myśl Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Zbliżają się eurowybory i jest pewne ,że wszyscy przedstawiciele głównych tzw.partii przyjadą także tutaj do wsi Ińsko, aby chłopków namówić do poparcia ich kandydatury.Ruszą komuchy i inne cudaczne opcje do mydlenia oczu zaściankowi. Tak jak zawsze naobiecują gruszek na wierzbie a po tej fikcji zapomną o was i waszych problemach.Potem ruszą tzw. samorządowcy, którzy biorąc przykład ze swoich bardziej doświadczonych kolesi z góry, też naobiecują cudów.Wszystko ucichnie po wyborach a rządzący dalej będą jechać na karkach ludu.Niestety Polacy nie mają jeszcze demokratycznych nawyków, decydowania o przyszłości Polski.Wszystko opiera się na wodolejstwie partii i ich strukturach.Niestety te 25 lat udowodniły,że liczą się układy partyjne,powiązane z dawnym komuszym establishmentem i jego kombinatorami.A naród jak zwykle musi być podzielony pomiędzy, pana,wójta i plebana. Polski system wyborczy preferuje przedstawicieli grup o określonych wpływach.Nie ma czegoś takiego jak autorytety. Przykład komuchów,koniczynki i pozostałych uduchowionych nie wyrobił w wyborcach, czytaj mieszkańcach instynktu sprawdzania.... Zapewne i teraz posłuszne baranki,pójdą do zagrody tak jak zalobbują kandydaci na przedwyborczych spektaklach. Czas namawiać do nieposłuszeństwa i nie pokory, bo czas leci prędko.Maj za pasem i wszelkie paskudztwo ruszy w Polskę ze swoją propagandą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
obserwator Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja o opozycji ze wśród dzieci pije w dodatku nie swoich wy o wyborach jaki oni przyklad dają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
konkret Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja o opozycji ze wśród dzieci pije w dodatku nie swoich wy o wyborach jaki oni przyklad dająKonkrety"obsrywacz",konkrety. To o czym bełkoczesz to pomówienia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Zbliżają się eurowybory i jest pewne ,że wszyscy przedstawiciele głównych tzw.partii przyjadą także tutaj do wsi Ińsko, aby chłopków namówić do poparcia ich kandydatury.Ruszą komuchy i inne cudaczne opcje do mydlenia oczu zaściankowi. Tak jak zawsze naobiecują gruszek na wierzbie a po tej fikcji zapomną o was i waszych problemach.Potem ruszą tzw. samorządowcy, którzy biorąc przykład ze swoich bardziej doświadczonych kolesi z góry, też naobiecują cudów.Wszystko ucichnie po wyborach a rządzący dalej będą jechać na karkach ludu.Niestety Polacy nie mają jeszcze demokratycznych nawyków, decydowania o przyszłości Polski.Wszystko opiera się na wodolejstwie partii i ich strukturach.Niestety te 25 lat udowodniły,że liczą się układy partyjne,powiązane z dawnym komuszym establishmentem i jego kombinatorami.A naród jak zwykle musi być podzielony pomiędzy, pana,wójta i plebana. Polski system wyborczy preferuje przedstawicieli grup o określonych wpływach.Nie ma czegoś takiego jak autorytety. Przykład komuchów,koniczynki i pozostałych uduchowionych nie wyrobił w wyborcach, czytaj mieszkańcach instynktu sprawdzania.... Zapewne i teraz posłuszne baranki,pójdą do zagrody tak jak zalobbują kandydaci na przedwyborczych spektaklach. Czas namawiać do nieposłuszeństwa i nie pokory, bo czas leci prędko.Maj za pasem i wszelkie paskudztwo ruszy w Polskę ze swoją propagandą.Niestety jadąc prze tę gminę na każdym kroku widzi się upadek i biedę.Tutaj zegar stanął a nawet cofnął się w czasie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie chcę tu robić reklamy dla racina ale opozycja to nieudaczniki 3 lata w radzie i nic nie zrobili dla naszej gminy oprócz statystyk w obecności na sesjach i wiecznego głosowania przeciw albo wstrzymywania się od głosów w tych dobrych i w tych złych sprawach dla ińska t kompletnie nic zero i jeszcze raz zer . żadnego racjonalnego pomysłu podpowiedzi czy sugesti po prostu dieta do kieszeni i kolejny miesiąc odhaczony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie chcę tu robić reklamy dla racina ale opozycja to nieudaczniki 3 lata w radzie i nic nie zrobili dla naszej gminy oprócz statystyk w obecności na sesjach i wiecznego głosowania przeciw albo wstrzymywania się od głosów w tych dobrych i w tych złych sprawach dla ińska t kompletnie nic zero i jeszcze raz zer . żadnego racjonalnego pomysłu podpowiedzi czy sugesti po prostu dieta do kieszeni i kolejny miesiąc odhaczonyPowiedz mi mieszkanko co ty zrobiłaś dla gminy??????????????????Dlaczego padalcu atakujesz opozycję??????????????????????Nieudacznikiem jest burmistrz i jego radni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Ty też należysz do nieudaczników- szczekanie jest dla ciebie chlebem powszednim. Amen. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Olo ma rację nikt nie jest idealny ale opozycja jest i się nie kryje za kotarą. Jeżeli jest inna opozycja w Ińsku to dlaczego się nie ujawnia? Chętnie poznam innych opozycjonistów może ci inni mnie przekonają do oddania na nich głosu kto wie? Woli ścisłości co zrobiło IFS dobrego dla Ińska kiedy było 8 lat w opozycji? Nie mogę sobie przypomnieć prócz krytykowania nic bo opozycja nie ma władzy tak to jest stworzone. Opozycja jest po to by wytykać błędy rządzącym nie może odwalać roboty za burmistrza bo nie ma do tego uprawnieni ale jeżeli ktoś z którejś opozycji wygra wybory wtedy zobaczymy czego jest wart nikogo na razie nie krytykujmy ale też nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Ja czekam z niecierpliwością na ujawnienie się wszystkich potencjalnych kandydatur do rady i na fotel burmistrza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A głosowanie przeciw albo wstyrzymywanie się od głosu w naprawdę słusznej sprawie to też należy do obowiązku pozycji czy naprawdę ja jestem taka głupia czy to wy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
głupia mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To ty jesteś głupia, gdy Racinowski i Terebecki byli w opozycji to głosowanie prawie zawsze wyglądało tak: 5 głosów przecie, jeden sie wstrzymał i nie ważne było czego głosowanie dotyczyło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No to ty jestes glupi tepaku bo ja pisze o opozycji ogulnii a ty znowu swoje po co nam taka opozycja jak dziala na szkode mieszkancow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Najpierw była winna Działoszewska teraz winna jest opozycja a Racinowski ze swoją klika to aniołki, to typowa retoryka obecnego chorego układu w gminie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jaki ty jesteś głupi ja muwie o tym że oni nawet jak jest uchwała na dobre gminy to oni głosują przeciw albo się wstrzymują nie zwalam na nich winy tylko po co nam taka opzycja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 mieszkanko najpierw naucz się ortografii, po drugie co robił twój Racinek jak był w opozycji? Co robili radni IFS jak byli w opozycji? Głosowali zawsze przeciw nie pieprz głupot Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wesołek Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No to ty jestes glupi tepaku bo ja pisze o opozycji ogulnii a ty znowu swoje po co nam taka opozycja jak dziala na szkode cmieszkanowPowinnaś napisać zamiast cmieszkanow-mieszkańcuf.Zawsze to przynajmniej śmieszniej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 może i powinnam ale wszyscy wiedzą o co chodzi tylko opozycję to razi jak to się mówi prawda w czy kole i opozycje chyba ukuła nierobów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 może i powinnam ale wszyscy wiedzą o co chodzi tylko opozycję to razi jak to się mówi prawda w czy kole i opozycje chyba ukuła nierobów"mieszkanko" kto ciebie bierze poważnie! Głupszej baby nie spotkałem na dodatek z jajami. Obojniaków nie dzierżę. Kuzwa nie cierpię włazodupów feeeeee Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A was kto bierze głupszej opozycji nie widziałam gamonie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A was kto bierze głupszej opozycji nie widziałam gamonieNie sądź wszystkich po sobie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Okazuje się,że TW "Janek"jest powiązany z wszystkim komuchami jacy mają tutaj swoje interesy i ziemie. Nic więc dziwnego,że stara komuna nim rządzi i ustawia tak jak im pasuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 przecież to jasne jak słońce, komuch zawsze będzie komuchem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
powiązany Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Okazuje się,że TW "Janek"jest powiązany z wszystkim komuchami jacy mają tutaj swoje interesy i ziemie. Nic więc dziwnego,że stara komuna nim rządzi i ustawia tak jak im pasuje.I tak ma trwać kuźwa , a może ty chcesz porządzić ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Okazuje się,że TW "Janek"jest powiązany z wszystkim komuchami jacy mają tutaj swoje interesy i ziemie. Nic więc dziwnego,że stara komuna nim rządzi i ustawia tak jak im pasuje. Kapus zawsze pozostanie kapusiem, TW "Janek" donosił nie tylko w czasie komuny, donosił też na swoją poprzedniczkę do prokuratora i ABW więc pewnie donosi nadal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Kapus zawsze pozostanie kapusiem, TW "Janek" donosił nie tylko w czasie komuny, donosił też na swoją poprzedniczkę do prokuratora i ABW więc pewnie donosi nadalNie ma przerw w donoszeniu.Donos to chleb powszedni. Krótko za mordę takich tłuków jak ty palancie i porządek w gminie jest!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
obserwator Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 przez to że dumni polacy nie donoszą są takie tragedie jak ostatnio w kamieniu że pijany kierowca zabija ludziu nas w ińsku też kilku takich jeżdzących niedoszłych może przyszłych morderców jest i nikt się nimi nie przejmuje a trzeba donosić bo jak nas spotka taka tragedia to forum dopiero ruszy z komentarzami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nie czepiaj się Napisano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Człowieku co ty za głupoty piszesz przecież w ińsku nie ma takich ludzi z tego co wiem wszystkich już wyłapali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi