do porąbańca Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 witamy na stronie krokusa :D co nam jeszcze powiesz ? tylko całą prawdę tym razemtu nie warto sie odzywać, forum opanował jakiś popapraniec, a jak ktoś inny sie odezwie, to zaraz jest posądzony o bycie krokusem, to jest jakaś paranoja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Przypomnij sobie pytanie w referendum. Czy pytano tam o zmianę władzy?A no nie pytano,więc gdyby referendum "udało się" to"układ" i tak pozostałby.Dlaczego popapraniec ja się np. za takiego nie uważam a też tu piszę. Ten ktoś ma rację gdyby referendum poparł to można by było porwać się na obalenie rządów takiego komucha jak Endriu. Ale krokus wtedy był tym co buntował z sołtysem Linówka przeciw organizatorom referendum. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie kłam Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ale krokus wtedy był tym co buntował z sołtysem Linówka przeciw organizatorom referendum.To jest nastepne kłamstwo, nikogo nie buntował Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Skąd ty to wszystko wiesz jak nie jesteś krokus ? czy buntował czy nie , co robił i myślał w czasie referendum . Jakim trzeba być zakłamanym naiwniakiem , aby wypisywać takie brednie ?! Co to będzie jak ten dorwie się do władzy to strach pomyśleć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Skąd ty to wszystko wiesz jak nie jesteś krokus ? czy buntował czy nie , co robił i myślał w czasie referendum . Jakim trzeba być zakłamanym naiwniakiem , aby wypisywać takie brednie ?! Co to będzie jak ten dorwie się do władzy to strach pomyślećNo przecież pisałem, że go znam, mało ci jeszcze? ty go znasz? rozmawiałeś z nim? ciebie też buntował? przestan wymyslać coraz to nowe brednie bo ci to nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No przecież pisałem, że go znam, mało ci jeszcze? ty go znasz? rozmawiałeś z nim? ciebie też buntował? przestan wymyslać coraz to nowe brednie bo ci to nie wychodzi.Wyśmiewaliście się razem z sołtysem i Racinowskim, że w świetlicach było ciepło na spotkaniach z mieszkańcami zaraz potem razem krzyczeliście, że w Linówku źle i zimno nie ma opału a na wigilię biedny sołtys w kamizelce siedział. A krokus płakał, że wilgoć i zimno i szkoda dzieci no to jak teraz to wygląda. Wszystko było dobre do referendum a zaraz po tym wszystko stało się złe????? Ty zwyczajnie nie znasz Szafrana i jego sposobu działania. Inni już się na nim poznali. To taki stary lichwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 żeby sie przypadkiem nie okazało że ty jestes starym paranoikiem, może nam tu lepiej napisz jaką rolę w komitecie referendalnym odegrali Manske, Szulc i Czternastek bo to od nich zależał wynik referendum? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 żeby sie przypadkiem nie okazało że ty jestes starym paranoikiem, może nam tu lepiej napisz jaką rolę w komitecie referendalnym odegrali Manske, Szulc i Czternastek bo to od nich zależał wynik referendum?Co ty chcesz od tych osób??? Odegrali ważną rolę. Zorganizowali je i docierali do ludzi. Może nie mieli właśnie w tobie poparcia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Niedopuszczalne ograniczenie funkcji kontrolnych radyUstawa o samorządzie gminnym stanowi, że to rada kontroluje działalność wójta. Statut gminy nie może tych kompetencji rady ograniczać w ten sposób, że przekazuje je powołanym przez radę komisjom. Uchwałę tą, jako sprzeczną z prawem uchylił wojewoda śląski, rozstrzygnięciem nadzorczym z 29 listopada 2013 r. (sygn. akt NPII.4131.1.526.2013).Jak to pasuje do ińskiej zgnilizny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 http://szafran-admin.ogicom.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=231:zima-zaskoczy%C5%82a-burmistrza-racinowskiego&Itemid=468Odpalaj Włodek ciągnik, podczepiaj pług i pomagaj mieszkańcom Gminy nie oglądając się na burka !Punkciki lecą.....Sama krytyka niewiele ci pomaga w opiniach twoich przyszłych wyborców !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 http://szafran-admin...iego&Itemid=468Odpalaj Włodek ciągnik, podczepiaj pług i pomagaj mieszkańcom Gminy nie oglądając się na burka !Punkciki lecą.....Sama krytyka niewiele ci pomaga w opiniach twoich przyszłych wyborców !!Sołtysowej z Linówka to by pomagał, aby potrzymać ją za tłustą żopęjak dzik będzie w lesie ... ha,ha,ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Odczep się od Włodka i od sołtysowej!!! Buraku jak Ci szkoda, że zwykli ludzie mają coś do powiedzenia to znaczy żeś niewart piastującego urzędu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
durnie na stołkach Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Co za durnie siedzą teraz na stołkach, czepiają się Wlodka a to Michał pisał, nawet tak prostej rzeczy nie potrafią zrozumieć! Co za matoły! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
świerzy oddech? Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ale się dzisiaj uśmiałem, wyobraźcie sobie, że podobno Terebecki chodzi po Ińsku i twierdzi, że "chce wnieść świerzy oddech do ińskiej polityki", ha ha ha ha ha ha, no kurcze, czegoś podobnego w życiu nie słyszałem! ha ha ha ha ha ha! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ale się dzisiaj uśmiałem, wyobraźcie sobie, że podobno Terebecki chodzi po Ińsku i twierdzi, że "chce wnieść świerzy oddech do ińskiej polityki", ha ha ha ha ha ha, no kurcze, czegoś podobnego w życiu nie słyszałem! ha ha ha ha ha ha!Wystarczy z tym panem zagadać kilka słów albo koło niego siedzieć i zaraz zmienicie zdanie o "świeżym oddechu" :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 przecież ten pan śmierdzi burakiem na kilometr, jaki tu świeży oddech???????? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ale do pisu pan bogdan należy i w tym momencie zrozumiałem dlaczego kaczyński zadaje się z banderowcami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 a pan bogdan zadaje sie z byłym pierwszym sekretarzem, obecnie likwidatorem, TW Jankiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Niech siedzą z kim chcą mi to wisi ale jak już popierają żwirownię to niech chociaż chodniki piaskiem posypią i droga będzie przejezdna. Bo tw krytykował ciocię za lekceważenie drogi powiatowej na chociwel a sam każdego roku robi to samo. Tak się kompromitować to tylko ten kacapan potrafi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ten kacapan cioci do pięt nie dorasta, po jego 7-letnich sukcesach coraz więcej mieszkańców tęskni za ciocią niestety Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ten kacapan cioci do pięt nie dorasta, po jego 7-letnich sukcesach coraz więcej mieszkańców tęskni za ciocią niestetyTy chyba z czubem macasz się przez ścianę!!! Wszyscy wiedzą, że ciocia przegrała z TW tylko dlatego, że ona chciała żwirowni a on mówił Nie dla tego pomysłu. Potek kłamca zrobił tak jak ona. Ty chyba z kosmosu jesteś jeśli takich spraw nie znasz. Nigdy więcej cioci i TW- koniec - finito- dosyć kłamców, zdrajców, donosicieli i innej gangreny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zgoda, ale jeśli pominiemy żwirownię to ciocia o niebo była lepsza od obecnego kacapana, takie słyszę opinie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Zgoda, ale jeśli pominiemy żwirownię to ciocia o niebo była lepsza od obecnego kacapana, takie słyszę opinieWiesz jak ona teraz się zachowuje? Chyba z nią dawno nie gadałeś? To wyszczekana ,samolubna baba która ciągle myśli o powrocie do stołka jej nawet choroba nie może pokonać. Była skorumpowana i wybudowała dwie fabryki trzeciej nie zdążyła bo ją burek wygryzł. Jak ją wybierzesz to żwirownię masz jak banku. Ona dzieła dokończy nawet po nim bo to jej "dziecko" było. Co za idiota z tego burka, że dał się tak podejść ze żwirownią straci wszystko z tej pazerności. Tak kończą chciwcy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 To że ciocię ciagnie do stołka to wiem i nie zamierzam głosować ani na nia, ani na racina Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Wiesz jak ona teraz się zachowuje? Chyba z nią dawno nie gadałeś? To wyszczekana ,samolubna baba która ciągle myśli o powrocie do stołka jej nawet choroba nie może pokonać. Była skorumpowana i wybudowała dwie fabryki trzeciej nie zdążyła bo ją burek wygryzł. Jak ją wybierzesz to żwirownię masz jak banku. Ona dzieła dokończy nawet po nim bo to jej "dziecko" było. Co za idiota z tego burka, że dał się tak podejść ze żwirownią straci wszystko z tej pazerności. Tak kończą chciwcy.Oprócz burmistrza jest jeszcze 15 osób. I to one zdecydują o żwirowni.Wiem,że większość jest przeciwna,w tym i burmistrz,jeśli nie będzie drogi alternatywnej do przewozu żwiru. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi