Skocz do zawartości

Władza - LiwSzaKup 3×NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

49 minut temu, Olo napisał:

http://bip.insko.pl/unzip/insko_3794/24_06_2016_12_45_23liwak.pdf

Burmistrzu to tak można z kilku źródeł czerpać kasę??? Przecież powinieneś zrezygnować z wszelkiej innej pracy na rzecz funkcji burmistrza....więc jak to jest z tobą???

Olo.Czyżbyś nie wiedział,że 13 i socjalne za poprzedni rok, nawet gdybyś już nie pracował,wypłacane są w roku następnym?

Odnośnik do odpowiedzi
O 29.06.2016 o 12:56, gość napisał:

Olo a tobie co  wczoraj jak gadaliśmy wyczułem że jesteś pod wpływem ale nie prowadziłem dyskusji dalej a ty dałeś upust an forum!

no to Olo tu cię mamy !  grasz na dwa fronty .... pijany rozumiesz lepiej ... jak trzeźwiejesz to głupiejesz !

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Gość napisał:

Jeśli nie potrafisz zrozumieć,że w gminie brakuje stodków na cokolwiek,to jakich argumentów mam użyć byś to zrozumiał?I Salomon z pustego nie naleje.

Mieliście na to gotowe rozwiązanie - obniżyć Burmistrzowi pensje!!! Kupczyniak w poprzedniej kadencji wychodził z tym wnioskiem kilkakrotnie, niech go zgłosi obecnie.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, tatar napisał:

Mieliście na to gotowe rozwiązanie - obniżyć Burmistrzowi pensje!!! Kupczyniak w poprzedniej kadencji wychodził z tym wnioskiem kilkakrotnie, niech go zgłosi obecnie.

Wystarczy chcieć ale role się odwróciły i priorytety się zmieniły ?

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, gość napisał:

no to Olo tu cię mamy !  grasz na dwa fronty .... pijany rozumiesz lepiej ... jak trzeźwiejesz to głupiejesz !

Lepiej jak nie będziesz zmieniał tematu pustaku.... łysy pampersie......ty nawet nie wiesz kiedy dzień a kiedy noc bo być sługą to wcale nie łatwe.....idź zmień pampersa a moje picie zostaw w spokoju.....ja ci kieliszków nie liczę.....stwierdzam ponownie, że obecna władza zarabia stanowczo za dużo w stosunku do pracy jaką wykonuje na rzecz mieszkańców....mam głęboko w d**** czy pijesz, dmuchasz, pierdzisz....taka jest rzeczywistość!!! Ilekroć na mnie napiszesz mam to głęboko w huju....

Odnośnik do odpowiedzi
23 minut temu, jaja napisał:

Oj !.....a co to jest ... znów olo szaleju sie napił ....już sra w swoje gniazdko !.... nie ładnie .. oj nie ładnie .... priorytety..... jak gabaryty na zmiany mają okazję od zawsze!

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Olo napisał:

Lepiej jak nie będziesz zmieniał tematu pustaku.... łysy pampersie......ty nawet nie wiesz kiedy dzień a kiedy noc bo być sługą to wcale nie łatwe.....idź zmień pampersa a moje picie zostaw w spokoju.....ja ci kieliszków nie liczę.....stwierdzam ponownie, że obecna władza zarabia stanowczo za dużo w stosunku do pracy jaką wykonuje na rzecz mieszkańców....mam głęboko w d**** czy pijesz, dmuchasz, pierdzisz....taka jest rzeczywistość!!! Ilekroć na mnie napiszesz mam to głęboko w huju....

WSZYSTKO POD KONTROLĄ ! Na razie wiedziesz prym   i masz parcie na władzę!.....dlatego MICHAŁ jest dla ciebie zagrożeniem i dlatego srasz mu w kalendarz .... wszyscy odmiennego zdania to pustaki , pampersy,łysole (MAZUREK) i dla siebie jako władzy gorszego sortu też powinieneś obniżyć pensje wszak tego domagałeś się w poprzedniej kadencji  a to że jesteś ciągle na rauszu ....to zdradzają twoje lica .... jesteś dalej czerwony!

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, jaja napisał:

Kupczyniak niech się weźmie za robotę leń smierdzacy a nie szuka oszczędności jak chce oszczędzać to niech się zwolni bo wegetuje w gminie razem z paluchem specjaliści od spraw niepotrzebnych 

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, gość napisał:

Oj !.....a co to jest ... znów olo szaleju sie napił ....już sra w swoje gniazdko !.... nie ładnie .. oj nie ładnie .... priorytety..... jak gabaryty na zmiany mają okazję od zawsze!

Trzeżwiej chłopie jutro będzie lepiej

3 minuty temu, Tomek napisał:

Kupczyniak niech się weźmie za robotę leń smierdzacy a nie szuka oszczędności jak chce oszczędzać to niech się zwolni bo wegetuje w gminie razem z paluchem specjaliści od spraw niepotrzebnych 

KOMPROMITAJA!..... OLO    .... 

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Gość napisał:

trafne spostrzezenie

Nie doklejaj mi oślich uszu. Nigdy nie piszę po innym nikiem . Mój znak firmowy Olo jest nie do podrobienia. Zatem twoja głupota mnie powala.A pisząc łysy pampers mam na myśli posrańca z merola a nie Mazurka.

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Olo napisał:

Nie doklejaj mi oślich uszu. Nigdy nie piszę po innym nikiem . Mój znak firmowy Olo jest nie do podrobienia. Zatem twoja głupota mnie powala.A pisząc łysy pampers mam na myśli posrańca z merola a nie Mazurka.

Jesteś debilem !......a uszy już dawno ci czerwienieją albo z wódy ,albo ze wstydu

Odnośnik do odpowiedzi

Hallo biała myszko?większych cebuli jak Ty nie ma w okolicy tylko za granicą?

HELO pijusie!!! z granicą szukasz tego co zgubiłeś na śląsku ... a białe myszki to twoja zmora!.... nie raz skamlałęś na władzę  w Ińsku a teraz jesteś tam !....i co skamlaj dalej  a łysola pocałuj w pierścień

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, gość napisał:

HELO pijusie!!! z granicą szukasz tego co zgubiłeś na śląsku ... a białe myszki to twoja zmora!.... nie raz skamlałęś na władzę  w Ińsku a teraz jesteś tam !....i co skamlaj dalej  a łysola pocałuj w pierścień

Co ubodło cię łysolu wiesz że to o Ciebie chodzi?Śląsk zostaw w spokoju rozwija się świetnie a Ty rdzewiejesz i zarastasz wszędzie tylko nie na glacy ?

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Gość napisał:

Olo Jesteś DUPKIM.Ciśnienia nie wytrzymujesz..To że z władzą trzymasz to wszyscy wiemy.Jesteś tak samo BURAK jak i oni.

44 minut temu, Olo napisał:

Co ubodło cię łysolu wiesz że to o Ciebie chodzi?Śląsk zostaw w spokoju rozwija się świetnie a Ty rdzewiejesz i zarastasz wszędzie tylko nie na glacy ?

TY gnojku mój  zarost ci teraz przeszkadza  a moja glaca to moja rzecz   ... ty pijusie wredny! wczoraj inaczej gadałeś wczoraj byłę moim przyjacielem NIE PIJ WÓDY bo bzdety gadasz .. mam nadzieję że skończysz tam gdzie twoje miejsce   a łysola całuj w pierścień tak jak kiedyś ... dupku jeden!

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zminiaj tematu biała myszko. ....możesz tylko pampersy zminiać....???

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...