Gostek Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Zachodniopomorskiego organizuje fetę w Ińsku. Szukają miejsca noclegowego, papu i organizacji wycieczki. Jedyny problem to krótki termin, ale dopiero dziś się dowiedziałem. Więcej tutaj: http://www.zpkwz.pl/bip/images/dokumenty/20190218_szacowanie-organizacja_konferencji.docx Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pycha Napisano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 No i kto ma tę konferencję przygotować dla jaśnie państwa? Pić żreć i szastać kasą z naszych podatków tylko umiecie. Balangi za nasze wychodzą wam najlepiej. Podwyżki dla siebie też. Pamiętaj jeden z drugim że krzywdą biednego się nie dorobisz. A już ta ekipa wyjątkowo skubie mieszkańców i czerpie pełnymi garściami. Zachłyśniecie się tą pychą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 O 22.02.2019 o 11:28, pycha napisał: No i kto ma tę konferencję przygotować dla jaśnie państwa? Pić żreć i szastać kasą z naszych podatków tylko umiecie. Balangi za nasze wychodzą wam najlepiej. Podwyżki dla siebie też. Pamiętaj jeden z drugim że krzywdą biednego się nie dorobisz. A już ta ekipa wyjątkowo skubie mieszkańców i czerpie pełnymi garściami. Zachłyśniecie się tą pychą. Masz rację! Ale za wybory trzeba zapłacić. Zachłysnęli się "podarkami" teraz czas spłacać długi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 A może zabawimy się w zgadywankę pt.: "gdzie się impreza odbędzie" ;-) Ciekawe czy zgadniemy :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 4 godziny temu, Gostek napisał: A może zabawimy się w zgadywankę pt.: "gdzie się impreza odbędzie" 😉 Ciekawe czy zgadniemy 😄 w rybce ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
123 Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 2 minuty temu, gość napisał: w rybce ! Dopiero jutro mija termin więc nie wróżmy z fusów... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
abc Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Ja tam obstawiam Wisole ..juz sie szykuja:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 42 minut temu, abc napisał: Ja tam obstawiam Wisole ..juz sie szykuja:) Jak się szykują ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiadomo Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Godzinę temu, abc napisał: Ja tam obstawiam Wisole ..juz sie szykuja:) Przecież wiadomo że dadzą Mazurkowi zarobić i nikt nie będzie widział chlają za nasze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gpsc Napisano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Fajnie ,ze Gostek to podal. Przynajmniej ludzie o tym wiedza. Gostkowi za to chwala:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 12 godzin temu, gpsc napisał: Fajnie ,ze Gostek to podal. Przynajmniej ludzie o tym wiedza. Gostkowi za to chwala:) Gostek jest rzeczowy i to go odróżnia od zwykłych klakierów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bywalec Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Co Wy w tym Ińsku postawiliście? Wygląda jak podajnik w zakładzie przetwarzania kruszyw,zapomniana część kopalni przyozdobiona przez blokersów jakimś tandetnym graffiti . Żałosny obraz nędzy i rozpaczy sterczący w miejscu upadku "miasta" de facto będącego wsią z rondem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ziomal Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 3 minuty temu, bywalec napisał: Co Wy w tym Ińsku postawiliście? Wygląda jak podajnik w zakładzie przetwarzania kruszyw,zapomniana część kopalni przyozdobiona przez blokersów jakimś tandetnym graffiti . Żałosny obraz nędzy i rozpaczy sterczący w miejscu upadku "miasta" de facto będącego wsią z rondem. pozdrawiam Kto ciebie, posmarkańcu, tu do Ińska zapraszał ? Żałosna gnido cholernego wsiarza, więcej tu nie przyjeżdżaj. Nic tu po tobie ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Mój typ to Wisola, z powodów jakie wcześniej tu napisano. Moim celem było dać szansę innym. Weekend przy tak mętnie określonych wymaganiach to aż nadto, aby przygotować ofertę. Stawiam się na dogrywkę/jakieś "fikimiki", jeśli ofert będzie więcej jak jedna. Temat wieży widokowej jest w innym miejscu. Nie róbcie syfu, bo i tak tematu tego wątku nie zmienicie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 gostek nie doczytał, że to tylko szacowanie wartości zamówienia a nie samo zamówienie jaki on "mądry" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 29 minut temu, gosc napisał: gostek nie doczytał, że to tylko szacowanie wartości zamówienia a nie samo zamówienie jaki on "mądry" A nie mówiłem? FIKIMIKI już się dzieje. Na naszych oczach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Ja to jakiś prorok jestem albo jakiś wróż. Nowa wersja zapytania pojawiła się wczoraj w zasadzie w nocy (20:05):http://www.zpkwz.pl/bip/images/dokumenty/20190226_zapytanie.pdf Zdaje się, że długo trwały konsultacje, a i trzeba było kombinować jak tu zrobić, żeby czasu dla oferentów było jak najmniej. Ciekawie może wyglądać tłumaczenie się w NIK, lub prokuraturze. Trochę mnie kusi to sprawdzić, ale nie chcę psuć zabawy ewentualnym skarżącym to postepowanie ;-) Na usta się ciśnie zapytanie: kto tam odpier..a taką popelinę, ale po co zadawać pytania, na które jest oczywista odpowiedź? Zespół Parków powołał do życia Sejmik Województwa w 2012 roku. Ot taka radosna twórczość naszych lokalnych politykierów. Działa toto jak działa, więc nikt poważny nie chce się tam pod niczym podpisać i w efekcie Dyrektora nie mają a jedynie faceta, który pełni obowiązki szefa. Widać oferowana na tym stanowisku kasa wcale gruba nie jest, a podpisywanie się pod takimi ogłoszeniami może skończyć się "paroletnim sanatorium", więc ludzie kalkulują i stwierdzają, że wolą spać we własnym łóżku jak na pryczy i brać prysznic samotnie. Nic mnie już nie zdziwi w działaniach PSL po tym, jak spiknęli się z ruchami aborcyjnymi, LGBT, walczącymi z kościołem itd. i jeszcze potrafią twierdzić, że to dla dobra Polski i w żaden sposób nie kłuci się z ich poglądami to tylko wariat mógłby być czymś jeszcze zaskoczony. Widać jakie mają poglądy i co stawiają na pierwszym miejscu. To co? Pod Wisolę czy pod coś innego jest to ustawka? Wy macie w konkursie na typowanie wyniku większe szanse, bo ja bywam tylko u Was jako gość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 3 godziny temu, Gostek napisał: Ja to jakiś prorok jestem albo jakiś wróż. Nowa wersja zapytania pojawiła się wczoraj w zasadzie w nocy (20:05):http://www.zpkwz.pl/bip/images/dokumenty/20190226_zapytanie.pdf Zdaje się, że długo trwały konsultacje, a i trzeba było kombinować jak tu zrobić, żeby czasu dla oferentów było jak najmniej. Ciekawie może wyglądać tłumaczenie się w NIK, lub prokuraturze. Trochę mnie kusi to sprawdzić, ale nie chcę psuć zabawy ewentualnym skarżącym to postepowanie ;-) Na usta się ciśnie zapytanie: kto tam odpier..a taką popelinę, ale po co zadawać pytania, na które jest oczywista odpowiedź? Zespół Parków powołał do życia Sejmik Województwa w 2012 roku. Ot taka radosna twórczość naszych lokalnych politykierów. Działa toto jak działa, więc nikt poważny nie chce się tam pod niczym podpisać i w efekcie Dyrektora nie mają a jedynie faceta, który pełni obowiązki szefa. Widać oferowana na tym stanowisku kasa wcale gruba nie jest, a podpisywanie się pod takimi ogłoszeniami może skończyć się "paroletnim sanatorium", więc ludzie kalkulują i stwierdzają, że wolą spać we własnym łóżku jak na pryczy i brać prysznic samotnie. Nic mnie już nie zdziwi w działaniach PSL po tym, jak spiknęli się z ruchami aborcyjnymi, LGBT, walczącymi z kościołem itd. i jeszcze potrafią twierdzić, że to dla dobra Polski i w żaden sposób nie kłuci się z ich poglądami to tylko wariat mógłby być czymś jeszcze zaskoczony. Widać jakie mają poglądy i co stawiają na pierwszym miejscu. To co? Pod Wisolę czy pod coś innego jest to ustawka? Wy macie w konkursie na typowanie wyniku większe szanse, bo ja bywam tylko u Was jako gość. A pro po Gostek, gdzie jadasz obiadki jak przybywasz do nas z Przelewic ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 J23 - mogę dla Ciebie być z Przelewic, Pyrzyc, Stargardu, Szczecina Kamienia czy Świnoujścia. Czy moje miejsce zamieszkania jakoś umniejsza tą drakę? Poczekamy - zobaczymy kto wygra i kto się na fotkach pojawi. Chętnie parę fotek zrzucę sobie na dysk i kiedyś w czasie kampanii wyborczej może o tych wyczynach przypomnę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 4 minuty temu, Gostek napisał: J23 - mogę dla Ciebie być z Przelewic, Pyrzyc, Stargardu, Szczecina Kamienia czy Świnoujścia. Czy moje miejsce zamieszkania jakoś umniejsza tą drakę? Poczekamy - zobaczymy kto wygra i kto się na fotkach pojawi. Chętnie parę fotek zrzucę sobie na dysk i kiedyś w czasie kampanii wyborczej może o tych wyczynach przypomnę. A co ciebie, przyjezdnego, tak bardzo interesuje jakaś impreza Parków ? Kto wygra organizację ? Najlepszy, gnomie ! Ten co spełni minimum warunków, bezpieczeństwa i wygody gości ! Tyle i aż tyle ! Tobie, przyjezdnemu, powinno być obojętne, który przedsiębiorca z Ińska będzie to organizował ??!! Ważne aby pieniążki zostały w naszej Gminie i ich część zasiliła budżet w postaci podatków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Słuchaj tłuku - sam zacząłeś, więc nie miej pretensji - to jak się wydaje nasze wspólne pieniądze powinno obchodzić i Ciebie, chyba, że jesteś tym co ma wygrać i wszelkie rozmowy na ten temat nie są Ci na rękę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 przyjedzie taki Mareczek z Przelewic i będzie tutaj jeszcze wszystkich obrażał tam sobie rządź a nie tutaj Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 To ile kasy jest do podziału? 30-50 tyś czy więcej, że tacy nerwowi się zrobiliście? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 a kto tutaj jest nerwowy? mówimy o twoim małym rozumku, który pokazujesz od dłuższego czasu wypad do Przelewic tutaj nie masz nic do gadania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 10 minut temu, Gostek napisał: To ile kasy jest do podziału? 30-50 tyś czy więcej, że tacy nerwowi się zrobiliście? A widzisz, wszystkiego nie wiesz ? Zadzwoń ZPK do Szczecina to ci powiedzą ! Kto zaczął to jest na początku tego wątku Gostek. Dziwi tylko że przyjezdny tak się interesuje, kto z Ińska będzie organizował konferencję Parków ! Dziw nad dziwy, bez podtekstów, Gostek ? Chyba ? Tylko nie ściemniaj, że dbasz o dobre wydawanie kasy Parków czy też Marszałkowej ? He,he,he. Ale bądź pewien, że konferencję będą organizowali przedsiębiorcy z Ińska !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi