Kotek Aqua Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 28 minut temu, ania napisał: Ja też oglądam tą sesję i dolaty, halejcia,łońskiej to nawet na tą dyskotekę bym nie wpuściła ! W gumiaki i do obory ! Goście na poziomie w krawatach marynarkach w szacunku dla Rady Miejskiej - widzę tam Szafrana, Mazurka, Kujawskiego. Rzeczywiście młode patałachy z lumpeksu, widać jaki mają szacunek dla swoich wyborców ! Kuźwa kto to wybrał tych Lońska to meneli Pankowa na całego Dolara to prymityw i pustak jakbym go nie znał i nie nadarmo ludzie mówią natych braci diabły ,bo to czyste diabły i czorty .Masz rację to się nie potrafi ubrać do sytuacji.A weź porozmawiaj z nimi to nie ma tematu z tymi głupkami.To się pchało do rady ,ale to puste jak pień .Ta Ewka do najlepsza do rzarcia .Ale to radni Nie zazdroszczę burkowi tak wspaniałych radnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czeska Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 2 minuty temu, Kotek Aqua napisał: Kuźwa kto to wybrał tych Lońska to meneli Pankowa na całego Dolara to prymityw i pustak jakbym go nie znał i nie nadarmo ludzie mówią natych braci diabły ,bo to czyste diabły i czorty .Masz rację to się nie potrafi ubrać do sytuacji.A weź porozmawiaj z nimi to nie ma tematu z tymi głupkami.To się pchało do rady ,ale to puste jak pień .Ta Ewka do najlepsza do rzarcia .Ale to radni Nie zazdroszczę burkowi tak wspaniałych radnych. Hahaha Jacek miał smak w wyborach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 24 minut temu, Czeska napisał: Hahaha Jacek miał smak w wyborach. To było celowe.Doświadczenii każdą uchwałę analizują i są dociekliwi,a "młode wilczki"bez zastanowienia akceptują. wszystko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 w********** jeden z drugim przygłupy j*****, Mazurek niech zacznie podatki płacić w końcu do gminy, Kościelny na spacery niech lepiej chodzi , Kujawski następny nic nie robiący fałszywy w oczy mówi że jest za czymś, a na sesji przeciwko, Szafran każdy mądry wie że ty swoich chwalisz, a do młodych się przypierdalasz bo się tobie postawili, brawo panie Danielu, Tomku oraz pani Ewo, nie przejmuj ujęcie się się tymi starymi pierdzielami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heloł Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Spoiler https://5aec090ede820.streamlock.net/insko_ug_vod/mp4:inskougsesja18-06-2019.mp4/playlist.m3u8 tylk popatrz jak to wygadal Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gienek Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 To według ciebie ubiór ma wpływ jakimś kto jest człowiekiem, nie szata zdobi człowieka a czyny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosc Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 oni sie ubrali jakby szli do lasu na grzyby a nie na sesje gdzie reprezentują mieszkanców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aż cuchnie Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Kto ma ochotę niech czyta ten cały zbiór wzajemnego podkopywania się byłych i aktualnych pajaców udających specjalistów od kultury.Kto ma słabą wątrobę lepiej niech nie czyta bo nie domyśli się kto tak naprawdę miesza w tym gminnym tyglu; http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/Protokoły/Protokoły Komisji Skarg/Załączniki do 20 listopada.pdf Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Kaziu i Agnieszka wielce poszkodowani, to już wiadomo że to oni tak smarują na Kubę, wstydu niema jedno z drugim , to tak jakby Burmistrz musiał współpracować z Porzednikiem, tak samo dyrektor może wybierać sobie ludzi którzy mu pasują. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawny kol Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 36 minut temu, Łukasz napisał: Kaziu i Agnieszka wielce poszkodowani, to już wiadomo że to oni tak smarują na Kubę, wstydu niema jedno z drugim , to tak jakby Burmistrz musiał współpracować z Porzednikiem, tak samo dyrektor może wybierać sobie ludzi którzy mu pasują. Ty padalcu nikt nikogo nie zmusza tutaj do pisania tu piszą ludzie ktor się coś nie podoba ,a ja jestem osobą nie związana ani z gminą ani z kinem.l na to leję.A ty padalczyku nie mów że ten piznietym Jakub dobrze zrobił to trochę wiem na ten temacie.To co on zrobił z tymi ludźmi to powinien się zająć sąd.Takie traktowanie ludzi to skandal .a ty jolopie jesteś z komuna i musisz tak mówić .Ja tych ludzi znam to nie tylko byli Kazimierz i Agnieszka to też Asia i P Moroz .To wspaniali ludzie ,Kuba to nie wart przy nich stanąć.To tępy lep ,który za kościelne czyli za ludzkie tace trochę się oto nie zawiele nauczył.On nie ma pojęcia co to jest godność ludzką .A ty go nie broń ,bo nie ma kogo .To cwaniaczek jakich mało.Znam Kubę z podstawówki wiem czy pachnie,to padalec . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lala Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Tego kutasa to kościół i kasa kościoła nic nie nauczyla. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Widać Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 8 godzin temu, aż cuchnie napisał: Kto ma ochotę niech czyta ten cały zbiór wzajemnego podkopywania się byłych i aktualnych pajaców udających specjalistów od kultury.Kto ma słabą wątrobę lepiej niech nie czyta bo nie domyśli się kto tak naprawdę miesza w tym gminnym tyglu; http://bip.insko.pl/pliki/insko/File/Protokoły/Protokoły Komisji Skarg/Załączniki do 20 listopada.pdf Wiadomo w tej gminie to miesza komunistka za pomocą tycz młodych nie opierzonych ptaszkow,którzy nic o życiu nie wiedzą ,a udają Alfie.Mlodzi ubierc się nie potrafi.ja na sesję. I o czym my tu mówimy ,taki Dolara na sesji nie może usiedzieć wyciaga łapy do gory.,to radny zobaczcie jak są poubierani skandal.To młoda władza Śmiech przez łzy.Oni nie powinni być w tych strojach dopuszczeni na sesję.Dobrze że jest to nagrywane to niech wszyscy zobaczą tych młodych dyskotekowcow. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadek Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Godzinę temu, Dawny kol napisał: Ty padalcu nikt nikogo nie zmusza tutaj do pisania tu piszą ludzie ktor się coś nie podoba ,a ja jestem osobą nie związana ani z gminą ani z kinem.l na to leję.A ty padalczyku nie mów że ten piznietym Jakub dobrze zrobił to trochę wiem na ten temacie.To co on zrobił z tymi ludźmi to powinien się zająć sąd.Takie traktowanie ludzi to skandal .a ty jolopie jesteś z komuna i musisz tak mówić .Ja tych ludzi znam to nie tylko byli Kazimierz i Agnieszka to też Asia i P Moroz .To wspaniali ludzie ,Kuba to nie wart przy nich stanąć.To tępy lep ,który za kościelne czyli za ludzkie tace trochę się oto nie zawiele nauczył.On nie ma pojęcia co to jest godność ludzką .A ty go nie broń ,bo nie ma kogo .To cwaniaczek jakich mało.Znam Kubę z podstawówki wiem czy pachnie,to padalec . Dawny kolega a napewno pierwszy dupe lizesz Kubie, Goń się frajerze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolega z podstawowki Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 3 godziny temu, Tadek napisał: Dawny kolega a napewno pierwszy dupe lizesz Kubie, Goń się frajerze. Ja to tego padalczyka Jakubka dawno rozszyfrowalem.Kadam też wie ,kto to taki ,później dopiero się przekonali pracownicy których pozwalnial.A jeszcze przyjdzie czas na gminę.Ten goryl nie odpuści nikomu.On i księdzu za nauki, też by to zrobił.Ja to bardzo żałuję że dawałem na tace i moje pieniądze poszły na szkołę dla tego małpiszona.To jest taki typ ,on zrobi wszystko ,on by d*** lizał ,oby jemu było dobrze.Bo on nigdy w domu nic nie miał ,a teraz musi to nadrobić.Wladza uderzyła dryblasowi do łba . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 6 godzin temu, Łukasz napisał: Kaziu i Agnieszka wielce poszkodowani, to już wiadomo że to oni tak smarują na Kubę, wstydu niema jedno z drugim , to tak jakby Burmistrz musiał współpracować z Porzednikiem, tak samo dyrektor może wybierać sobie ludzi którzy mu pasują. Z poprzednikiem niekoniecznie a czy burmistrz nowo piastujący zwalnia pracowników ? No chyba nie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jelen Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 27 minut temu, Gość napisał: Z poprzednikiem niekoniecznie a czy burmistrz nowo piastujący zwalnia pracowników ? No chyba nie Już nikogo nie zwolnią,bo czystkę zrobili .A teraz zostali tylko wybrańcy komuny .Już po za ludźmi innej opcji w kinie nie ma i o to im chodziło.Teraz tam rządna władzy jest komuna,Rzeczpospolita babska,która utworzyła ciotką wierzą,teraz wyczyścili tamtych niewygodnych i niech się teraz cieszą i bawią . Nikt ci m teraz nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcysia Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Burmistrz to człowiek ciotki wierzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 2 godziny temu, Gość napisał: Ona burka zobaczycie wy ha . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojej Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Ojej,to dopiero musi mieć olbrzymią łechtaczkę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrus Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 15 minut temu, ojej napisał: Ojej,to dopiero musi mieć olbrzymią łechtaczkę. Chciałbym to widzieć,ona to dopiero by Jackowi dała jazdę bez trzymania Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pierr Dzący SZczykiewicz Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 22 godzin temu, Kotek Aqua napisał: Kuźwa kto to wybrał tych Lońska to meneli Pankowa na całego Dolara to prymityw i pustak jakbym go nie znał i nie nadarmo ludzie mówią natych braci diabły ,bo to czyste diabły i czorty .Masz rację to się nie potrafi ubrać do sytuacji.A weź porozmawiaj z nimi to nie ma tematu z tymi głupkami.To się pchało do rady ,ale to puste jak pień .Ta Ewka do najlepsza do rzarcia .Ale to radni Nie zazdroszczę burkowi tak wspaniałych radnych. Popieram Dolar tak się kiedyś w rybce naw... Pierdalał tabletek exstasy że pół lokalu zażygoł jak kot to zwykły prymityw jak bolec z chłopaki nie płaczą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzys Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 2 minuty temu, Pierr Dzący SZczykiewicz napisał: Dolar i Ewka to duet pierdolotkow ,oni i r dni haha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Władysław Słoik Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 22 godzin temu, Kotek Aqua napisał: Kuźwa kto to wybrał tych Lońska to meneli Pankowa na całego Dolara to prymityw i pustak jakbym go nie znał i nie nadarmo ludzie mówią natych braci diabły ,bo to czyste diabły i czorty .Masz rację to się nie potrafi ubrać do sytuacji.A weź porozmawiaj z nimi to nie ma tematu z tymi głupkami.To się pchało do rady ,ale to puste jak pień .Ta Ewka do najlepsza do rzarcia .Ale to radni Nie zazdroszczę burkowi tak wspaniałych radnych. Matko bosko kochana czy ludnośc ińska postradała zmysły? Jak można do rady miejskiej wybrać mjescowego przygłupa(dolar) a pozatym od kiedy w radzie miejskiej zasiadają wieloryby? (Ewa Ł) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bina Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 8 minut temu, Władysław Słoik napisał: Matko bosko kochana czy ludnośc ińska postradała zmysły? Jak można do rady miejskiej wybrać mjescowego przygłupa(dolar) a pozatym od kiedy w radzie miejskiej zasiadają wieloryby? (Ewa Ł) To jeszcze są dwa diably z piekieł.Te diabły to z kad są.To dopiero kolorowe jarmarki w radzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brocha Napisano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 11 minut temu, Bina napisał: To jeszcze są dwa diably z piekieł.Te diabły to z kad są.To dopiero kolorowe jarmarki w radzie. Ja pamiętam jak ta ewka palia pil i ćpała.dzeci z innych ojcow i to kuźwa ma rządzic.ona to do mioty się nadaje.Co w tej gminie jaja zł od robota. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi