Olo Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Jeszcze nie zamieszczone posiedzenie komisji-co chłopcą radarowca kamera się zagrzała czy robicie wycinki materiału niekorzystne dla was-tak zwana cenzuraNigdy nie ma materiałów tak wcześnie. Palancie Michał musi to wrzucić do neta obrobić i nigdy się nie zdarzyło żeby coś wyciął. Wytnij sobie część ciała która u ciebie jest defektem i będziesz myślał poprawnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Nie broń się ,już tam ścieżki czyścisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Nigdy nie ma materiałów tak wcześnie. Palancie Michał musi to wrzucić do neta obrobić i nigdy się nie zdarzyło żeby coś wyciął. Wytnij sobie część ciała która u ciebie jest defektem i będziesz myślał poprawnie.to ciebie często tu opisywali że mądraliński jesteś tylko nie w tą stronę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aś Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2015 a może by tak władza bezrobotnych wyposażyła w odpowiedni sprzęt do pracy.Widziałem dzis te drapaki do zamiatania ulic.Coś strasznego czym te panie maja pracować.To że komuna jeszce w sprzataniu u nas jest to inna sprawa.W wielu gminach ulice sprzataja samochody specjalistyczne -u nas nekają panie a mogły by wykonywać inne prace.Do zbierania piachu noszą szufelki wstyt.Wszystkie narzedzia jak z innej parafii Tak rządzi nowa władza to znaczy kontynłuje pozostałość po starej.widzać że wszystko dobrze się zakorzeniło.i poco się wysilać.a na takie wydatki powinna kasa być.Znów pokoszone sporadycznie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tik tak Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nie broń się ,już tam ścieżki czyścisz.to ciebie często tu opisywali że mądraliński jesteś tylko nie w tą stronę.a może by tak władza bezrobotnych wyposażyła w odpowiedni sprzęt do pracy.Widziałem dzis te drapaki do zamiatania ulic.Coś strasznego czym te panie maja pracować.To że komuna jeszce w sprzataniu u nas jest to inna sprawa.W wielu gminach ulice sprzataja samochody specjalistyczne -u nas nekają panie a mogły by wykonywać inne prace.Do zbierania piachu noszą szufelki wstyt.Wszystkie narzedzia jak z innej parafii Tak rządzi nowa władza to znaczy kontynłuje pozostałość po starej.widzać że wszystko dobrze się zakorzeniło.i poco się wysilać.a na takie wydatki powinna kasa być.Znów pokoszone sporadycznie .macieniemiec posprzątaj koło siebie. Czyżby narkoman nawiedził gminę naszą???????? Pisz pisz sam do siebie biała myszko z bałwaniej górki............ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bezrobotna Napisano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ty nie chodź po Ińsku i nie rób zamętu. Uwielbiam tą pracę i mogę robić co chcę i czyn chcę pracować masz czysto to się ciesz .Jak kupisz samochód otwórz firmę i wykonasz to za mnie gudbaj do jutra. Przyjdź i mi pomożesz jak tak mi współczujesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Aś Napisano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Tak przyjdę i razem pojezdzimy twym niebieskim samochodem.Zmiana dekoracji musi być Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 tu pisze tylko jeden chory psychicznie szafranowy cymbał wcielając się pod innych i w zasadzie powinno się te wpisy pominąć milczeniem , można jednak zadać sobie takie pytanie - czy takie zachowanie człowieka na eksponowanym stanowisku godzi się z powagą urzędu ? ja mam poważne wątpliwości . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 tu pisze tylko jeden chory psychicznie szafranowy cymbał wcielając się pod innych i w zasadzie powinno się te wpisy pominąć milczeniem , można jednak zadać sobie takie pytanie - czy takie zachowanie człowieka na eksponowanym stanowisku godzi się z powagą urzędu ? ja mam poważne wątpliwości .Masz na to dowody? No to je tu dawaj, a jak nie to na drzewo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Masz na to dowody? No to je tu dawaj, a jak nie to na drzewo!chamstwo i głupota wychodzi ci z gumiaków , a na dowody przyjdzie czas. Wtedy wszyscy ci na których podstępnie plułeś i starałeś się od początku zniszczyć torpedując ich poczynania , używając głosu osób które sam wymyśliłeś do robienia hałasu politycznego w gminie , za twoje szlachetne poczynania , anonimy i wkładanie nosa w nie swoje sprawy serdecznie podziękują . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
psychoza Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 tu pisze tylko jeden chory psychicznie szafranowy cymbał wcielając się pod innych i w zasadzie powinno się te wpisy pominąć milczeniem , można jednak zadać sobie takie pytanie - czy takie zachowanie człowieka na eksponowanym stanowisku godzi się z powagą urzędu ? ja mam poważne wątpliwości .No skoro jednak ty też piszesz to nie jest jednak prawdą że tu tylko Włodek pisze, piszę ja pisze wielu i należy tych pisanych głosów słuchać i czytać. Ty jednak tylko głosy słyszysz a to już jest choroba musisz koniecznie do specjalisty. Taki jak ty człowiek chory psychicznie może sam sobie wyrządzić krzywdę. Pan Szafran to poważny człowiek na poważnym stanowisku obrażanie go tylko dlatego że coś dobrego robi dla mieszkańców jest psychozą chorego człowieka. Jak cię nie stac na leki zgłoś sie do OPS-u znajdzie sie na receptę. Pozdrawiam chory człowieku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 No skoro jednak ty też piszesz to nie jest jednak prawdą że tu tylko Włodek pisze, piszę ja pisze wielu i należy tych pisanych głosów słuchać i czytać. Ty jednak tylko głosy słyszysz a to już jest choroba musisz koniecznie do specjalisty. Taki jak ty człowiek chory psychicznie może sam sobie wyrządzić krzywdę. Pan Szafran to poważny człowiek na poważnym stanowisku obrażanie go tylko dlatego że coś dobrego robi dla mieszkańców jest psychozą chorego człowieka. Jak cię nie stac na leki zgłoś sie do OPS-u znajdzie sie na receptę. Pozdrawiam chory człowieku.Zdecydowanie zgadzam się z Twoja wypowiedzią.Pan Szafran dobro mieszkańców tej gminy stawia na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Tak taki dobry a dlaczego mieszkańców Ściennego w maliny wpuścił zbierając podpisy aby powiat nie przekazywał gminie drogi.Za to była by dokumentacja a takto mamy NIC.Niech terasz śię tłumaczy nic nie będzie.Taki to lisek chytrusek .Idol pierwszej maści Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Pampers idź do roboty. Jesteś prawdziwa gnida. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Pampers idź do roboty. Jesteś prawdziwa gnida.Popieram :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Tak taki dobry a dlaczego mieszkańców Ściennego w maliny wpuścił zbierając podpisy aby powiat nie przekazywał gminie drogi.Za to była by dokumentacja a takto mamy NIC.Niech terasz śię tłumaczy nic nie będzie.Taki to lisek chytrusek .Idol pierwszej maściTo jest prawda.Oszukał mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 To jest prawda.Oszukał mieszkańców.Ty pampersowy idioto to ty cały czas oszukujesz i judzisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 co panie przewodniczący prawda w oczy kole.Była by droga tak jest g.......... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 co panie przewodniczący prawda w oczy kole.Była by droga tak jest g..........gość frajerze.Całe szczęście,że tej drogi gmina nie przyjęła.Ma status powiatowej i niech tak zostanie. Przecież gmina tonie w długach,więc kto miałby dołożyć do jej przebudowy nawet gdyby była dokumentacja?Zarówno wykonanie dokumentacji jak i remont drogi należy do obowiązków powiatu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 gość frajerze.Całe szczęście,że tej drogi gmina nie przyjęła.Ma status powiatowej i niech tak zostanie. Przecież gmina tonie w długach,więc kto miałby dołożyć do jej przebudowy nawet gdyby była dokumentacja?Zarówno wykonanie dokumentacji jak i remont drogi należy do obowiązków powiatu.Racinowski by drogę przejął i by ją wyremontował? No to tego to nawet twórcy filmów SF by nie wymyślili! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Racinowski by drogę przejął i by ją wyremontował? No to tego to nawet twórcy filmów SF by nie wymyślili!słuchaj przewodniczący wtedy szły wybory to ciemnote ludziom wciskałeś.Napisz o rzeczywistosci do czego sie przyczyniłeś że zero drogi -przyznaj się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 słuchaj przewodniczący wtedy szły wybory to ciemnote ludziom wciskałeś.Napisz o rzeczywistosci do czego sie przyczyniłeś że zero drogi -przyznaj sięCiemnota to ty jesteś. Większej nie widziałem ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Tak buraku jesteś Ciemniak jakego w naszej gmine jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
fakt Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 W naszej gminie jeszcze takiego pampersa nie było to fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2015 słuchaj przewodniczący wtedy szły wybory to ciemnote ludziom wciskałeś.Napisz o rzeczywistosci do czego sie przyczyniłeś że zero drogi -przyznaj sięCiemnotą to jesteś ty Wojewoda już Ci pokazał ,chciałeś go ustawiać.Pokaz niewiedzy jaką baranie pokazałeś na sesji RADY MIEJSKIJ to totalne Dno a twoi rycerze nawet Ci nie pomogli .Czerwony byłeś jak BURAK.Puść sobie nagranie i npowiększ to będziesz dobrze widział. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi