Kotek twoj Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Jacek nie wstyd za takich radnych .Chyba to ma być taka ekipa mój Boże,rozum im pozabierales.Mlodzi i zwarci do czego Chlania i ćpania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebula Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 I co to sie dzieje w gminie i w kinie,tego jak żyje ,już troszkę, nie widziałam i nie słyszałam .Czy władza nie potrafi nic z tym zrobić ,to gdzie my zyjemy i kogo do władzy wybraliśmy.Czy to jakiś sen.Co taka baba c**** wierzą już napieprzyla,a co się jeszcze będzie działo.Goscie z gminy ogarnięcie się i zróbcie ,żebyśmy mogli coś dobrego o was powiedzieć ,bo jak na dzisiaj to tragedia bije. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwp Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 3 godziny temu, Brocha napisał: Ja pamiętam jak ta ewka palia pil i ćpała.dzeci z innych ojcow i to kuźwa ma rządzic.ona to do mioty się nadaje.Co w tej gminie jaja zł od robota. Post zarchiwizowany na potrzeby prokuratury. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strachy na lachy Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 3 godziny temu, Brocha napisał: Ja pamiętam jak ta ewka palia pil i ćpała.dzeci z innych ojcow i to kuźwa ma rządzic.ona to do mioty się nadaje.Co w tej gminie jaja zł od robota. Czy z tego tekstu wynika jaka Ewka? Straszenie prokuratorem jest przedwczesne.Chyba że zgodnie w zasadą:uderz w stół a nożyce się odezwą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kto? Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Co za głupol straszy prokuratorem? Za robote niech sie weźmie a nie straszy wszystkich dookoła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamionka Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 12 godzin temu, Kwp napisał: Oni ci niby dobrzy mysla ,że na ludziach uczciwych można sobie pouzywac ,czy to w pracy ,czy prywatnie,czy na sesjach.Sesje są teraz transmitowane i wszystko widać .A niestety Ińsko to mała mieścina i ludzie się znają i wiedzą jaki kto był za młodu i co teraz sobą reprezentuje .W pracy też należy się każdemu bez wyjątku szacunek czy to kier,dyr burmistrz.A niestety teraz są ludzie bez zachamowan ,zniszczyć to co było dobre,i zniszczyć reputację kol w pracy .I to powinno być karane.Tego Ińsko nie przestrzega ,a szkoda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyczka Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Chamstwo sie szerzy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gwiazda Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 8 godzin temu, kto? napisał: Co za głupol straszy prokuratorem? Za robote niech sie weźmie a nie straszy wszystkich dookoła. to Szafrana portal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kol twój Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 32 minut temu, Gwiazda napisał: to Szafrana portal Szafran to bardzo dobry i uczciwy człowiek ,niech mówią co chcą,i tego gościa nic w tym kierunku niezmieni..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiem Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Bzdura.On nawet tu nic nie pisze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja!!! Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Ja p******* to drama! Co tu wypisujecie!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawage Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 13 minut temu, Ja!!! napisał: Ja p******* to drama! Co tu wypisujecie!! ale o co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja!!! Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 42 minut temu, sawage napisał: ale o co ci chodzi? No jak o co! Ruszacie ludzi w taki sposób, że dramat!!! Zaczyna się o kimś pisać później schodzi się na jego lub jej rodzine, ojców, matki, dzieci to takie smutne, że za pasem święta a tu taka żeźnia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ty!!! Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 4 minuty temu, Ja!!! napisał: No jak o co! Ruszacie ludzi w taki sposób, że dramat!!! Zaczyna się o kimś pisać później schodzi się na jego lub jej rodzine, ojców, matki, dzieci to takie smutne, że za pasem święta a tu taka żeźnia Jak ktoś jest świnią to albo w chlewie albo w żeźni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helka Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 48 minut temu, Ty!!! napisał: Jak ktoś jest świnią to albo w chlewie albo w żeźni. Masz rację jak nie umie taki żyć między ludzi i nie potrafi szanować to w kosmos ta im będzie lepiej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błocko Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 swinia to ma klawe rzycie, dostanie żryć za darmoszke, tapla sie w swoim bajorku i obryzguje ludzi blotem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kol Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 11 minut temu, błocko napisał: swinia to ma klawe rzycie, dostanie żryć za darmoszke, tapla sie w swoim bajorku i obryzguje ludzi blotem To ty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Margaret odwoła sylwestra w Zakopanem bo masturbacja jej dokucza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sam Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Sam konia walisz,a jej zazdrościsz?Fe!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 23 minut temu, sam napisał: Sam konia walisz,a jej zazdrościsz?Fe!!! Ale nic nikomu nie mówię i nie pisze co robię i jak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jak? Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 2 godziny temu, Wojtek napisał: Ale nic nikomu nie mówię i nie pisze co robię i jak. To teraz napisz jak to robisz? Pochwal sie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jak? Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 3 godziny temu, Mikołaj napisał: Siedzę sobie w kinie w loży w dobrym miejscu ,a moje śnieżynki mi obciągają,jak masz chęć to przyjdź. Ty to nazywasz masturbacją? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sniezynka Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Ho święta dobre masz mikołaju,niech ci obciągają następny cały rok ,tylko nie daj masturbowc ciotkę wierzę ,bo to długo potrwa . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Godzinę temu, Sniezynka napisał: Ho święta dobre masz mikołaju,niech ci obciągają następny cały rok ,tylko nie daj masturbowc ciotkę wierzę ,bo to długo potrwa . Margaret potrafi suszarką. Każdy robi jak umie paluszkiem suszarką. Pytaj Gośki ona wie najlepiej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pimpek Napisano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2019 10 godzin temu, prawda napisał: Margaret potrafi suszarką. Każdy robi jak umie paluszkiem suszarką. Pytaj Gośki ona wie najlepiej. W tym Ińsku to są pomylency na całego ,w kinie i w gminie,to bez kitu ludzie ogarnięcie się .komuna wam uderzyła w łby.Rozpusta ,zawiść ,nieszanowaniesie nawzajem to wasza domena .Co za lud. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi