nie skacze. 

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Gość napisał:

Idiotyczne obawy.Można też skakać w dół  w najgłębszych miejscach naszego jeziora i jakoś chetnej dzieciarni nie widać.W wielu miejscowościach wieże widokowe są atrakcją turystyczną i nikt z nich nie skacze. 

Po warunkiem że są ustawione w odpowiednim miejscu cieciu. W Ińsku od wielu lat czekamy na wieżę na Głowaczu a nie pod szkłą w miejsce gdzie dzieci zawsze siedziały na przerwie. Co to za miejsce widokowe na jezioro czy wieżę ciśnień no chyba że na żwirownię. Bo w tym miejscu widoków nie będzie. Głupi i znów nie przemyślana inwestycja. Władza nie mogła zapytać mieszkańców w sondzie jak o plac zabaw????

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...