przykazanie Napisano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 POLSKI KSIADZ TO PAZERNY SEP NA PIENAIDZE!JA NIE SPOTKALAM NIESTETY KSIEDZA Z POWOLANIA A JUZ EGZYSTUJE NA TYM SWIECIE 44 LATA ALE WIDZIALAM KSIEZY JEZDZACYCH DOBRYMI AUTAMI A I BIORACYCH CO LASKA ZA kazda usluge ciezkie pieniadze to BIZANCJUM KSIEZY MUSI SIE SKONCZYC Dlatego ińscy księżula zamknęli gęby na mszach i niczego mądrego nie powiedzieli przed referendum. Pieniądz żwirowni jest wzięty z łajna ale to zawsze pieniądz.Co tam boże baranki, więcej ich umrze i jeszcze lepiej się na tym wyjdzie. Tacy teraz katolicy jak i obsługujący ich księża. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sąsiad Napisano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Daj spokój ksiądz to taki sam człowiek jak ty!Ma swoje potrzeby i pokusy ;) Moim zdaniem ci co nie poszli na referendum to im piątej klepki brak i tyle.Tu zleconko, tam pozwolenie, obiecanki cacanki a głupcy się cieszą.Co zostanie z tych obietnic tyle co z tuskowych.Podwyżki, podwyżki i podwyżki ;) Narodzie ucieśniony i przez kościół i przez władzę obudź się.Hahahaha ja o szkodach to nie wspomnę bo już widzę dyskotekę pod palmami :lol: :lol: :lol: pomcio zwiększy zatrudnienie -skorzysta-dziewczynki dla tirowców :lol: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kopacz Napisano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No i o to biega ........gamonie !!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAMIĘĆ Napisano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 To nie tak! Bo wychodzi, że KSIĄDZ podpisał pakt z DIABŁEM !!!! Ty SZATANIE masz kopyta w gównie. Przyjdzie czas na utarci różek!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaga Napisano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 http://insko.pl/pliki/insko2/File/Druk%20B(1).pdf To są inwestycje na 2011 rok w Ińsku Tak wyczytałam z materiałów na jutrzejszą sesję.Nasza gmina jest jeszcze niestety w 2010 roku Taki burmistrz "chodniczek" bo nic więcej nie wyczytałam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myślenie Napisano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Co prawda link "gagi" nie otwiera się ale na stronie BIP jest program na jutrzejszą sesję.Można tam wyczytać dużo rzeczy takie jak: podwyżki, podwyżki i podwyżki podatków wszelakiej maści.Co ja z tego będę miał, że płacę ten haracz? Wygląda, że to co napisała gaga, chodniki, chodniczki i ścieżeczki.Gdzie są prawdziwe inwestycje w tej gminie? Czy jutro też będzie tylko podniesienie lasu rąk za podwyżkami? O inwestycjach za 2011 przemilczę bo szkoda komentarza! Należałoby zapytać Burmistrza i Radnych czy wiedzą CO TO SĄ INWESTYCJE???????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radny Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Tak wiemy co to są inwestycje. Zaczekaj troszeczkę, a będziesz kłapał "koparą", że takich inwestycji nie chcesz ha ha ha !!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do radnego Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jeżeli jesteś naprawdę radnym to oznacza że jesteś w gronie oszustów i kombinatorów. Ludzie ci w swoich łepetynach nie mają nawet sieczki tylko łajno. Tak też ze swoim kapusiem działają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indyk Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jaki to radny to tylko kudła który z pewnością na tym interesie nie stracił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ina Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 podwyżki podatków wszelkiego rodzaju są niczym innym jak bezradnością rządzących , dotyczy to nie tylko pułapu gmin ale i kraju . W naszej przykładnej od głupoty gminie , rządzonej przez kapusia SB , który siedzi na państwowej posadzie od początku ( 6 lat jako przewodniczący rady + 5 lat jako burmistrz ) dodatkowo w międzyczasie parę lat w agencji wcześniej w PGRrze . Ten prymitywny denuncjant niczego się nie nauczył przez te lata . O przepraszam , nauczył się jak teroryzować i prześlasdować ludzi , nauczył się jak kupować ich milczenie lub ich prawa obywatelskie .Ty prymitywie jak byś miał trochę honoru , co najmniej powinieneś prosić o wybaczenie , i podać się do demisji .Jednak takiego czynu od sprzedawczyka SB i oszusta wyborczego nie można oczekiwać , taki człowiek jest gorszy od ściery . Nasza gmina jest obrazem durnoty rządzących , z jednej strony kominy , z drugiej zbiorniki , w żrodku szarość elewacji zapleśniałych budynków w przyszłości setki samochodów jadących przez Ińsko ze żwirem , no i parę chodników jako inwestycje budujące nowe Ińsko . Wybierzmy tego geniusza ponownie ........ i tą durną potakującą radę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Brawo wreszcie po mojemu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
durna potakująca rada Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Chłoptysiu,nie namawiaj do wybierania.To dopiero za trzy lata.Daj sobie na wstrzymanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pewniak Napisano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Trzy lata to jak z bata strzelił co zapylą przez ten czas to ich.Myślę,że Pan Burmistrz w zapędzie głupoty sam stanie w kącie.Jeszcze wiele rzeczy może wyjść na światło dzienne.Panie Burmistrzu święty to może jest Pan w kościele jak daje na tacę ale w gminie to świętości nie ma tylko rzeczywistość a ona jest dla Pana nie zbyt optymistyczna co czas pokaże. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ełb Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ina vel Wiesia, jak ty zgrapnie piszesz. Pszekonujonca retoryka diabła. Jezdeś - jak zwykle w wypofiedziach - najmondrzejsza. Pszypominami ci o sposobie zagarniencia przez fas ziemi nad jeziorem w Miałce. Uczciwej ochnonie przet komunom !!!Nie piepsz gupot. Kaszdy rozpozna tfuj kłamliwy bełkot - Ina.He, he, he ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mira Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja chcę tylko przypomnieć wam wszystkim wynik referendum - 17 %. Hańba wam. Gorzej niż w Chociwlu.Widać jak działają skonczone dupki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mira Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja chcę tylko przypomnieć wam wszystkim wynik referendum - 17 %. Hańba wam. Gorzej niż w Chociwlu.Widać jak działają skonczone dupki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przypominam Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Do "Ełb"-Maniek nie sil się ;) Takie gnidy jak ty już niedługo wyzdychają :D Miałbyś choć trochę oleju w głowie i nie wysilał się! Pytanie do Mańka ;skąd znasz wypowiedzi Pani Wiesi? Tak jej słuchasz? Gdzie ;) Ja nigdy nie słyszałem jej.Na sesji? A to witaj w klubie matołku tylko na obrażanie cię stać? Przynajmniej ma odwagę a ty szmiro z ukrycia kogoś opluwasz.Ziemia jest Pani Wiesi i koniec tematu! A jak chcesz jej odebrać bo ukradła jedź jutro na Czarneckiego i zgłoś do prokuratury!!! Mam tylko nadzieję ,że za te pomówienia to tobie dobiorą się do d*** ;) Jak Wy wszyscy dobrze wiecie kto zaś pisze a ja wam powiem, że nie wszyscy tacy mądrzy w pisaniu na forum anonimowo! Ale tacy Jak MichałK i Pani wiesia i Krokus którzy nie są anonimowi.Bynajmniej nie w gminie.Pani Wiesiu dobrze, że to wasza ziemia.Może Maniek miał na nią chrapkę i mu koło nosa ten tego :lol: Ej ty "Ełb" jak to od razu wiadomo kogo zawiść zżera :lol: Co do referendum to naprawdę ogromna wygrana przy takim bandyctwie które uprawiał burmistrz z radnymi i sołtysami :lol: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geologKEH Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jak głupi naród to łatwa nim manipulacja.teraz szybko żwirownia na następnie gaz łupkowy.Potem może znajdzie się też ropa!!!! :lol: :lol: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ślunsk Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Tu tylko pisze szafranowa gnida. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A nóż Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 podwyżki podatków wszelkiego rodzaju są niczym innym jak bezradnością rządzących , dotyczy to nie tylko pułapu gmin ale i kraju . W naszej przykładnej od głupoty gminie , rządzonej przez kapusia SB , który siedzi na państwowej posadzie od początku ( 6 lat jako przewodniczący rady + 5 lat jako burmistrz ) dodatkowo w międzyczasie parę lat w agencji wcześniej w PGRrze . Ten prymitywny denuncjant niczego się nie nauczył przez te lata . O przepraszam , nauczył się jak teroryzować i prześlasdować ludzi , nauczył się jak kupować ich milczenie lub ich prawa obywatelskie .Ty prymitywie jak byś miał trochę honoru , co najmniej powinieneś prosić o wybaczenie , i podać się do demisji .Jednak takiego czynu od sprzedawczyka SB i oszusta wyborczego nie można oczekiwać , taki człowiek jest gorszy od ściery . Nasza gmina jest obrazem durnoty rządzących , z jednej strony kominy , z drugiej zbiorniki , w żrodku szarość elewacji zapleśniałych budynków w przyszłości setki samochodów jadących przez Ińsko ze żwirem , no i parę chodników jako inwestycje budujące nowe Ińsko . Wybierzmy tego geniusza ponownie ........ i tą durną potakującą radę .Znam już takie wypowiedzi typowe dla niemiaszków a nie osobę którą krytykujecie jesteście żałośni i szukacie poklasku w swojej durnocie.Dla głupców/ca pomawiacza coś da do myślenia.Panie Krokus licz Pan siły na zamiary. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mea Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Niemcy ze ślązakami zawsze się dogadają.Może dlatego Krokus pije do ziemian :lol: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flaki Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 jestem też przekonany, że te wpisy to jedna ręka. Taka bardzo znana.jakby "władza" cały czas pisała.Takie ble ble ble Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jasnowidz Napisano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 podwyżki podatków wszelkiego rodzaju są niczym innym jak bezradnością rządzących , dotyczy to nie tylko pułapu gmin ale i kraju . W naszej przykładnej od głupoty gminie , rządzonej przez kapusia SB , który siedzi na państwowej posadzie od początku ( 6 lat jako przewodniczący rady + 5 lat jako burmistrz ) dodatkowo w międzyczasie parę lat w agencji wcześniej w PGRrze . Ten prymitywny denuncjant niczego się nie nauczył przez te lata . O przepraszam , nauczył się jak teroryzować i prześlasdować ludzi , nauczył się jak kupować ich milczenie lub ich prawa obywatelskie .Ty prymitywie jak byś miał trochę honoru , co najmniej powinieneś prosić o wybaczenie , i podać się do demisji .Jednak takiego czynu od sprzedawczyka SB i oszusta wyborczego nie można oczekiwać , taki człowiek jest gorszy od ściery . Nasza gmina jest obrazem durnoty rządzących , z jednej strony kominy , z drugiej zbiorniki , w żrodku szarość elewacji zapleśniałych budynków w przyszłości setki samochodów jadących przez Ińsko ze żwirem , no i parę chodników jako inwestycje budujące nowe Ińsko . Wybierzmy tego geniusza ponownie ........ i tą durną potakującą radę .[/quote]Gorsze moim zdaniem jest to ,że radni myślą ,że tu mogą wypowiadać się ludzie którzy koniecznie byli na komisjach lub sesji.A to niestety zgubne jest i dlatego po głowie dostają ci co naprawdę byli czyli TRADYCYJNIE.Mogę tylko swoje zdanie wypowiedzieć, że to nie z pewnością Ci Państwo.Mam tylko też nadzieję, że "ina" jeszcze wam dołoży bo pisze prawdę.Prawda jednak boli i trzeba znaleźć odbiorcę na złość.Krokusie wszystko zło do ciebie wróci - musi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciemność Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jak tak będzie w tej tonacji nadawał to jak nic skończy szybko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bla bla Napisano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 bla bla durnie!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi