władza Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Czy moja ulubienica gaga się odezwie ? Odnośnik do odpowiedzi
Widok Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Władza "smakuje" w sobotni wieczór, J.Walkera do zgrilowanego brizola wołowego i nieopatrznie może się "wysypć", a więc już was nie naprowadzam.....Chyba już masz za dużo w czubie ;) nie próbuj zmieniać tematu.Przyznaj,że taki gustowny ten tekst do władzy odpowiedni do trunku który popijasz :lol: No "Lisek" dzięki dzisiaj mogę iść spokojnie spać , bo nie tak źle z tymi mieszkańcami Ińska jak tak postrzegają rządzących :lol: Odnośnik do odpowiedzi
LEM Napisano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Moi Kochani , za parę dni mamy Wigilię , musimy się zastanowić czy nie ominąć tych tematów na chwilę , to że mamy idiotyczną władzę i jej klakierów nie stawia nas w pozycji zapomnienia o potrzebujących . Proszę was zróbmy fundusz na rzecz chorych i biednych dzieci w gminie , niech każdy da ile może . Nie jest istotne ile , ważna jest chęć .każdy grosz się liczy , a myślę że stać nas na to .Zróbmy coś co da nam możliwość pomocy potrzebującym omijając władze Ińska , aby jeżeli takie będą środki przeznaczyć je bezpośrednio potrzebującym . Proszę was o wzięcie tego mojego skromnego apelu sobie do serca . Jednocześnie liczę na panie , w referendum byliśmy jednością . Bądźmy nią też teraz . Proszę o zorganizowanie odpowiednich struktur . podanie konta , a zamiast rakiet można również zrobić piękne rozpoczęcie nowego roku darując parę zł potrzebującym na konkretny cel . Odnośnik do odpowiedzi
Eureka Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 nadal nie wiecie kto to "władza"? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wiemy już od dawna że to "gurnik" ze Ściennego !!! Odnośnik do odpowiedzi
Eureka Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pudło! Odnośnik do odpowiedzi
gacek Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jasne, że pudło! Włodek żadnych wędrowniczków nie pije. To porządny chłopina i by takich obleśnych wpisów nigdy nie zrobił.Dam wam też wskazówki:Paluch, Racin, Terebecki, Mazurek, Kścielny ich stać na takie obrażanie chowając się pod anonimem A nachlany "władza" z kacem jeszcze nie wstał. Odnośnik do odpowiedzi
money,money Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Inspektor władza z grubą dynią wszystko planują i realizują. Przecież są specjalistami od wykradania danych z komputerów i tworzenia dokumentów , powiedzmy na zamówienie, bo data to drobny szczegół. Prawda inspektorze? ;) Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Prawda !! Odnośnik do odpowiedzi
lubię to Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jasne ,że prawda tu na szczęście ludzie piszą prawdę nie mylić z "władzą" on jest wywrotowa struktura :P Odnośnik do odpowiedzi
Eureka Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 "władza" to nie jest Z.K. Odnośnik do odpowiedzi
??? Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 A kogo to obchodzi?Powtarzasz się.Napisz,albo spadaj... Odnośnik do odpowiedzi
Eureka Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 za darmo umarło Odnośnik do odpowiedzi
hm Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Inspektor władza z grubą dynią wszystko planują i realizują. Przecież są specjalistami od wykradania danych z komputerów i tworzenia dokumentów , powiedzmy na zamówienie, bo data to drobny szczegół. Prawda inspektorze? No tak, władza, to władza. Liczy się kasa i stołek, głupi naród można poczęstować i ugościć dla reklamy. I tak jest i będzie głupi lub skorumpowany. Odnośnik do odpowiedzi
głowa Napisano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 "władza" leczy kaca :D mam w lodówce kefir dobrze robi po chlaniu trunków których plebs nie powinien pić :D Niech się trzyma piwa lepiej na tym wyjdzie :D Odnośnik do odpowiedzi
wiara Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 - Zostanę chrzestną mojego siostrzeńca, ale niedługo potem biorę "rozwód" z Kościołem katolickim. Nie dam rady tak dłużej! - żali się kobieta, która zamierza wystąpić z Kościoła. Coraz większa liczba Polaków zastanawia się poważnie nad opuszczeniem bożego stadkaNo cóż jak księża preferują układy a nie katolicyzm to nic dziwnego,że tracą swoje owieczki. Ktoś musi nadrobić te stracone datki, prawda? A podobno kościół nie miesza się do polityki, nawet jest apolityczny! Odnośnik do odpowiedzi
łatka Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Apolityczny?????? Są tacy???? Ja nie znam!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Zaw._o_wyb._oferty.pdf (2011-12-21 13:07:43 | Rozmiar: 59,7KB)A nie mówiłem, że przetarg wygra ZUBiK za nie pójście na referendum?????? Jedna tylko oferta była ;) Najlepsza :lol: Jeszcze do niedawna krytykował burmistrz za opieszałość w sprzątaniu i odśnieżaniu. Aplewicz Darek wam załatwił :lol: Najpierw wygryzł kolegę ze śmieciary a teraz polityk się zrobi :lol:Tak pomiot staje do korytka i pokazuje mu się, że rządzi.Oj oj czego to kasa z ludźmi nie zrobi!!!! Zubiki jak za czasów Zimnickiego liżą dupsko Racinowi.Wróciły stare zwyczaje :P :P :P :P :P :P Odnośnik do odpowiedzi
ciemność Napisano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://bip.insko.pl/zamowienia/pokaz/43.dhtmlLepiej ten link i jechać na dół do wybranej oferty.Też mi oferta- co w niej było bo nie podali.To dalej będzie Zośka ganiała na zakupy a my przedzierać się ścieżkami między śniegiem.Za to śmieci będą fruwać po ulicach ja po wichurach. Odnośnik do odpowiedzi
gaga Napisano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Chociaż raz "władza" dotrzymał słowa i wsparł lokalnych przedsiębiorców :o To ,że za nie pójście do referendum całego zespołu ZUBiK to nie ważne Za 200 tys rocznie na utrzymanie czystości Burmistrz przecież też za 400 tys. za podatek od żwirowni sprzedał całą gminę z mieszkańcami Co tam, jak iść to na całość :lol: Odnośnik do odpowiedzi
freedom Napisano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Przypuszczam, że forum, w ich zamyśle, miało być trybuną, gdzie ścierają się poglądy mieszkańców miasteczka i Gminy w różnych tematach. Gdzie jest prowadzona konstruktywna krytyka władz i urzędników, gdzie z tej dyskusji wynikają wnioski, podpowiedzi itd. Ale epitety padające pod adresem "obstrzeliwanych" są na poziomie rynsztoka !Aby w czasie "katolickich" świąt "katolickie" władze miasteczka nie otrzymały "katolickich" błogosławień (złodziej, burek, burak, kapuś, k...wa itd..) od superkatolików "zatroskanych" losem Ińska, administratorzy tak jak na Białorusi, w Chinach, po prostu zamykają forum. W trosce o co - pytam ?Masz okazję jeszcze w starym roku zapytać się władzy , dlaczego kombinuje kosztem ogółu mieszkańców.Dlaczego przewodniczący nie mówi co z jego rentą i za co ją dostał, dlaczego burek otrzymuje pensję na poziomie zarobków włodarzy wiele większych miast. Co to za radni, skoro nie mają swojego zdania, a urzędnicy tworzą "produkty" wg. własnego zapotrzebowania, informacje np: o komisjach i sesjach są podawane w przeddzień ich odbycia, zatrudniani w większości stanowią łańcuszek powiązań rodzinnych i IFS-owych. Nie sposób podać wszystkich dlaczego?A więc dlaczego ?????????????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Wspólne posiedzenie Komisji Rady Miejskiej w IńskuDnia 28 grudnia 2011 roku o godzinie 10: 00 w sali konferencyjnej Urzędu Gminy i Miasta w Ińsku odbędzie się wspólne posiedzenie Komisji Spraw Społecznych i Komisji Rozwoju Gospodarczego Rady Miejskiej w Ińsku Serdecznie zapraszamy mieszkańców Gminy i Miasta Ińsko do wzięcia udziału w posiedzeniu.więcej »dodano 27-12-2011XVII Sesja Rady Miejskiej w IńskuZ A W I A D O M I E N I ENa podstawie art. 20 ust. 3 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (Dz. U. Nr 142, poz. 1591 z późn. zm.) Przewodniczący Rady Miejskiej w Ińsku zwołujeXVII SESJĘ RADY MIEJSKIEJna dzień 29 grudnia 2011 (czwartek) o godzinie 16:00Miejscem obrad będzie sala konferencyjna Urzędu Gminy i Miasta Ińsko.Zapraszam mieszkańców Gminy i Miasta Ińskodo wzięcia udziału w posiedzeniuNo proszę, jakby na zmówienie, pro forma!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
fakju Napisano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Co ci głupcy z gminy mogą napisać poza kłamstwami???? Odnośnik do odpowiedzi
oko Napisano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Tym mądrym i nie zależnym,życzę takich lasek w następnym roku.Łatwiej będzie się oglądać lokalną ,szarą władzę. Odnośnik do odpowiedzi
Inwestor Napisano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Czy te panie tez z palacu generala racina zwirowskiego? Jezeli tak , to obiecuje ze w nastepnych wyborach startuje na Burmistrza Gminy. Teraz wszystko rozumiem generale. Dzieki "oko" , ze pomogles mi to wszystko zrozumiec. z********* jest w budynku Gminy. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi