nasze pieniądze - bagno Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co to za odpowiedź!? O co innego pytali a na co inne dostali odpowiedź. Czyli punkt kasowy musi wg burmistrza być w urzędzie. A jak wyjdą 20 metrów poza budynek to nogi im się powyginają? To jest działanie aby wygrał ten sam bank co w tej chwili ściąga z nas kasę i dodatkowe opłaty. Burmistrz działa na szkodę mieszkańców a lobbuje na bank który jest obecnie i niestety nie jest tani.A gdzie jest prokuratura i inne służby, np:RIO , dbające o porządek prawny? Coraz więcej w tej gminie bezczelności i opierania się na układach i interesach gminnych kacyków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Nie ma żadnych urzędów do kontroli. Wszyscy są tak samo skorumpowani. Jedna sitwa, ręka rękę myje. Co wy wiecie burmistrz też udaje, że jest przeciw żwirowni a tak naprawdę to wspólny front z SKSM trzyma. Niech nikt nie wierzy, że żwirowni nie będzie albo, że burmistrz jest przeciwny. On jak kameleon zmienia barwy przed przyszłorocznymi wyborami. Przetargi w gminie Ińsku są źle przeprowadzane ale to kropla w morzu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ińskie dno- likwidacja CPN, komisariatu policji, urzędu poczty, piekarni co dalej? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ińskie dno- likwidacja CPN, komisariatu policji, urzędu poczty, piekarni co dalej?Co ty za głupoty wypisujesz o policji, poczcie czy piekarni ?Następna likwidacja powinna dotyczyć ciebie...patałachu !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co ty za głupoty wypisujesz o policji, poczcie czy piekarni ?Następna likwidacja powinna dotyczyć ciebie...patałachu !!Niestety ma rację. Komendanta nie mamy tylko posterunek (odprawy wszystkie w Chociwlu), tylko punkt pocztowy (wszyscy listonosze lecą swoimi autami do Węgorzyna po listy), piekarnia nasza stara " Rogalik" chyba nie przetrwa upadnie bo ilu ludzi je teraz bułeczki. Teraz każda kromka nawet suchego chleba to rarytas. Taki burmistrz i jego wyborcy. jedni warci drugich. A ty jak nie mieszkasz w Ińsku to nie wyzywaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Co ty za głupoty wypisujesz o policji, poczcie czy piekarni ?Następna likwidacja powinna dotyczyć ciebie...patałachu !!Jak wy mieszkańcy durni jesteście to świat takich wariatów nie widział. Następna likwidacja dopadnie ciebie jak mi Bóg miły zapyzialcu jeden. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Taki jest rachunek ekonomiczny a nie żadne fanaberie Burmistrza. Jak tego ktoś nie rozumie to proszę wpierw zapytać. Nie rzucać się jak sępy na kawałek mięsa....................... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
przyjezdna Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Rada gminy może w trakcie roku zmieniać stawki podatku, jeżeli mieszczą się w granicach pierwotnej uchwały.A może by miejscowa władza obniżyła podatki do minimum ustawowego.Przecież ludziom żyje się coraz gorzej. A oni tylko od lat wszystkie opłaty podnoszą. Czy te lokalne barany, wyborcy od siedmiu boleści tego nie widzą? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lokalny baran Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A może by miejscowa władza obniżyła podatki do minimum ustawowego.Przecież ludziom żyje się coraz gorzej. A oni tylko od lat wszystkie opłaty podnoszą. Czy te lokalne barany, wyborcy od siedmiu boleści tego nie widzą?Widzą, widzą i usilnie proszą, aby takim przyjezdnym nowobagackim miernotom, przypiepszyć jak najwięcej.Od tych daczy, daczek, domków i pałacyków...maxymalnie z "grubej rury".Przez takie wypowiedzi, słusznie nie macie szacunku wśród miejscowych. Traktują was jak przysłowiową stonkę z roszczeniami branymi z księżyca.Podatki trzeba płacić nawet w takim raju podatkowym jak Monako. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sąsiadka Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Widzą, widzą i usilnie proszą, aby takim przyjezdnym nowobagackim miernotom, przypiepszyć jak najwięcej.Od tych daczy, daczek, domków i pałacyków...maxymalnie z "grubej rury".Przez takie wypowiedzi, słusznie nie macie szacunku wśród miejscowych. Traktują was jak przysłowiową stonkę z roszczeniami branymi z księżyca.Podatki trzeba płacić nawet w takim raju podatkowym jak Monako.I wszędzie na takich głupich niby swoich przedstawicieli. Wy chyba nie wyjeżdżacie za granice swojej gminy,bo poza nią widać zmiany.Ale tutaj coraz większe zgliszcza i ruiny.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jak mam oceniać burmistrza jak za jego rządów z Ińska znikają przedsiębiorstwa! Niech mi Burmistrz powie co, zrobił żeby pomoc lokalnym przedsiębiorcą.. Bronicie go bo sami siedzicie na stołkach i wam za naszą kasę pasi dalej zbijać bąki! W gminie wszystkich bym w******na zbity pysk, od sprzątaczek po burmistrza zrobił rewolucje. I niech tylko przyjdzie jeden z drugim po podpis do mnie do domu! To nie dość,że dostaje w pysk to psa spuszczę! W Ińsku nie tylko jest patologia w giminie, ale co w drugim domu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jak mam oceniać burmistrza jak za jego rządów z Ińska znikają przedsiębiorstwa! Niech mi Burmistrz powie co, zrobił żeby pomoc lokalnym przedsiębiorcą.. Bronicie go bo sami siedzicie na stołkach i wam za naszą kasę pasi dalej zbijać bąki! W gminie wszystkich bym w******na zbity pysk, od sprzątaczek po burmistrza zrobił rewolucje. I niech tylko przyjdzie jeden z drugim po podpis do mnie do domu! To nie dość,że dostaje w pysk to psa spuszczę! W Ińsku nie tylko jest patologia w giminie, ale co w drugim domu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do Mariana Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Popieram Mariana. Myślę podobnie jak on. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
popieram Marjana Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Marian na prezydęta. Wywal wszystkich z sejmu na zbity pysk!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Na bank przyjdą po podpisy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Moje psy czekają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Wszystkich ich na taczkę -opozycję też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Na bank przyjdą po podpisy.Po jakie podpisy ? Coś ci się kiełbasi ! Mogą przyjść agitować za głosowaniem na nich i to wszystko ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kreska Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Każdy komitet musi najpierw mieć ileś głosów poparcia. Muszą iść do ludu po poparcie i wtedy mają mojego kopniaka. Łącznie z Michałem za lenistwo i Krokusem który dla mnie to cicho -ciemny krętacz. Krokus będzie jutro sadził krokusy, żeby sobie zapewnić pomnik jego pracy na rzecz Ściennego. Potem niech posadzi kolejne w Linówku to też jego rewir. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Każdy komitet musi najpierw mieć ileś głosów poparcia. Muszą iść do ludu po poparcie i wtedy mają mojego kopniaka. Łącznie z Michałem za lenistwo i Krokusem który dla mnie to cicho -ciemny krętacz. Krokus będzie jutro sadził krokusy, żeby sobie zapewnić pomnik jego pracy na rzecz Ściennego. Potem niech posadzi kolejne w Linówku to też jego rewir.Linówko już nie jest razem z Ściennem okręgiem. Chyba że Włodek do spółki z Renatą wystartują z tego okręgu !On chyba się do takiego myku szykuje bo z Linówka nie ma obecnie radnego, jest to teren "dziewiczy" i tam upatruje swoją szansę !Ze Ściennego nie ma szans bo tam w sumie są dwa okręgi. W jednym Gosia Sękiw go "połknie" a drugi połączony jest z Czertyńiem i tam też dupcię umoczy !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 ten krokus to mętna woda , sieje tylko propagandę i nienawiść ale z Linówka też zostanie popędzony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ten krokus to mętna woda , sieje tylko propagandę i nienawiść ale z Linówka też zostanie popędzonyAle siejesz propagandę ty internacjonaly polaku o rasistowskich metodach. Sam jesteś dupek i innych starasz się ze swoimi ORMO-wski kumplami opluć. Lepeij już zamiataj tam gdzie teraz jesteś, aniżeli masz udawać milionera w bmc-ce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ile osób zatrudnionych jest przez państwo i ile kosztuje ich utrzymanie?„W perspektywie naszego badania, państwo jest pracodawcą. Zatrudnia więc personel zarządzający, wykonawczy i pomocniczy stosownie do przyjętych przez siebie funkcji. Jest to pierwsze tak obszerne opracowanie (chociaż z powodu obstrukcji niektórych przedsiębiorstw państwowych i spółek skarbu państwa nie obejmuje ono sektora przedsiębiorstw, których właścicielem jest skarb państwa) dotyczące zatrudnienia przez państwo, które bazuje na dokumentach źródłowych, a nie wtórnych analizach GUS. Chcemy tym samym zwrócić uwagę na problem wielkości zatrudnienia i jego kosztów. Liczby same w sobie nie podają nam oceny tej sytuacji. Trudno z samych liczb wyrokować w kategoriach „dobrze†lub „źleâ€, dlatego staramy się również porównać nasze obserwacje z innymi krajami oraz zasugerować możliwe zmiany†– twierdzi Marcin Chludziński z Fundacji Republikańskiej.Ogólnie państwo polskie zatrudnia 1 896 340 osób. Wynagrodzenia tej grupy pochłaniają 88 257 470 000 złotych rocznie.No i do tych darmoazjadów należy doliczyć naszych kacyków i resztę grupy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ale siejesz propagandę ty internacjonaly polaku o rasistowskich metodach. Sam jesteś dupek i innych starasz się ze swoimi ORMO-wski kumplami opluć. Lepeij już zamiataj tam gdzie teraz jesteś, aniżeli masz udawać milionera w bmc-ce.Nie licz czyichś pieniędzy kopalniany młocie. Zazdrość cię dławi, że ktoś ma BMW a ty jeździsz klunkrem. Pewnie jak zostaniesz burmistrzem to ci się polepszy. Obsadzicie stołki swoimi i wtedy to nie będzie nepotyzm. Ale dzisiaj zazdrościsz i plujesz jadem. Tak samo ten młody jak i ten wyżarty stary jełop. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zainteresowany Napisano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 skąd straż z ińska ma nowe auto Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi