wizjoner Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Jak widać Michał wizjoner już wtedy wiedział że jak dojdzie do koryta to nic nie zrobi by inwestor przyszedł. No i tetaz nam pokazuje że już wtedy byliśmy dziurą a teraz IŃSKO RAZEM zabiło nas dechami. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ciemota Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Jednym słowem Ińsko Razem dało siary. Co za wstyd jak nie na portalu coś chlapną to tu wychodzą takie diamenty😲 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 A ja zadam proste pytanie....niech mi ci panowie co rządzą od trzech lat wymienią swoje osiągnięcia......co zrobili dla gminy, Ińska i mieszkańców....zamieniam się w słuch..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
abc Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 1 godzinę temu, Olo napisał: A ja zadam proste pytanie....niech mi ci panowie co rządzą od trzech lat wymienią swoje osiągnięcia......co zrobili dla gminy, Ińska i mieszkańców....zamieniam się w słuch..... Toż Gostek pyta o to właściwie co tydzień i odpowiedzi brak. Nie oczekuj więc i ty:P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 W tym tygodniu nie zapytam. Mnie nikt nie odpowiada, więc może na złość Olowi ktoś tym razem odpowie :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 1 minutę temu, Gostek napisał: W tym tygodniu nie zapytam. Mnie nikt nie odpowiada, więc może na złość Olowi ktoś tym razem odpowie :-D Nie łódź się.....nie ma czym się pochwalić.....odpowiedzi nie będzie.....szkoda ale cierpliwie czekam.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zima Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Pierwszy raz w tym roku śnieg i co? Jak zawsze zima w połowie grudnia zaskoczyła. Nie ma to jak narzekać na poprzedników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
po to Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Szczęściarze zima sobie poszła.znów jesień. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Co tu taka cisza, Olo ? Zapodaj tu niewsy z Urzędu, bo nuda aż w uszach dzwoni ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 3 godziny temu, gość napisał: Co tu taka cisza, Olo ? Zapodaj tu niewsy z Urzędu, bo nuda aż w uszach dzwoni ! Spiepszaj judaszu.....jest drugi tydzień adwentu....przestań judzić bo jak piszę to mnie atakujesz... zajmij się pracą i wycisz umysł choć jeden raz w adwentcie....już niedługo..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Wczoraj 36 rocznica wprowadzenia stanu wojennego i z tego powodu na Cafe było taka cisza. Ormowcy i ich dzieci świętowali . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 22 minut temu, Gość napisał: Wczoraj 36 rocznica wprowadzenia stanu wojennego i z tego powodu na Cafe było taka cisza. Ormowcy i ich dzieci świętowali . To prawda mają się świetnie po okrógłym stole do dziś.....dobrze że choć mniejsze emeryturki.....bandyci mają.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 No i w mieście masakra....nik nie sypie nikt nie odśnieża.....buty mokre mam po przejściu kilkudziesięciu metrów.....no ale nasz burak ma 10 metrów do pracy...przyszedł czyściutki jak z obrazka.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 3 godziny temu, Olo napisał: No i w mieście masakra....nik nie sypie nikt nie odśnieża.....buty mokre mam po przejściu kilkudziesięciu metrów.....no ale nasz burak ma 10 metrów do pracy...przyszedł czyściutki jak z obrazka.... Po kiego wuja łazisz po mieście ? Siedź duraku w chałupie, okna pomyj swojemu kaszalotowi, dziurawe dywany wytrzep. A za kilkanaście lat jak nabędziesz prawa emerytalne, to razem z całym pisowskim zaciągiem, będziesz miał taką ustawę o emeryturach, że będziesz musiał kosić trawniki u mnie w ogrodzie ! Zobaczysz i wspomnisz ten wpis z grudnia'2017. Ci co będą siedzieć w mamrze, będą zapier...... przy ręcznym przekopie mierzei wiślanej i pogłębianiu terminalu gazowego imienia Prezydenta Tysiąclecia w Świnoujściu ! Tak im dopomóż nieistniejący! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
po to Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Czub! Po prostu rzadzący czub? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/Materiały na XXXI Sesję/7.pdf Świąteczny prezent ale Olo i jego "sponsor" nie będą zadowoleni !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kiepski Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 No i zatkało kakalo? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 2 godziny temu, gość napisał: http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/Materiały na XXXI Sesję/7.pdf Świąteczny prezent ale Olo i jego "sponsor" nie będą zadowoleni !!! No i co z tego.....przecież jeszcze nikt nie zagłosował....jak to zrobisz to Ci osobiście podziękuję na teraz spadaj.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Obudził się patałach i już obraża ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 12 minut temu, gość napisał: Obudził się patałach i już obraża ! W którym miejscu obrażam.....idź do psychologa bo masz problem człowiecze....wyliczyłem że przeciw żwirowni, 5 za żwirownią i 5 niepewnych.... wylicz kogo przekupi żwirownia......zadaj sobie to pytanie i sam sobie odpowiedz..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Teraz, Olo napisał: W którym miejscu obrażam.....idź do psychologa bo masz problem człowiecze....wyliczyłem że przeciw żwirowni, 5 za żwirownią i 5 niepewnych.... wylicz kogo przekupi żwirownia......zadaj sobie to pytanie i sam sobie odpowiedz..... To prawda zobaczymy jak te bezradne zasiedziałe dziady z rady zagłosują. Ma być jawne głosowanie wtedy każdego rozliczymy tu na forum. Nowa droga w Ińsku po co nam wanienki ze żwirem? Wybory tuż tuż! Radzę to zapamietać!? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koko Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 8 minut temu, Olo napisał: W którym miejscu obrażam.....idź do psychologa bo masz problem człowiecze....wyliczyłem że przeciw żwirowni, 5 za żwirownią i 5 niepewnych.... wylicz kogo przekupi żwirownia......zadaj sobie to pytanie i sam sobie odpowiedz..... jak masz tak dokładne informacje to sprawdzamy je tu i teraz ! Wymień z nazwiska te trzy piątki, czyli 5 za żwirem, 5 przeciw i 5 niepewnych. Dawaj pobawimy się w przewidywanki, ba za tydzień w czwartek będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Od razu wiadomo że przeciw zagłosuje 1.Działoszewska, Sydor, Krawczyk, Tomczyk, Halejcio... Za przyjeciem uchwały będzie 2.Szafran, Mazurek, Dec, Kościelny Woźniak i Michnik jeśli będzie na sesji....Kościelnego i Deca nie był bym pewny bo nie raz zachowali się jak łachy.... Reszta to też niepewna łącznie z Dezor ktora ma humory jak ....no nie powiem kto...jednym słowem nie ma na kogo liczyć bo żwirownia da im w łapę i łykną jak pelikany te srebrniki żwirowe.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Zapomniałem o Skonieczce ten też cicho ciemny i niepewny..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do koko Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Co tak długo analizujesz? Oko ci zbielało czy mowę ci odjęło! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi