Jo-anna Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mówisz, że wszyscy pchają się do koryta z innych powodów niż miłość do gminy, ludzi ect. A z jakich pobudek ty popełniłeś ten tekst ? Przecież ty wszystkich i wszystko, serdecznie nie cierpisz a wręcz nienawidzisz. Wybierających za to że tak wybierają przez twoje 16 lat a wybranych za to że dali się wybrać !! Ten tekst jest jakimś kuriozum, powiem więcej pasuje do faszyzującej deklaracji i oceny jakiejś bliżej nieokreślonej społeczności, egzystującej w otoczeniu bezmiaru pustkowia. A może jest tak że dzisiaj nie wziąłeś wszystkich przypisanych li leków ? Co ?Spójrz na stolik może rzeczywiście te specyfiki jeszcze na nim leżą !!Do J23: czasem wpadam na to forum i czytam, analizuje...czasem jestem przerażona, często zasmucona ale też czasem się usmiecham, najczęsciej do Twoich wypowiedzi:) Ciebie wyjątkowo chciałabym poznać :) Podobasz mi się :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przestroga Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mówisz, że wszyscy pchają się do koryta z innych powodów niż miłość do gminy, ludzi ect. A z jakich pobudek ty popełniłeś ten tekst ? Przecież ty wszystkich i wszystko, serdecznie nie cierpisz a wręcz nienawidzisz. Wybierających za to że tak wybierają przez twoje 16 lat a wybranych za to że dali się wybrać !! Ten tekst jest jakimś kuriozum, powiem więcej pasuje do faszyzującej deklaracji i oceny jakiejś bliżej nieokreślonej społeczności, egzystującej w otoczeniu bezmiaru pustkowia. A może jest tak że dzisiaj nie wziąłeś wszystkich przypisanych li leków ? Co ? Spójrz na stolik może rzeczywiście te specyfiki jeszcze na nim leżą !! Ty hans a cyjanek masz? To pamiętaj ,że po nim już nic nie popełnisz. Jak jesteś taki dobry i wrażliwy, to co takiego wzniosłego zrobiłeś dla gminy, nie dla ifs-owskiej kliki? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Ty hans a cyjanek masz? To pamiętaj ,że po nim już nic nie popełnisz. Jak jesteś taki dobry i wrażliwy, to co takiego wzniosłego zrobiłeś dla gminy, nie dla ifs-owskiej kliki?Ja np. nie cierpię oszołomów - tak mam - do nich zaliczam opozycję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Sprawy rodzinne? duzo mają do rzeczy, jaki mąż i ojciec w domu, taki gospodarz dla wszystkich, a z tego co wiem Pan Liwak ma zalozoną niebieską karte, a co to znaczy-znecanie sie psychiczne i fizyczne nad rodziną, wszystko w tym temacie. A Wam drodzy wyborcy nich to da troche do myslenia, czy warto? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jaja Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Użytkownik przestroga dnia 18 listopad 2014 - 18:45 napisałTy hans a cyjanek masz? To pamiętaj ,że po nim już nic nie popełnisz. Jak jesteś taki dobry i wrażliwy, to co takiego wzniosłego zrobiłeś dla gminy, nie dla ifs-owskiej kliki?Ja np. nie cierpię oszołomów - tak mam - do nich zaliczam opozycję.A kto tutaj jest opozycją? Obecna klika czy te kandydujące?Co do tej niebieskiej karty,to lepiej sobie weź niebiską tabletkę. Od razu poczujesz się lepiej i żona będzie zdowolona. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A co do niebieskiej karty to az strach sie bac co bedzie z naszą gminą wyprawiał, wariatów nie brakuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A co do niebieskiej karty to az strach sie bac co bedzie z naszą gminą wyprawiał, wariatów nie brakuje.Dokładnie to mamy prze 8 lat, wariat, despota, oszołom i cham, a jaki efekt to każdy widzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Heisenberg Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Jeśli ma taką kartę to dobrze, może da po gębie komu trzeba i coś wreszcie dla Ińska załatwi a nie tylko likwidować i likwidować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do j23 Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Mówisz, że wszyscy pchają się do koryta z innych powodów niż miłość do gminy, ludzi ect. A z jakich pobudek ty popełniłeś ten tekst ? Przecież ty wszystkich i wszystko, serdecznie nie cierpisz a wręcz nienawidzisz. Wybierających za to że tak wybierają przez twoje 16 lat a wybranych za to że dali się wybrać !! Ten tekst jest jakimś kuriozum, powiem więcej pasuje do faszyzującej deklaracji i oceny jakiejś bliżej nieokreślonej społeczności, egzystującej w otoczeniu bezmiaru pustkowia. A może jest tak że dzisiaj nie wziąłeś wszystkich przypisanych li leków ? Co ?Spójrz na stolik może rzeczywiście te specyfiki jeszcze na nim leżą !!A co ty łykasz a może wciągasz? Nie próbuj odwracać uwagi od smrodu jaki tutaj się szykuje.Dla inteligentnych tekst jest zrozumiały.Dla tzw."filozofow" próba odwrócenia uwagi. Zacytuję ci twoją psychologiczną wersję domysłu:"Ten tekst jest jakimś kuriozum, powiem więcej pasuje do faszyzującej deklaracji i oceny jakiejś bliżej nieokreślonej społeczności, egzystującej w otoczeniu bezmiaru pustkowia." A jak jest tutaj? Nie tak właśnie? Pochwal te przemiany i przebiegłość w dążeniu w maratonie do kasy gminnej czyli mieszkańców.Tutaj leki nie pomogą, to gmina skazana na poważną operację.A skoro jesteś taki mądry, to wiesz,ża na nią się czeka kilka lat. Czy ta gmina może czekać? Czy nie jest w stanie agonalnym? Ja mam prawo żądać zmain,bo daję forsę na takich jak ty działaczy. W zamian żądam tylko przestrzegania norm prawnych przez wybrańców. Nawet gdyby byli z kosmosu albo USA lub Ukrainy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
G. Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Dajcie no tu namiary tej Trząski ! Co ona robi ? Gdzie mieszka ?A Ty Izuniu co sie tak udzielasz? Obiecali Ci robote w Urzedzie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
IFS Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Piszecie o Liwaku, to napiszczcie o Racinie ,że córka odeszła z domu zrezygnowała z pracy w szkole bo nie wytrzymywała z Racinem i powiedziała że na nie go napewno nie zagłosuje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
IFS Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Piszecie o Liwaku, to napiszczcie o Racinie ,że córka odeszła z domu zrezygnowała z pracy w szkole bo nie wytrzymywała z Racinem i powiedziała że na nie go napewno nie zagłosuje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zzz Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 dodaj że odeszła z facetem w racina wieku który ją od jakiegoś czasu sponsorował... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Piszecie o Liwaku, to napiszczcie o Racinie ,że córka odeszła z domu zrezygnowała z pracy w szkole bo nie wytrzymywała z Racinem i powiedziała że na nie go napewno nie zagłosuje!dodaj że odeszła z facetem w racina wieku który ją od jakiegoś czasu sponsorował...Piszecie o Liwaku, to napiszczcie o Racinie ,że córka odeszła z domu zrezygnowała z pracy w szkole bo nie wytrzymywała z Racinem i powiedziała że na nie go napewno nie zagłosuje!Odeszla bo juz nie wytrzymała atmosfery w szkole, a na głosowaniu była i na ojca głosowała, zatkało kakao? A Liwak sponsoruje dupe z Węgorzyna! Racinowski chociaz dba o dzieci, a on porzucil dzieci z pierwszego małżenstwa jak psy i wątpie zeby miał z nimi kontakt. Pozdro. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Odeszla bo juz nie wytrzymała atmosfery w szkole, a na głosowaniu była i na ojca głosowała, zatkało kakao? A Liwak sponsoruje dupe z Węgorzyna! Racinowski chociaz dba o dzieci, a on porzucil dzieci z pierwszego małżenstwa jak psy i wątpie zeby miał z nimi kontakt. Pozdro.Ona nie odeszła tylko s********** bo ze starym nie mogła wytrzymać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Wy tani mieszkańcy Ińska. Sprzedaliście się za kredki, długopisy itp. Żenada!!!! Liwak po trupach dąży do celu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 dodaj że odeszła z facetem w racina wieku który ją od jakiegoś czasu sponsorował...Lepiej mieć starszego faceta niż starą kwokę będąc młodym facetem. Liwak łotrze i tak nie zostaniesz burmistrzem bo jesteś słoma w butach. Pisnie o córce Racina to tylko plotki ale plociuch ze Ściennego lubi na klawiaturze pykać. Może pykną i jego zośkę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
taka prawda Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 To nie są plotki, leciała na dwa fronty az wybrała tego z lepszym samochodem ... ciągoty do pieniędzy to ona ma po ojcu... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 To nie są plotki, leciała na dwa fronty az wybrała tego z lepszym samochodem ... ciągoty do pieniędzy to ona ma po ojcu...Do czego ty masz ciągoty??? Do bycia przewodniczącym?? Ty górnicza szmato przyjdzie czas pogadamy ale na najbliższej sesji ośle jeden sam wybrałeś jakiegoś karła zamiast matki swoich dzieci ty ścierwo. Na dodatek żyjesz tyle lat na "łapkę" latasz z nią co niedziela na msze i co??? Jesteś łajza jakich mało ze swoim jacusiem i niemotą michałem i halejciem jesteście doborowe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Do czego ty masz ciągoty??? Do bycia przewodniczącym?? Ty górnicza szmato przyjdzie czas pogadamy ale na najbliższej sesji ośle jeden sam wybrałeś jakiegoś karła zamiast matki swoich dzieci ty ścierwo. Na dodatek żyjesz tyle lat na "łapkę" latasz z nią co niedziela na msze i co??? Jesteś łajza jakich mało ze swoim jacusiem i niemotą michałem i halejciem jesteście doborowe towarzystwo.Do kogo ty to piszesz? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
baumwan Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Spadaj na płatne c*** za bramą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Spadaj na płatne c*** za bramą. Nie mam bramy ale ty możesz za bramą dmuchać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ghj Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Niezła jazda na forum się dzieje od czasu ogłoszenia wyników. Opluwanie się i zagrywki najniższych lotów godne obecnego burmistrza. Dokładnie tak wyglądała jego kampania przeciwko Działoszewskiej 8 lat temu. Masakra jakaś, 8 lat temu chodził po domach ,pluł jadem na działoszewską i wymyślał niestworzone rzeczy a teraz na forum uprawia dokładnie taką samą prostacką politykę... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bums Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Nie mam bramy ale ty możesz za bramą dmuchać.Uderz w stół a nożyce się odezwą baranie.Będziesz zawsze głupi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Niezła jazda na forum się dzieje od czasu ogłoszenia wyników. Opluwanie się i zagrywki najniższych lotów godne obecnego burmistrza. Dokładnie tak wyglądała jego kampania przeciwko Działoszewskiej 8 lat temu. Masakra jakaś, 8 lat temu chodził po domach ,pluł jadem na działoszewską i wymyślał niestworzone rzeczy a teraz na forum uprawia dokładnie taką samą prostacką politykę...No przecież a pamiętasz może co o nim mówiła działoszewska? No to się nie wypowiadaj. Przypadek że wygrała na radną na burmistrza totalna porażka. To ona ograbiła gminę nawet ze spokoju. To ona ciągle ma chcicę na żwirownię chce nas dobić chcicą na własną emeryturę. Jak rozumiem Racina i życzę mu wygranej to ona jest dla mnie kobietą tak niskiego pokroju że mijając ją nie kłaniam się dewocie jednej. Jak Jacek określił się na fejsie że z nią nie kuoczy to mnie przekonał żeby na niego głosować. Jak teraz zmieni zdanie nie pójdę na wybory FINITO. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi