niestety Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Szanowni urzędnicy ińskiego urzędu. To, że burmistrzom nie chce się niczego załatwić, to zrozumiałem już dawno, ale "inspektorzy " naszego urzędu też nie wypełniają swoich obowiązków. Przykładem jest ul. Młynarska. Pobocza porośnięte wysoką trawą, a drzewa przeznaczone niegdyś do wycinki z powodu bezpieczeństwa całkiem zdeformowały chodniki. Ktoś to w urzędzie powinien dopilnować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak jest Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Jacy urzędnicy,to zwyczajni pasibrzuchy na czele z Palcem... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Marcin Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Pytacie dlaczego odwołano P. Mazurka i P. Deca? Odpowiedzi udzielił sam Pan Naczelnik Piłsudski. "Zapytano kiedyś Naczelnika Piłsudskiego po czym poznać uczciwego człowieka? To proste, odpowiedział. Natychmiast przeciw niemu sprzysięgają się wszystkie ku*rwy i złodzieje" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tfu Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 1 godzinę temu, Marcin napisał: Pytacie dlaczego odwołano P. Mazurka i P. Deca? Odpowiedzi udzielił sam Pan Naczelnik Piłsudski. "Zapytano kiedyś Naczelnika Piłsudskiego po czym poznać uczciwego człowieka? To proste, odpowiedział. Natychmiast przeciw niemu sprzysięgają się wszystkie ku*rwy i złodzieje" Pasuje ten cytat jak ulał do spasionego jak wieprz, banana, który odwdzięcza się burakom za zatrudnie Natalki i troluje każdy wpis P.Mazurka na FB. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fiołek Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 17 minut temu, tfu napisał: Pasuje ten cytat jak ulał do spasionego jak wieprz, banana, który odwdzięcza się burakom za zatrudnie Natalki i troluje każdy wpis P.Mazurka na FB. Bananowi się podoba larwa której też niczego nie brakuje, du#pę ma wielką jak kasztanka Piłsudskiego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
festyn Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 32 minuty temu, Fiołek napisał: Bananowi się podoba larwa której też niczego nie brakuje, du#pę ma wielką jak kasztanka Piłsudskiego. Wczoraj robili u nas festyn, nie zaprosili Agnieszki której paterkowa zabrała w stronę slońca. Gruby banan był głownem sponsorem. Mydło I powidła tem bylo, sam misz masz. Chociasz darmo się pojadło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Włodek, Kazimierz i Zbychu nie ośmieszaj się jeden z drugim tymi wpisami, bo i tak każdy wie że to wy tu tylko piszecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pomyłka Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 10 minut temu, Jacek napisał: Włodek, Kazimierz i Zbychu nie ośmieszaj się jeden z drugim tymi wpisami, bo i tak każdy wie że to wy tu tylko piszecie. Tu się mylisz. Michał rządzi na kafe. On tu pisze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kupa Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 26 minut temu, Jacek napisał: Włodek, Kazimierz i Zbychu nie ośmieszaj się jeden z drugim tymi wpisami, bo i tak każdy wie że to wy tu tylko piszecie. A ty to kto ? Włodek, Kazik czy Zbychu ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jurek Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 15 minut temu, Pomyłka napisał: Tu się mylisz. Michał rządzi na kafe. On tu pisze. Michał to wredny człowiek. Jego stać na takie numery. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Michał Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 2 minuty temu, Kupa napisał: A ty to kto ? Włodek, Kazik czy Zbychu ? Ja jestem Michał. A bo co? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jola Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 24 minuty temu, Kupa napisał: A ty to kto ? Włodek, Kazik czy Zbychu ? Ja jestem z Inska mam tutaj piekne mieszkanie i znam tych hamow burkow .Dobrze ze ich ludzie je ..bja ,bo maja za co.Gdyby byli dobrzy i przyjazdni dla ludzi to by czytali same pochwaly.A teraz wyszla sprawa tej cioci Wicka .Dobry ,dobra rodzinka by pomogla babie ,a jak zwykle zostawili dla smiechu i pogardy . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mam to w d**** Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 Mam to w d**** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mops Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 5 minut temu, Jola napisał: Ja jestem z Inska mam tutaj piekne mieszkanie i znam tych hamow burkow .Dobrze ze ich ludzie je ..bja ,bo maja za co.Gdyby byli dobrzy i przyjazdni dla ludzi to by czytali same pochwaly.A teraz wyszla sprawa tej cioci Wicka .Dobry ,dobra rodzinka by pomogla babie ,a jak zwykle zostawili dla smiechu i pogardy . Najpierw wujek teraz ciocia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wilchelmin Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 2 minuty temu, Jola napisał: Ja jestem z Inska mam tutaj piekne mieszkanie i znam tych hamow burkow .Dobrze ze ich ludzie je ..bja ,bo maja za co.Gdyby byli dobrzy i przyjazdni dla ludzi to by czytali same pochwaly.A teraz wyszla sprawa tej cioci Wicka .Dobry ,dobra rodzinka by pomogla babie ,a jak zwykle zostawili dla smiechu i pogardy . A Michał to jest dziad jakich mało ,zawsze był zarozumiały i z góry patrzył jako młody w szkole to zwyrodniały typ jak dużo głupków ,bandziorów i alkoholików ,co z nożami wywijają .To rod taki Kopciuchow.wiekszosc bandyci i kryminaliści. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Antek wielki Napisano 24 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 2 godziny temu, Wilchelmin napisał: A Michał to jest dziad jakich mało ,zawsze był zarozumiały i z góry patrzył jako młody w szkole to zwyrodniały typ jak dużo głupków ,bandziorów i alkoholików ,co z nożami wywijają .To rod taki Kopciuchow.wiekszosc bandyci i kryminaliści. Czepia się każdego co ma inny pogląd,czep się dziadu rodziny bandyckiej.Niech gnoje się uspokoją i się leczcie się pokoleji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Parasolka Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 9 godzin temu, Antek wielki napisał: Dobrze ,że ich pokazują w tak złym wizerunku ,zasluzyli jak najbardziej.I nie czepiacie się radnych bo powodów nie macie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaś Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 Ujowa rodzina to ujowe wpisy, co tu się dziwić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lenica Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 karma wrocila do rodziny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
korytkowo Napisano 25 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2022 To nie rodzina tylko sitwa rodzinna + lizodupy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
poprawka Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 20 godzin temu, korytkowo napisał: To nie rodzina tylko sitwa rodzinna + lizodupy. To jest sitwa żwirowo-rodzinna + lizodupy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Turysta Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Szybkie pytanko. Czy wasz burmistrz otworzył już żwirownie w Ińsku? Pytam, bo nie wiem, czy zabrać na urlop strój kąpielowy, czy strój araba na pustynie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
cbggg Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 to drugie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Arab Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 23 godziny temu, Turysta napisał: Szybkie pytanko. Czy wasz burmistrz otworzył już żwirownie w Ińsku? Pytam, bo nie wiem, czy zabrać na urlop strój kąpielowy, czy strój araba na pustynie? 2 godziny temu, cbggg napisał: to drugie Weź też maskę pgaz bo przed końcem kadencji burak otworzy spalarnię śmieci. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kłamca Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Jacek i Michał to notoryczni kłamcy. Urodzili się kłamcami, kłamią i umrą kłamcami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi