Skocz do zawartości

Kandydaci na burmistrza

Mieszkaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Ciemnota wieje
47 minut temu, puk-puk napisał:

Mnie interesuje moja mała ojczyzna a sąsiedzi.Gdyby iść twoim tokiem myślenia tłumoku Liwaka to Chociwel,Węgorzyno,Recz są o 100 lat przed Ińskiem.Jak myślisz,dlaczego? Bo tam nie ma sitwy tylko dbanie o gminę.A więc puknij się w gminny czerep.

47 minut temu, puk-puk napisał:

Mnie interesuje moja mała ojczyzna a sąsiedzi.Gdyby iść twoim tokiem myślenia tłumoku Liwaka to Chociwel,Węgorzyno,Recz są o 100 lat przed Ińskiem.Jak myślisz,dlaczego? Bo tam nie ma sitwy tylko dbanie o gminę.A więc puknij się w gminny czerep.

To chyba nigdy w tych gminach nie było się i nic się o nich nie wie. Nic tam nie ma, nic się nie buduje, nie remontuje, bezrobocie duże, sądzę że odwrotnie jest niż piszesz. A wiedzę chyba czerpiesz tylko z Facebooka. 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

• Groch z Kapustą

135

Godzinę temu, puk-puk napisał:

Kto ty jesteś Polak mały, jaki znak twój interes własny. Nie słyszałam o rządzeniu bez sitwy i układów. Nie wiem czy ktokolwiek słyszał.  Nowa władza nowa sitwą. I tak też będzie.

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Polak mały napisał:

Kto ty jesteś Polak mały, jaki znak twój interes własny. Nie słyszałam o rządzeniu bez sitwy i układów. Nie wiem czy ktokolwiek słyszał.  Nowa władza nowa sitwą. I tak też będzie.

Niekoniecznie.Może to teraz ten czas,że nowa władza nie będzie tworzyć sitwy,ale najnormalniej w świecie zarządzać będzie uczciwie i sprawiedliwie?

Odnośnik do odpowiedzi
Cisza wyborcza
2 godziny temu, niestety napisał:

Niekoniecznie.Może to teraz ten czas,że nowa władza nie będzie tworzyć sitwy,ale najnormalniej w świecie zarządzać będzie uczciwie i sprawiedliwie?

Pr,upominam o ciszy wyborczej, która obowiązuje od północy do zamknięcia lokali wyborczych. 

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, Clowni napisał:

Ten oprysk,że niby załatanie dziur to był pokaz umiejętności obecnych decydentów? Czarno to widzę,dziury jak były,tak pozostały. Dla kogo ten cyrk?

Pomyśl jakie gówno w głowie ma Liwak, skoro czekał miesiącami na to żeby tuż przed wyborami zalepić te dziury. Trudno o bardziej perfidny ruch...

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mieszkaniec napisał:

Pomyśl jakie gówno w głowie ma Liwak, skoro czekał miesiącami na to żeby tuż przed wyborami zalepić te dziury. Trudno o bardziej perfidny ruch...

A jakie dziury zalepil ? Bo na drodze do linowka to sobie chyba wybierak które bardziej warto zalepić. Żenada. Połowa zrobiona połowa nie. 

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Bang napisał:

Lodówka pusta  na rynku co to ma być. 

Też dzisiaj mówiłam na spacerze ,ta lodówka to była kampania przedwyborcza .Może typowa jadlodzielnia i by przeszla ,ale tu za duże wymagania i ta lodóweczka to sobie będzie stała i prąd żarla, bo nikt tam nie zaniesie specjalnie zakupów ze sklepu .W jadlodzielni można oddać nadwyżkę obiadu A tu nic

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Mieszkanka napisał:

Też dzisiaj mówiłam na spacerze ,ta lodówka to była kampania przedwyborcza .Może typowa jadlodzielnia i by przeszla ,ale tu za duże wymagania i ta lodóweczka to sobie będzie stała i prąd żarla, bo nikt tam nie zaniesie specjalnie zakupów ze sklepu .W jadlodzielni można oddać nadwyżkę obiadu A tu nic

Też jestem tego zdania. Nikt specjalnie dla miejscowych pijaczków zakupow robić nie będzie. I po co to było robić wielkie hallo. Ja rozumiem kampania kampania. Ale ludzie. To jest Ińsko. Przecież każdy wie kto kim jest, kto ile tu robi. I kogo ludzie darzą sympatią. Raptem zaufania ludzi się nie uzyska . Oni chyba mieli nas za debili 

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, Mieszkanka napisał:

Kiełbaska ,szyneczka to jadło się skończyło ,zostały popsuie jaja,to się nie nadaje do lodówki .

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...