Gość Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ty łapciuchu rozdawaj swoje nie wszystkich. Będziesz z tego rozliczony.Liwak i jego cepy myślą że tak wszystkim co gminne szastać można. Może łatwiej będzie ich pogonić na cztery wiatry. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Co Liwak ma zmienić w miesiąc no co kuwa czy wy jesteście jacyś ułomni? Ja, wiem że boli utrata pracy, ale jak się siedziało 8 lat i bąki zbijało to mi was nie jest żal ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Co Liwak ma zmienić w miesiąc no co kuwa czy wy jesteście jacyś ułomni? Ja, wiem że boli utrata pracy, ale jak się siedziało 8 lat i bąki zbijało to mi was nie jest żal !Niech posypie chociaż chodniki i drogę w centrum o tak ślisko że zęby można powybijać. Tak opozycja darła mordy za każdym razem na byłego burmistrza a sam jeszcze zimy nie miał a grosza na nią nie wydał. Więc niech posypie i to dzisiaj o jutro będzie jeszcze gorzej może i dramatycznie. Ale opozycja woli się na imprezach PSL gościć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaś Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Niech posypie chociaż chodniki i drogę w centrum o tak ślisko że zęby można powybijać. Tak opozycja darła mordy za każdym razem na byłego burmistrza a sam jeszcze zimy nie miał a grosza na nią nie wydał. Więc niech posypie i to dzisiaj o jutro będzie jeszcze gorzej może i dramatycznie. Ale opozycja woli się na imprezach PSL gościć.A gdzie sie szlajasz po ulicach. Siedź w domu,poczochraj swoją,albo i obcą,wypij Janka Wędrowniczka i poczuj sie jak czwarty król.Za dwa dni spadnie deszcz.Niestety,kasa pusta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
123 Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Niech posypie chociaż chodniki i drogę w centrum o tak ślisko że zęby można powybijać. Tak opozycja darła mordy za każdym razem na byłego burmistrza a sam jeszcze zimy nie miał a grosza na nią nie wydał. Więc niech posypie i to dzisiaj o jutro będzie jeszcze gorzej może i dramatycznie. Ale opozycja woli się na imprezach PSL gościć. Chodniki to raczej powinni zadbać sami mieszkańcy bo to oni odpowiadaja za chodniki przed posesją? Piaskarka jechała dziś jak nidy od strony chociwla, godzina 17:10 osobiscie mijałem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do pustaka Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 A gdzie sie szlajasz po ulicach. Siedź w domu,poczochraj swoją,albo i obcą,wypij Janka Wędrowniczka i poczuj sie jak czwarty król.Za dwa dni spadnie deszcz.Niestety,kasa pusta.Obyś pierwszy był ofiarą pustej kasy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lila Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 http://www.pudelek.tv/video/Odrzucilam-propozycje-bycia-jurorka-w-The-Voice-of-Poland-7913/?utm_source=o2_SG&utm_medium=Wideo&utm_campaign=o2 No proszę. Nasza Małgosia wcale nie jest pazerną na szmal.W dodatku potrafi być skromną osobą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 http://kobieta.inter...250,iAId,135611Poczytaj komentarze to ci jaja opadną. Wklejasz link to takiego portalu jak twój i chcesz żeby mamusia i rodzinka źle pisali. Poczytaj niezależne takie jak ten i wtedy gasnąca gwiazdka spadnie jak ośla górka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pustak Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 http://kobieta.inter...250,iAId,135611Poczytaj komentarze to ci jaja opadną. Wklejasz link to takiego portalu jak twój i chcesz żeby mamusia i rodzinka źle pisali. Poczytaj niezależne takie jak ten i wtedy gasnąca gwiazdka spadnie jak ośla górka.Wstyd i hańba dla Ińska. Nikt nie chce być jurorem wszyscy porezygnowali więc głupiej gęsi podrzucili "jajo" a ona się puszy. Wpisy świadczą że jej nie lubią i to dobitnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
blondyna Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wstyd i hańba dla Ińska. Nikt nie chce być jurorem wszyscy po rezygnowali więc głupiej gęsi podrzucili "jajo" a ona się puszy. Wpisy świadczą że jej nie lubią i to dobitnie.Przecież to jest niedouczona artystka ze spalonego układu taty i mamy. Kopiuje stare przeboje przy tym strasznie je kalecząc. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gen Napisano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Wstyd i hańba dla Ińska. Nikt nie chce być jurorem wszyscy porezygnowali więc głupiej gęsi podrzucili "jajo" a ona się puszy. Wpisy świadczą że jej nie lubią i to dobitnie.Oj tak tak! To już taka cała rodzinka od mamy do wujka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prymityw Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 http://www.pomponik....esk,nId,1714321Niech lepiej mówi że jest ze Stargardu bo spalę się ze wstydu. A jaki wstyd dla rodziny. Burmistrz jak pojedzie do województwa to za siostrzenicę spali się chociaż on też wstydu nie ma.Pieska sobie nazwała "Grażynka" czy wam to coś mówi? Prymitywna zgaga z niej tania sprzedajna blondyna. Nauczyła się od rodzinki żyć na żebraczy tryb na innych.Co za demoralizacja. Nie wierzę że ta idiotka takie rzeczy mówi. Ale jak to prostactwo jedzie do Dubaju i nie wie w jakiej części świata jest to inna sprawa. Co wywiad to gorsza kompromitacja. No brakuje słów na tę hołotę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 http://www.pomponik....esk,nId,1714321Niech lepiej mówi że jest ze Stargardu bo spalę się ze wstydu. A jaki wstyd dla rodziny. Burmistrz jak pojedzie do województwa to za siostrzenicę spali się chociaż on też wstydu nie ma.Pieska sobie nazwała "Grażynka" czy wam to coś mówi? Prymitywna zgaga z niej tania sprzedajna blondyna. Nauczyła się od rodzinki żyć na żebraczy tryb na innych.Co za demoralizacja. Nie wierzę że ta idiotka takie rzeczy mówi. Ale jak to prostactwo jedzie do Dubaju i nie wie w jakiej części świata jest to inna sprawa. Co wywiad to gorsza kompromitacja. No brakuje słów na tę hołotę.Jedno jest pewne tej laski nawet dziennikarze nie mogą strawić. Komentarze też złudzeń nie pozostawiają że to"artystyczne" dno moralnie też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jedno jest pewne tej laski nawet dziennikarze nie mogą strawić. Komentarze też złudzeń nie pozostawiają że to"artystyczne" dno moralnie też.W swoją tłustą dupę sobie włóż tą twoją fałszywą zawistną i nawiedzoną moralność katolicką ! :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 W swoją tłustą dupę sobie włóż tą twoją fałszywą zawistną i nawiedzoną moralność katolicką ! :D :lol: czytaj czytaj i wyciągaj wnioski :lol: Pudełko :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Klara Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jedno jest pewne tej laski nawet dziennikarze nie mogą strawić. Komentarze też złudzeń nie pozostawiają że to"artystyczne" dno moralnie też.Udowodnijcie,że jesteście lepsi od Małgosi !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Udowodnijcie,że jesteście lepsi od Małgosi !!!Tu nic nie trzeba udowadniać tylko wstydzić się za wieśniarę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Klara Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Tu nic nie trzeba udowadniać tylko wstydzić się za wieśniarę.To wstydź sie jeszcze głośniej. Ja nie wstydzę się,choć jestem wieśniarą. Ińsko do metropolii nie należy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Uczennica Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Klara co masz obiecane że tak jesteś za.Może nie wiesz że jej tatuś szkolna kasę pompował w Jej piosenkarską edukację. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gardło Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Klara co masz obiecane że tak jesteś za.Może nie wiesz że jej tatuś szkolna kasę pompował w Jej piosenkarską edukację.Pompował to on w gardło swoje dlatego córcia nie miała na internat a potem na wynajęcie pokoju. Chociaż ona taka rozrywkowa jak tatuś i gorzałę ostro pije. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
taxi Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Klara co masz obiecane że tak jesteś za.Może nie wiesz że jej tatuś szkolna kasę pompował w Jej piosenkarską edukację.Pompował w suchaniu nawet do szkoly zaprosil. Teraz wróci do Ińska i córuchna będzie gościć na salonach naszych . Wujek juz nagłośnienie kupił. Każdy jej fałsz będzie slyszalny. Taka z niej kołtuniara jak tatuś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Słyszałem a to pewne źródło, że na dyrektora szkoły w Suchaniu mają wcisnąć waszą niedoszłą zastępcę Ludwińską z Chociwla. Do nas wróci Jamroży. Dlatego Liwak nie zgodził się propozycję kolegi żeby ja ściągnąć do Ińska bo obiecał szwagrowi że pora żeby i on wrócił do Ińska co się będzie włóczył po obcych gminach. Popiera to Pani Działoszewska tak więc Jacek jest pod wielkim wpływem koleżanki Teresy w końcu go wyniosła na ołtarze. Stary układ kwitnie aż miło tylko Pan Szafran nie wie co się wokół niego dzieje. Trzy panie burmistrzynie ze Suchania, Chociwla i Ińska to stare kumpele. Teraz nastąpi zmiana ale wszystkim będzie odpowiadać taki układ. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Coś musi być na rzeczy, oglądałem ostatnią sesję, Jacek wychwalał tereske pod niebiosa, jednak stara miłość nie rdzewieje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Coś musi być na rzeczy, oglądałem ostatnią sesję, Jacek wychwalał tereske pod niebiosa, jednak stara miłość nie rdzewieje.Obrażali się co poniektórzy jak o tym pisałem ale teraz może ktoś uwierzy, że Jacek ma swój plan dlatego chciał niedorozwiniętego Michała i nawet dochody ukrywają chociaż one są jawne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Słyszałem a to pewne źródło, że na dyrektora szkoły w Suchaniu mają wcisnąć waszą niedoszłą zastępcę Ludwińską z Chociwla. Do nas wróci Jamroży. Dlatego Liwak nie zgodził się propozycję kolegi żeby ja ściągnąć do Ińska bo obiecał szwagrowi że pora żeby i on wrócił do Ińska co się będzie włóczył po obcych gminach. Popiera to Pani Działoszewska tak więc Jacek jest pod wielkim wpływem koleżanki Teresy w końcu go wyniosła na ołtarze. Stary układ kwitnie aż miło tylko Pan Szafran nie wie co się wokół niego dzieje. Trzy panie burmistrzynie ze Suchania, Chociwla i Ińska to stare kumpele. Teraz nastąpi zmiana ale wszystkim będzie odpowiadać taki układ.Dlaczego nie jestem zaskoczony???? Przecież to takie oczywiste, że "Ińsko XXI" to jedno wielkie oszustwo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi