Skocz do zawartości

Kampania wyborcza rozpoczęta!!!

Wyborca

Rekomendowane odpowiedzi

"radny" już nas raz okłamałeś więc pytam ile razy mamy wchodzić do tej samej wody!!!!!

Wsadź sobie w cztery litery te piękne obietnice wyborcze. Czekaliście całe cztery lata żeby w roku wyborczym obiecywać gruszki na wierzbie. Nie dam się nabrać na kolejne" lepsze zło' nawet o tym nie myśl razem ze swoim szefem. WAS ZABIŁA ŻWIROWNIA I NIC NIE ZMIENI GADANIE ŻE JEJ NIE BĘDZIE> nie żartujcie z mieszkańców bo tym razem laurkę wystawią. Rzeczywiście słuszna uwaga z tym Terebeckim poszedł w odstawkę? Może ma własne ambicje i nie chce przed wyborami być utożsamiany z burmistrzem. Kto wie- darmozjadów na pewno brakować nie będzie.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 517
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

WAS ZABIŁA ŻWIROWNIA I NIC NIE ZMIENI.Odpowiedz mi. Jak może kogoś zabić coś,czego nie ma?Czy z tego powodu,że nie ma żwirowni możesz mieć do kogoś żal,lub pretensję?

Ty jesteś "logik"? Masz u mnie jedynkę. Myślę, że nawet nie wiesz co to LOGIKA bo nic nie rozumiesz i nie kojarzysz. Mówię o tym, że burak cztery lata temu mówił chodząc po domach, że jak do władzy dojdzie Szulc to powstanie żwirownia a jak on to jest gwarantem, że takowa nie powstanie. Cztery miesiące po wyborach z uśmiechem na gębie oznajmił, że potrzebne podatki i żwirownia musi powstać. Nie miał skrupułów żeby namawiać do niepójścia do referendum. Teraz przed wyborami mydli oczy na wszystkich spotkaniach i sesjach, że nie będzie żwirowni za wszelką cenę i kosztem przyrody. Według ciebie JA MAM MU WIERZYĆ!!!! Prace nad planem są zaawansowane i nikt tego nie cofnie. Uwierz mi jak wygra wybory pierwsze co zrobi to zatwierdzi raport o środowisku i zatwierdzi plan dla żwirowni. Jak myślisz naiwniaku dlaczego przez ostatni rok sksm jest największym sponsorem gminy? 5-10-15 tysięcy dostaje burak na każde żądanie. Na wybory też dostanie tylko innymi drzwiami. Ty "logik" wypucuj łysą pałę i zacznij używać mózgu no chyba, że masz tam tylko sieczkę.

Odnośnik do odpowiedzi

Ty jesteś "logik"? Masz u mnie jedynkę. Myślę, że nawet nie wiesz co to LOGIKA bo nic nie rozumiesz i nie kojarzysz. Mówię o tym, że burak cztery lata temu mówił chodząc po domach, że jak do władzy dojdzie Szulc to powstanie żwirownia a jak on to jest gwarantem, że takowa nie powstanie. Cztery miesiące po wyborach z uśmiechem na gębie oznajmił, że potrzebne podatki i żwirownia musi powstać. Nie miał skrupułów żeby namawiać do niepójścia do referendum. Teraz przed wyborami mydli oczy na wszystkich spotkaniach i sesjach, że nie będzie żwirowni za wszelką cenę i kosztem przyrody. Według ciebie JA MAM MU WIERZYĆ!!!! Prace nad planem są zaawansowane i nikt tego nie cofnie. Uwierz mi jak wygra wybory pierwsze co zrobi to zatwierdzi raport o środowisku i zatwierdzi plan dla żwirowni. Jak myślisz naiwniaku dlaczego przez ostatni rok sksm jest największym sponsorem gminy? 5-10-15 tysięcy dostaje burak na każde żądanie. Na wybory też dostanie tylko innymi drzwiami. Ty "logik" wypucuj łysą pałę i zacznij używać mózgu no chyba, że masz tam tylko sieczkę.

Fajnie poczytać jak ludzie mądrze piszą i pamiętają słowa rzucane w grze przedwyborczej. Czytam Twój post "Olo" z nostalgią bo to taka żywa prawda. Oszukał mnie Racinowski przed wyborami nie wiem jak się zachowam jak nie daj Boże do mnie trafi po raz kolejny. Wiem tylko, ze na słowa, że żwirownia nie powstanie już się nie nabiorę. Brawo za te słowa prawdy.

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż i ja muszę pogratulować mądrości "Olo". Prawda- wszystko prawda.

Odnośnik do odpowiedzi

Racinowski przed wyborami mówi, że nie będzie żwirowni, a po wyborach robi żwirownię i tak w koło macieju aż w końcu ją zrobi i dlatego temu delikwentowi mówię NIE

No gdzie masz żwirownię, kilka miesięcy do wyborów a dla żwirowni nawet planu nie ma. Po co te bzdury wygadujesz ?

Odnośnik do odpowiedzi

"Uwierz mi jak wygra wybory pierwsze co zrobi to zatwierdzi raport o środowisku i zatwierdzi plan dla żwirowni".Plan dla żwirowni zatwierdza nie burmistrz,ale rada. Zachowujecie się tak,jakby ona już dawno powstała i należałoby ją zburzyć.Żwirowni nie ma i niekoniecznie powstanie. Też jestem przeciwnikiem jej powstania.

Odnośnik do odpowiedzi

No gdzie masz żwirownię, kilka miesięcy do wyborów a dla żwirowni nawet planu nie ma. Po co te bzdury wygadujesz ?

Będzie będzie zaraz po wyborach. Przecież nie popełnią teraz takiego błędu żeby klepać że jej nie będzie. Teraz bedą zwalać winę na rdoś po ten też zaklepie kopalnię. To pewna wiadomość.

Odnośnik do odpowiedzi

"Uwierz mi jak wygra wybory pierwsze co zrobi to zatwierdzi raport o środowisku i zatwierdzi plan dla żwirowni".Plan dla żwirowni zatwierdza nie burmistrz,ale rada. Zachowujecie się tak,jakby ona już dawno powstała i należałoby ją zburzyć.Żwirowni nie ma i niekoniecznie powstanie. Też jestem przeciwnikiem jej powstania.

Niestety ty jesteś paranoikiem który nie chce przyjąć do wiadomości sprawy oczywistej. Rusz szarymi komórkami. Może ci się coś rozjaśni

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym się zapytać czy jedynym kryterium wyboru nowego burmistrza jest temat żwirowni ( gdyż tylko do tego skraca się obecnie cała rozmowa ), czy też inne jakże ważne cechy ? Naturalnie sprawa zablokowania powstania żwirowni jest bardzo ważna , ale nie jest ona jedynym problemem gminy i burmistrza który zaczyna zawsze coś robić na kilka miesięcy przed wyborami . Jest istotne , aby nowy burmistrz nie był nim tylko dlatego że jest obecnie przeciw .

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym się zapytać czy jedynym kryterium wyboru nowego burmistrza jest temat żwirowni ( gdyż tylko do tego skraca się obecnie cała rozmowa ), czy też inne jakże ważne cechy ? Naturalnie sprawa zablokowania powstania żwirowni jest bardzo ważna , ale nie jest ona jedynym problemem gminy i burmistrza który zaczyna zawsze coś robić na kilka miesięcy przed wyborami . Jest istotne , aby nowy burmistrz nie był nim tylko dlatego że jest obecnie przeciw .

Bzdura! Mieszkańcy nie chcą żwirowni i widma tragedii a reszta i tak zostanie tak samo. Bo każdy inny który przyjdzie i tak będzie załatwiał interesy swoich wyborców. Świetnie to pokazała Działoszewska, Racinowski przecież oboje byli po dwie kadencje i co po nich zostało ????? Długi - rozwój przemysłu- brak rozwoju lub żwirownia. Niestety!!!!

Odnośnik do odpowiedzi

żwirownia nie jest kluczem do wygrania wyborów, żwirownia jest kluczem do być albo nie być dla Ińska! jeśli jakiś baran zdecyduje się ją zrobić, podpisze wyrok na Ińsko!!! JESTEM PRZECIW ŻWIROWNI! i zagłosuję tylko na kogoś, kto też będzie jej przeciwny!

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli większość mieszkańców będzie za żwirownią upatrując w niej szansę na zatrudnienie,to kto wybory wygra? Paciejewski z Kieliszkowskim!!!

Na pewne żwirownię stać na kupienie głosów tych beznadziejnie głupich mieszkańców tej gminy. Za obiecanki są gotowi nawet donoszenie na sąsiada.

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno burmistrzem nie powinien zostać ktoś, kto już w Ińsku był przy władzy, bo wiadomo, że wszyscy oni mieli swój udział w upadku miasta, a wiec niech wygra ten (lub ta) co nie przyłożył ręki do obecnego burdelu

Z przykrością stwierdzam,że nie ma takich.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja stwierdzam że są też tacy kandydaci , którzy jak Burek przed wyborami ogłupić chcą wyborców żerując na starych i oklepanych sloganach i metodach zbierania sympatii wykorzystując do tego celu nawet dzieciaki . Stwarzają również psychozę , że każdy kto nie jest za nimi jest za żwirownią .

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno burmistrzem nie powinien zostać ktoś, kto już w Ińsku był przy władzy, bo wiadomo, że wszyscy oni mieli swój udział w upadku miasta, a wiec niech wygra ten (lub ta) co nie przyłożył ręki do obecnego burdelu

Co ty włodek możesz wiedzieć jak pracowali inni? I dlaczego wszyscy przyczynili się do upadku gminy- niestety nie zgodzę się z tym w żadnym przypadku! Gmina zgnuśniała dopiero kiedy na stołek wszedł racinowski. Te osiem lat to lata stracone bezpowrotnie. Przeraża mnie, że do władzy pcha się człowiek który nie ma pojęcia o rządzeniu a krytykuje WSZYSTKICH poprzedników. Jak dorwiesz się już do tej wymarzonej władzy to zobaczysz ile trzeba natrudzić się żeby najdrobniejszą sprawę taką prościusieńką załatwić. Wtedy ja przyjdę na sesję i będę ci śrubę wkręcał aż pękniesz.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...