Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 co z tym internetem będzie bo wypowiedzieliśmy z sąsiadami umowy w orangu i czekamy już pół roku na światłowody a tu nicA co zimnicki może zrobić dobrze. Pewnie liczy na ile można oskubać klientów takich jak ty. Co już umowy wypowiedzieli i jak czubki czekają na lepsze łącze a tu długo trzeba czekać. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 http://www.ipartner.net.pl/Napisz do nich może się dowiesz Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 A co zimnicki może zrobić dobrze. Pewnie liczy na ile można oskubać klientów takich jak ty. Co już umowy wypowiedzieli i jak czubki czekają na lepsze łącze a tu długo trzeba czekać.A co ma Zimnicki do światłowodów? Przecież to nie on budował odczep się od niego Odnośnik do odpowiedzi
wiadomo Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 A co ma Zimnicki do światłowodów? Przecież to nie on budował odczep się od niegoBo to on jest pośrednikiem który negocjował między gminą a kupującym ten teren. Wszystko się dzieje pod jego okiem i oknem. Chyba nie wierzysz w przypadki. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 może jesteś tylko przewrażliwiony na jego punkcie? daj mu już spokój Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 racja on ma wszędzie wtyki i nic nie może się dziać za jego plecami Odnośnik do odpowiedzi
molo Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 a takie było ładnehttps://e-turysta.ne...nsko-776368.jpgAL ZAPOMNIELI MNIE ZAKONSERWOWAĆ ODPIERDZIELILI 12 LAT TEMU BUBEL I TAK SKOŃCZYŁEM Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 żal na to patrzeć :( Odnośnik do odpowiedzi
as Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 to jest kwestia negocjacji jak by burmistrz miał to gdzieś to by nie rozmawiał i nawet ktoś by tego centralnego nie zrobił a tak w Storkowie dzieci mają ciepło w świetlicy i dobrze. Za to będą sobie kopać 10 lat koło Storkowa zapominając o IńskuPod droga zrobią tunel i wyjdą na Ińsku .Szafran wie jak to się robi.Mieszkańców ograją Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 nie ma zgody na żwirownię w Ińsku i basta!!! Odnośnik do odpowiedzi
as Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Lampy będą tajemniczy inwestor od stacji paliw zrobi . Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 będą jeszcze się zdziwisz bo w tym roku Odnośnik do odpowiedzi
pytam Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Pod droga zrobią tunel i wyjdą na Ińsku .Szafran wie jak to się robi.Mieszkańców ogrająTaki scenariusz własnie widzę. Ograją żwirki głupców z Insko Razem.Lampy będą tajemniczy inwestor od stacji paliw zrobi .U tej władzy wszystko jest owiane tajemniczymi sponsorami. Może czas sprawdzić co to za jedni? Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 lampy zrobi gmina ze środków własnych Odnośnik do odpowiedzi
skąd Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 lampy zrobi gmina ze środków własnychNagle gmina ma środki własne? A skąd się wzięły? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 znalazły się w budżecie na przyszły rok Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 aha, podwyżki podatków były będą lampy? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Ta gmina to jedno wielkie komunistyczne bagno.Ile razy trzeba wam to wbijać w te tępe łby. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 zła dedukcja nie będzie auta dla policji Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 znalazły się w budżecie na przyszły rokKłamiesz. Jak możesz zrobić lampy do końca 2015 roku z budżetu na 2016 rok? Tak to tylko jacuś z michałkiem potrafią kłamać. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 wystarczy znaleźć dobrą firmę, która płatność za wykonaną pracę rozłoży na kolejny rok to takie proste Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 wystarczy znaleźć dobrą firmę, która płatność za wykonaną pracę rozłoży na kolejny rok to takie prosteI cały rok nad tym myślałes? Tempo masz z********. Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 firma zgłosiła się do gminy w październiku z ofertą sprzedaży lamp, opraw itd. nawiązano kontakt i będzie zrobiony odcinek gdzie cały czas przepalają się żarówki Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 jak będą zrobione to uwierzę Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 firma zgłosiła się do gminy w październiku z ofertą sprzedaży lamp, opraw itd. nawiązano kontakt i będzie zrobiony odcinek gdzie cały czas przepalają się żarówkiAle kuźwa sensacja, do mnie cały czas zgłaszają się firmy co chcą mi coś sprzedać, a do was niemoty zgłosiła się jedna w październiku? Ja pitole, wy to macie tempo. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi