Ciemnota wieje Napisano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 47 minut temu, puk-puk napisał: Mnie interesuje moja mała ojczyzna a sąsiedzi.Gdyby iść twoim tokiem myślenia tłumoku Liwaka to Chociwel,Węgorzyno,Recz są o 100 lat przed Ińskiem.Jak myślisz,dlaczego? Bo tam nie ma sitwy tylko dbanie o gminę.A więc puknij się w gminny czerep. 47 minut temu, puk-puk napisał: Mnie interesuje moja mała ojczyzna a sąsiedzi.Gdyby iść twoim tokiem myślenia tłumoku Liwaka to Chociwel,Węgorzyno,Recz są o 100 lat przed Ińskiem.Jak myślisz,dlaczego? Bo tam nie ma sitwy tylko dbanie o gminę.A więc puknij się w gminny czerep. To chyba nigdy w tych gminach nie było się i nic się o nich nie wie. Nic tam nie ma, nic się nie buduje, nie remontuje, bezrobocie duże, sądzę że odwrotnie jest niż piszesz. A wiedzę chyba czerpiesz tylko z Facebooka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polak mały Napisano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Godzinę temu, puk-puk napisał: Mnie interesuje moja mała ojczyzna a sąsiedzi.Gdyby iść twoim tokiem myślenia tłumoku Liwaka to Chociwel,Węgorzyno,Recz są o 100 lat przed Ińskiem.Jak myślisz,dlaczego? Bo tam nie ma sitwy tylko dbanie o gminę.A więc puknij się w gminny czerep. Kto ty jesteś Polak mały, jaki znak twój interes własny. Nie słyszałam o rządzeniu bez sitwy i układów. Nie wiem czy ktokolwiek słyszał. Nowa władza nowa sitwą. I tak też będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 10 godzin temu, Polak mały napisał: Kto ty jesteś Polak mały, jaki znak twój interes własny. Nie słyszałam o rządzeniu bez sitwy i układów. Nie wiem czy ktokolwiek słyszał. Nowa władza nowa sitwą. I tak też będzie. Niekoniecznie.Może to teraz ten czas,że nowa władza nie będzie tworzyć sitwy,ale najnormalniej w świecie zarządzać będzie uczciwie i sprawiedliwie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza wyborcza Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2 godziny temu, niestety napisał: Niekoniecznie.Może to teraz ten czas,że nowa władza nie będzie tworzyć sitwy,ale najnormalniej w świecie zarządzać będzie uczciwie i sprawiedliwie? Pr,upominam o ciszy wyborczej, która obowiązuje od północy do zamknięcia lokali wyborczych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 7 minut temu, Cisza wyborcza napisał: Pr,upominam o ciszy wyborczej, która obowiązuje od północy do zamknięcia lokali wyborczych. Spadaj... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 5 godzin temu, Wyborca napisał: fajnie jest nie bedzie lewak nic pisał na EWE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clowni Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Ten oprysk,że niby załatanie dziur to był pokaz umiejętności obecnych decydentów? Czarno to widzę,dziury jak były,tak pozostały. Dla kogo ten cyrk? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieszkaniec Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 26 minut temu, Clowni napisał: Ten oprysk,że niby załatanie dziur to był pokaz umiejętności obecnych decydentów? Czarno to widzę,dziury jak były,tak pozostały. Dla kogo ten cyrk? Pomyśl jakie gówno w głowie ma Liwak, skoro czekał miesiącami na to żeby tuż przed wyborami zalepić te dziury. Trudno o bardziej perfidny ruch... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Serio Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Godzinę temu, mieszkaniec napisał: Pomyśl jakie gówno w głowie ma Liwak, skoro czekał miesiącami na to żeby tuż przed wyborami zalepić te dziury. Trudno o bardziej perfidny ruch... A jakie dziury zalepil ? Bo na drodze do linowka to sobie chyba wybierak które bardziej warto zalepić. Żenada. Połowa zrobiona połowa nie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek Napisano 6 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Myk wyborczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aha Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Nadal pozostaną dziury czy może mieszkańcy je zlikwidują?Wieczorem będzie wszystko wiadomo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziura Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 15 godzin temu, Serio napisał: A jakie dziury zalepil ? Bo na drodze do linowka to sobie chyba wybierak które bardziej warto zalepić. Żenada. Połowa zrobiona połowa nie. Droga na Chociwel tez załatana co druga dziura Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syf Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Dziury w mózgownicach to ludzie mają od ponad 10 lat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bang Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Lodówka pusta na rynku co to ma być. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 3 minuty temu, Bang napisał: Lodówka pusta na rynku co to ma być. Już nie nagrywają uzupełniania lodówki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 4 godziny temu, niestety napisał: Już nie nagrywają uzupełniania lodówki. lodówka dla ście Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pola Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Mam pytanie ,czy istnieje jeszcze chór Kredo i Awa w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
See you letter Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Komuna na pewno istnieje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ula Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia A Pani Dari zespół jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkanka Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 6 godzin temu, Bang napisał: Lodówka pusta na rynku co to ma być. Też dzisiaj mówiłam na spacerze ,ta lodówka to była kampania przedwyborcza .Może typowa jadlodzielnia i by przeszla ,ale tu za duże wymagania i ta lodóweczka to sobie będzie stała i prąd żarla, bo nikt tam nie zaniesie specjalnie zakupów ze sklepu .W jadlodzielni można oddać nadwyżkę obiadu A tu nic Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 19 minut temu, Mieszkanka napisał: Też dzisiaj mówiłam na spacerze ,ta lodówka to była kampania przedwyborcza .Może typowa jadlodzielnia i by przeszla ,ale tu za duże wymagania i ta lodóweczka to sobie będzie stała i prąd żarla, bo nikt tam nie zaniesie specjalnie zakupów ze sklepu .W jadlodzielni można oddać nadwyżkę obiadu A tu nic Też jestem tego zdania. Nikt specjalnie dla miejscowych pijaczków zakupow robić nie będzie. I po co to było robić wielkie hallo. Ja rozumiem kampania kampania. Ale ludzie. To jest Ińsko. Przecież każdy wie kto kim jest, kto ile tu robi. I kogo ludzie darzą sympatią. Raptem zaufania ludzi się nie uzyska . Oni chyba mieli nas za debili Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 19 minut temu, Mieszkanka napisał: Też dzisiaj mówiłam na spacerze ,ta lodówka to była kampania przedwyborcza .Może typowa jadlodzielnia i by przeszla ,ale tu za duże wymagania i ta lodóweczka to sobie będzie stała i prąd żarla, bo nikt tam nie zaniesie specjalnie zakupów ze sklepu .W jadlodzielni można oddać nadwyżkę obiadu A tu nic Kiełbaska ,szyneczka to jadło się skończyło ,zostały popsuie jaja,to się nie nadaje do lodówki . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Te popsute jaja to dla banana Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Spadaj z tą lodówką pisz kto wygrał wybory. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nina Napisano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 1 minutę temu, wyborca napisał: Spadaj z tą lodówką pisz kto wygrał wybory. licza głosy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi