Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A co powiesz na to?http://www.szczecin....ion=view&id=199wicewojewoda jest mianowany po linii partyjnej i układowej , nie znam człowieka osobiście ale może się okazać że jest podobnie jak z kupczyńskim geniuszem od baboli .twoje porównanie jest tylko potwierdzeniem arogancji urzędniczej młokosa Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Chyba nie każesz mi porównywać tego wykształconego człowieka do Michała. Poczytaj do końca ile ma fakultetów i gdzie pracował!!! ma doświadczenie, znajomość języka ech idioto do takiego śmiecia jak Kupczyński porównywać. Człowiek który ledwo ledwo skończył studia na dodatek jakąś politologię i pracował na zmywaku. Teraz się sadzi jako burmistrz porażka wyborców w Ińsku.Ja się zgadzam. Ludzie w Ińsku nie spodziewali się że takiego peciarza można zrobić burkiem. Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ja się zgadzam. Ludzie w Ińsku nie spodziewali się że takiego peciarza można zrobić burkiem.Nie ujadać mi tu ińskie pieski ! Jest i będzie a wy możecie sobie tylko ździebko poszczekać ! Tylko nie za głośno ! A jutro nie zapomnijcie wrzucić coś do puszki. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nie ujadać mi tu ińskie pieski ! Jest i będzie a wy możecie sobie tylko ździebko poszczekać ! Tylko nie za głośno ! A jutro nie zapomnijcie wrzucić coś do puszki.Widziałem dzisiaj psa na łańcuchu.Myślę spuszczę dziada bo szkoda patrzę bliżej a to szczekający kundel szafran. Pomyślałem niech marznie i dalej szczeka. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nie ujadać mi tu ińskie pieski ! Jest i będzie a wy możecie sobie tylko ździebko poszczekać ! Tylko nie za głośno ! A jutro nie zapomnijcie wrzucić coś do puszki.Do puszek niech wrzuca władza dobrze zarabia okradając mieszkańców z podatków. Odnośnik do odpowiedzi
dobre Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Widziałem dzisiaj psa na łańcuchu.Myślę spuszczę dziada bo szkoda patrzę bliżej a to szczekający kundel szafran. Pomyślałem niech marznie i dalej szczeka. :D Odnośnik do odpowiedzi
sex bon Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Kto będzie śpiewał na orkiestrze chyba nie te wypierzałe co się zwą sex-podstarzałe dziewoje co ryczą jak bawoly Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Kto będzie śpiewał na orkiestrze chyba nie te wypierzałe co się zwą sex-podstarzałe dziewoje co ryczą jak bawolyNiektórzy maja bawole jaja i też dobrze. Odnośnik do odpowiedzi
lubię Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Widziałem dzisiaj psa na łańcuchu.Myślę spuszczę dziada bo szkoda patrzę bliżej a to szczekający kundel szafran. Pomyślałem niech marznie i dalej szczeka.Lubię to! A co po prostu lubię! Odnośnik do odpowiedzi
obrońca Szafrana Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Widziałem dzisiaj psa na łańcuchu.Myślę spuszczę dziada bo szkoda patrzę bliżej a to szczekający kundel szafran. Pomyślałem niech marznie i dalej szczeka.Wszystko by się zgadzało oprócz tego, że Szafran tu nie pisze, ale wam to nie przeszkadza aby go obrażać. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wszystko by się zgadzało oprócz tego, że Szafran tu nie pisze, ale wam to nie przeszkadza aby go obrażać.Nie no skąd on tu nie pisze tylko "Japą" trzaska. Ubawiłem się po pachy. Odnośnik do odpowiedzi
obrońca Szafrana Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nie no skąd on tu nie pisze tylko "Japą" trzaska. Ubawiłem się po pachy.Japa to nie jest Szafran, powtarzam jeszcze raz, Szafran tu nie pisze. Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Japa to nie jest Szafran, powtarzam jeszcze raz, Szafran tu nie pisze.Jaki obrońca! Nikt na szczęście nie wie kto tu pisze więc nie wypowiadaj się za niego.Ja wiem że pisze nie obchodzi mnie jako kto. Odnośnik do odpowiedzi
obrońca Szafrana Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ty wiem wypowiadaj się za siebie, Japa sam powinien tu potwierdzić, że nie jest Szafranem, bo przez jego pisanie Szafran niesłusznie obrywa. Odnośnik do odpowiedzi
Japa Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Potwierdzam !! Odnośnik do odpowiedzi
nie Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ty wiem wypowiadaj się za siebie, Japa sam powinien tu potwierdzić, że nie jest Szafranem, bo przez jego pisanie Szafran niesłusznie obrywa.Nie jest bez winy. Skrobie tu i dobrze o tym "wiem". Odnośnik do odpowiedzi
jajo Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Odwalcie sie od szafrana to dobry czlowiek .przyjcie posłuchać jutro jak pieją sex bomby to wam sie sexu zachce i bez kłopotu będziecie Odnośnik do odpowiedzi
luska Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Mi się ich śpiew nie podoba wole hór.One sie drą jak stare pudła Odnośnik do odpowiedzi
jas Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ropuchy pierwsza klasa one to tylko pod scyzoryk Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ropuchy pierwsza klasa one to tylko pod scyzorykszafran uspokój się i nie zmieniaj tematu ty tu nie piszący :D Odnośnik do odpowiedzi
io Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Słuchajcie Michał już pchnął na stanowisko ta młodą kumpele Natalcie smutna na miejsce P.SEKRETARKI. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Słuchajcie Michał już pchnął na stanowisko ta młodą kumpele Natalcie smutna na miejsce P.SEKRETARKI. czyli główne hasło liwaka stop z kolesiostwem nie działa Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Słuchajcie Michał już pchnął na stanowisko ta młodą kumpele Natalcie smutna na miejsce P.SEKRETARKI. czyli główne hasło liwaka stop z kolesiostwem nie działa Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ale w Ińsku każdy to sąsiad, kolega, lub kuzyn Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi