Skocz do zawartości

Dlaczego Gmina Ińsko ma problemy finansowe

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było po roku rządzenia czym się chwalić to poco nieroby mieli by się nagrywać.Jak zwykle wytłumaczenie że na coś lub na kogoś trzeba zwalić winę.Tu zawiniła kamera tak rządzący twierdzą tylko pytanie brzmi kto im uwierzy.

Odnośnik do odpowiedzi

a na początku tak marudziłaś, że sobie nie życzysz nagrywania teraz to gdzie kamera?

O własnie na poczatku mało się baby nie zesrały że jest kamera a teraz im brakuje? Niepojete rzeczy sie dzieją z tymi babami
Odnośnik do odpowiedzi

O własnie na poczatku mało się baby nie zesrały że jest kamera a teraz im brakuje? Niepojete rzeczy sie dzieją z tymi babami

Panowie z Ińsko Razem - chluby i chwały wam to nie przyniesie. To jest jeszcze większa złość mieszkańców. Bo uważają, że to świadome działania celem ukrycie czegoś przed mieszkańcami. Miała być kamera gminna a ciągle to Włodek decyduje co kiedy i dlaczego. Michał z Jackiem dali siary. Władza się ośmiesza pod każdym względem. Ha ha ha przepraszamy ale się nie nagrało pękam ze śmiechu.....Bynajmniej nie babom zależy na tych nagraniach....a tak na prawdę nikomu z nas nie jest potrzebne.....TO WAM WŁADZY ZALEŻEĆ POWINNO ŻEBY WSZYSTKO BYŁO JASNE BO INACZEJ OZNACZAĆ BĘDZIE ŻE OSZUKALIŚCIE MIESZKAŃCÓW WE WSZYSTKIM NIE TYLKO Z OBIETNICAMI...JAWNOŚĆ, PRZEJRZYSTOŚĆ ITD. ITP. Michał przeprasza a Włodek ma radochę....

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny na tych baranach suchej nitki nie pozostawiły co do budżetu na 2016 rok więc co matoły miały się kamerować i ośmieszać.Nawet nie próbowali dyskutować ponieważ nic nie wiedzą a to co one mówiły to oczywiście barany nic nie rozumiały.

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny na tych baranach suchej nitki nie pozostawiły co do budżetu na 2016 rok więc co matoły miały się kamerować i ośmieszać.Nawet nie próbowali dyskutować ponieważ nic nie wiedzą a to co one mówiły to oczywiście barany nic nie rozumiały.

To akurat norma....władza obecnie na niczym się nie zna....polonista i politolog, górnik i pseudo biznesmen...to się nie może udać i na pewno się nie uda.

Odnośnik do odpowiedzi

a kasy jak nie było to i nie ma.Kolesiostwo siedzi z miesiąca na miesiąc wypłatke sobie wezmie za tak zwana ciężka pracę której nie widać.Pozamykają sie w tych biurach i udają że pracują.

Jest teraz okres Świateczny to powinni po przebierac sie za koledników i chodzić po gminie i kasę zbierać.Jak by ładnie zaśpiewali to oczywiście mieszkańcy dali by datki do zasilenia budżetu .

Odnośnik do odpowiedzi

a kasy jak nie było to i nie ma.Kolesiostwo siedzi z miesiąca na miesiąc wypłatke sobie wezmie za tak zwana ciężka pracę której nie widać.Pozamykają sie w tych biurach i udają że pracują.

Jest teraz okres Świateczny to powinni po przebierac sie za koledników i chodzić po gminie i kasę zbierać.Jak by ładnie zaśpiewali to oczywiście mieszkańcy dali by datki do zasilenia budżetu .

Masz rację.Pomysł ten zrealizujemy. Ustal jeszcze role urzędników(kto ma być diabłem,aniołem itd.i wyruszamy w trasę w pierwszy dzień świąt.Ile wrzucisz?

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację.Pomysł ten zrealizujemy. Ustal jeszcze role urzędników(kto ma być diabłem,aniołem itd.i wyruszamy w trasę w pierwszy dzień świąt.Ile wrzucisz?

Nie muszą udawać przebierańców,my i tak byśmy ich poznali.Jak zwykle szczujecie zamiast przejawić miłosierdzie i zrozumienie dla celu.
Odnośnik do odpowiedzi

Michał był by aniołem.Królowie Liwak ,Leskiw trzeciego mi brak,nikt nie pasuje ,szatanów z rogami powinno być trzech,Szafran,Mazurek i Paluch,dwie dziewczyny z podatków role Aniołów mogły by przyjąć reszta urzędników Pastuszkowie.

Odnośnik do odpowiedzi

Michał był by aniołem.Królowie Liwak ,Leskiw trzeciego mi brak,nikt nie pasuje ,szatanów z rogami powinno być trzech,Szafran,Mazurek i Paluch,dwie dziewczyny z podatków role Aniołów mogły by przyjąć reszta urzędników Pastuszkowie.

A kogo obsadziłbyś w rolach Maryji i Józefa nie wspominając o dzieciątku?

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wam teraz oświetlimy ścieżkę to wam kapcie spadną. ile oszczędności będzie tak jak na sprzątaniu bezrobotnych. Kurdę no boki zrywam potem mam zadyszkę po biegu myślałem że z wysiłku a to ze śmiechu.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...